Yun-zen Jinling Lotus Hotel

Ulasan Yun-zen Jinling Lotus Hotel

Yun-zen Jinling Lotus Hotel

Building 1, 1 South Lianhuachi Road (Lianhuachi Lu), Fengtai District, Beijing, 100055, ChinaLihat Butiran Hotel
Yun-zen Jinling Lotus Hotel
Yun-zen Jinling Lotus HotelYun-zen Jinling Lotus HotelYun-zen Jinling Lotus Hotel
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.8/5
Sangat Baik
1401 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.8
Kemudahan4.8
Perkhidmatan4.8
Kebersihan4.8
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(1401)
Ulasan positif(1379)
Ulasan dengan gambar/video(276)
Suasana yang bergaya(273)
Sarapan pagi yang lazat(174)
Penyambut tetamu yang peramah(104)
Lokasi yang strategik(88)
Sesuai untuk perjalanan perniagaan(48)
Restoran yang bagus(47)
Berdekatan dengan stesen kereta api(31)
Bufet yang lazat(11)
Ulasan kurang baik(18)
DanielJezak
Bilik Superior (Katil Double)
Menginap pada Nov 2023
Pasangan
12 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 15 Nov 2023
Good lacation - very close to railway station. Room standard good enought, cleaning everyday.
Terjemah
Virgil Zhou
Yunzhen Superior Twin Room
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 18 Feb 2024
Nice hotel. Everything is clean and tidy. Very close to the railway station. Breakfast is outstanding.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Yunzhen Superior Twin Room
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
6 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 9 Dis 2023
I visited many countries on this trip. The front desk manager and service staff of this hotel were very enthusiastic and meticulous in their service to the guests, making me feel at home. If I come to Beijing in the future, I will definitely stay here again. Thank you very much!
Terjemah
Serge
Bilik Superior (Katil Double)
Menginap pada Jan 2024
Bisnes
6 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 14 Mac 2024
Overall no complains, good for a business trip, close to railway.
Terjemah
Amber❄️
Bilik Kapsul Bertema (Promosi Khas)
Menginap pada Jul 2024
Pasangan
60 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 7 Jul 2024
17年路過北京住了一次,印象相當不錯,這次因為坐高鐵然後再次前來。酒店換了個名字,裝潢也略有改變,但依然是一次很不錯的住宿經歷~誇誇! 房間面積大,設施維護也不錯,床品很舒服,從前台到客房的服務態度都很好,也謝謝前台小哥哥小姐姐能設身處地地理解問題需求、幫忙解決了問題~酒店隔音還可以,走廊有時候會有點吵,建議怕吵的朋友住靠邊的房間 另外,建議如果能考慮跟上趨勢、首輪minibar免費,或者考慮送點軟飲什麼的,或許會更好~
Terjemah
6/9
Pengguna Tetamu
Yunzhen Superior Twin Room
Menginap pada Jun 2024
Keluarga
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 30 Jun 2024
因為一大早要去北京西站坐動車,特意選擇了距離西站衹有幾分鐘路程的蓮花酒店。意外的驚喜是酒店旁邊就是蓮花池公園,順便去走了一圈,荷花開得正艷。酒店很大,看起來高端大氣,房間內衞生也挺好的,體驗感還不錯。
Terjemah
6/8
Pengguna Tanpa Nama
Yunzhen Marine Cabin Theme Room
Menginap pada Jun 2024
Solo
