The Granite Luxury Hotel Penang
1 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di George Town

The Granite Luxury Hotel Penang

191. Jalan Magazine, 10300, George Town, Pulau Pinang
Lihat Peta
Dengan penginapan di The Granite Luxury Hotel Penang (Formerly known as M Summit 191 Executive Hotel Suites), anda akan berada betul-betul di tengah George Town, berdekatan dengan KOMTAR dan dalam lingkungan 5 minit berjalan kaki dari Penang Times Square. Hotel pangsapuri ini berada 2.5 km dari Persiaran Gurney dan 4.3 km dari Plaza Gurney.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
0:00 / 0:00
Terakhir ditempah 14 minit yang lalu
4.4/5Sangat Baik·Lokasi Yang Cemerlang
Kawasan hotel di tgh2 bandar.. dekat mencari makanan nasi kandar famous…
Kemudahan
Kolam Renang Luar BangunanRuang menunggu eksekutifBilik senamanLetak Kenderaan PersendirianPerkhidmatan ambil di lapangan terbangBarKelab malamBilik mesyuaratBilik berbilang fungsiKolam renang kanak-kanak
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
(16.9km)
Kereta api: Bukit Mertajam Railway Station
(24.6km)
Mercu Tanda: The Top Penang
(<100m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Suite Klasik
19

Suite Klasik

1 katil king dan 1 Katil sofa
52m² | Tingkat: 3-19
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Baroque Suite
19

Baroque Suite

1 katil king dan 1 Katil sofa
47m² | Tingkat: 3-19
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Serene Suite
9

Serene Suite

1 katil king dan 1 Katil sofa
53m² | Tingkat: 3-19
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Jr Premium
5

Bilik Jr Premium

1 katil queen
24.7m² | Tingkat: 3-9
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Pengemasan harian
Katil bayi/Katil bayi Mudah alih
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Premium Plus dengan Katil Saiz King
12

Bilik Premium Plus dengan Katil Saiz King

1 katil king
34m² | Tingkat: 3-10
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Diva Suite
7

Diva Suite

2 katil queen
68m² | Tingkat: 10
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Pengemasan harian
Katil bayi/Katil bayi Mudah alih
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Premium Twin
9

Bilik Premium Twin

2 Katil bujang
34m² | Tingkat: 3-10
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Mewah
14

Bilik Mewah

1 katil king
45m² | Tingkat: 3-10
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Safari Suite
11

Safari Suite

2 katil queen
60m² | Tingkat: 10
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Splendour suite
17

Splendour suite

1 katil queen
46m² | Tingkat: 3-19
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Suite(Razzle)
18

Bilik Suite(Razzle)

1 katil king dan 1 Katil sofa
60m² | Tingkat: 3-19
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Mewah
21

Suite Mewah

2 Katil bujang
45m² | Tingkat: 3-19
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
The Razzle Two Bedroom Suite
7

The Razzle Two Bedroom Suite

2 katil king
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Pengemasan harian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(655)

4.4/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.4
  • Kemudahan4.2
  • Persekitaran4.5
  • Perkhidmatan4.3
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
30 Mei 2023
Lubang tandas ada bau, saya minta tukar towel tapi house keeping tak tukar, mereka gulung semula tuala yg sudah saya guna tanpa menukarkannnya.. persekitaran bising sebab kat bawah tu ada cafe cina karoke smpi lewat pagi.
F‍a‍r‍h‍a‍n‍a‍r‍8‍8
4 Mac 2023
Kawasan hotel di tgh2 bandar.. dekat mencari makanan nasi kandar famous…
A‍y‍u‍ ‍C‍o‍c‍o‍D‍a‍m‍i‍a
28 Januari 2022
Konsep apartment. Ada ruang tamu dan kitchen yang comel je. Tapi tak boleh masak. Lokasi perfect. Jalan kaki je nak ke sekitar shopping mall dan Komtar. Parking bertingkat ya macam kat Jepun tu. Deposit hanya cash atau kredit card sahaja. Debit card tak boleh.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
1 Januari 2023
Hotel yang sangat sampah. . Terdapat caj tambahan untuk menggunakan katil sofa di dalam bilik, cadarnya tidak bersih, bernoda menjijikkan dan bilik berbau busuk. . Seluruh hotel penuh dengan *, ia berasa tidak kemas dan *
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
M‍e‍n‍d‍y‍s‍h‍i‍h
12 Julai 2024
Lokasinya sangat bagus. Kolam renangnya sangat istimewa. Terdapat meja depan dan pelayan yang boleh berbahasa Cina ia kepada semua orang.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
A‍g‍u‍s‍ ‍W‍i‍b‍o‍w‍o‍ ‍8‍8
10 Julai 2024
Hotel yang terletak di tengah-tengah dengan kakitangan yang mesra. Pasar raya besar dengan kedai diskaun berdekatan dua, minit berjalan kaki. Gerai makan kasual 30 saat aeay dengan berjalan kaki. Pelbagai pilihan kedai makan berdekatan juga
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
B‍e‍i‍j‍i‍n‍g‍s‍h‍u‍a‍i‍g‍e‍z‍a‍i‍q‍i‍n‍g‍m‍a‍i
20 Julai 2024
Perkhidmatan meja depan mesra, bersih dan kemas, persekitaran yang baik, kemudahan yang lengkap, hangat dan selesa, hotel di lokasi yang unik, bersebelahan dengan pasar raya GAMA, pasar raya yang sangat menjimatkan, saya perlu melawatnya Setiap hari, bertentangan dengan hotel adalah Everbright Digital City, dan di sebelahnya adalah pusat membeli-belah yang besar.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
29 Jun 2024
Sarapannya sedap. Durian pun sedap sangat. Lain kali kami sekeluarga akan datang lagi.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
26 Jun 2024
Kelebihan: lokasi pusat, bilik hotel yang baru dan bersih, budak loceng hangat yang tekun menghantar minuman dan tuala percuma kepada tetamu, kolam renang atas bumbung, kemudahan dobi sendiri Keburukan: 1) proses daftar masuk yang sangat lambat dan dikenakan bayaran dua kali ganda untuk cukai pelancongan yang telah saya bayar melalui perjalanan. Com, 2) kad bilik tidak diaktifkan dengan betul untuk kali pertama dan saya terpaksa turun semula dengan bagasi saya untuk mencari kakitangan meja depan, 3) apabila saya melanjutkan penginapan saya selepas daftar masuk dan menerima pengesahan, keesokan harinya hotel membatalkan tempahan saya atau meminta saya membayar lebih untuk jenis bilik yang lebih mewah. Saya memilih untuk berpindah ke hotel lain yang berjarak 20 minit perjalanan. Tetamu lelaki yang lain menghadapi masalah yang sama semasa perjalanan. Com dan terpaksa mengambil bagasi ke hotel berdekatan. Saya rasa pihak hotel hanya mengabaikan pesanan dalam talian kerana pelanggan berjalan kaki akan membayar lebih semasa musim puncak. Pengalaman yang tidak menyenangkan di hotel mewah ini.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 11:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Untuk semua jenis bilik, katil bayi boleh ditambah. Polisi katil tambahan berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk polisi jenis bilik yang berkaitan.
Bayaran untuk katil tambahan dan katil bayi tidak disertakan dalam jumlah dan perlu dibayar di hotel.
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 2 tahun dan ke bawah
Katil bayi tambahan: Percuma

