Royale Chulan Kuala Lumpur

No. 5 Jalan Conlay, Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur, 50450, MalaysiaLihat peta
Dibuka: 2009 Terletak di Kuala Lumpur (Pusat Bandar Raya Kuala Lumpur) , Royale Chulan Kuala Lumpur berada dalam lingkungan 15 minit berjalan kaki dari Pavilion Kuala Lumpur dan Taman KLCC. Hotel 5 bintang ini berada 1.2 km dari Berjaya Times Square dan 2.4 km dari Pusat Beli-belah Suria KLCC.Manjakan diri anda di spa yang menawarkan urut, rawatan badan dan rawatan muka. Anda boleh menggunakan kemudahan rekreasi seperti kelab malam, sebuah kelab kesihatan dan kolam renang terbuka. Hotel ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan penjagaan anak/bayi (surcaj) .Menjamu selera di Tai Ping Chinese Cuisine, salah sebuah daripada 4 restoran di hotel, atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan Perkhidmatan bilik 24 jam. Snek juga tersedia di kedai kopi atau kafe. Bersantailah dengan minuman yang menyegarkan dari bar tepi kolam atau salah sebuah daripada 3 bar/ruang istirahat. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 06: 30 hingga 10: 30 dengan dikenakan bayaran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk akses Internet (berwayar) kelajuan tinggi percuma, pusat perniagaan dan daftar masuk ekspres. Kemudahan acara di hotel ini terdiri daripada ruang persidangan dan sebuah bilik mesyuarat. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 402 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LCD. Katil tilam berlapik anda disediakan dengan cadar kapas Mesir. Akses Internet berwayar dan wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung, sedangkan satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dilengkapkan dengan kelengkapan dandanan diri percuma dan bidet.Lihat Lagi

Pilih bilik
hotel overview picture
royale-chulan-kuala-lumpur
royale-chulan-kuala-lumpur
royale-chulan-kuala-lumpur
royale-chulan-kuala-lumpur
royale-chulan-kuala-lumpur
royale-chulan-kuala-lumpur
  • Cukup Bersih4.3
  • Kemudahan Yang Sangat Baik4.3
  • Lokasi Yang Terbaik4.7
  • Perkhidmatan Yang Sangat Baik4.5

4.5/5Baik

Nilai yang hebat, Sarapan pagi yang lazat
96% Disyorkan
  • Cukup Bersih4.3
  • Kemudahan Yang Sangat Baik4.3
  • Lokasi Yang Terbaik4.7
  • Perkhidmatan Yang Sangat Baik4.5

4.5/5Baik

Nilai yang hebat, Sarapan pagi yang lazat
96% Disyorkan
  • 26.4km
  • 310m
  • 660m
Tiada tempat menarik dalam jarak 1000m
Lihat Peta
Restoran
Kafé
Bar
Bilik mesyuarat
Spa
Lihat Semua Kemudahan
Bilik
room overview picture
Executive Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
70m²Tingkat 1-12
Semua Kemudahan
room overview picture
One Bedroom Apartment
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
90m²Tingkat 1-12
Semua Kemudahan
room overview picture
Premier Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
40m²Tingkat 2-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Royale Club Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
46m²Tingkat 6-12
Semua Kemudahan
room overview picture
Premier Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
83m²Tingkat 1-12
Semua Kemudahan
room overview picture
Deluxe Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
41m²Tingkat 2-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Studio King Apartment
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
41m²Tingkat 1-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Deluxe King Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
41m²Tingkat 2-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Studio Twin Apartment
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
41m²Tingkat 1-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Deluxe Twin Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
41m²Tingkat 2-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Superior Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
40m²Tingkat 2-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Superior Twin Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
40m²Tingkat 2-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Superior King Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
40m²Tingkat 2-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Two Bedroom Executive Apartment
Pemandangan kota
4 Dewasa
2 Katil bujang dan 1 katil king
136m²Tingkat 1-12
Semua Kemudahan
room overview picture
Studio Apartment
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
41m²Tingkat 1-5
Semua Kemudahan
room overview picture
Two Bedroom Apartment
Pemandangan kota
4 Dewasa
1 katil king dan 2 Katil bujang
130m²Tingkat 1-5
Semua Kemudahan