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 16 Jun 2024
酒店位置優越,交通便利,位置很好繁華,出行方 便。前台孟令娜完美的服務讓我如同回到家一般,進到房間就看到了主動提供的水果,還有洗漱用品,熱水也都燒好了。漂亮大方,服務熱情,主動,效率高,周到。地下有停車位非常方便,門口也有監控非常放心,大廳簡潔,大氣,佈局合理,有輕音樂,很好聽。房間採光好,明亮,安靜,舒適,衞生 很乾凈,床墊舒服,出水快,水温好洗澡舒 服,網速快,辦公方便。房間整潔,乾淨衞 生,強力推薦!
Terjemah
Hulishitongtong
Yunzhen Superior Twin Room
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 2 Jun 2024
設施: 各種設施都很齊全的酒店 環境: 酒店環境好,地理位置優越 衞生: 乾淨,用品貼心 服務: 特別棒,熱情專業,賓至如歸!尤其是三層的露天燒烤平台,風景太好了,而且服務特別人性化!由於孩子太小,户外風大,特意幫我們轉到房間用餐,點了羊排和一些烤串,味道真不錯,還貼心的給我們送到房間,細緻入微,點贊全體服務人員!
Terjemah
Pengguna Tetamu
Yunzhen Superior Twin Room
Menginap pada Jul 2024
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 8 Jul 2024
環境確實不錯,服務也好,看帶小孩,還給準備了小孩的拖鞋,前台大唐副經理,加了微信,有求必應,響應很快,服務絕對滿分,大家去了可以加他,很熱情。
Terjemah
xiehuidingding
Yunzhen Superior Twin Room
Menginap pada Mei 2024
Bisnes
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 25 Mei 2024
設施:各種設施都很齊全,健身,出行,都很方便 環境:周邊環境也很不錯,旁邊有超級大的蓮花池公園 衞生:乾淨整潔,有淡淡得香味 服務:服務都很不錯,尤其是燒烤平台的小聶,趕上下雨去點了點燒烤,服務周到細緻,風景很好,等天氣好的時候還要來
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Superior (Katil Double)
Menginap pada Jun 2024
Lain-lain
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 19 Jun 2024
酒店緊鄰蓮花池公園,環境幽靜,房間乾淨整潔,免費的升級了舒適的零壓房,特別感謝酒店的貼心服務,由於上課需求,特別給予了提前入住和延後退房,真正的體驗到了VIP的服務!
Terjemah
Axiaotiantian
Yunzhen Superior Twin Room
Menginap pada Jul 2024
Keluarga
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 9 Jul 2024
整個酒店都很不錯,房間裏面帶的套餐也很好吃,看圖一吃完,四個人另了牛肉好吃!吃撐着了!燒烤平台環境優美,前台服務人員很細心,機器人真好用。
Terjemah
1aoteman1
Bilik Superior (Katil Double)
Menginap pada Mei 2024
Solo
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 21 Mei 2024
首先非常有幸能入住雲瑧金陵蓮花酒店。 入住後孩子因為感冒突然發燒,一開始求助酒店送體温計、葯物之類的,半夜持續高燒,在跟酒店工作人員説明情況後,大堂經理(副理)(這裏不知道怎麼稱呼負責人)立刻安排禮賓服務人員送我們去醫院急診,連續跑了兩個醫院才就診,禮賓小哥哥全程幫忙抱着孩子、幫忙找大夫、跑前跑後拿化驗單。等回到酒店已經是半夜十二點左右了,但禮賓沒有表現出任何疲累,始終熱切的關注着孩子的狀態。非常感恩🙏。 第二天一早,大堂副理主動發微信關心孩子的情況,還特意送了早餐、午餐,考慮的非常周到,細緻入微,讓我們在這種情況下感受到了温暖,也緩解了我緊張不安的情緒。中途又去了一次醫院,同樣禮賓小哥哥全程去醫院陪同,跑上跑下幫忙,真的十分感謝🙏,而且每次買葯後酒店服務人員都不厭其煩的幫忙送到房間。 在入住期間因為孩子在吃葯,灑了很多葯在床品上,酒店保潔人員也在幫忙及時更換,並且為我們準備更多的浴巾、毛巾、床單枕套,同時準備更多的水以及必須用品。 這次出行雖然遇到了一些小問題,但在酒店這麼多人的熱心幫助下,我們很快恢復了健康,有驚無險🙏 在此特意感謝酒店大堂經理、副理、禮賓小哥哥、保潔阿姨以及其他工作人員,感謝你們這些天為我們的付出和幫助! 最後真心推薦大家到北京可以選擇這裏入住,極高的服務意識,每個工作人員都在用心對待房客,酒店環境也很好,餐食美味可口。在來了無數次北京後,發現瞭如此的寶藏酒店,很幸運👍
Terjemah
6/8
Pengguna Tetamu
Yunzhen Business Twin Room
Menginap pada Apr 2024
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 3 Mei 2024
前台小姐姐們服務熱情,房間出乎意料的舒適和温馨,古色古香的裝修風格,房間衞生整潔,帶孩子的家庭很放心居住,酒店提供的“假期出遊攻略”非常實用。 旁邊就是蓮花池公園,有時間可以逛一逛這座很有歷史的京城公園。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Perniagaan (Katil Double)
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 2 Mei 2024
挨着蓮花公園,早上可以去逛逛,風景特別好。早餐也很不錯。工作人員特別熱情,給孩子免費了早餐,還有愛心小禮物,非常開心。送的水果,房間很乾凈,大床三口人睡沒問題很寬敞。下次來北京還會選擇這裏。
Terjemah