City View Hotel Kota Warisan
1 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Dengkil

City View Hotel Kota Warisan

7G Jalan Warisan Sentral 1, KIP Sentral Kota Warisan, 43900, Dengkil, Selangor
Lihat Peta
Apabila anda menginap di City View Hotel Kota Warisan di Sepang, anda akan berada dalam lingkungan 10 minit memandu dari Xiamen University Malaysia dan Masjid Sultan Abdul Samad. Hotel ini berada 12.4 km dari Litar Antarabangsa Sepang dan 7.9 km dari Mitsui Outlet Park Klia Sepang.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 20 jam yang lalu
3.7/5·Lokasi Yang Sangat Baik
not bad good senang nak cari makan semua ada kat sekeliling best
Kemudahan
Tempat letak kenderaanPercumaKaunter penerimaan tetamu 24 jamStoran bagasiPercumaPerkhidmatan ambil di lapangan terbangWi-Fi di kawasan awamPercumaKawasan merokok
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
(12.3km)
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
(55.7km)
Kereta api: Bandar Tasik Selatan Station
(41.1km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Superior Satu Bilik Tidur
1

Bilik Superior Satu Bilik Tidur

3 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Berus gigi
Tandas peribadi
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Keluarga
1

Keluarga

2 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
TV
Berus gigi
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Standard tanpa tingkap
9

Bilik Standard tanpa tingkap

1 katil queen
Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Satu bilik tidur(Delight)
1

Satu bilik tidur(Delight)

1 Katil bujang atau 2 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Berus gigi
Tandas peribadi
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe
11

Bilik Deluxe

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(72)

3.7/5
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.6
  • Kemudahan3.3
  • Persekitaran4.1
  • Perkhidmatan3.6
I‍r‍f‍a‍n
8 Mac 2024
Sy suka collect coin hahaha.sorry gambar x berkaitan. Tapi hotel ni best taw. Bilik pun helok je. Sesuai lah utk biz traveller
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
10 Oktober 2023
Sesuai laa untuk transit ke KLIA. Tempat strategik sbb ada banyak tempat makan di bawah. Bilik biasa2 jer sbb just untuk transit semalam ok.
Y‍i‍d‍e‍k‍a‍n‍s‍h‍i‍j‍i‍e
2 Mac 2024
Tidak ada peralatan mandi, mahupun air mineral. Saya menempah bilik katil double dengan tingkap, tetapi apabila saya tiba, saya diberikan bilik gelap yang tertutup kecil, dan terdapat cukai pelancongan tambahan yang dikenakan di luar talian, yang termasuk dalam pakej. Disarankan jika anda transit di Kuala Lumpur dan mencari hotel untuk menginap, elakkan hotel ini.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
16 Februari 2024
Terlalu kotor, terlalu bising, perkhidmatan pelanggan sifar. Kakitangan yang tidak mesra. Jika anda mempunyai pilihan lain sila pilih yang lain. Bahagian dalam hotel, kebersihan dan kemudahan tidak sesuai dengan wang yang anda bayar. Satu-satunya perkara yang boleh dipercayai hanyalah lokasi di sebelah lapangan terbang, walaupun begitu, sia-sia! Ia hanya bernilai separuh daripada harga yang diterbitkan sila ambil perhatian.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
15 Julai 2024
Buruk, buruk, buruk, sangat buruk! Terdapat pepijat di dalam bilik, tiada selipar, tiada ubat gigi, tiada perkhidmatan, terdapat bulu di bantal, dan selimut tidak bersih Hei, terdapat banyak hotel di sekeliling, jadi saya memilih yang paling teruk. . .
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
24 Jun 2024
Bilik ini lebih besar daripada yang saya jangkakan untuk pengembara solo, berhampiran dengan lapangan terbang, 7-11 berada di sebelah hotel jadi ia memudahkan saya
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
N‍o‍r‍a‍z‍i‍t‍a‍ ‍M‍d‍ ‍N‍o‍r
18 Jun 2024
Sangat sesuai sebagai transit hotel. Banyak kemudahan di sekitar hotel. Teksi atau ehailing pun sebang.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
X‍i‍e‍y‍i‍n‍g‍h‍u‍a
14 Disember 2023
Saya melihat ke belakang untuk foto dan mendapati saya hanya mempunyai foto saya ini di dalam bilik, memegang minuman dan mengambil gambar di sisi katil. Mungkin saya benar-benar tiba terlalu lewat pada hari itu dan terlalu letih. Hotel ini disyorkan oleh seorang kawan, dan perniagaannya bagus. Masih ada orang yang mendaftar masuk sehingga awal pagi, jadi sudah tentu ia sedikit bising, tetapi kalis bunyi di dalam bilik itu okay dan tidak terlalu jelas. Kemudian saya merasakan bahawa suhu air di bilik mandi tidak mudah dikawal. Jika tidak, hotel ini secara umumnya murah dan berpatutan. Ia agak dekat dengan lapangan terbang. Ia adalah pilihan yang baik untuk penerbangan mata merah di tengah malam .
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
k‍e‍l‍a‍y‍a‍n‍g
11 November 2023
Tempatnya ok, berpatutan tetapi pemanas di bilik saya tidak berfungsi. Juga tempat itu terlalu sesak pada waktu malam. Semoga mereka menambah baik kemudahan hotel pada masa akan datang. Tv sama ada tidak berfungsi juga. Only got 1 channel only itupn banyak semut2 keluar kt siaran tv.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 14:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
Sarapan tidak disediakan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2017
  • Bilangan Bilik: 43
Apabila anda menginap di City View Hotel Kota Warisan di Sepang, anda akan berada dalam lingkungan 10 minit memandu dari Xiamen University Malaysia dan Masjid Sultan Abdul Samad. Hotel ini berada 12.4 km dari Litar Antarabangsa Sepang dan 7.9 km dari Mitsui Outlet Park Klia Sepang.

Gunakan kemudahan sesuai yang disediakan, yang termasuk akses Internet wayarles percuma dan televisyen di ruang bersama.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk perkhidmatan pencucian kering/dobi, meja/kaunter hadapan 24 jam dan tempat simpanan bagasi. Tetamu boleh menggunakan pengangkutan ulang-alik lapangan terbang dengan membayar surcaj manakala tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 43 bilik berhawa dingin yang menampilkan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di City View Hotel Kota Warisan?

Waktu daftar masuk adalah selepas 14:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di City View Hotel Kota Warisan?

City View Hotel Kota Warisan mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Kaunter penerimaan tetamu 24 jam, Storan bagasi.

Adakah sarapan disediakan di City View Hotel Kota Warisan?

Tidak, City View Hotel Kota Warisan tidak menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan City View Hotel Kota Warisan?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Jaraknya adalah 12.3km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 18minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di City View Hotel Kota Warisan?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah City View Hotel Kota Warisan menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Ya, City View Hotel Kota Warisan menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah City View Hotel Kota Warisan mempunyai kolam renang?

Tidak, City View Hotel Kota Warisan tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di City View Hotel Kota Warisan?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di City View Hotel Kota Warisan.

Berapakah harga untuk menginap di City View Hotel Kota Warisan?

Harga di City View Hotel Kota Warisan adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah City View Hotel Kota Warisan terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Bandar Tasik Selatan Station. Ia berjarak 41.1km dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
Jarak ke Lapangan Terbang22.98KM
Stesen Kereta Api TerdekatBandar Tasik Selatan Station
Jarak ke Stesen Kereta Api41.11KM
Harga Purata DaripadaMYR147
Penarafan Bintang Hotel2