Ulasan(1105 ulasan tetamu yang disahkan)

  • profile picture

    Dee Attire

    • Premier Room
    • Telah Menginap Pada Ogos 2022
    • Pasangan
    • 1 Ulasan
    4.7/5
    Cemerlang

    Love sangat dengan hotel ni! Bilik cantik,bersih pun bersih. Makanan pun sedapppppppp jgk. Highly recommended laaa

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 7 Ogos 2022
    Berguna
    profile picture

    Nik Radyyah

    • Superior Room
    • Telah Menginap Pada Jun 2022
    • Pelancong perniagaan
    • 16 Ulasan
    5/5
    Terbaik

    Hotel yg terletak di tengah2 pusat bandar Kuala Lumpur hotel yg sangat besar , cantik ,bersih staff yg peramah baik ,view kolam yang sangat cantik,sangat berpuas hati

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 29 Jun 2022
    Berguna
    profile picture

    NURA87

    • Studio Apartment
    • Telah Menginap Pada Jun 2022
    • Keluarga
    • 34 Ulasan
    4.7/5
    Cemerlang

    Lokasi hotel sangat strategik.berdekatan dengan pavilion mall dan area food truck jalan conlay. Swimming pool agak besar dan ada dua kolam kecil untuk kanak-kanak.Untuk breakfast,pilihan tak begitu banyak tapi makanan yang disediakan sangat sedap .Ada roti canai,nasi lemak,bubur dan bahagian cereal. Bilik agak luas dan jenis perabut nampak sedikit berusia. Bilik air luas tapi ada part yang kurang bersih.

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 25 Jun 2022
    Berguna
    profile picture

    Fara Zee

    • Superior Room
    • Telah Menginap Pada Jun 2022
    • Keluarga
    • 1 Ulasan
    5/5
    Terbaik

    Musim cuti sekolah ramai orang. Sampai 3.15pm bilik xready lagi. Suruh tggu stgh jam lagi nanti dorang kol. Sampai sejam tunggu masih xdapat kol. Pergi tanya kaunter dorang bagi check in tp bukan bilik yang saya book. Memandangkan anak2 da bosan tunggu kat lobi maka terima je la. Masa book ada bathtub. Dpt xde. Spoil kt situ jd la. yg lain2 semua ok.

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 12 Jun 2022
    Berguna
    profile picture

    Pengguna Tetamu

    • Deluxe Room
    • Telah Menginap Pada Mei 2022
    • Keluarga
    • 1 Ulasan
    4.7/5
    Cemerlang

    Service staff semua baik, but one girl receptionist agak mcm sombong sikit. Bilik okei bersih but aircond tak rasa sejuk langsung. Tukar bilik lain, aircond sekejap sejuk sekejap panas. Makanan dekat cafe sedap.

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 16 Mei 2022
    Berguna
    • 1
      2
      3
      4
      5
      ...
      111

Polisi Penginapan

Daftar Masuk dan Daftar Keluar
Daftar Masuk dari 15:00 hingga 00:00Daftar Keluar dari 07:00 hingga 12:00
Kanak-kanak dan Katil Tambahan
Boleh membawa kanak-kanak menginap di hotel ini.

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2009
  • Diubah Suai: 2013
  • Bilangan Bilik: 406
Terletak di Kuala Lumpur (Pusat Bandar Raya Kuala Lumpur) , Royale Chulan Kuala Lumpur berada dalam lingkungan 15 minit berjalan kaki dari Pavilion Kuala Lumpur dan Taman KLCC. Hotel 5 bintang ini berada 1.2 km dari Berjaya Times Square dan 2.4 km dari Pusat Beli-belah Suria KLCC.Manjakan diri anda di spa yang menawarkan urut, rawatan badan dan rawatan muka. Anda boleh menggunakan kemudahan rekreasi seperti kelab malam, sebuah kelab kesihatan dan kolam renang terbuka. Hotel ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan penjagaan anak/bayi (surcaj) .Menjamu selera di Tai Ping Chinese Cuisine, salah sebuah daripada 4 restoran di hotel, atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan Perkhidmatan bilik 24 jam. Snek juga tersedia di kedai kopi atau kafe. Bersantailah dengan minuman yang menyegarkan dari bar tepi kolam atau salah sebuah daripada 3 bar/ruang istirahat. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 06: 30 hingga 10: 30 dengan dikenakan bayaran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk akses Internet (berwayar) kelajuan tinggi percuma, pusat perniagaan dan daftar masuk ekspres. Kemudahan acara di hotel ini terdiri daripada ruang persidangan dan sebuah bilik mesyuarat. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 402 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LCD. Katil tilam berlapik anda disediakan dengan cadar kapas Mesir. Akses Internet berwayar dan wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung, sedangkan satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dilengkapkan dengan kelengkapan dandanan diri percuma dan bidet.