Sarapan Pagi
Sarapan tidak disediakan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2017
  • Diubah Suai: 2022
  • Bilangan Bilik: 138
Dengan penginapan di The Granite Luxury Hotel Penang (Formerly known as M Summit 191 Executive Hotel Suites), anda akan berada betul-betul di tengah George Town, berdekatan dengan KOMTAR dan dalam lingkungan 5 minit berjalan kaki dari Penang Times Square. Hotel pangsapuri ini berada 2.5 km dari Persiaran Gurney dan 4.3 km dari Plaza Gurney.

Pastikan anda menikmati kemudahan rekreasi yang disediakan, termasuk sebuah kelab kesihatan dan kolam renang tertutup. Kemudahan tambahan di hotel pangsapuri Art Deco ini termasuklah akses Internet wayarles percuma, bilik arked/permainan dan bantuan pelancongan/tiket.

Anda boleh menikmati sajian di restoran yang disediakan untuk tetamu The Granite Luxury Hotel Penang (Formerly known as M Summit 191 Executive Hotel Suites), atau singgah di bar/deli snek. Akhiri hari anda dengan menikmati minuman di bar/ruang istirahat.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk perkhidmatan pencucian kering/dobi, meja/kaunter hadapan 24 jam dan kakitangan berbilang bahasa. Ada rancangan acara di George Town? hotel pangsapuri ini mempunyai kemudahan berukuran 4000 kaki persegi (372 meter persegi), yang termasuk ruang persidangan. Pengangkutan ulang-alik dari lapangan terbang ke hotel disediakan dengan dikenakan surcaj (tersedia atas permintaan) manakala letak kenderaan sendiri (tertakluk pada bayaran) terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 89 bilik tamu yang dihias secara berasingan serta menampilkan item bar mini percuma dan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi menampilkan pancuran mandi dengan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri berjenama. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan meja.

Perkhidmatan & Kemudahan

Kolam Renang Luar Bangunan
Bilik senaman
Bar
Bilik mesyuarat
Bilik berbilang fungsi
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di The Granite Luxury Hotel Penang?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 11:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di The Granite Luxury Hotel Penang?

The Granite Luxury Hotel Penang mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Ruang menunggu eksekutif, Bilik senaman.

Adakah sarapan disediakan di The Granite Luxury Hotel Penang?

Tidak, The Granite Luxury Hotel Penang tidak menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan The Granite Luxury Hotel Penang?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang. Jaraknya adalah 16.9km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 23minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di The Granite Luxury Hotel Penang?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah The Granite Luxury Hotel Penang menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Ya, The Granite Luxury Hotel Penang menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah The Granite Luxury Hotel Penang mempunyai kolam renang?

Ya, The Granite Luxury Hotel Penang mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di The Granite Luxury Hotel Penang?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di The Granite Luxury Hotel Penang.

Berapakah harga untuk menginap di The Granite Luxury Hotel Penang?

Harga di The Granite Luxury Hotel Penang adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah The Granite Luxury Hotel Penang terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Bukit Mertajam Railway Station. Ia berjarak 24.6km dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang
Jarak ke Lapangan Terbang16.94KM
Stesen Kereta Api TerdekatBukit Mertajam Railway Station
Jarak ke Stesen Kereta Api24.63KM
Harga Purata DaripadaMYR621
Penarafan Bintang Hotel4