Hampton by Hilton Guangzhou Baiyun Airport North

Ulasan Hampton by Hilton Guangzhou Baiyun Airport North

Hampton by Hilton Guangzhou Baiyun Airport North

A Building Yundu Plaza Huashan Twon Huadu District Guangzhou, Huadu District, Guangzhou, Guangdong, ChinaLihat Butiran Hotel
Hampton by Hilton Guangzhou Baiyun Airport North
Hampton by Hilton Guangzhou Baiyun Airport NorthHampton by Hilton Guangzhou Baiyun Airport NorthHampton by Hilton Guangzhou Baiyun Airport North
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.6/5
Bagus
592 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.6
Kemudahan4.6
Perkhidmatan4.6
Kebersihan4.7
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(592)
Ulasan positif(569)
Ulasan dengan gambar/video(124)
Sarapan pagi yang lazat(68)
Penyambut tetamu yang peramah(68)
Perkhidmatan penghantaran ulang-alik(67)
Berdekatan dengan lapangan terbang(59)
Suasana yang bergaya(57)
Bilik yang besar(39)
Akan datang lagi(18)
Penebatan bunyi yang sederhana(16)
Ulasan kurang baik(23)
NLC530
Bilik Nyaman (2 katil)
Menginap pada Apr. 2024
Pasangan
19 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 2. Mai 2024
Room is quiet and 15 mins car ride from airport. Breakfast is ok except that most items were cold, including hot milk. Restaurant supervisor was kind. She made hot milk for me. Want to thank 前台小谢 for arranging car to fetch us from airport. Really appreciate that! If breakfast items can be kept hotter, it would be perfect! Recommended! :D
Terjemah
JD Binsinger
Bilik Cosy(katil queen)
Menginap pada Apr. 2024
Bisnes
15 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 21. Apr. 2024
Hotel and rooms are recent and clean: rooms are big like always I’m Hampton so all in all it’s an ok hotel. What is really disappointing though is the breakfast: too little choice overall, almost no western stuff, no jam no butter no milk no honey. Not a good experience for breakfast!
Terjemah
Sunil Turani
Bilik Double Superior
Menginap pada Okt. 2023
Bisnes
6 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 21. Okt. 2023
Good Hotel, clean, neat but a bit far from the city centre, excellent staff they have, real shout out for 梁义美 she really is a gem of a person, super helpful and professional. Breakfast is average but fresh. It’s a real value for money for travellers.
Terjemah
FC
Bilik Superior (2 katil)
Menginap pada Febr. 2024
Bisnes
6 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 13. Febr. 2024
It’s my second trip to this hotel and it was as good as I expected friendly staff service.
Terjemah
YULIAWATI
Bilik Superior (2 katil)
Menginap pada Dez. 2023
Rakan-rakan
1 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 14. Dez. 2023
Good experience to stay in this hotel, only the location too far from the center of guanzhou. The location good for go to airport.
Terjemah
Soon Onn
Bilik Cosy(katil queen)
Menginap pada Sept. 2023
Pasangan
5 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 9. Okt. 2023
Checked in on 30/9 around 1.30pm was smooth. The reception lady is friendly and helpful. She even helped me order food on my behalf coz we are foreigner which we couldn’t use our mobile to order. Overall, it was a good experience and it proximity to airport. The hotel even arranged a car for us to the airport which i felt very helpful and kudos to the hotel service. we enjoy our breakfast and foods were nice. tks for the hospitality. 😊
Terjemah
maria
Bilik Cosy(katil queen)
Menginap pada Sept. 2023
Keluarga
6 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 30. Sept. 2023
We were very happy! Service was very nice and effective and for the price is very good for the service and quality of the hotel.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Cosy(katil queen)
Menginap pada Nov. 2023
Bisnes
9 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 18. Nov. 2023
24小时白云机场接送机服务:good 早餐:nice
Terjemah
Jason
Bilik Double Superior
Menginap pada Dez. 2023
Bisnes
22 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 21. Dez. 2023
A little far
Terjemah
C_Breezy
Bilik Double Superior
Menginap pada Juni 2023
Rakan-rakan
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 16. Aug. 2023
very good!!!
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Nyaman (2 katil)
Menginap pada Juni 2024
Rakan-rakan
5 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 1. Juli 2024
這兩天住在廣州白雲機場北希爾頓歡朋酒店。住宿的感覺非常好,整個環境還有服務都很棒,房間的設施也很滿意。尤其是前台的小姐姐謝麗娟非常的和藹,然後問題也都回答的很清楚,讓我們有賓至如歸的感覺,服務非常到位,要點個大讚。今天我們早上去機場也有送機的服務,送機的師傅易勝也非常的貼心,幫我們搬行李,所以這次一次很好的住宿經驗,以後從廣州搭飛機也會繼續在住這白雲機場北希爾頓歡朋酒店,很好的住宿。
Terjemah
steaking
Bilik Nyaman (2 katil)
Menginap pada Juni 2024
Bisnes
6 ulasan
4.6/5
Hebat
Disiarkan pada 19. Juni 2024
轉天早班機,離機場大概開車18分鐘。房間佈局和衞生還可以,但就是壁紙可能是因為近期廣州連續下雨的問題,已經發黴。有些拉胯。早晨一般,主食衹有麪食。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Cosy(katil queen)
Menginap pada Mai 2024
Pasangan
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 10. Mai 2024
設施:酒店設備很齊全,有客座區,商務區.商務區還有電腦可以免費用和打印資料, 衞生:衞生乾淨整潔舒適,不管是房間還是大堂都很乾凈,很深得我心,推薦推薦 環境:酒店附近還有一個很大的夜市很喜歡,很多美食,很特別的夜市,還有一個融創大商場,和融創樂園, 服務:辦入住的時候前台小謝很熱情,給我升級了房型,還送了歡迎水果,有一種被重視了的感覺,哈哈哈哈哈,酒店的工作人員都很好很熱情,見面都會打招呼,和會問好,推薦推薦這家酒店
Terjemah
Yorksong
Bilik Double Superior
Menginap pada Juli 2024
Bisnes
26 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 18. Juli 2024
房間很乾凈, 早餐也不錯,前台小樑,小謝和阿偉熱情,經常有住這家酒店,周邊還有融創,夜市玩,推薦推薦!!!
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Nyaman (2 katil)
Menginap pada Juni 2024
Bisnes
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 30. Juni 2024
設計風格很大氣,設施都很完善,房間舒適整潔,酒店的服務很棒,前台小謝辦入住幫我免費升級了房間,還給我送了果盤,贊!推薦推薦
Terjemah