Pacific Regency Hotel Suites
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Kuala Lumpur

Pacific Regency Hotel Suites

KH Tower, Jalan Punchak, Off Jalan P. Ramlee, 50250, Kuala Lumpur, Malaysia
Lihat Peta
Dengan penginapan di Pacific Regency Hotel Suites, anda akan berada betul-betul di tengah Kuala Lumpur, 6 minit berjalan kaki dari Menara Kuala Lumpur dan 14 minit berjalan kaki dari Pavilion Kuala Lumpur. Hotel 4.5 bintang ini berada 1.4 km dari Menara Berkembar Petronas dan 1.8 km dari Jalan Petaling.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 2 jam yang lalu
4.2/5Sangat Baik·Lokasi Yang Sangat Baik
Berdekatan dgn KL Tower dan betul2 di tgh bandar KL..
Kemudahan
RestoranKolam Renang Dalam BangunanBilik urutBilik senamanLetak Kenderaan AwamBilik mesyuaratBilik berbilang fungsiKaunter penerimaan tetamu 24 jamWi-Fi di kawasan awamPercuma
Semua Kemudahan
Persekitaran
Metro: Stesen Raja Chulan
(650m)
Metro: Stesen Bukit Bintang
(1.2km)
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
(27.5km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Suite Premier Deluxe King
6

Suite Premier Deluxe King

1 katil king
38-40m² | Tingkat: 17-32
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Regency Junior Suite
7

Regency Junior Suite

1 katil king
56m² | Tingkat: 30-32
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Executive Twin Suites
3

Premier Executive Twin Suites

2 Katil bujang
39-42m² | Tingkat: 17-32
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Executive King Suite
2

Premier Executive King Suite

1 katil king
39-42m² | Tingkat: 17-32
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Deluxe Twin Suite
7

Premier Deluxe Twin Suite

2 Katil bujang
38-40m² | Tingkat: 17-32
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Suite
9

Premier Suite

1 katil king
56-60m² | Tingkat: 17-32
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Bar mini
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Executive Suite
5

Premier Executive Suite

1 katil king atau 2 Katil bujang
39-42m² | Tingkat: 17-32
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Deluxe Suite
3

Premier Deluxe Suite

1 katil king atau 2 Katil bujang
38-40m² | Tingkat: 17-32
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tab mandi
Peti sejuk
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(955)

4.2/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.1
  • Kemudahan4
  • Persekitaran4.4
  • Perkhidmatan4.2
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
1 April 2024
Kawasan hotel yg tak busy dgn lalu lalang kereta. Betul2 berhadapan dgn KL tower .boleh jalan je . Bilik besar , bersih dan selesa . Overall . Recommended.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
16 Februari 2024
Hotel betul² sebelah Menara KL. Hotel selesa dan best. Sarapan sedap. Bilik ada bath tub. Cuma swimming pool je tak sesuai untuk kanak-kanak.
A‍f‍i‍q‍a‍h‍S‍a‍i‍f‍u‍l
21 November 2023
Pada saya hotel ni selesa, walaupon sy ada baca bad review, tp sy tetap nak try... so far bilik sangat besar, bersih walaupon perabut lama, toilet besar, bathtub besar, kedudukan strategik...saya jalan kaki bersama anak² ke pavilion. saja nak ambil angin malam.. malam tu pintu bilik xboleh bukak, dah tukar kad pon xboleh, panggil staf betulkan...rupanya bateri habis... staf buat kerja cepat je... harga pulak sgt murah dgn trip coin rm193 je satu malam... cuma pool je mmg pool dewasa... anak sy umur 9 dan 7 ok je mandi guna pelampung... yg 2 tahun kena dukung la...will come again soon...
M‍a‍n‍s‍o‍r‍F‍i‍r‍d‍a‍u‍s
26 Oktober 2023
Lokasi - mudah ditemui, betul2 setentang pintu masuk Menara KL. Sebelah Oasia Suite. Kaunter - Amat mesra pelanggan. Perkhidmatan bellboy juga disediakan, mereka akan pergi ikut ke kereta dan bawa barang2 anda. Lobi sedang ditambahbaik, no prob for us. Lif - Lif agak rumit mula2 nak faham, tapi dah tau mudah. ade 3 jenis lif untuk samada ke bilik, parkir kereta dan Restoran + Gym + Pool. Tuala ambil di kaunter, cuma kita perlu lalu kaunter utama untuk ke lif pool. basah la skit lantai sana sini. Bilik - PADU! kami sekeluarga sangat gembira, siap ade peti ais 2 pintu. Bilik air luas, bath tub bentuk bujur telur, anak2 sangat seronok. Bilik bersih dan penghawa dingin sejuk. almari baju ada 3 ruang 6 pintu, melekat ke dinding dari bawah ke atas. Ade jubah mandi lagi. Tv n saluran TV ok, boleh ditambahbaik lagi. View - Menghadap Menara KL, superb! Sarapan - Menarik, sedap, pilihan terhad tapi sangat memadai untuk sarapan. Kanak2 cuma RM20/kepala. 4 tahun dan ke bawah free. Gym - Bagus. Surau - Bersih, sebelah gym. Playground - sebelah gym, sementara parent jog/cycling/main besi anak2 main kat playground. comel je tapi nice. Pool - sekeliling kedai/pub dh ditutup, hanya kolam saja dibuka. perlu diperkemaskan supaya lebih selesa. kolam sedikit dalam. Foodpanda - banyak pilihan makanan sebab betul2 tengah KL. (jalan p.ramlee).dekat kg baru, klcc, menara KL. harga pon ok, banyak die bagi, samok !!!
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
1 Mac 2024
Bagus..staff dan pekerja penyelenggaraan mesra..tetap beri layanan terbaik wlupun hari sudah malam..cuma tab mandi je..tak boleh simpan air dlam tab tp boleh la untuk buat berendam dgn anak2..makanan ok..sedap..staff mesra pelanggan
H‍a‍k‍ ‍M‍i‍a
21 Jun 2023
Saya dan family sgt puashati dgn semua di pacific. Even swimming pool under maintenance.. Ank2 happy ade bath tub.🤣🤣 Breakfast pun sedap.. Pkerja punya layanan baik sgt2 😘
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
17 Jun 2024
Berdekatan dgn KL Tower dan betul2 di tgh bandar KL..
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
30 Januari 2023
Location ok, depan menara KL. Dekat dgn monorail, boleh jalan/park kereta dekat monorail station dan jalan² KL. Parking ok, cuma tak best sebab parking kne bayar rm10, parking should be free je sebab mmg stay hotel. Bilik ok, view dinding bangunan sebelah 🤣 request for decoration anniversary tapi tak dapat. Yg paling best hotel ni shower dia. Bathtub tak function, cannot takung air. Urm.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
24 Februari 2023
Ok lah..tp kolam xbrpa ok...n brrakfast...xbnyk pilihan utk hotel yg bertaraf 5 star

