Cyberview Resort & Spa
1 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Cyberjaya

Cyberview Resort & Spa

The Lodge, Persiaran Multimedia, Cyber 7, 63000, Cyberjaya, Selangor
Lihat Peta
Dengan menginap di Cyberview Resort & Spa di Cyberjaya, anda akan berada dalam lingkungan 5 minit memandu dari Universiti Multimedia Kampus Cyberjaya dan Pusat Beli-belah DPULZE. Tempat peranginan 4 bintang ini berada 25.5 km dari Stadium Nasional Bukit Jalil dan 25.8 km dari Pusat Beli-belah Sunway Pyramid.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 3 jam yang lalu
4.3/5Sangat Baik·Lokasi Yang Sangat Baik
Menarik dan seronok
Kemudahan
RestoranBilik bebas alkohol (atas permintaan)Kolam Renang Luar BangunanBilik senamanLetak Kenderaan AwamPercumaKemudahan pengecasan keretaBarBilik mesyuaratBilik berbilang fungsiKaunter penerimaan tetamu 24 jam
Semua Kemudahan
Persekitaran
Metro: Cyberjaya City Centre
(5.4km)
Metro: Cyberjaya North
(5.6km)
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
(27.1km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Suite Junior
4

Suite Junior

2 katil king
84m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bar mini
Tandas peribadi
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Chalet Katil Saiz Ratu Superior
4

Chalet Katil Saiz Ratu Superior

1 katil queen
35m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Pengemasan harian
Pemanasan
Ubat gigi
Langsir
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Chalet Eksekutif Deluxe
14

Chalet Eksekutif Deluxe

1 katil king
68m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Deluxe Twin Chalet
7

Deluxe Twin Chalet

2 Small double beds
68m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Suite Mawar
5

Bilik Suite Mawar

1 katil king
136m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Superior Twin Chalet
8

Superior Twin Chalet

2 Katil bujang
35m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Chalet Katil Saiz King Deluxe

Chalet Katil Saiz King Deluxe

1 katil king
68m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Pengemasan harian
Pemanasan
Ubat gigi
Langsir
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Banglo 2 Bilik Tidur
4

Banglo 2 Bilik Tidur

2 katil king
130m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Pengemasan harian
Pemanasan
Ubat gigi
Langsir
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(271)

4.3/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.3
  • Kemudahan4.3
  • Persekitaran4.4
  • Perkhidmatan4.3
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
15 Julai 2024
So far bilik ok Breakfast : ok la...rasa biasa² je...lg sedap makanan oder ke bilik.
D‍y‍a‍n‍a‍ ‍n‍a‍s‍e‍r
28 Februari 2024
Hotel okey.. breakfast boleh la.. tak byk pilihan mcm hotel2 5star yg lain.. noodle pun tak de… coffee latte cappuccino smua tak ada..
p‍a‍k‍ ‍i‍p‍i‍n
1 Julai 2023
Hotel yang strategik di Kuala Lumpur untuk merasai pengalaman suasana kehutanan. Dari segi sarapan pagi makanan tidaklah disajikan dengan pelbagai menu,akan tetapi makananya boleh dikatakan sedap. Waktu sarapan jam 7 pagi, tetapi apabila sampai masih lagi dapur memasak dan tetamu terpaksa menunggu makanan. Secara keseluruhan OK.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
16 Jun 2023
memang best bwk fmly beercuti.. tmpt selesa.. parking keta btl2 dpn bilik.. xyh angkut2 beg.. cuma bilik sy book ada tub dlm bilik msk2 xde.. tp xpah ada balcony walaupun ngadap bilik lain.. anak paling suka pool.. 3 peringkat.. hi
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
19 Disember 2022
Good short stay. Resort agak lama, tp well maintained. Cntik. Kotor sikit2 di balkoni tp okay je.. buffet spread x byk sgt. Harap sgt ada wafffle tp takde ye. Nsib ade croissant n roti2 lain je. Cake pon biasa shj.. bkn premium cake. Staff nice. Bath tub good
N‍O‍R‍A‍Z‍I‍A‍N‍ ‍S‍A‍I‍D
9 Oktober 2022
Kawasan yg tenang mendamaikan ala2 bali malaysia..... bilik selesa makanan sedap n kolam yg cukup besar..... N nanti boleh mai lagi
H‍a‍s‍n‍i‍ ‍H‍a‍s‍h‍i‍m
9 November 2022
Mula check in jam 7:00 malam. Lantai & alas tilam berpasir. Terdapat cebisan sampah pembalut candy dibawah sofa bed. Terjumpa boxer di dalam drawer side table.Tiada complimentary dalam bilik mandi.TV kecil & uzur. Breakfast buffet lambat replenish walaupun baru pukul 8:00 pagi 6 Disember.
M‍o‍h‍a‍m‍m‍a‍d‍ ‍H‍a‍f‍i‍z‍ ‍M‍o‍h‍d‍ ‍F‍u‍d‍z‍i
16 Oktober 2022
Cun... Cuma swimming pool kanak2 tak boleh digunakankan... Agak sedihkan
S‍u‍r‍i‍a‍n‍a‍ ‍A‍l‍i
18 Januari 2022
Sesuai utk rehat bersama keluarga. Faster check in. Persekitaran yang bersih. Bilik luas dan selesa Terbaik.

