Lihat hotel dengan penarafan 4 Bintang kami di Genting Highlands untuk keselesaan dan kemudahan yang terbaik

Lihat Ulasan Tetamu untuk Hotel di Genting Highlands

Dapatkan inspirasi daripada pelancong lain untuk mencari penginapan ideal anda
Genting View Resort
4.4/5128 Ulasan
Tempat yg sangat berbaloi,sy dapat booking dgn harga Rm166 semalam,slepas tolak coin rm20,sgt jimat..tempat agak ke blakang berbanding hotel yg baru,tapi tak terlalu dalam..bilik besar,tv besar..sgt puas hati..cuma almari sgt2 busuk..kawasan luar pun agak berbau sebab berdekatan dgn longkanv besar,tp bila dlm bilik xde terganggu..kebetulan hujan..mungkin bau agak kuat..overall sy puas hati dgn harga yg sy dpt..lepas ni boleh stay lg ..yang penting nak ootd sgtlah cantikkk ya😝
Ohayo Suite@Midhills Genting Highlands (Free WiFi)
5/51 Ulasan
Ohayo Suite Midhill adalah tempat yang sangat bagus untuk menginap dan bilik itu sendiri sangat unik. Sungguh menyenangkan dan selesa untuk kami sekeluarga dapat tidur lena dengan semua penginapan yang disediakan. Saya sangat mengesyorkan bilik ini untuk penginapan di Genting Highland, jika anda bercadang untuk tinggal separuh jalan di Genting Highland terutamanya di Gohtong Jaya. Kami sangat seronok menginap di Ohayo Suite Midhill.💕
The Saffron@Midhills Genting Highlands  (Free WiFi)
4.5/53 Ulasan
Had a fantastic one-night stay at Midhills Hotel Genting! The ambiance was delightful, and my kids absolutely loved the pool – pure joy! The staff was friendly, and the overall experience was top-notch.
Geo38 Prime Suites Genting Highlands
4/572 Ulasan
Tajuk: Penginapan Yang Lancar di GEO38 Prime Suites Genting Highlands (Diuruskan oleh Stone7) Penilaian: ★★★★★ Penginapan saya baru-baru ini di GEO38 Prime Suites Genting Highlands, di bawah pengurusan Stone7 yang cekap, adalah sesuatu yang luar biasa. Dari awal lagi, proses deposit RM200 adalah mudah dan tanpa kerumitan. Ia mencerminkan profesionalisme yang meluas sepanjang pengalaman saya. Ruang letak kereta individu yang diperuntukkan kepada setiap unit terbukti sebagai kemudahan yang jarang ditemui dan berharga, memastikan tempat letak kereta yang selamat dan mudah diakses. Salah satu ciri yang menonjol ialah penyediaan kad akses untuk setiap rumah. Ini bukan sahaja meningkatkan keselamatan tetapi juga memperkemas akses, memberikan rasa eksklusif dan privasi. Suite-suite itu sendiri adalah bukti keselesaan dan gaya. Dilengkapi dengan baik dan bersih dengan teliti, mereka menawarkan tempat percutian yang selesa dengan kemudahan moden. Perhatian terhadap perincian dalam hiasan dan perabot menambahkan sentuhan kemewahan pada keseluruhan suasana. Lokasi GEO38 Prime Suites membenarkan pemandangan Genting Highlands yang menakjubkan, mewujudkan latar belakang yang indah untuk keseluruhan penginapan. Ia juga terletak di lokasi yang sesuai, menyediakan akses mudah ke [sebutkan tarikan atau kemudahan khusus yang berdekatan]. Sepanjang penginapan saya, pasukan pengurusan Stone7 mempamerkan profesionalisme dan perhatian. Sebarang pertanyaan atau permintaan telah ditangani dengan segera, menyumbang kepada pengalaman yang lancar dan menyeronokkan. Kesimpulannya, GEO38 Prime Suites Genting Highlands, yang diuruskan oleh Stone7, menawarkan gabungan sempurna antara keselesaan, kemudahan dan sentuhan kemewahan. Daripada ruang letak kereta individu kepada suite yang diselenggara dengan baik, ia adalah pilihan yang sangat baik untuk mereka yang mencari penginapan yang tinggi di Genting Highlands.
SCAPES Hotel Genting Highlands
4.2/51072 Ulasan
Hotel ni paling hujung ke dalam. Hotel selesa, bersih. Hotel terletak di bawah 10mins drive untuk ke GPO. Toiletries semua lengkap dia bagi berus gigi, mandian, shampoo. Iron pun disediakan dalam bilik. Water heater untuk buat air panas. Kalau yang merokok dilarang merokok atau vape dalam bilik nanti kena denda rm300. Boleh merokok luar lobby ada smoking area. Yang bawak kids nak mandi swimming pool kena bawak baju mandi. Kalau pergi genting lagi will repeat this hotel 😍 💫
Pangsapuri 80 m² dengan 2 bilik tidur dan 2 bilik mandi peribadi di Gohtong Jaya
4.3/53 Ulasan
Tuan rumah yang hebat! Semuanya baik kecuali jalan ke hartanah.. jalan dalam keadaan teruk mungkin kerana banyak tapak pembinaan berdekatan..tuan rumah yang mesra dan daftar masuk & keluar adalah mudah. Anak-anak dan keluarga saya suka tinggal di sini dan pertimbangkan untuk kembali lagi pada masa akan datang..unit masih baru dan satu-satunya kelemahan ialah hanya 1 kad akses setiap unit yang menyusahkan sedikit. Pujian kepada tuan rumah dan sila teruskan! Oh 1 perkara terakhir lokasi adalah berhampiran dengan kedai makan dan kedai

Frequently Asked Questions

Maklumat Perjalanan Setempat

Harga TertinggiRM 3,680
Harga TerendahRM 100
Bilangan Ulasan1,832
Bilangan Hotel86
Harga Purata (Hari Bekerja)RM 701
Harga Purata (Hujung Minggu)RM 992