Laman Utama HotelHotel Kuala LumpurPullman Kuala Lumpur City Centre Hotel & Residences
Semua Hotel di Kuala Lumpur

Pullman Kuala Lumpur City Centre Hotel & Residences

No. 4 Jalan Conlay, Kuala Lumpur, 50450, MalaysiaLihat peta
Dibuka: 2002 Penginapan di Pullman Kuala Lumpur City Centre Hotel & Residences menempatkan anda di tengah-tengah Kuala Lumpur, dalam lingkungan 15 minit berjalan kaki dari Pavilion Kuala Lumpur dan Taman KLCC. Hotel 5 bintang ini berada 1.3 km dari Berjaya Times Square dan 2.5 km dari Menara Kuala Lumpur.Manjakan diri anda di spa yang menawarkan urut, rawatan badan dan rawatan muka. Anda tentu sekali akan menghargai kemudahan rekreasi, yang termasuk kolam renang terbuka, sauna dan pusat kecergasan 24 jam. Kemudahan tambahan di hotel ini termasuklah akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan bilik arked/permainan. Tetamu boleh pergi ke kedai berhampiran dengan menggunakan pengangkutan ulang-alik percuma yang disediakan.Nikmati masakan antarabangsa di Sedap, salah sebuah daripada 4 restoran di hotel, atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan Perkhidmatan bilik 24 jam. Bersantailah dengan minuman yang menyegarkan dari bar tepi kolam atau salah sebuah daripada 2 bar/ruang istirahat. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 06:30 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, daftar keluar ekspres dan surat khabar percuma di lobi. Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang disediakan dengan dikenakan surcaj (tersedia 24 jam) manakala tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 607 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi separuh terbuka dengan tab mandi dan pancuran berasingan menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan bidet. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan meja.Lihat Lagi

Pilih bilik
hotel overview picture
pullman-kuala-lumpur-city-centre-hotel-and-residences
pullman-kuala-lumpur-city-centre-hotel-and-residences
pullman-kuala-lumpur-city-centre-hotel-and-residences
pullman-kuala-lumpur-city-centre-hotel-and-residences
pullman-kuala-lumpur-city-centre-hotel-and-residences
pullman-kuala-lumpur-city-centre-hotel-and-residences
  • Amat Bersih4.6
  • Kemudahan Yang Sangat Baik4.5
  • Lokasi Yang Terbaik4.8
  • Perkhidmatan Yang Sangat Baik4.5

4.6/5Cemerlang

Sarapan pagi yang lazat, Mudah untuk pergi membeli-belah
97% Disyorkan
  • Amat Bersih4.6
  • Kemudahan Yang Sangat Baik4.5
  • Lokasi Yang Terbaik4.8
  • Perkhidmatan Yang Sangat Baik4.5

4.6/5Cemerlang

Sarapan pagi yang lazat, Mudah untuk pergi membeli-belah
97% Disyorkan
  • 26.2km
  • 80m
  • 550m
Tiada tempat menarik dalam jarak 1000m
Lihat Peta
Restoran
Kafé
Bar
Bilik mesyuarat
Spa
Lihat Semua Kemudahan
Bilik
room overview picture
Executive Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
107m²Tingkat 22-29
Semua Kemudahan
room overview picture
Apartmen Tiga Bilik Tidur
Pemandangan kota
6 Dewasa
2 Katil bujang dan 2 katil king
201m²Tingkat 5-20
Semua Kemudahan
room overview picture
Deluxe Twin Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
35m²Tingkat 2-29
Semua Kemudahan
room overview picture
Premium Deluxe King Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
35m²Tingkat 20-26
Semua Kemudahan
room overview picture
Executive Club Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
35m²Tingkat 22-29
Semua Kemudahan
room overview picture
Executive Club Twin Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
35m²Tingkat 22-29
Semua Kemudahan
room overview picture
Grand Deluxe King Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
54m²Tingkat 2-29
Semua Kemudahan
room overview picture
Premium Deluxe Twin Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
2 Katil bujang
35m²Tingkat 20-26
Semua Kemudahan
room overview picture
Deluxe King Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
35m²Tingkat 2-29
Semua Kemudahan
room overview picture
Penthouse
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
113m²Tingkat 29
Semua Kemudahan
room overview picture
Suite Presiden
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
240m²Tingkat 29
Semua Kemudahan
room overview picture
Two Bedroom Family Apartment
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
107m²Tingkat 5-20
Semua Kemudahan
room overview picture
Premium Deluxe Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
35m²Tingkat 20-26
Semua Kemudahan
room overview picture
Deluxe Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king atau 2 Katil bujang
35m²Tingkat 2-29
Semua Kemudahan
room overview picture
Two Bedroom Apartment
Pemandangan kota
4 Dewasa
2 Katil bujang dan 1 katil king
97m²Tingkat 5-20
Semua Kemudahan
room overview picture
Premium Grand Deluxe King Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
54m²Tingkat 20-26
Semua Kemudahan
room overview picture
Executive Club King Room
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
35m²Tingkat 22-29
Semua Kemudahan
room overview picture
One Bedroom Apartment
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
59m²Tingkat 5-20
Semua Kemudahan
room overview picture
Junior Suite
Pemandangan kota
2 Dewasa
1 katil king
71m²Tingkat 29
Semua Kemudahan

