Pacific Express Hotel Chinatown
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Kuala Lumpur

Pacific Express Hotel Chinatown

Kesihatan Dilindungi
No 32, Jalan Tun Tan Cheng Lock, 50050, Kuala Lumpur, Malaysia
Lihat Peta
Dengan penginapan di Pacific Express Hotel Chinatown di Kuala Lumpur (Golden Triangle), anda akan berada tidak jauh dari Jalan Petaling dan 9 minit berjalan kaki dari Dataran Merdeka. Hotel ini berada 2.1 km dari Pavilion Kuala Lumpur dan 2.4 km dari Menara Kuala Lumpur. Di Pacific Express Hotel Chinatown, nikmati sajian yang memuaskan di restoran.Sarapan Eropah disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:00 dengan dikenakan bayaran. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk meja/kaunter hadapan 24 jam, tempat simpanan bagasi dan kemudahan dobi. Letak kenderaan sendiri (tertakluk pada bayaran) terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 211 bilik berhawa dingin yang menampilkan televisyen skrin rata. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon, manakala pengemasan disediakan setiap hari.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 22 jam yang lalu
3.8/5Baik·Lokasi Yang Sangat Baik
Hotel terbaik untuk menginap, di pusat bandar, mudah untuk pengangkutan awam
Kemudahan
RestoranLetak Kenderaan AwamPertukaran mata wangStoran bagasiPanggilan kejutKaunter penerimaan tetamu 24 jamWi-Fi di kawasan awamPercuma
Semua Kemudahan
Persekitaran
Metro: Stesen Pasar Seni
(490m)
Metro: Stesen Plaza Rakyat
(520m)
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
(24.2km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Soalan Popular

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Superior Double Room
13

Superior Double Room

1 katil queen
21-33m² | Tingkat: 1-5
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Standard Room (No Window)
10

Standard Room (No Window)

1 katil queen atau 2 Katil bujang
16m² | Tingkat: 1-5
Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Superior Room
14

Superior Room

1 katil queen atau 2 Katil bujang
21-33m² | Tingkat: 1-5
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Standard Twin Room (No Window)
9

Standard Twin Room (No Window)

2 Katil bujang
16m² | Tingkat: 1-5
Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Deluxe Triple Room
11

Deluxe Triple Room

1 Katil bujang dan 1 katil queen
25-28m² | Tingkat: 1-5
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Standard Double Room (No Window)
8

Standard Double Room (No Window)

1 katil queen
16m² | Tingkat: 1-5
Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Quadruple Room
10

Premier Quadruple Room

2 katil queen
25-33m² | Tingkat: 1-5
Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Superior Twin Room
12

