Lihat pilihan hotel di Cyberjaya kami dengan Pengambilan dari hotel

Lihat Ulasan Tetamu untuk Hotel di Cyberjaya

Dash Box Hotel Cyberjaya
4.3/5136 Ulasan
Tak payah jauh2 kalau nak beli jiwa anak2. Lokasi yang strategik dan kolam yang best. Booking menggunakan Trip Coins. Jimat sehingga 60%. Senang nak akses ke swimming pool. Boleh pantau anak2 tanpa keluar bilik. #tripthebest
Citadines DPulze Cyberjaya
4.2/5445 Ulasan
KELEBIHAN 1. Semestinya best sebab hotel ni dalam Dpulze Mall. Keluar je pintu hotel, boleh pergi TGV, Auntie Anne, Gigi Coffee dan macam-macam lagi. Tapi, pintu tu akan ditutup jam 10 malam. 2. Tiada deposit dikenakan. 3. WiFi laju! 4. Bilik ala-ala macam studio apartment. So, lengkap dengan microwave, peti ais, pinggan,mangkuk dll. 5. Siaran TV banyak. 6. Sabun wangi! Ubat gigi pula jenama Colgate. 7. Walaupun kena scan TnG waktu parking, tapi sebelum keluar scan semua TnG tu di kaunter hotel. Free jadinya nanti. Tak perlu bayar harga asal. 8. Oh ya, receiptionist lelaki berbangsa India tu, sangat sopan dan suka senyum. Tahniah! KEKURANGAN Maaf kalau pihak hotel kecil hati, sekadar review jujur untuk penambahbaikan. 1. Saya terkejut! Waktu buka tong sampah dalam bilik, ada sampah dalam tu! Aiyoooo housekeeper mungkin lupa nak buang. Hurmm.. 2. Bantal terlalu lembut menyebabkan saya kurang selesa tidur. 3. Saya pelik, kenapa berus dan ubat gigi yang disediakan hanya 1? Sedangkan bilik untuk 2 orang. 4. Untuk yang pertama kali pergi, carian parking untuk ke hotel agak mencabar. Setelah berpusing-pusing dan tanya orang, baru saya jumpa. 5. Saya request high floor, tapi diberi 3rd floor. View pun menghadap bangunan depan. Hurm..Sepatutnya receiptionist perlu alert dengan special request. 6. Waktu check in serius lama. Kena scan dan isi maklumat dulu. Kemudian duduk dan tunggu giliran. Aiyoooo.. Sekian saja ulasan jujur. Apa-apapun insya-Allah boleh repeat lagi next time. Harap-harap kali kedua nanti lebih baik. Yeah!
Cyberview Resort & Spa
4.3/5259 Ulasan
Persekitaran: persekitaran yang indah Kemudahan: Tuala dan cadar terlalu lama dan gelap, yang secara serta-merta merendahkan gred hotel Kebersihan: Sekian! Di dalam bilik yang bersih dan kemas, dengan cadar lama, tuala hitam dan kuning tidak bersih Perkhidmatan: Perkhidmatan ini sangat baik dan sangat bersemangat. Wanita India di kaunter penerimaan tetamu dengan teliti melukis ikon bilik pada peta dan menemui bilik itu dengan cepat.
Deluxe Mutiara Ville Cyberjaya
3.7/527 Ulasan
This is a very comfortable place for homestays, travelers, and anyone who needs a short and long break. It has many facilities such as a children's swimming pool, gymnastics, and 24/7 security and monitoring. Worth recommending
Tamarind Suites by Subhome
3.5/58 Ulasan
Pertama kali ke sini. Bilik okey . Cek in okey tetapi masa nk cek out pagi call staff nk bg kunci tak angkat2 then pergi mkn dulu pstu baru bg kunci. Harap tidak berlaku lagi mcm ni. Tq
Tamarind Suites Cyberjaya
2.9/539 Ulasan
Lokasi tempat itu sangat bagus dan tempat restoran dan kedai runcit sangat dekat. Tandas sangat menjijikkan dinding dan tempat cuci tangan sangat kotor dan terdapat habuk pada kipas di dalam bilik tidur. Juga sedar tentang lipas saya faham bukan mudah untuk mengawal serangga kerana ia juga merupakan kawasan perumahan. Di atas semua katil bersih

Frequently Asked Questions

  • Apakah hotel dengan Pengambilan dari hotel yang popular di Cyberjaya?

    Sama ada anda membuat perjalanan ke Cyberjaya atas tujuan perniagaan atau pelancongan, FOX Lite Hotel DPulze Cyberjaya by Ascott , Citadines DPulze Cyberjaya dan Cyberview Resort & Spa merupakan semua hotel pilihan.

  • Berapakan kadar purata untuk hotel dengan Pengambilan dari hotel di Cyberjaya?

    Bagi hotel dengan Pengambilan dari hotel di Cyberjaya, harga purata pada hari bekerja ialah RM 288, dan harga purata pada hujung minggu (Jumaat–Sabtu) ialah RM 332.

  • Hotel manakah dengan Pengambilan dari hotel di Cyberjaya yang disyorkan untuk pelancong perniagaan?

    Kebanyakan hotel dengan Pengambilan dari hotel di Cyberjaya adalah sesuai untuk pelancong perniagaan. Citadines DPulze Cyberjaya merupakan hotel pilihan.

  • Hotel manakah dengan Pengambilan dari hotel di Cyberjaya yang merupakan hotel mewah?

    Kebanyakan hotel dengan Pengambilan dari hotel di Cyberjaya ialah hotel mewah. Cyberview Resort & Spa amat popular.

  • Apakah promosi yang tersedia untuk hotel dengan Pengambilan dari hotel di Cyberjaya?

    Trip.com menyediakan pelbagai promosi dan diskaun untuk pengguna sepanjang tahun. Anda boleh semak halaman promosi untuk melihat promosi yang tersedia pada Trip.com.

Maklumat Perjalanan Setempat

Bilangan Hotel88
Bilangan Ulasan1,806
Harga TertinggiRM 2,639
Harga TerendahRM 118
Harga Purata (Hari Bekerja)RM 288
Harga Purata (Hujung Minggu)RM 332