Grand Paragon Hotel Johor Bahru

18 Jalan Harimau Taman Century, Johor Bahru, 80250, Johor, MalaysiaLihat peta
Dibuka: 2008 Dengan penginapan di Grand Paragon Hotel Johor Bahru, anda akan berada betul-betul di tengah Johor Bahru, dalam lingkungan 15 minit memandu dari Johor Bahru City Square dan Kelab Lumba Kuda Singapura. Hotel 4 bintang ini berada 1 km dari KSL City Mall dan 6 km dari Pusat Pemeriksaan Woodlands.Pastikan anda menikmati kemudahan rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka, tab spa dan sauna. Kemudahan tambahan di hotel ini termasuklah akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan salun rambut. Jika anda ingin menghabiskan hari anda dengan membeli-belah, anda boleh menumpang naik pengangkutan ulang-alik percuma yang disediakan.Untuk makan tengah hari atau makan malam, dapatkan santapan anda di Kishin-Tei, sebuah restoran yang pakar dalam masakan Jepun. Tempat makan di kedai kopi atau kafe dan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) turut disediakan. Bersantailah dengan minuman yang menyegarkan di salah sebuah daripada 3 bar/ruang istirahat. Sarapan Eropah disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, surat khabar percuma di lobi dan perkhidmatan pencucian kering/dobi. Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang disediakan dengan dikenakan surcaj.Selesakan diri anda di salah satu daripada 357 bilik berhawa dingin yang menampilkan peti sejuk dan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan meja.Lihat Lagi

Pilih bilik
hotel overview picture
grand-paragon-hotel-johor-bahru
grand-paragon-hotel-johor-bahru
grand-paragon-hotel-johor-bahru
grand-paragon-hotel-johor-bahru
grand-paragon-hotel-johor-bahru
grand-paragon-hotel-johor-bahru
  • Bersih4
  • Kemudahan Yang Baik4
  • Lokasi Yang Sangat Baik4.4
  • Perkhidmatan Yang Baik4.1

4.1/5Bagus

Penginapan yang hebat!, Bilik yang hebat
95% Disyorkan
  • Bersih4
  • Kemudahan Yang Baik4
  • Lokasi Yang Sangat Baik4.4
  • Perkhidmatan Yang Baik4.1

4.1/5Bagus

Penginapan yang hebat!, Bilik yang hebat
95% Disyorkan
  • 28.5km
  • 15.1km
Tiada tempat menarik dalam jarak 1000m, 2.1km dari pusat bandar
Lihat Peta
Restoran
Kafé
Bar
Spa
Kolam renang luar bangunan
Lihat Semua Kemudahan
Bilik
room overview picture
Bilik King Standard
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
34m²Tingkat 6-22
Semua Kemudahan
room overview picture
Bilik Mewah
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
34m²Tingkat 4-18
Semua Kemudahan
room overview picture
Junior Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
75m²Tingkat 19-25
Semua Kemudahan
room overview picture
Bilik Standard
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
34m²Tingkat 6-22
Semua Kemudahan
room overview picture
Family Suite
Pemandangan kota
4 Dewasa
2 Katil bujang dan 1 katil king
80m²Tingkat 12-25
Semua Kemudahan
room overview picture
Honeymoon Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
80m²
Semua Kemudahan
room overview picture
Bilik Kembar Standard
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
34m²Tingkat 6-22
Semua Kemudahan
room overview picture
Apartmen Satu Bilik Tidur
Pemandangan kota
2 Dewasa85m²Tingkat 17-21
Semua Kemudahan
room overview picture
Suite Presiden
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
175m²
Semua Kemudahan
room overview picture
Studio Twin
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
52m²Tingkat 15-16
Semua Kemudahan
room overview picture
Junior twin Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
75m²Tingkat 19-25
Semua Kemudahan
room overview picture
Presidential king Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
175m²
Semua Kemudahan
room overview picture
Deluxe king Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
34m²Tingkat 4-18
Semua Kemudahan
room overview picture
Bilik Kembar Mewah
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
34m²Tingkat 4-18
Semua Kemudahan
room overview picture
Studio King
Pemandangan laut
2 Dewasa
1 katil king
52m²Tingkat 15-16
Semua Kemudahan
room overview picture
Studio
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 Katil double atau 2 Katil bujang
52m²Tingkat 15-16
Semua Kemudahan
room overview picture
One Bedroom twin Apartment
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
85m²Tingkat 17-21
Semua Kemudahan
room overview picture
One Bedroom double Apartment
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
85m²Tingkat 17-21
Semua Kemudahan
room overview picture
Junior king Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
75m²Tingkat 19-25
Semua Kemudahan
room overview picture
Presidential twin Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
175m²
Semua Kemudahan

Ulasan(231 ulasan tetamu yang disahkan)

  • profile picture

    fiekasim

    • Deluxe king Room
    • Telah Menginap Pada Februari 2022
    • Pasangan
    • 6 Ulasan
    4/ 5
    Bagus

    Bilik luas. Semua lengkap. Bilik air pun luas. View dari tingkat 20 cantik. Cuma buat masa ni kolam tutup. Makanan sedap. Overall semua okey.

