Mencari hotel berdekatan Lapangan Terbang Sultan Mahmud? Ambil inspirasi daripada ulasan pelancong sebenar.

Pilihan Hotel Kuala Terengganu Yang Menarik untuk Anda

Lihat hotel trending kami berdekatan Lapangan Terbang Sultan Mahmud

Termasuk Sarapan

Cari Lebih Banyak Hotel

Lihat Ulasan Tetamu untuk Hotel di Kuala Terengganu

Mencari hotel berdekatan Lapangan Terbang Sultan Mahmud? Bandingkan kadar bilik dan ulasan untuk mencari penginapan ideal anda.
DJ Citi Plaza Hotel & Suites
4.3/511 Ulasan
new hotel with friendly staffs.Everything was new and its a great hotel..
Hotel YT Midtown
4.2/5148 Ulasan
Hotel tengah bandar so boleh shj jalan kaki ke pasar payang🤭..bilik ok,kemas..cumanya shower & toilet xberapa lengkap..shower tak fully function,air panas xbrp panas & water pressure low..TV xde semua channel yg dilistkn..tekan² senua tv1😂…lift ade 2 tp function 1 shj..breakfast dia okla not bad tp better lagi kot klo hidangkn mknn terengganu..but overall boleh la hotel nie dgn harga dia..just for next time,better letak signage no smoking kt area lift..sbb ade je guest yg smoke kt bilik & lift..
The Payang Scout Hotel
3.8/552 Ulasan
Selesa dan luas.. prking depan bilik je.. nak ke pantai pun dekat xpayah naik kete.. jalan kaki je.. memang sesuai utk family bilik bersih masa sy smpai tu diorang tengah renovate bilik cat baru semua baru besttt indahhhh belake 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
DJ Citi Inn Hotel
3.6/510 Ulasan
Service mantap , nk rehat dua tiga hari . Hotel ni berbaloi.. cuma yg kurng brng mandi kne beli sendiri laa
OYO 90868 Oba Hotel
4.4/54 Ulasan
Fasilitas dan layanan kurang memuaskan …remote ac tak berfungsi dgn baik dan perhikmatan kena layan diri Dari check in dan check out…ada bagusnya sarapan Pagi ada berdekatan dgn dobi layan diri….gambar tiada mengena dgn hotel ya
Place2Stay @ Gong Badak
3.4/511 Ulasan
Sejujurnya, saya mendapat pintu bilik yang sangat sukar untuk dimasuki. Mempunyai SOP sendiri untuk tarik kunci dengan kaedah anda sendiri. Mesti bersihkan di bawah lantai katil untuk orang Islam memindahkan katil untuk memberi ruang untuk solat. Pancuran air panas tidak berfungsi. Lantai tandas berminyak. Kena tukar ke mug minum baru juga. Korang sediakan satu penyangkut untuk gantung baju oh cameon tak cukup. Aircond ok. Katil ok. TV ok. Lokasi sempurna. Tempat letak kereta ok. Harga ok.

Soalan yang Kerap Ditanya

Maklumat Perjalanan Setempat

Bilangan Hotel827
Bilangan Ulasan2,832
Harga TerendahRM 40
Harga TertinggiRM 1,230
Harga Purata (Hari Bekerja)RM 204
Harga Purata (Hujung Minggu)RM 211