Royale Chulan Cherating Chalet

Kampung Cherating Lama, Kuantan, 26100, Pahang, MalaysiaLihat peta
Dibuka: 2019 Apabila anda menginap di Royale Chulan Cherating Chalet in Cherating, anda akan berada berhampiran pantai, dalam lingkungan 5 minit berjalan kaki dari Pantai Cherating dan Balok Beach. Hotel spa ini berada 2.9 km dari Bukit Pintu Gerbang dan 2.9 km dari Kawasan Perlindungan Penyu Cherating. Manjakan diri anda di spa yang menawarkan urut. Di Royale Chulan Cherating Chalet, nikmati sajian yang memuaskan di restoran.Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 78 bilik berhawa dingin yang menampilkan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja dan tempat duduk berasingan, manakala pengemasan disediakan setiap hari.Lihat Lagi

Pilih bilik
hotel overview picture
royale-chulan-cherating-chalet
royale-chulan-cherating-chalet
royale-chulan-cherating-chalet
royale-chulan-cherating-chalet
royale-chulan-cherating-chalet
royale-chulan-cherating-chalet
  • Bersih4.2
  • Kemudahan Yang Baik4.1
  • Lokasi Yang Terbaik4.6
  • Perkhidmatan Yang Sangat Baik4.4

4.4/5Sangat Baik

98% Disyorkan
  • Bersih4.2
  • Kemudahan Yang Baik4.1
  • Lokasi Yang Terbaik4.6
  • Perkhidmatan Yang Sangat Baik4.4

4.4/5Sangat Baik

98% Disyorkan
  • 53.2km
Tiada tempat menarik dalam jarak 1000m, 44.8km dari pusat bandar
Lihat Peta
Restoran
Kafé
Spa
Wi-Fi di kawasan awam
Storan bagasi
Lihat Semua Kemudahan
Bilik
room overview picture
Chalet Keluarga
5 Dewasa
1 katil queen dan 2 Katil bujang
62m²
Semua Kemudahan
room overview picture
Double Chalet
2 Dewasa
1 Katil double
31m²Tingkat 1
Semua Kemudahan
room overview picture
Twin Chalet
2 Dewasa
2 Katil bujang
31m²Tingkat 1
Semua Kemudahan

Ulasan(106 ulasan tetamu yang disahkan)

  • profile picture

    Pengguna Tetamu

    Malaysia

    • Double Chalet
    • Telah Menginap Pada Jun 2022
    • Keluarga
    • 1 Ulasan
    4.7/ 5
    Cemerlang

    Sangat mudah berurusan dengan pihak The Royale Chulan. Staff sangat mesra dan sangat membantu. Persekitaran yang menarik dan pantai yang cantik.

    Terjemahan disediakan oleh Google
    Disiarkan 8 Jun 2022
      Berguna
      profile picture

      Sarangheyo Ima

      Malaysia

      • Chalet
      • Telah Menginap Pada November 2021
      • Pasangan
      • 2 Ulasan
      4.7/ 5
      Cemerlang

      bilik sesuai utk family dtg bercuti dengan permandangan yang indah..memang sesuai utk bercuti bersama keluarga

      Terjemahan disediakan oleh Google
      Disiarkan 19 November 2021
      Berguna
      profile picture

      Mohd Shukri

      Amerika Syarikat

      • Double Chalet
      • Telah Menginap Pada Disember 2020
      • Keluarga
      • 5 Ulasan
      4/ 5
      Bagus

      Location best tepi laut, senang nak pergi pantai Breakfast dihantar ke bilik sebab kan SOP waktu Covid19, tapi takde pilihan sgt. Kebersihan bilik tak berapa memuaskan, lantai berpasir, siling ada sawang.

      Disiarkan 11 Disember 2020
      Berguna
      profile picture

      yahaya

      Malaysia

      • Chalet
      • Telah Menginap Pada Disember 2020
      • Keluarga
      • 1 Ulasan
      4.7/ 5
      Cemerlang

      Lokasi dekat dengan pantai, staff ok cuma sini parking mcm terhad.

      Terjemahan disediakan oleh Google
      Disiarkan 14 Disember 2020
      Berguna (1)
      profile picture

      Pengguna Tetamu

      Malaysia

      • Twin Chalet
      • Telah Menginap Pada Oktober 2020
      • Keluarga
      • 1 Ulasan
      5/ 5
      Terbaik

      Sgt2 puas hati check in Royale Chulan chalet, penyambut tetamu yg sgt mesra, bilik sgt kemas dan bersih, persekitaran chalet bersih lgsg tiada sampah, pantai bersih, putih, tiada sampah dan pantai sgt landai sesuai untuk budak2. Sgt2 happy, akan repeat lagi check in royale chulan cherating. Sy rate 10 per 10. Thanks royale chulan cherating team. Keep it up!

      Terjemahan disediakan oleh Google
      Disiarkan 13 Oktober 2020
      Berguna (1)
      • 1
        2
        3
        4
        5
        ...
        11

    Polisi Hotel

    Daftar Masuk dan Daftar Keluar
    Daftar Masuk dari 15:00Daftar Keluar sebelum 12:00
    Kanak-kanak dan Katil Tambahan
    Boleh membawa kanak-kanak menginap di hotel ini.