Superior Twin Room

2 Katil bujang
21-33m² | Tingkat: 1-5
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(406)

3.8/5
Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.7
  • Kemudahan3.6
  • Persekitaran4.3
  • Perkhidmatan3.7
Pengguna Tetamu
18 Februari 2024
Hotel yg selesa, kemudahan hotel baik dan kawasan yang strategik berhampiran dengan **pt makan, shoping
Xiera Stereophonic
28 November 2023
Parking boleh validate rm10 per night. Bilik hotel dpt tingkat 1 mmg x ok la. Terpaksa la tambah duit sbb nak dpt bilik selesa. Masa tu da xde da bilik.. Tu je yg ada.. Huhh.. Lps da upgrade bilik, bru selesa la sikit. Katil dy best.. Upgrade bilik ada tingkap tu better la..
Pengguna Tetamu
29 Mei 2023
Wah bilik airnya besar. Best. Bilik comel. Bersih. Staf perempuan Melayu di pendaftaran tu baik sangattttt. Staf lelaki Melayu kat situ pun bagus
Ylandachan29
5 Mac 2024
Okay boleh repeat balik
Faridahani Yusoff
31 Ogos 2022
Bilik ok, kemas n bersih. Lokasi strategic, lampu bilik air mati..huhu..tp ok la.. harga reasonable
Mr.Traveller15
6 November 2021
Lokasi padat...tempat parking bahaya dan boleh menyebabkan kereta rosak jika kereta itu rendah...
Amin4ar
12 November 2022
boleh la
Pengguna Tetamu
2 Mei 2024
Hotel terbaik untuk menginap, di pusat bandar, mudah untuk pengangkutan awam
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Pengguna Tanpa Nama
17 Mac 2024
1. Bilik daftar masuk tetapi mendapati aircond berhabuk. Memang alergik dengan habuk. Habuk terus keluar dari aircond mungkin sudah lama tidak servis aircond. Call receptionist suruh tukar bilik tapi datang orang semata-mata nak lap habuk. 2. Sarapan pagi terlalu terhad, orang yang tidak mesra menjaga sarapan. Semasa makan di meja, mendapat lipas. Makanan kelihatan seperti sisa, hanya makanan yang dipanaskan semula. Pembakar roti membuat roti hangus. 3. Saya tidak tahu sama ada polisi hotel atau apa tetapi pergi ke hotel lain, apabila kita meletakkan jangan ganggu bermakna boleh melakukan pengemasan pada masa lain atau semasa kita tiada di dalam bilik. Jadi frust sambil terus ketuk pintu semasa kami tidur.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 0 hingga 17 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Katil tambahan kecuali katil bayi boleh ditambah untuk semua jenis bilik.
Bayaran untuk katil tambahan dan katil bayi tidak disertakan dalam jumlah dan perlu dibayar di hotel.
UmurBayaran
Kanak-kanak
RM 70.00 untuk setiap orang setiap malam

Sarapan Pagi
Waktu buka[Isn - Aha] 07:00-10:30 Buka
UmurBayaran
Dewasa
Hubungi hotel
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Kesihatan Dilindungi

Kebersihan
  • 3.7/5
Langkah-langkah Keselamatan
  • Termometer tersedia

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 1992
  • Diubah Suai: 2018
  • Bilangan Bilik: 346
Dengan penginapan di Pacific Express Hotel Chinatown di Kuala Lumpur (Golden Triangle), anda akan berada tidak jauh dari Jalan Petaling dan 9 minit berjalan kaki dari Dataran Merdeka. Hotel ini berada 2.1 km dari Pavilion Kuala Lumpur dan 2.4 km dari Menara Kuala Lumpur. Di Pacific Express Hotel Chinatown, nikmati sajian yang memuaskan di restoran.Sarapan Eropah disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:00 dengan dikenakan bayaran. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk meja/kaunter hadapan 24 jam, tempat simpanan bagasi dan kemudahan dobi. Letak kenderaan sendiri (tertakluk pada bayaran) terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 211 bilik berhawa dingin yang menampilkan televisyen skrin rata. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Pacific Express Hotel Chinatown?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Pacific Express Hotel Chinatown?

Pacific Express Hotel Chinatown mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Restoran, Pertukaran mata wang.

Adakah sarapan disediakan di Pacific Express Hotel Chinatown?

Ya, Pacific Express Hotel Chinatown menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Pacific Express Hotel Chinatown?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah. Jaraknya adalah 24.2km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 29minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Pacific Express Hotel Chinatown?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Pacific Express Hotel Chinatown menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Pacific Express Hotel Chinatown tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Pacific Express Hotel Chinatown mempunyai kolam renang?

Tidak, Pacific Express Hotel Chinatown tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Pacific Express Hotel Chinatown?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Pacific Express Hotel Chinatown.

Berapakah harga untuk menginap di Pacific Express Hotel Chinatown?

Harga di Pacific Express Hotel Chinatown adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Pacific Express Hotel Chinatown terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Stesen Pasar Seni. Ia berjarak 490m dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
Jarak ke Lapangan Terbang24.21KM
Stesen Kereta Api TerdekatDang Wangi
Jarak ke Stesen Kereta Api0.45KM
Stesen Kereta Api Bawah Tanah TerdekatStesen Pasar Seni
Jarak ke Stesen Kereta Api Bawah Tanah0.49KM
Harga Purata DaripadaMYR209
Penarafan Bintang Hotel3