InterContinental Cairo Citystars, an IHG Hotel

Ulasan InterContinental Cairo Citystars, an IHG Hotel

InterContinental Cairo Citystars, an IHG Hotel

Omar Ibn El-Khattab, Street, Nasr City, Cairo, Cairo Governorate, 11757, EgyptLihat Butiran Hotel
InterContinental Cairo Citystars, an IHG Hotel
InterContinental Cairo Citystars, an IHG HotelInterContinental Cairo Citystars, an IHG HotelInterContinental Cairo Citystars, an IHG Hotel
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4/5
Sangat Baik
94 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.1
Kemudahan3.9
Perkhidmatan4.0
Kebersihan4.1
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(94)
Ulasan positif(30)
Ulasan dengan gambar/video(4)
Penginapan yang hebat!(11)
Bersih dan kemas(5)
Lokasi yang baik(3)
Ulasan kurang baik(2)
Pengguna Tetamu
Bilik Classic Twin - Bebas-rokok
Menginap pada Sep 2023
Bisnes
45 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 13 Okt 2023
Breakfast is good but all keep the same ... so after 2/3 days feel bored. Poolside is quiet but some flyings. generally acceptable but if learn from Maroit management then should improve a lot.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Classic King - Bebas-Rokok
Menginap pada Jul 2023
Solo
8 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 23 Ogo 2023
The food and drinks were very good, the room service is also very good, the hotel holder many exhibitions, the breakfast was more crowded. Drinks & Beverages which I like most was Guava, The swimming pool were closed at 7pm.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Katil Bersaiz King Klasik dengan Ruang Fleksibel Ergonomik
Menginap pada Feb 2024
Bisnes
4 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 13 Apr 2024
It’s nice location near airport
Terjemah
Muhannad
Bilik Standard
Menginap pada Mei 2024
Bisnes
19 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 24 Mei 2024
Very cool
Terjemah
MOHAMED ismail
Menginap pada Dis 2022
Pasangan
2 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 2 Jan 2023
Nice so much  location I love it
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Standard
Menginap pada Okt 2022
Bisnes
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 8 Okt 2022
Nice hotel
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Standard
Menginap pada Mac 2024
Pasangan
3 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 1 Apr 2024
縱觀整個埃及行程,這酒店還算可以了,性價比較高,旁邊就是citystar商圈,離機場10分鐘車程,但是離景點什麼的可能會比較遠,去金字塔要45分鐘。
Terjemah
Pengguna Tetamu
2 Bilik Twin Klasik dengan Akses Kolam
Menginap pada Jul 2024
Keluarga
21 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 13 Jul 2024
和City Star購物中心在同一個建築羣裏,購物吃飯方便。裏旅遊景點,埃及博物館、哈利利市場等都有一定距離。離機場近。適合離開埃及前購物的需求。酒店環境一般,房間裏國內四星級水平。早餐和服務也還可以。
Terjemah
beckhamjcy
Bilik Classic King - Bebas-Rokok
Menginap pada Sep 2023
Pasangan
25 ulasan
2.0/5
Disiarkan pada 5 Okt 2023
整個行程中最差的酒店,先是説我定的房型酒店沒有,房間名稱和圖片都不是他們酒店,讓我找攜程,我們在大堂等了2小時都沒能入住。攜程還是很積極的去和他們交涉的,交涉後酒店代理又騙攜程説給我我們升級了套房。明明就是一間標房,還是對着馬路,非常吵,我們問他們要耳塞、他們説沒有,可是房間裏有一封信明明寫着酒店在裝修可以免費提供耳塞。總之沒有一句實話。(後來發現在埃及處處都是這樣、都是騙)。攜程還是很認真負責的交涉、後續也很積極的給予了處理。但是應該是找了個不靠譜的代理,下次攜程要謹慎選擇代理。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Classic King - Bebas-Rokok
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
3 ulasan
3.0/5
Disiarkan pada 16 Feb 2024
酒店位置不錯,到citystar有專門通道。不過攜程預訂的房間安排在輔樓,房間挺陳舊的,看到淋浴房連洗澡都不想洗的程度。雖然此酒店在埃及酒店的房價中不算低的,但是設施確實挺差的。但酒店服務人員還不錯。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Classic King - Bebas-Rokok
Menginap pada Jan 2024
Keluarga
13 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 23 Jan 2024
安保很好,進出都要安檢,很有安全感 淋浴水很大 舒服 在城市之星商場隔壁,購物或去超市買東西方便 體驗不好的是入住時沒付按金,入住後第一時間服務員就來把minibar的東西全收走了,感覺很不信任住客,而打電話要個牙刷和拖鞋速度特別慢 anyway,是開羅首選的酒店,方便、安全
Terjemah
Junjun
Bilik Classic Twin - Bebas-rokok
Menginap pada Jun 2023
Bisnes
6 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 1 Jul 2023
設施:到底還要是洲際,一切都很好 衞生:非常乾淨 環境:我們入住的是泳池邊上的房間,房間有一個小陽台,看出去視線非常的棒 服務:酒店服務不錯,就是前台不太靈,不知道是攜程的問題還是酒店方的問題,提前一天定的房間,這邊前台都查詢不到我們的訂單,硬是讓我們在前台等了1個小時。 我覺得是攜程問題因素比較大,沒有和對方酒店確認好訂單關係!這個體驗感巨差,等待的時間太長。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Menginap pada Jun 2023
Bisnes
37 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 24 Jun 2023
房間很乾凈 還有大大的露天游泳池 緊挨着shopping mall 很方便 分主樓和輔樓 攜程上訂的便宜價格均安排輔樓 主樓要貴一些
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Classic King - Bebas-Rokok
Menginap pada Okt 2023
Keluarga
3 ulasan
2.7/5
Disiarkan pada 6 Okt 2023
酒店把兩間房間給升級了套房讓人很驚喜。酒店設施比較老舊,不過房間還算乾淨。第二天早上從10點開始,連着兩次有服務員按門鈴問要不要house keeping、能不能check mini bar ,明明check out時間還沒到,不停來問讓我們覺得是在趕我們走,體驗非常差,不會推薦給周圍朋友或者下次再去住了。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik King Classic dengan Pemandangan Kolam - Tidak Merokok
Menginap pada Mac 2024
Bisnes
46 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 25 Mac 2024
房間還行,二樓比較好,三樓有的房間沒有陽光,泳池很乾凈,去商場也方便,有直達電梯,不會迷路,早餐品種也比較多
Terjemah