The Bayview Beach Resort
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Batu Feringgi

The Bayview Beach Resort

Batu Ferringhi Beach, Batu Ferringhi, 11100, Batu Feringgi, Pulau Pinang, Malaysia
Lihat Peta
Hotel ini diperakui dengan Penang Fight Covid-19 dan mematuhi standard kebersihan dan keselamatan yang ketat yang ditetapkan oleh pihak berkuasa tempatan.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 48 minit yang lalu
4.4/5Sangat Baik·Lokasi Yang Cemerlang
Tempat sy dgn suami suka dtg utk rehat…lama sgt xdtg cini ni br ada kesempatan dtg balik…. Best sgt2
Kemudahan
RestoranKawasan berjemurKolam Renang Dalam BangunanKolam Renang Luar BangunanPercumaSaunaBilik urutBilik senamanLetak Kenderaan PersendirianPercumaBarGelanggang bola keranjang
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
(32.0km)
Kereta api: Bukit Mertajam Railway Station
(41.2km)
Mercu Tanda: Penang Outpost Helicopter Tours
(110m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Superior King
9

Bilik Superior King

1 katil king
32m² | Tingkat: 2-8
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Bar mini
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe Katil King Size dengan Pemandangan Sisi Laut
3

Bilik Deluxe Katil King Size dengan Pemandangan Sisi Laut

1 katil king
33m² | Tingkat: 4-9
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe dengan Pemandangan Laut Sisi
3

Bilik Deluxe dengan Pemandangan Laut Sisi

1 katil king atau 2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Bar mini
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Keluarga dengan Pemandangan Bukit
9

Bilik Keluarga dengan Pemandangan Bukit

1 Katil double dan 2 Katil bujang
52m² | Tingkat: 2-8
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Grand Deluxe dengan Pemandangan Laut
10

Bilik Grand Deluxe dengan Pemandangan Laut

1 katil king
33m² | Tingkat: 2-10
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite dengan Pemandangan Laut
6

Suite dengan Pemandangan Laut

1 katil king
52-65m² | Tingkat: 6-9
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Family dengan Pemandangan Laut Dari Sisi
4

Suite Family dengan Pemandangan Laut Dari Sisi

1 Katil double dan 2 Katil bujang
65m² | Tingkat: 2-8
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Superior
4

Bilik Superior

1 katil king atau 2 Katil bujang
32m² | Tingkat: 2-8
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Bar mini
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Superior Twin
6

Bilik Superior Twin

2 Katil bujang
32m² | Tingkat: 2-8
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Bar mini
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Twin Deluxe dengan Pemandangan Sisi Laut
2

Bilik Twin Deluxe dengan Pemandangan Sisi Laut

2 Katil bujang
33m² | Tingkat: 4-10
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Eksekutif
3

Suite Eksekutif

1 katil king
98m² | Tingkat: 10
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Merokok dibenarkan
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Penthouse Suite
2

Penthouse Suite

4 Katil double
380m² | Tingkat: 10
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(788)

4.4/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.4
  • Kemudahan4.3
  • Persekitaran4.6
  • Perkhidmatan4.4
s‍i‍t‍i
26 Mei 2024
Bilik yang luas dan selesa. Saya tempah bilik yang ada 1 katil double dan 2 single bed. Katil double boleh tidur 4 atau 5 orang sebab besar. Ada bathtub. Bilik air selesa. Mandian dan syampu disediakan dan wangi. Ada juga berus gigi, ubat gigi, lotion badan. Air mineral disediakan. Ada kopi, teh, creamer, white sugar dan brown sugar. Cerek elektrik disediakan. Ada meja dan kerusi di balkoni. TV ada siaran. Kolam mandi selesa. Ada untuk baby, kanak-kanak dan orang dewasa. Water park walaupun agak kecil masih berpuashati. Kids playland pun seronok dan selamat. Lobi besar. Penapis air disediakan. So, mudah untuk top up air. Kedai runcit pun ada kat dalam hotel. Paling penting, kedai makan depan hotel banyak. Banyak variasi. Saya berpuashati menginap di hotel ini.
m‍r‍&‍m‍r‍s‍l‍e‍b‍a‍h
20 Mei 2024
Tempat sy dgn suami suka dtg utk rehat…lama sgt xdtg cini ni br ada kesempatan dtg balik…. Best sgt2
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
4 Januari 2024
Hotel terbaik bersih cantik,boleh repeat lagi dekat sini,tq Bayview beach resort
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
31 Mei 2023
Berbaloi dgn harga, bilik yg sama taraf dgn park royal n golden sand. Sy menginap blk grand deluxe seaview. Puashati ❤️ Cuma bhgn lobby n garden xbegitu menarik. Pool mmg besar Byk gerai makanan didepan hotel utk sarapan,lunch n dinner.
n‍u‍r‍u‍l‍ ‍s‍h‍u‍h‍a‍d‍a
28 Mei 2023
keseluruhan ok dan memuaskan,kolam renang kena pakai baju renang saya tak bawa jadi tak boleh la merasa mandi kolam...pantai lak tak elok air macam kotor la
f‍i‍t‍r‍i‍p‍i‍l‍o‍s
27 Februari 2023
Pengalaman yg cukup menarik apabila berada disini, pemandagan yg cantik serta persekitaran yg bersih mmg sesuai sangat kalau bercuti bersama keluarga, rasa tenang je bila dduk tepi kolam tu.. mana yg stress2 kje tu tempat cmni mmg cantik utk hampa singgah..
n‍u‍r‍l‍a‍i‍l‍a
1 April 2023
Terbaik...anak² mandi selesa..bilik besaq...pantai blh bkelah...laut mandi d kawal .kolam bersihhh
e‍k‍i‍n
14 Mac 2023
sy suka sgt2 stay sni . setahun 5/6kali sy akn booking hotel ni . complete tk prlu bwak ank kluar jauh2 .
N‍u‍r‍h‍a‍s‍l‍i‍n‍d‍a
13 Mac 2023
Bilik bersih cantik kawasan yang startegik makanan best selesa seronok