Ulasan(782 ulasan tetamu yang disahkan)

  • profile picture

    lebai

    Malaysia

    • Deluxe King Room
    • Telah Menginap Pada April 2022
    • Keluarga
    • 83 Ulasan
    3.7/ 5

    Masa Chek cepat staf ramah,bilik besar dapat coner room, makanan sahur bolehlah,just agak kecewa sikit bila masuk bilik ,buka peti ais tgok ada kek lama Guest, masuk tandas tengok peralatan guest lama still ada seperti syampu tidak ditukar dan terbuka,air agak keroh bilah mandi dlm buat tab so saya call reception untuk bagitahulah masalah tersebut.ya memang kecil je pun masalah tu tapi boleh merosakkan nama sesuatu hotel bila jadi begitu,harap pihak management lebih peka,tq🙂

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 26 April 2022
    Berguna
    profile picture

    ahmad

    Malaysia

    • One Bedroom Apartment
    • Telah Menginap Pada April 2022
    • Keluarga
    • 10 Ulasan
    5/ 5
    Terbaik

    Antara hotel fav bila datang KL Servis mmg baik I request utk solat dulu..masyaAllah the give that servis... Thank u pullman Of course ade rezeki kami datang lagi

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 16 April 2022
    Berguna
    profile picture

    ameliasarmidi

    Malaysia

    • Premium Grand Deluxe King Room
    • Telah Menginap Pada Mac 2022
    • Pasangan
    • 7 Ulasan
    5/ 5
    Terbaik

    I suka gilaa sini. Walaupun takde view klcc ke , but katil , bantal semua selesa. Serious tak tipu, rasa nak bawa balik je bantal tu. parking pun disediakan, makan banyak choice and sedap. I am so happy! Thank for the cake also . Sedapp.

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 13 Mac 2022
    Berguna
    profile picture

    MrsNick

    Malaysia

    • Deluxe King Room
    • Telah Menginap Pada Januari 2022
    • Pasangan
    • 1 Ulasan
    5/ 5
    Terbaik

    Hotel yg terbaikkkk… staf peramah… urusan check in dan check out cepat.. bilik sgt bersih.. bilik air cantik..

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 10 Januari 2022
    Berguna
    profile picture

    Mr fazzy84

    Malaysia

    • Deluxe Twin Room
    • Telah Menginap Pada April 2022
    • Solo
    • 6 Ulasan
    4/ 5
    Bagus

    Sahur so worst..i

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 16 Jun 2022
    Berguna
    • 1
      2
      3
      4
      5
      ...
      79

Polisi Hotel

Daftar Masuk dan Daftar Keluar
Daftar Masuk dari 14:00Daftar Keluar sebelum 12:00
Kanak-kanak dan Katil Tambahan
Boleh membawa kanak-kanak menginap di hotel ini.

