Lexis Suites Penang
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Bayan Lepas

Lexis Suites Penang

Kesihatan Dilindungi
28, Jalan Teluk Kumbar, 11920, Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
Lihat Peta
Dengan penginapan di Lexis Suites Penang di George Town (Bayan Lepas), anda akan berada 3 minit memandu dari Pantai Teluk Bayu dan 7 minit dari Bukit Teluk Tempoyak Besar. Hotel 5 bintang ini berada 14.5 km dari Medan Beli-belah Queensbay dan 19.1 km dari Bukit Bendera.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 1 jam yang lalu
4.4/5Sangat Baik·Kebersihan: 4.4
81% Disyorkan
Kesemua 278 Ulasan
Kemudahan
RestoranKolam Renang Luar BangunanSpaBilik senamanLetak Kenderaan PersendirianPercumaPerkhidmatan ulang-alik lapangan terbangBarKaféBilik mesyuaratBilik berbilang fungsi
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
(8.2km)
Kereta api: Bukit Mertajam Railway Station
(31.1km)
Mercu Tanda: Institut Penyelidikan Perikanan (FRI Aquarium Batu Maung)
(5.8km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Suite Kolam Renang Eksekutif
9

Suite Kolam Renang Eksekutif

2 katil king
82m² | Tingkat: 9-26
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Kipas elektrik
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Kolam Premium
11

Suite Kolam Premium

2 katil king
89m² | Tingkat: 9-26
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Pemandangan laut
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premium Pool Suite - SAHUR, BUKA & STAY
10

Premium Pool Suite - SAHUR, BUKA & STAY

2 katil king
89m² | Tingkat: 9-26
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Tandas peribadi
Ubat gigi
Air panas 24 jam
Pengering rambut
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Eksekutif Kolam - SAHUR, BUKA & STAY
7

Suite Eksekutif Kolam - SAHUR, BUKA & STAY

2 katil king
82m² | Tingkat: 9-26
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Tandas peribadi
Ubat gigi
Air panas 24 jam
Pengering rambut
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan

Ulasan Tetamu(278)

4.4/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.4
  • Kemudahan4.4
  • Persekitaran4.2
  • Perkhidmatan4.4
manz
4 Mac 2024
Bilik ok,makanan ok,cuma laluan untuk ke tempat parking sempit..kedalaman air kolam mandi dalam bilik tidak sesuai untuk kanak2 mandi..perlu diperbaiki supaya kanak2 boleh mandi..
Ally
13 April 2024
selesa dan menyeronokkan
Pengguna Tanpa Nama
6 Februari 2023
Barang2 dalam bilik tak lengkap, macam bath robes tak ada, toothbrush ada 2 sets je tapi kami 4 adults. Takkan semua nak minta kan 😅 ada private pool la yang best tu
Hakim Mubin
7 Julai 2023
Bilik bersih, pool dlm bilik bersih, toilet bersih..towel semua wangi dibasuh...cuma parking ja sempit..kalau kereta besar better park kt bwh ja...
Pengguna Tetamu
23 Oktober 2023
************* Anak2 suka tidoq hotel ni, boleh mandi puas2
Pengguna Tanpa Nama
27 Disember 2022
Makan sedap, bilik cantik, view superb. Check in check out smooth je…
Pengguna Tetamu
20 Ogos 2022
Pls kolam kotor banyak serangga saty lagi bilik wap..tak pernah sapu ke..view ok cantik boleh nampak kapal terbang smua tapi kolam mcm x servis jer sampai saya cirit birit lepas mandi kolam.
Suzilla Binti Kamisan
29 Mac 2022
Sangat2 berpuas hati.. recommend ⭐⭐⭐⭐⭐... view yg sangat2 cantik😍...saya suka sgt di hotel ini...akan datang lg untk holiday bersama family 💞
Pengguna Tetamu
14 Oktober 2022
Sgt berpuas hati dengan service,bilik yg sgt cantik n makanan yg sedap...

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 15:00–24:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 11:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Katil bayi boleh ditambah untuk semua jenis bilik kecuali katil tambahan.
Bayaran untuk katil tambahan dan katil bayi tidak disertakan dalam jumlah dan perlu dibayar di hotel.
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah
Katil bayi tambahan: Percuma

Sarapan Pagi
JenisCina, Asia, Eropah, Halal, Vegetarian
GayaBufet
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 17 tahun dan ke bawah
RM 35.00 seorang
Dewasa
RM 65.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Kesihatan Dilindungi

Cukup Bersih
  • 4.4/5
Pembersihan dan Pembasmian kuman
  • Perkhidmatan membersih disediakan oleh syarikat profesional

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2016
  • Bilangan Bilik: 217
Dengan penginapan di Lexis Suites Penang di George Town (Bayan Lepas), anda akan berada 3 minit memandu dari Pantai Teluk Bayu dan 7 minit dari Bukit Teluk Tempoyak Besar. Hotel 5 bintang ini berada 14.5 km dari Medan Beli-belah Queensbay dan 19.1 km dari Bukit Bendera.

Pastikan anda menikmati kemudahan rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka dan pusat kecergasan. Hotel ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan perkhidmatan perkahwinan.

Nikmati masakan antarabangsa di Roselle Coffee House, salah sebuah daripada 2 restoran di hotel, atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad). Akhiri hari anda dengan menikmati minuman di bar/ruang istirahat. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 6:30 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, surat khabar percuma di lobi dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah sebuah daripada 222 bilik berhawa dingin, yang menampilkan kolam tunjam persendirian dan Televisyen LCD. Katil anda disediakan dengan gebar bulu kapas dan peralatan tempat tidur premium. Bilik mempunyai balkoni persendirian. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program kabel disediakan untuk hiburan anda.

Perkhidmatan & Kemudahan

Kolam Renang Luar Bangunan
Spa
Bilik senaman
Bar
Bilik mesyuarat
Kelab kanak-kanak
Restoran
Restoran
Masakan: Jepun
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Lexis Suites Penang?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 11:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Lexis Suites Penang?

Lexis Suites Penang mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Spa, Bilik senaman.

Adakah sarapan disediakan di Lexis Suites Penang?

Ya, Lexis Suites Penang menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Lexis Suites Penang?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang. Jaraknya adalah 8.2km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 15minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Lexis Suites Penang?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Lexis Suites Penang menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Ya, Lexis Suites Penang menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Lexis Suites Penang mempunyai kolam renang?

Ya, Lexis Suites Penang mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Lexis Suites Penang?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Lexis Suites Penang.

Berapakah harga untuk menginap di Lexis Suites Penang?

Harga di Lexis Suites Penang adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Lexis Suites Penang terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Bukit Mertajam Railway Station. Ia berjarak 31.1km dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
Jarak ke Lapangan Terbang8.19KM
Stesen Kereta Api TerdekatBukit Mertajam Railway Station
Jarak ke Stesen Kereta Api31.13KM
Harga Purata DaripadaMYR564
Penarafan Bintang Hotel5