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Tempat penginapan akan memberikan butiran daftar masuk selepas tempahan

Untuk daftar masuk, hubungi tempat penginapan 1 hari lebih awal

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
GayaBufet
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 17 tahun dan ke bawah
RM 32.00 seorang
Dewasa
RM 65.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 1998
  • Diubah Suai: 2022
  • Bilangan Bilik: 99
Dengan menginap di Cyberview Resort & Spa di Cyberjaya, anda akan berada dalam lingkungan 5 minit memandu dari Universiti Multimedia Kampus Cyberjaya dan Pusat Beli-belah DPULZE. Tempat peranginan 4 bintang ini berada 25.5 km dari Stadium Nasional Bukit Jalil dan 25.8 km dari Pusat Beli-belah Sunway Pyramid.

Luangkan masa untuk memanjakan diri anda di spa perkhidmatan penuh. Jika anda inginkan peluang rekreasi, anda akan mendapati kolam renang terbuka, tab spa dan sauna. Tempat peranginan ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan perkhidmatan perkahwinan.

Nikmati masakan Itali di Bistro Cascata, salah sebuah daripada 3 restoran di tempat peranginan atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan Perkhidmatan bilik 24 jam. Snek juga tersedia di kedai kopi atau kafe. Bersantailah dengan minuman kegemaran anda di bar/ruang istirahat atau bar tepi kolam. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 7:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, daftar keluar ekspres dan surat khabar percuma di lobi. Kemudahan acara di tempat peranginan ini terdiri daripada pusat persidangan dan 10 bilik mesyuarat. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 112 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LCD. Bilik mempunyai balkoni persendirian. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dilengkapkan dengan kelengkapan dandanan diri percuma dan bidet.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Kolam Renang Luar Bangunan
Bilik senaman
Bar
Bilik mesyuarat
Bilik berbilang fungsi
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Cyberview Resort & Spa?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Cyberview Resort & Spa?

Cyberview Resort & Spa mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Bilik senaman, Tempat Letak Kenderaan.

Adakah sarapan disediakan di Cyberview Resort & Spa?

Ya, Cyberview Resort & Spa menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Cyberview Resort & Spa?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Jaraknya adalah 27.1km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 30minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Cyberview Resort & Spa?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Cyberview Resort & Spa menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Cyberview Resort & Spa tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Cyberview Resort & Spa mempunyai kolam renang?

Ya, Cyberview Resort & Spa mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Cyberview Resort & Spa?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Cyberview Resort & Spa.

Berapakah harga untuk menginap di Cyberview Resort & Spa?

Harga di Cyberview Resort & Spa adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Cyberview Resort & Spa terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Cyberjaya City Centre. Ia berjarak 5.4km dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
Jarak ke Lapangan Terbang37.24KM
Stesen Kereta Api TerdekatBandar Tasik Selatan Station
Jarak ke Stesen Kereta Api27.69KM
Stesen Kereta Api Bawah Tanah TerdekatCyberjaya City Centre
Jarak ke Stesen Kereta Api Bawah Tanah5.41KM
Harga Purata DaripadaMYR788
Penarafan Bintang Hotel5