Kesihatan Dilindungi

Amat Bersih
  • 4.6/5
Langkah-langkah Keselamatan
  • CCTV di kawasan awam
  • Penggera kebakaran
  • Pengesan asap

Maklumat Penting

Children aged under 12 years old are not allowed in the executive lounge.
Lihat Lagi

Keterangan Hotel

  • Dibuka: 2002
  • Diubah Suai: 2019
  • Bilangan Bilik: 602
Penginapan di Pullman Kuala Lumpur City Centre Hotel & Residences menempatkan anda di tengah-tengah Kuala Lumpur, dalam lingkungan 15 minit berjalan kaki dari Pavilion Kuala Lumpur dan Taman KLCC. Hotel 5 bintang ini berada 1.3 km dari Berjaya Times Square dan 2.5 km dari Menara Kuala Lumpur.Manjakan diri anda di spa yang menawarkan urut, rawatan badan dan rawatan muka. Anda tentu sekali akan menghargai kemudahan rekreasi, yang termasuk kolam renang terbuka, sauna dan pusat kecergasan 24 jam. Kemudahan tambahan di hotel ini termasuklah akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan bilik arked/permainan. Tetamu boleh pergi ke kedai berhampiran dengan menggunakan pengangkutan ulang-alik percuma yang disediakan.Nikmati masakan antarabangsa di Sedap, salah sebuah daripada 4 restoran di hotel, atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan Perkhidmatan bilik 24 jam. Bersantailah dengan minuman yang menyegarkan dari bar tepi kolam atau salah sebuah daripada 2 bar/ruang istirahat. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 06:30 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, daftar keluar ekspres dan surat khabar percuma di lobi. Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang disediakan dengan dikenakan surcaj (tersedia 24 jam) manakala tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 607 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi separuh terbuka dengan tab mandi dan pancuran berasingan menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan bidet. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan meja.

Perkhidmatan & Kemudahan

  • Restoran
  • Bar
  • Bilik mesyuarat
  • Spa
  • Kolam renang luar bangunan
  • Kelab kanak-kanak
  • Taman permainan kanak-kanak
  • Bilik berbilang fungsi
  • Bilik senaman
  • Pusat dandanan rambut dan kecantikan
  • Bar lobi
  • Perkhidmatan perkahwinan
Perkhidmatan Pengangkutan
  • Perkhidmatan bas ulang-alik
  • Sewa kereta
  • Tempahan teksi
Aktiviti
  • Kolam renang luar bangunanPercuma
  • Kolam Renang
  • Bilik permainan
  • Kolam renang kanak-kanak
  • Tuala pantai
  • Bilik ping pong
  • Storan kelengkapan ski
  • Bar kolam renang
Kesihatan & Kesejahteraan
  • Bilik senaman
  • Sauna
  • Spa(Yuran tambahan)
  • Bilik urut
  • Kawasan berjemur
  • Pusat dandanan rambut dan kecantikan
Perkhidmatan Kaunter Penerimaan Tetamu
  • Tukang angkut
  • Storan bagasi
  • Parkir valet
  • Panggilan kejut
  • Daftar masuk dan keluar ekspres
  • Perkhidmatan daftar masuk VIP
  • Kaunter penerimaan tetamu 24 jam
  • Perkhidmatan concierge
  • Perkhidmatan tiket lawatan & tempat menarik
  • Peta pelancong
  • Pertukaran mata wang
  • Peti keselamatan di kaunter penerimaan tetamu
  • Loker
  • Kakitangan berbilang bahasa
Perkhidmatan Pembersihan
  • Perkhidmatan menyeterika(Yuran tambahan)
  • Perkhidmatan dobi
  • Pencuci kering
Makanan & Minuman
  • Restoran
  • Kafé
  • Hidangan kanak-kanak
  • Bar
  • Servis bilik
  • Bar lobi
Kawasan Awam
  • Wi-Fi di kawasan awamPercuma
  • Lif
  • Kawasan rehat untuk pelawat
  • Sistem audio awam
  • Larangan merokok di kawasan awam
  • Tingkat bebas rokok
  • Taman
  • Pusat membeli-belah
  • Kedai bunga
  • Kedai hadiah
Perkhidmatan Perniagaan
  • Bilik mesyuarat
  • Kemudahan perniagaan
  • Dewan pameran
  • Bilik berbilang fungsi
  • Khidmat faks/fotokopi
  • Perkhidmatan pos
  • Perkhidmatan perkahwinan
Aksesibiliti
  • Bilik mesra OKU
Kemudahan Kanak-Kanak
  • Taman permainan kanak-kanak
  • Kelab kanak-kanak

Belum jumpa hotel yang sesuai untuk anda?

