KL Bintang Suites at Times Square(KL Bintang Suites @ Times Square)
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Kuala Lumpur

KL Bintang Suites at Times Square(KL Bintang Suites @ Times Square)

Berjaya Times Square East, Jalan, 55100, Kuala Lumpur, Malaysia
Lihat Peta
Dengan penginapan di KL Bintang Suites at Times Square di Kuala Lumpur (Golden Triangle), anda akan berada 3 minit berjalan kaki dari Berjaya Times Square dan 12 minit berjalan kaki dari Pavilion Kuala Lumpur. Hotel pangsapuri 4 bintang ini berada 3.9 km dari Menara Berkembar Petronas dan 3.4 km dari Menara Kuala Lumpur.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
KL Bintang Suites @ Times Square
KL Bintang Suites @ Times Square
KL Bintang Suites @ Times Square
KL Bintang Suites @ Times Square
KL Bintang Suites @ Times Square
KL Bintang Suites @ Times Square
3.5/5Persekitaran: 3.6
Kesemua 11 Ulasan
Kemudahan
RestoranPadang golfKolam Renang Luar BangunanSaunaSpaBilik urutBilik senamanLetak Kenderaan AwamPerkhidmatan ulang-alik lapangan terbangBar
Semua Kemudahan
Persekitaran
Metro: Stesen Bukit Bintang
(710m)
Metro: Stesen Cochrane
(4.1km)
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
(24.7km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Studio
25

Studio

1 katil king
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Peti sejuk
TV
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Premier Superior
4

Bilik Premier Superior

Wi-Fi Percuma
Penyaman udara
Berus gigi
Ketuhar gelombang mikro
Pintu peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Mewah
19

Suite Mewah

1 katil king dan 1 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Peti sejuk
TV
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Superior
23

Suite Superior

1 katil king dan 1 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Peti sejuk
TV
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Keluarga 2 Bilik Tidur
24

Suite Keluarga 2 Bilik Tidur

Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Peti sejuk
TV
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(11)

3.5/5
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.3
  • Kemudahan3.5
  • Persekitaran3.6
  • Perkhidmatan3.4

Tempah sekarang dan tulis ulasan selepas penginapan anda untuk mendapat sehingga 120 Trip Coins (kira-kira RM 5.64). Trip Coins boleh digunakan untuk jimat harga bilik dengan segera.

SuperSub
3 Oktober 2023
Good location, but the room is super old. It’s quite bad. The bathroom is flooded. Managed by Indians, whom just give the keys to us at the lobby. Believed to be Airbnb kind. Will not stay again!
Terjemah
MICHELLE
14 Disember 2023
Bed sheet and towels were not clean and old 😫
Terjemah
Lody Peng
3 Disember 2023
The hotel is great.
Terjemah
hazira hanim
21 November 2021
Service sangat teruk, staff foreigner sombong dan marah2 bila lambat collect kunci disebabkan kami parking di G . Saya jgak rasa tertipu..semasa booking, ingatkan hotel rupanya apar**ent yg hnya menggunakan nama hotel. Perlu buat tambahan bayaran pula untuk kanak-kanak. Sebelum ni check in bermacam2 jenis hotel tak da pulak bayaran tambahan untuk kanak-kanak dibawah umur. Paling x boleh terima ialah layanan staff tersebut terhadap customer. Ya la kan,dah dapat duit layan kami macam kami ni merempat pulak. Dah la jadi mahal, baik kami cari hotel yang benar2 hotel, bukan menggunakan nama hotel semata2 tanpa perlu tambah bayaran semasa nak chec in. Mula 2 booking memang harga murah dalam rm 170+,tapi semasa nk check in kna **bah bayaran utk kanak-kanak. Breakfast pula harga lain..aku x kisah sangat pasal breakfast sbb mmg x pilih pun nak breakfast dihotel, memaang 1st and last la aku booking. Total smua hampir cecah 400 utk 1 malam , baik aku booking hotel yg memang hotel di iktiraf n yg service lagi terbaik boleh aku dapat.. kecewa betul aku. Bad service!!
Terjemah
SAFRIZAL
20 Disember 2023
Apartemen lama ada bathtub dan air panas dengan kamar mandi yang luas, ada pendingin protable perlengkapan piring sendok tanpa kompor, untuk harga 100 sd 120rm worth it lah jika tarif lebih dari 150rm mending pilih apartemen yang lain masih banyak yang lebih baik, kebetulan dapat kamar no A 38-17 closed sudah menguning dan pintu kamar setelah di tutup rapat dan terkunci terkadang masih bisa dibuka tanpa menggunakan kunci sangat berbahaya.., kondisi ini sudah saya laporkan semoga ada perbaikan. Untuk lokasi bersebelahan dengan hotel dan dibawah ada mallnya. Ada fasilitas kolam renang dan sauna tapi saat itu rusak info nya.
Terjemah
norherita
29 September 2023
Agen kurang mesra pelanggan. Agak lambat untuk dapatkan kunci bilik. Bilik ok, luas. 1 katil king dan 1 katil single tapi katil single seperti dah lama dan nak patah, skru katil pun dah longgar. Lantai bilik air agak licin dan kurang bersih. Yang lain tiada masalah.
Terjemah
Sik Tak Kenny
12 Januari 2024
The room is not same or similar as the web site pictures. Very old , no internet connection, very inconvenient. Poor condition
Terjemah
Hiu Man
8 November 2023
no wifi inside the room. Even we call the service phone number, it is still not working. the water tank of toilet flushing is leaking
Terjemah
Tania
18 Februari 2023
Didn't realize we had to make contact prior to checking in. Security were very helpful. . Great location as close to public transport. Older rooms so were dated. No tea/coffee provided
Terjemah