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 15:00–24:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 0 hingga 11 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Untuk semua jenis bilik, katil bayi boleh ditambah. Polisi katil tambahan berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk polisi jenis bilik yang berkaitan.
Bayaran untuk katil tambahan dan katil bayi tidak disertakan dalam jumlah dan perlu dibayar di hotel.
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 2 tahun dan ke bawah
Katil bayi tambahan: Percuma

Sarapan Pagi
JenisCina
GayaBufet
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah
Percuma
Kanak-kanak berumur 4–11 tahun
RM 25.00 seorang
Kanak-kanak berumur 12–17 tahun
RM 45.00 seorang
Dewasa
RM 45.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 1988
  • Diubah Suai: 2007
  • Bilangan Bilik: 280
Dengan penginapan di Pacific Regency Hotel Suites, anda akan berada betul-betul di tengah Kuala Lumpur, 6 minit berjalan kaki dari Menara Kuala Lumpur dan 14 minit berjalan kaki dari Pavilion Kuala Lumpur. Hotel 4.5 bintang ini berada 1.4 km dari Menara Berkembar Petronas dan 1.8 km dari Jalan Petaling.

Nikmati pelbagai jenis kemudahan rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka dan pusat kecergasan. Hotel ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan beli-belah di tapak.

Nikmati juadah di restoran ataupun berjamu selera dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) di hotel. Hilangkan rasa letih di penghujung hari dengan minuman di bar/ruang istirahat atau bar tepi kolam. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 7:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, perkhidmatan pencucian kering/dobi dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Letak kenderaan sendiri (tertakluk pada bayaran) terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 131 bilik berhawa dingin yang menampilkan televisyen skrin rata. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program kabel disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan tab mandi dan pancuran berasingan menampilkan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan air botol percuma.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Kolam Renang Dalam Bangunan
Bilik senaman
Bilik mesyuarat
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Pacific Regency Hotel Suites?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Pacific Regency Hotel Suites?

Pacific Regency Hotel Suites mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Dalaman, Bilik urut, Bilik senaman.

Adakah sarapan disediakan di Pacific Regency Hotel Suites?

Ya, Pacific Regency Hotel Suites menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Pacific Regency Hotel Suites?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah. Jaraknya adalah 27.5km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 32minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Pacific Regency Hotel Suites?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Pacific Regency Hotel Suites menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Pacific Regency Hotel Suites tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Pacific Regency Hotel Suites mempunyai kolam renang?

Ya, Pacific Regency Hotel Suites mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Dalaman.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Pacific Regency Hotel Suites?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Pacific Regency Hotel Suites.

Berapakah harga untuk menginap di Pacific Regency Hotel Suites?

Harga di Pacific Regency Hotel Suites adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Pacific Regency Hotel Suites terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Stesen Raja Chulan. Ia berjarak 650m dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
Jarak ke Lapangan Terbang27.54KM
Stesen Kereta Api TerdekatDang Wangi
Jarak ke Stesen Kereta Api1.35KM
Stesen Kereta Api Bawah Tanah TerdekatStesen Raja Chulan
Jarak ke Stesen Kereta Api Bawah Tanah0.65KM
Harga Purata DaripadaMYR421
Penarafan Bintang Hotel5