Perkhidmatan & Kemudahan

  • Restoran
  • Bar
  • Bilik mesyuarat
  • Spa
  • Kolam renang luar bangunan
  • Bilik berbilang fungsi
  • Bilik senaman
  • Bar lobi
  • Perkhidmatan perkahwinan
Perkhidmatan Pengangkutan
  • Sewa kereta
  • Tempahan teksi
Aktiviti
  • Kolam renang luar bangunan
  • Kolam Renang
  • Kolam renang kanak-kanak
  • Tuala pantai
  • Padang golf
  • Bar kolam renang
  • Kelab malam
Kesihatan & Kesejahteraan
  • Bilik senaman
  • Rendaman kaki
  • Sauna
  • Spa(Yuran tambahan)
  • Bilik urut
  • Pusat dandanan rambut dan kecantikan
Perkhidmatan Kaunter Penerimaan Tetamu
  • Tukang angkut
  • Storan bagasi
  • Parkir valet(Yuran tambahan)
  • Panggilan kejut
  • Daftar masuk dan keluar ekspres
  • Kaunter penerimaan tetamu 24 jam
  • Perkhidmatan concierge
  • Peta pelancong
  • Peti keselamatan di kaunter penerimaan tetamu
  • Kakitangan berbilang bahasa
Perkhidmatan Pembersihan
  • Bilik dobi
  • Perkhidmatan menyeterika
  • Perkhidmatan dobi
  • Perkhidmatan dobi (di luar)
  • Pencuci kering
Makanan & Minuman
  • Restoran
  • Kafé
  • Hidangan kanak-kanak
  • Bar
  • Servis bilik
  • Bar lobi
Kawasan Awam
  • Wi-Fi di kawasan awamPercuma
  • Lif
  • Kawasan rehat untuk pelawat
  • Sistem audio awam
  • Dilarang merokok di semua bilik
  • Larangan merokok di kawasan awam
  • Tingkat bebas rokok
  • Tingkat eksekutif
  • ATM
  • Pusat membeli-belah
  • Kedai bunga
  • Kedai hadiah
Perkhidmatan Perniagaan
  • Bilik mesyuarat(Yuran tambahan)
  • Pusat perniagaan
  • Bilik berbilang fungsi
  • Khidmat faks/fotokopi(Yuran tambahan)
  • Perkhidmatan perkahwinan
Aksesibiliti
  • Bilik mesra OKU
Keselamatan
  • CCTV di kawasan awam
  • Penggera keselamatan
  • Pengesan asap
  • Alat pemadam api
  • Klinik perubatan
  • Pengawal keselamatan
Kemudahan Kanak-Kanak
  • Perkhidmatan penjagaan kanak-kanak(Yuran tambahan)

Belum jumpa penginapan yang sesuai untuk anda?