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 5 Februari 2022
    Berguna
    profile picture

    IzzNour

    Malaysia

    • Bilik Kembar Standard
    • Telah Menginap Pada Mac 2022
    • Solo
    • 37 Ulasan
    4/ 5
    Bagus

    Hotel dekat dengan kemudahan. Harga amat berpatutan. Bilik selesa la juga

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 11 Mac 2022
    Berguna
    profile picture

    Ti Kah

    Malaysia

    • Bilik King Standard
    • Telah Menginap Pada Januari 2022
    • Keluarga
    • 3 Ulasan
    5/ 5
    Terbaik

    Okay sgt lah untuk 1 malam Datang pun sbb ada urusan kat mahkamah esok pagi nya Duduk Pasir Gudang jeee Hahaa swimming pool pulak time tu baru lepas maintenance, tu je la spoil nya sbb pkl 6 ptg baru boleh masuk pool

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 16 Mac 2022
    Berguna
    profile picture

    nurul anuar

    Malaysia

    • Deluxe king Room
    • Telah Menginap Pada Februari 2022
    • Pasangan
    • 7 Ulasan
    4.5/ 5
    Sangat Baik

    Good location... Hotel lama... Makanan boleh tahan.. Bilik air besar..

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 13 Februari 2022
    Berguna
    profile picture

    Afiff Adzhar

    Malaysia

    • Bilik Standard
    • Telah Menginap Pada Februari 2022
    • Pelancong perniagaan
    • 1 Ulasan
    4/ 5
    Bagus

    Terbaik.. 👍👍👍

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 26 Februari 2022
    Berguna
    • 1
      2
      3
      4
      5
      ...
      24

Polisi Hotel

Daftar Masuk dan Daftar Keluar
Daftar Masuk dari 15:00Daftar Keluar sebelum 12:00
Kanak-kanak dan Katil Tambahan
Kanak-kanak dialu-alukan di hotel ini. Bayaran tambahan mungkin dikenakan semasa kanak-kanak menginap di hotel dengan ibu bapa atau penjaga, sila buat pengesahan dengan pihak hotel.

Kesihatan Dilindungi

Bersih
  • 4/5
Langkah-langkah Keselamatan
  • CCTV di kawasan awam
  • Khidmat pertolongan cemas

Keterangan Hotel

  • Dibuka: 2008
  • Diubah Suai: 2016
  • Bilangan Bilik: 357
Dengan penginapan di Grand Paragon Hotel Johor Bahru, anda akan berada betul-betul di tengah Johor Bahru, dalam lingkungan 15 minit memandu dari Johor Bahru City Square dan Kelab Lumba Kuda Singapura. Hotel 4 bintang ini berada 1 km dari KSL City Mall dan 6 km dari Pusat Pemeriksaan Woodlands.Pastikan anda menikmati kemudahan rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka, tab spa dan sauna. Kemudahan tambahan di hotel ini termasuklah akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan salun rambut. Jika anda ingin menghabiskan hari anda dengan membeli-belah, anda boleh menumpang naik pengangkutan ulang-alik percuma yang disediakan.Untuk makan tengah hari atau makan malam, dapatkan santapan anda di Kishin-Tei, sebuah restoran yang pakar dalam masakan Jepun. Tempat makan di kedai kopi atau kafe dan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) turut disediakan. Bersantailah dengan minuman yang menyegarkan di salah sebuah daripada 3 bar/ruang istirahat. Sarapan Eropah disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, surat khabar percuma di lobi dan perkhidmatan pencucian kering/dobi. Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang disediakan dengan dikenakan surcaj.Selesakan diri anda di salah satu daripada 357 bilik berhawa dingin yang menampilkan peti sejuk dan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan meja.

Perkhidmatan & Kemudahan

  • Restoran
  • Bar
  • Spa
  • Kolam renang luar bangunan
  • Pusat perniagaan
  • Bilik senaman
Perkhidmatan Pengangkutan
  • Tempahan teksi
Aktiviti
  • Kolam renang luar bangunanPercuma
  • Swimming Pool
  • KTV
  • Menyelam
Kesihatan & Kesejahteraan
  • Bilik senaman
  • Rendaman kaki
  • Sauna
  • Spa
  • Bilik urut
  • Pusat dandanan rambut dan kecantikan
Perkhidmatan Kaunter Penerimaan Tetamu
  • Tukang angkut
  • Storan bagasiPercuma
  • Panggilan kejut
  • Kaunter penerimaan tetamu 24 jam
  • Perkhidmatan concierge
  • Perkhidmatan tiket lawatan & tempat menarik
  • Peta pelancong
  • Pertukaran mata wang
  • Peti keselamatan di kaunter penerimaan tetamu
  • Kakitangan berbilang bahasa
Perkhidmatan Pembersihan
  • Bilik dobi
  • Perkhidmatan menyeterika(Yuran tambahan)
  • Pengemasan harian
  • Perkhidmatan dobi(Yuran tambahan)
  • Pencuci kering
Makanan & Minuman
  • Restoran
  • Kafé
  • Bar
  • Servis bilik
Kawasan Awam
  • Wi-Fi di kawasan awamPercuma
  • Pemanasan
  • Lif
  • Kawasan rehat untuk pelawat
  • Dilarang merokok di semua bilik
  • Kawasan merokok
  • Tingkat bebas rokok
  • Tingkat eksekutif
  • Pusat membeli-belah
Perkhidmatan Perniagaan
  • Pusat perniagaan
  • Bilik berbilang fungsi
  • Perkhidmatan perkahwinan
Aksesibiliti
  • Bilik mesra OKU

Belum jumpa hotel yang sesuai untuk anda?