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 14:00–24:00
Waktu daftar keluar: 12:00–12:30.

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Untuk daftar masuk, hubungi tempat penginapan 1 hari lebih awal

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak yang berumur 12 tahun ke atas dialu-alukan di hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 12 hingga 12 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
GayaBufet
Waktu buka[Isn - Aha] 07:00-10:00 Buka
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 17 tahun dan ke bawah
RM 55.00 seorang
Dewasa
RM 69.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Bilangan Bilik: 36
Dengan penginapan di KL Bintang Suites at Times Square di Kuala Lumpur (Golden Triangle), anda akan berada 3 minit berjalan kaki dari Berjaya Times Square dan 12 minit berjalan kaki dari Pavilion Kuala Lumpur. Hotel pangsapuri 4 bintang ini berada 3.9 km dari Menara Berkembar Petronas dan 3.4 km dari Menara Kuala Lumpur.

Bersantailah di spa perkhidmatan penuh, di mana anda boleh menikmati urut dan rawatan muka. Anda tentu sekali akan menghargai kemudahan rekreasi, yang termasuk 3 kolam renang terbuka, gelanggang tenis tertutup dan sauna. Ciri-ciri tambahan di hotel pangsapuri ini termasuklah perkhidmatan rencam, kedai hadiah atau gerai surat khabar dan salun rambut.

Dapatkan santapan anda di salah sebuah daripada 5 restoran dan 5 kedai kopi/kafe di hotel pangsapuri atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan Perkhidmatan bilik 24 jam yang ditawarkan. Hilangkan rasa letih di penghujung hari dengan minuman di bar/ruang istirahat atau bar tepi kolam.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, daftar keluar ekspres dan surat khabar percuma di lobi. Kemudahan acara di hotel pangsapuri ini terdiri daripada pusat persidangan dan bilik mesyuarat. Letak kenderaan sendiri (tertakluk pada bayaran) terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah sebuah daripada 40 bilik berhawa dingin yang menampilkan dapur kecil dengan peti sejuk dan ketuhar. Televisyen LED 32-inci dengan program satelit disediakan untuk hiburan anda, manakala akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi dengan tab mandi dan pancuran berasingan menampilkan tab mandi rendaman dalam dan hulu semburan mandi hujan. Kemudahan yang disediakan merangkumi tempat duduk berasingan dan ketuhar gelombang mikro, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Kolam Renang Luar Bangunan
Spa
Bilik senaman
Bilik mesyuarat
Bilik berbilang fungsi
Taman permainan kanak-kanak
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di KL Bintang Suites at Times Square?

Waktu daftar masuk adalah selepas 14:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:30.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di KL Bintang Suites at Times Square?

KL Bintang Suites at Times Square mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Padang golf, Sauna.

Adakah sarapan disediakan di KL Bintang Suites at Times Square?

Ya, KL Bintang Suites at Times Square menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan KL Bintang Suites at Times Square?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah. Jaraknya adalah 24.7km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 28minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di KL Bintang Suites at Times Square?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah KL Bintang Suites at Times Square menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Ya, KL Bintang Suites at Times Square menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah KL Bintang Suites at Times Square mempunyai kolam renang?

Ya, KL Bintang Suites at Times Square mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di KL Bintang Suites at Times Square?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di KL Bintang Suites at Times Square.

Berapakah harga untuk menginap di KL Bintang Suites at Times Square?

Harga di KL Bintang Suites at Times Square adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah KL Bintang Suites at Times Square terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Stesen Bukit Bintang. Ia berjarak 710m dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
Jarak ke Lapangan Terbang24.67KM
Stesen Kereta Api TerdekatBandar Tasik Selatan Station
Jarak ke Stesen Kereta Api12.61KM
Stesen Kereta Api Bawah Tanah TerdekatStesen Bukit Bintang
Jarak ke Stesen Kereta Api Bawah Tanah0.71KM
Harga Purata DaripadaMYR413
Penarafan Bintang Hotel4