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 15:00–24:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 0 hingga 5 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
GayaBufet
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 5 tahun dan ke bawah
Percuma
Kanak-kanak berumur 6–11 tahun
RM 31.32 seorang
Kanak-kanak berumur 12–17 tahun
RM 52.20 seorang
Dewasa
RM 52.20 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 1992
  • Bilangan Bilik: 364
Hotel ini diperakui dengan Penang Fight Covid-19 dan mematuhi standard kebersihan dan keselamatan yang ketat yang ditetapkan oleh pihak berkuasa tempatan.

Dengan penginapan di Bayview Beach Resort di George Town, anda akan berada di pantai, hanya 3 minit berjalan kaki dari Pantai Feringgi dan hanya 4 minit memandu dari ESCAPE Adventureplay. Tempat peranginan 4 bintang ini berada 12.3 km dari Persiaran Gurney dan 17.1 km dari KOMTAR.Luangkan masa untuk memanjakan diri anda di spa perkhidmatan penuh. Anda tentu sekali akan menghargai kemudahan rekreasi, yang termasuk 5 kolam renang terbuka, sebuah gelanggang tenis terbuka dan sauna. Ciri-ciri tambahan di tempat peranginan ini termasuklah akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan kedai hadiah atau gerai surat khabar.Dapatkan santapan anda di restoran di tempat peranginan, La Veranda, untuk makan tengah hari atau makan malam. Tempat makan di kedai kopi atau kafe, dan Perkhidmatan bilik 24 jam turut disediakan. Bersantailah dengan minuman kegemaran anda di bar/ruang istirahat atau bar renang naik. Sarapan Eropah disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 11:00 dengan dikenakan bayaran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, surat khabar percuma di lobi dan perkhidmatan pencucian kering/dobi. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 360 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LED. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi persendirian dilengkapkan dengan kelengkapan dandanan diri percuma dan selipar. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta cerek elektrik dan air botol percuma.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Kolam Renang Dalam Bangunan
Kolam Renang Luar Bangunan
Bilik senaman
Bar
Bilik mesyuarat
Kelab kanak-kanak
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di The Bayview Beach Resort?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di The Bayview Beach Resort?

The Bayview Beach Resort mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Dalaman, Kolam Renang Luaran, Kawasan berjemur.

Adakah sarapan disediakan di The Bayview Beach Resort?

Ya, The Bayview Beach Resort menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan The Bayview Beach Resort?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang. Jaraknya adalah 32.0km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 52minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di The Bayview Beach Resort?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah The Bayview Beach Resort menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, The Bayview Beach Resort tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah The Bayview Beach Resort mempunyai kolam renang?

Ya, The Bayview Beach Resort mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Dalaman, Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di The Bayview Beach Resort?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di The Bayview Beach Resort.

Berapakah harga untuk menginap di The Bayview Beach Resort?

Harga di The Bayview Beach Resort adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah The Bayview Beach Resort terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Bukit Mertajam Railway Station. Ia berjarak 41.2km dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
Jarak ke Lapangan Terbang31.96KM
Stesen Kereta Api TerdekatBukit Mertajam Railway Station
Jarak ke Stesen Kereta Api41.15KM
Harga Purata DaripadaMYR605
Penarafan Bintang Hotel4