    Kesihatan Dilindungi

    Bersih
    • 4.2/5
    Langkah-langkah Keselamatan
    • CCTV di kawasan awam
    • Khidmat pertolongan cemas

    Keterangan Hotel

    • Dibuka: 2019
    • Diubah Suai: 2019
    • Bilangan Bilik: 78
    Apabila anda menginap di Royale Chulan Cherating Chalet in Cherating, anda akan berada berhampiran pantai, dalam lingkungan 5 minit berjalan kaki dari Pantai Cherating dan Balok Beach. Hotel spa ini berada 2.9 km dari Bukit Pintu Gerbang dan 2.9 km dari Kawasan Perlindungan Penyu Cherating. Manjakan diri anda di spa yang menawarkan urut. Di Royale Chulan Cherating Chalet, nikmati sajian yang memuaskan di restoran.Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 78 bilik berhawa dingin yang menampilkan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja dan tempat duduk berasingan, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

    Perkhidmatan & Kemudahan

    • Restoran
    Kesihatan & Kesejahteraan
    • Spa
    Perkhidmatan Kaunter Penerimaan Tetamu
    • Storan bagasi
    • Kaunter penerimaan tetamu 24 jam
    Makanan & Minuman
    • Restoran
    • Kafé
    • Servis bilik
    Kawasan Awam
    • Wi-Fi di kawasan awamPercuma
    • Lif
    • Larangan merokok di kawasan awam
    • Tingkat bebas rokok
    Aksesibiliti
    • Bilik mesra OKU

    Belum jumpa hotel yang sesuai untuk anda?

    Hotel Yang Popular

    Jewels Hotel  |  Pasir Panjang Inn (Staycation Approved)  |  The Cleveland Hotel London  |  Zen Rooms First Business Inn  |  HomestayKite @ I-Residence Shah Alam 2 Kuala Lumpur  |  Vacation Villa Ringlet  |  Banyan Tree Huangshan  |  Lankayan Island Dive Resort  |  Hilton Garden Inn Toronto Airport  |  Cassidys Hotel  |  Mandarin Oriental Tokyo  |  Marc Residence A23-08 by SYNC  |  The Galata Istanbul Hotel - MGallery  |  Premier Inn Norwich City Centre (Duke Street)  |  2 Bedrooms Apartment Suites Type D Penang  |  Cappadocia Caves Hotel  |  SUNNY DALA garden villa  |  Quinara Al Safir Resort  |  Green Marmot Capsule Hotel Zurich  |  Hari Niwas Palace  |  Apartment Sunway  |  Ondine Oriental International Hotel  |  OYO 904 Avee Budget Inn  |  Third Street Station - Hostel  |  Arilia Sky Villas Gurney Drive  |  My Homie Hotel PJ  |  OYO 90270 South City Hotel  |  Super Garden Hotel  |  OYO 90308 Chily Guest House  |  OYO 566 Home Dua Sentral 1BR Near Chinatown  |  The Hulo Hotel + Gallery  |  Sense Hotel Seminyak  |  Ban Raya Resort and Spa(SHA Certified)  |  Century Hotel  |  Old Waverley Hotel  |  Comfy Apartment w Balcony for 6 Near Klcc  |  Humble Ground Cafe & Guesthouse  |  Treez Inn  |  Horse House Holiday Apartment  |  OYO 89759 Gold Jerantut Hotel  |  JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa  |  SPOT ON 90500 Sri Rampai Metro Hostel  |  The Grove Suites by GRAND ASTON  |  Holiday Inn Express Dubai Airport  |  Amy seven season Boutique Hotel (Tengzhou coach station Jiayu market store)  |  Luxury Suite Near KLCC Kuala Lumpur  |  OYO Home 1049 Modern Empire City Marriot  |  Dorsett Residences by BeYourHost  |  Suites at Haven by Plush  |  OYO HOME 90289 Taman Kota Homestay  |  Jewels Hotel  |  Pasir Panjang Inn (Staycation Approved)  |  Times Square Cozy Home City Centre  |  Primrose Seaview Langkawi   |  Hilton Garden Inn  |  Takuro Homestay  |  Mercure Hotel (Hangzhou West Lake)  |  LivingSpace at Scott Garden  |  Guesthouse Aurora  |  OYO 90270 South City Hotel  |  Beez Hotel Kuala Lumpur  |  Casa Ahaena  |  Pangsapuri Suria Kota Damansara by Friend  |  LUXOR EMPIRE  |  CMK & Private Water Chalet Port Dickson  |  Hotel Yoo  |  Impiana Hotel Ipoh  |  OYO Home 636 Premium Holiday Place Residence Kuala Lumpur  |  Amara Guest House  |  OYO Home 543 Elegant 2BR Binjai 8 Suite  |  The Forum Condominium  |  Sunset Homestay 2  |  Maneh Villa  |  Hotel The Kabo  |  Signature Residence@Desa Sri Hartamas  |  SPOT ON 90194 Lincoln's Backpacker's  |  Seri Casa Villas  |  Serene Hostel  |  Daytona Pool Villa  |  Wellness Hotel Alpenhof  |  Neo Damansara by SYNC  |  Hanoi La Siesta Hotel Trendy  |  Canaves Oia Hotel Santorini  |  D' Latour @ Bandar Sunway by BeeStay [5 pax]  |  Hotel Erzsebet City Center  |  Face Apartment Kuala Lumpur Infinity Pool  |  1 Sky Spice Lee's Home Stay Penang  |  The Village Lodge Paro  |  Capella Bangkok (SHA Plus+)  |  Dayang Bay Resort Langkawi  |  K Space Inn Owen  |  Casa Teratai Langkawi Hotel  |  OYO Home 1056 Marvelous Studio Empire City Halo  |  Hôtel l'Elysée Val d'Europe  |  Bunk Inn Semporna II  |  Arte By Thomas Chan  |  Luxury Suite Near KLCC Kuala Lumpur  |  Admiral Villa Riow 18  |  Sun Aqua Vilureef Maldives  |  Naam Boutique Lodge