Hotel Yang Popular

OYO 89930 Golden Guest House  |  Thistle Johor Bahru  |  Kuredhi Beach Inn  |  M Hotel Al Dana Makkah by Millennium  |  Hotel Cj International  |  HAN Palace Hotel Semporna  |  D'Hotel Serviced Apartments  |  Tropical Sea View & Sunshine  |  I-City Seksyen 7 Guesthouse Byka  |  33 Hotel Cheras  |  The Dream Hotel Kuala Lumpur  |  Found Hotel Boston Common  |  OYO 90103 BBR Bari Beach Resort  |  Hengda Hotel (Jinshazhou)  |  Star Ocean Estate  |  JK Maritime Luxury Suite  |  Eastin Ashta Resort Canggu  |  Idaman Guest House  |  Peaceful Service Suite At Times Square  |  U-Hotel  |  GT Hotel Iloilo  |  Hotel Pax Opera  |  Kupon Ceylonz Suites, Five Senses  |  Kupon Triang Guest House  |  Kupon OYO 90132 Come Inn Premium  |  Kupon Hotel Tanjong Vista  |  Kupon New World Suites  |  Kupon De' Viana Hotel & Apartment  |  Kupon Love Inn Boutique Hotel  |  Kupon OYO 90106 SINDBAD HOTEL  |  Kupon Indigo Hotel  |  Kupon Kudat Golf & Marina Resort  |  Langham Court Hotel  |  RIMBA Jimbaran BALI by AYANA  |  Batu Ferringhi Beach Apartment Penang  |  Chongqing Huayu Time Hotel  |  Kupon Armenian Street Heritage Hotel  |  Kupon Swiss Garden Residence Kuala Lumpur  |  La Derra Hotel  |  Kupon Skye Hotel  |  Kupon OYO 340 Comfort Hotel  |  Kupon OYO 432 My 7days Inn  |  Grand Elite Hotel Pekanbaru  |  Comfortable Inn Hotel  |  Kupon OYO 484 Comfort Hotel Kapar  |  Caliph Suite Guest House @ Anjung Vista Condo ( Homestay) Kubang Kerian  |  Kupon Green World Hotel  |  City Times Hotel  |  Kupon SPOT ON 90139 Hotel Galaxy  |  Kupon I-Homey Guesthouse  |  OYO 89930 Golden Guest House  |  Thistle Johor Bahru  |  Phoenix Hotel  |  KK Cozy Oceanus By The Mama's Soho  |  Fahaz Taiping Homestay  |  OYO Home 1147 Awesome Studio Empire City Halo Sunday  |  The Sterling Boutique Hotel Melaka  |  Caliph Suite Guest House @ d'Perdana Condominium  |  RedDoorz @ Jalan R.E. Martadinata Sukabumi  |  Readyset Townhouses Docklands  |  Star Ocean Estate  |  Iris Comfort Inn  |  Yussy Ins Sea View 2 Bedrooms @R&F Princesss  |  Vogue Suites One by Joe  |  Nida Rooms Johor Plaza Larkin Johor Bahru  |  Asmara Blue Retreat Kuala Lumpur  |  Jibian Jiyi Panoramic Inn  |  OYO 290 Orange Premier Hotel Shamelin Perkasa  |  Morning Glory Guest House  |  1st Inn Hotel Melaka @ Bunga Raya  |  Anwar Al Madinah Mövenpick  |  shifeng Hotel (National Exhibition and Convention Center Shanghai)  |  Kupon Eco Hotel Putra Kajang  |  Kupon Evergreen Laurel Hotel Penang (PenangFightCovid-19 Certified)  |  Kupon Seri Costa Hotel  |  Kupon De Mesra Villa  |  Kupon Mansion Deluxe and Double Seaview Suite  |  Kupon Parkland Apartment  |  Kupon Town View Hotel  |  Kupon Harrington Court  |  Kupon E-Red Hotel Melaka  |  Kupon First Guest House Cheras  |  Kupon Borneo Aloha Sutera 1 Bedroom Units  |  Hero Hostel  |  Ameera Hotel Pekanbaru  |  Kupon OYO 89640 Hotel Pelangi Marang  |  Kourijima L'hotels  |  Panoramic 180 Cozy Suite by D Imperio Homestay  |  Kupon Aurora Pavilion Bukit Jalil by Ody Suites  |  Kupon Brezza Hotel  |  Kupon Smile Hotel USJ  |  Kupon Areca Hotel Penang (PenangFightCovid-19 Certified)  |  Hua Chang Heritage Hotel Bangkok  |  Legendale Hotel Beijing  |  Ibis Bangkok Sathorn  |  Kupon The St. Regis Langkawi  |  OYO 89653 Anisaa Inn  |  Kupon Motel Terminal Inn  |  Ibn Batouta  |  Minima 8