Spot on 89630 Hilltop Room
1 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Kuching

Spot on 89630 Hilltop Room

12, Jalan Song Thian Cheok, 93100, Kuching, Sarawak
Lihat Peta
Dengan penginapan dari SPOT ON 89630 Hilltop Room di Kuching, anda akan berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Kuil Sri Srinivasagar Kaliamman dan Pusat Membeli-belah Hills. Hotel ini berada 2.7 km dari Demaga Kuching dan 4.5 km dari Megamall Vivacity.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
2.3/5Persekitaran: 2.4
Kesemua 8 Ulasan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching
(9.4km)
Mercu Tanda: Cat Statue, Kuching, Sarawak.
(360m)
Mercu Tanda: Upside Down House Kuching
(380m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Bilik Twin Spot on
5

Bilik Twin Spot on

72m² | Tingkat: 1
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Spot on Double
1

Spot on Double

Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan

Ulasan Tetamu(8)

2.3/5
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan2.3
  • Kemudahan2.3
  • Persekitaran2.4
  • Perkhidmatan2.3

Tempah sekarang dan tulis ulasan selepas penginapan anda untuk mendapat sehingga 120 Trip Coins (kira-kira RM 5.62). Trip Coins boleh digunakan untuk jimat harga bilik dengan segera.

P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
24 Disember 2022
Walaupun tgh sesak & menunggu gaji, selera aku tetap takmo kalah. Nak gak merasa makanan jepun. Curlas! Laju la kaki melangkah ke Sushi King. Member aku ni kalau bab makan dia onz je, jarang lah tolak. Bak kata dia, rezeki tak baik tolak hahaha Kalini aku repeat lagi Salmon & Kisu Fry Set. Dap dap! Satu lagi, harga pun berpatutan tau! Ngam la dengan rakyat marhaen mcm kita ni uols hihi Korg pun terliur gak? Tunggu apa lagi? Lelaju la datang sini tauuu! Pastikan korang dah download app Sushi King app tau > https://sushikingmy.app.link/7j3oIcU37mb. Sebab selain dari boleh kumpul Smile Points tu banyak2, dapat jugak pencuci mulut untuk *****ran hari jadi 🥳 Papepun, aku nak repeat lagi makan Sushi King pasni 😆👍🏻 #SushiKing #SushiKingMy #SK #Sushi #GrandMenu #SushiLover #MakananJepun
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
7 April 2023
tidak memuaskan
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
18 September 2022
Kotor, dengan lipas masuk ke dalam lubang kecil. Sinki kelihatan seperti jatuh. Tiada sabun bersih. Tiada alat kawalan jauh untuk melaraskan penghawa dingin. Siling dan dinding tidak dicat dengan betul. Kelembapan cat kelihatan pudar. Dan penuh dengan lumut.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
N‍a‍z‍e‍r‍i‍ ‍M‍N
4 April 2022
Saya membatalkan untuk tinggal di sini kerana tempat ini tidak sesuai untuk saya dan keluarga saya.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
W‍i‍n‍n‍i‍e‍.‍T
19 Januari 2023
biliknya agak kecil
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
L‍a‍z‍a‍r‍i‍o‍ ‍a‍P‍I‍z
24 Oktober 2022
Tgk review teruk
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
13 April 2023
Masa daftar masuk dinyatakan dengan jelas kepada saya dalam mesej mereka sebagai 2:00pm-12:00am. Saya tiba kira-kira jam 10:00 malam, pintu dikunci, tiada siapa yang menjawab apabila membunyikan loceng pintu berkali-kali. Cuba menghubungi hartanah tetapi hanya boleh menghubungi pusat panggilan utama OYO yang sangat tidak membantu. Akhirnya seorang lelaki duduk di bar bersebelahan memberitahu saya saya akan dapat mencari pengurus di kedai sebelah. Perkhidmatan yang tidak masuk akal & bukan seperti yang diperlukan selepas hari yang panjang dalam perjalanan & penerbangan. Penginapan adalah sama suram tetapi saya telah menyediakan diri saya untuk itu berdasarkan harga yang sangat murah. Tidak akan mengesyorkan OYO sebagai sebuah syarikat yang benar-benar, tidak berkualiti accom. Tempat ini khususnya boleh diuruskan dengan cara yang lebih baik.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 14:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00
Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Sila hubungi pihak hotel untuk mendapatkan butiran tentang polisi katil bayi dan katil tambahan.

Sarapan Pagi
Sarapan tidak disediakan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Bilangan Bilik: 15
Dengan penginapan dari SPOT ON 89630 Hilltop Room di Kuching, anda akan berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Kuil Sri Srinivasagar Kaliamman dan Pusat Membeli-belah Hills. Hotel ini berada 2.7 km dari Demaga Kuching dan 4.5 km dari Megamall Vivacity.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk meja/kaunter hadapan 24 jam, kakitangan berbilang bahasa dan tempat simpanan bagasi.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 15 bilik berhawa dingin yang menampilkan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Spot on 89630 Hilltop Room?

Waktu daftar masuk adalah selepas 14:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Spot on 89630 Hilltop Room?

Spot on 89630 Hilltop Room mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat letak kereta tidak tersedia.

Adakah sarapan disediakan di Spot on 89630 Hilltop Room?

Tidak, Spot on 89630 Hilltop Room tidak menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Spot on 89630 Hilltop Room?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching. Jaraknya adalah 9.4km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 18minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Spot on 89630 Hilltop Room?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah Spot on 89630 Hilltop Room menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Spot on 89630 Hilltop Room tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Spot on 89630 Hilltop Room mempunyai kolam renang?

Tidak, Spot on 89630 Hilltop Room tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Spot on 89630 Hilltop Room?

Tidak, tempat letak kenderaan tidak disediakan di Spot on 89630 Hilltop Room.

Berapakah harga untuk menginap di Spot on 89630 Hilltop Room?

Harga di Spot on 89630 Hilltop Room adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Spot on 89630 Hilltop Room mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Tidak, Spot on 89630 Hilltop Room tidak mempunyai kemudahan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Kuching
Jarak ke Lapangan Terbang9.43KM
Penarafan Bintang Hotel2