Hotel Yang Popular

Jewels Hotel  |  Putra Heights New Wave Hotel  |  OYO 89642 Highway Inn  |  The Milestone Hotel  |  Dongsheng Business Hotel  |  Shuhokaku Kogetsu  |  Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas (SHA Plus+)  |  Rahsia Residence  |  Est Hotel  |  Peninsula Galata Hotel - Special Category  |  OYO Home 669 Premium Studio Dua Sentral  |  Four Seasons Hotel San Francisco at Embarcadero  |  Nida Rooms Bukit Bintang Changkat Treasure Kuala Lumpur  |  OYO 89693 Perkasa Hotel Keningau  |  Adange Hotel  |  The Oriental Jade Hotel  |  MEEM Bed & Breakfast Melacca  |  favehotel - Pantai Losari Makassar  |  V8 Hotel Johor Bahru  |  Mansion One Sanctuary Penang  |  Vinpearl Resort Nha Trang  |  Hoang Ngan Hotel Ho Chi Minh  |  MyFreedom Regalia Residency  |  Daren Theme Apartment (Tai'an Wanda Plaza)  |  Borneo Royale Hotel  |  guoling No.19 hotel  |  Sofis Pingshan Hotel  |  OYO 372 Nawazi Watheer Hotel  |  The Jetty Resort  |  Anba@Parkview Apartment  |  Hilir Kota Apartment Malacca  |  Taj Coromandel  |  Emerald Hotel Incheon  |  Baiyoke Sky Hotel Bangkok (SHA Certified)  |  NIDA Rooms Johor Seruling   |  Longhouse @ Jatidiri Farmstay  |  Summer Suites Express by Subhome  |  Permai Rainforest Resort  |  Hostel Beni  |  Hezhalet Homestay  |  Malacca City With Splash @ Atlantis Residence  |  Susanna Suite  |  Sura Inn  |  Kuretake-Inn Fujisan  |  Ipoh Central Homestay at Majestic  |  Mercure Welcome Melbourne  |  Designer seaview house  |  Akademik Suites  |  W Bali - Seminyak  |  The Chess Hotel  |  Jewels Hotel  |  Putra Heights New Wave Hotel  |  OYO 89642 Highway Inn  |  Swiss-Garden Apartment 1 Bedroom 1 Bath 8  |  Bandung Giri Gahana Golf & Resort  |  Lee Gardens Plaza Hotel Hat Yai  |  Le Village China Town Kuala Lumpur  |  Zara Hotel @ KL Sentral  |  The Leverage Business Hotel Kuala Kedah  |  Vana Belle, A Luxury Collection Resort, Koh Samui(SHA Plus+)  |  Ocean Garden Langkawi  |  A's House i-City 1-4pax Cozy Studio Wifi/TV  |  Deagu Seobu Station Venus  |  Sofitel Kuala Lumpur Damansara  |  Nida Rooms Langkawi Prince Star  |  MCity Inn Miri  |  Siam Nitra Boutique Hotel  |  OYO Rooms Bukit Bintang Off Changkat Kuala Lumpur  |  OYO 836 Mandurah Room & Cafe  |  Shanghai Hengshan Moller Villa Hotel  |  Sura Inn  |  The Caledonian Hotel  |  Roomy at Bukit Bintang  |  guoling No.19 hotel  |  KTC Hotel  |  OYO 90136 Jumbo Inn  |  Colmar Tropicale  |  Maxwell Inn Boutique Hotel  |  Mabul Water Bungalows  |  Dreambox Mykonos Suites  |  Nida Rooms Klang Meru Classics at Comfort Hotel Jalan Kapar  |  OYO 902 Rooms Boutique Hotel  |  Bunibon Lodge Kota Kinabalu  |  Mithi Resort and Spa Bohol  |  The Anam  |  OYO 90308 Chily Guest House  |  West Lake breeze Valley homestay  |  SPOT ON 89956 The Blue Malacca  |  Selaras Inn Syariah  |  Suntec Hotel  |  Caldera Apex Suites  |  Cyberjaya Vega Residensi by Kroll Home2stay  |  Terrace de Jazz  |  Hotel Vivenzo  |  Hotel Sri Sutra Pusat Perdagangan Seri Kembangan Kuala Lumpur   |  Hotel One O One  |  Mirage Island Resort Pulau Babi  |  Melaka homestay Atlantis  |  Kim Long Hotel  |  New Town Hotel Puchong