Hotel Yang Popular

Sun Inns Hotel Puchong  |  OYO 89642 Highway Inn  |  Cormar Suites Kuala Lumpur  |  Hotel Minsk  |  Budgetbeachresort  |  Dinara Ubud  |  Vortex Suites KLCC Kuala Lumpur by Ezra  |  Modelux Tower Fully Furnished Studio for Rent  |  Margot Apartment  |  Shangri-La Jakarta  |  Muslim Homestay  |  Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip  |  HOTEL UNIZO Osaka Shinsaibashi  |  Hyatt Regency Kinabalu  |  Casuarina Hotel  |  VIA INN Higashi Ginza JR-West Group  |  OYO Home 43952 Uncommon Studio Empire City Marriot  |  Charisma Hotel  |  Wood House  |  RarinJinda Wellness Spa Resort (SHA Plus+)  |  Eiffe19 Boutique Guesthouse Penang  |  Step Inn Too  |  M Hotel Makkah by Millennium  |  USJ 6 House  |  Dikram Homestay  |  The Qamar Paka  |  Bintang Kuta Hotel  |  Mangrove Tree Resort World Sanya Bay (King Brown & Queen Brown Hotel)  |  Hamoni Home  |  Place2Stay - Kenyalang  |  Bakom Inn Syariah  |  YY38 Hotel  |  OYO Home 949 Homey Studio Empire City Marriot  |  Sri Cemerlang Lodge  |  Pangsapuri Masjid Terapung  |  Home Inn Plus (Beijing Tuanjiehu Metro Station)  |  Sarakraf Pavilion  |  Boutel Ipoh  |  Lavender Suite @ I-City  |  Holiday Guest House  |  Dakao House - Hostel  |  ZEN Rooms Jalan Cheras Kuala Lumpur   |  City Home  |  OMAR BB STUDIO  |  12Pax SetiaWalk 3R2B 2CARPARK [FREE WiFi] 5minLRT  |  Wisma Reza  |  Penang House  |  Expressionz Lifestyle Suites by MyKey Global  |  Hotel Wawa  |  Marriott's Mountain Valley Lodge at Breckenridge  |  Sun Inns Hotel Puchong  |  OYO 89642 Highway Inn  |  Cormar Suites Kuala Lumpur  |  Marquis Faubourg St Honoré Relais & Châteaux  |  The Hermitage, A Tribute Portfolio Hotel, Jakarta  |  OYO 445 Charisma Hotel  |  Cisitu Valley Villa  |  Ocean Lodge  |  Atlantis Residence By V SUITES  |  Anjali North Kiara  |  Sofitel Istanbul Taksim  |  Prince Hotel  |  Near Lego Alice Xuan/JB City Homestay  |  Container House Kampung Sijangkang Klang by LokaLocal  |  Lugu Lake Sacred Lake Dream Inn  |  Chalet Puncak Mutiara  |  Eiffel Hotel Kelana Jaya  |  Eyre Square Hotel  |  Lavie@Sabah Hostel  |  Tianyirenhe Holiday Inn Express  |  NIDA Rooms Port Dickson Waterfront Delight Seremban   |  De Era Hotel  |  Java Lotus Hotel Jember  |  OYO 89750 DeBunga Boutique Hotel  |  Zem Hotel  |  Sany Rosa Hotel Bandung  |  The Suitel Duplex & Soho 5 Kuala Lumpur  |  Sotetsu Fresa Inn Nihombashi- Ningyocho  |  Hotel 101 Manila (Multiple Use Hotel)  |  MyHabitat  |  NIDA Rooms Cheras Maluri Garden Park  |  Hotel Double Star Sepang  |  Bakom Inn Syariah  |  Watermelon Homestay Miri  |  Jrl Budget Inn Hotel  |  Arthama Hotels Losari Makassar  |  OYO 90403 North City Hotel  |  Beryll Boutique Hotel Cyberjaya  |  Hôtel Gustave  |  APA Kaba Home & Stay  |  Flipper Lodge Hotel (SHA Plus+)  |  Pangkor Inn Chalet  |  Deluxe 2+1Br Apartment Suite in Bukit Bintang  |  Ombak Villa Langkawi  |  GM Hotel Kuantan  |  Pullman Liverpool  |  Grand Darmo Suite by Amithya  |  Urban Nomad at Almas Suites  |  Banyan Tree Samui (SHA Plus+)  |  La Nueva Boutique Hotel Ha Noi