First Sight Hotel

Ulasan First Sight Hotel

First Sight Hotel

4F, Street 3, Wangfujing Outlets Town, Dianchi Convention and Exhibition Center, Guandu District, Kunming, Yunnan, ChinaLihat Butiran Hotel
First Sight Hotel
First Sight HotelFirst Sight HotelFirst Sight Hotel
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.8/5
Sangat Baik
272 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.8
Kemudahan4.8
Perkhidmatan4.7
Kebersihan4.8
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(272)
Ulasan positif(267)
Ulasan dengan gambar/video(74)
Sarapan pagi yang lazat(27)
Reka bentuk yang hebat(25)
Tenang & selesa(23)
Mudah untuk pergi membeli-belah(23)
Hiasan yang cantik(15)
Penyambut tetamu yang peramah(13)
Berdekatan dengan metro(8)
Mempunyai bilik untuk keluarga(6)
Ulasan kurang baik(3)
Pengguna Tetamu
Elegant Family Friendly Room
Menginap pada Jul 2021
Bisnes
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 5 Ogo 2021
***a Cina, bersih dan bersih, dan perkhidmatan yang penuh perhatian, ia adalah pengalaman menginap yang menyenangkan. Hanya beberapa minit berjalan kaki ke Pusat Konvensyen dan Pameran Dianchi, jika anda seorang ahli perniagaan yang menyertai pameran itu, disyorkan untuk tinggal di sini untuk mengurangkan beban bot dan kereta. Terima kasih istimewa kepada gadis kecil di kaunter penerimaan tetamu, wajah senyuman manis anda dan perkhidmatan penuh perhatian membuatkan orang ramai gembira.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tetamu
Elegant Double Room
Menginap pada Jul 2021
Rakan-rakan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 27 Jul 2021
Terdapat satu tempat yang patut dikunjungi, iaitu Yunnan. Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Dianchi terletak bersebelahan dengan Yijian B&B. Ia mengambil masa kira-kira 5 minit untuk tiba. Saya sangat terharu dengan mereka yang sering pergi ke Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Dianchi (ಥ_ಥ) Anda tidak perlu membawa pakaian semasa perjalanan perniagaan, terdapat kedai jenama besar di tingkat bawah, dan harganya adalah kos efektif. Pada waktu malam, apabila anda keletihan, mandi dan pergi ke balkoni untuk minum teh istimewa Yunnan percuma atau kopi Yunnan percuma dan menonton matahari terbenam di luar. Selesa Saya telah mengunjungi begitu banyak B&B, dan saya akan kembali ke bilik terus selepas daftar masuk, tetapi apabila saya melihat B&B berbeza, meja penyambut tetamu mesra dan dialu-alukan, dan ia berasa hebat Datanglah lain kali
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Gigi USA
Elegant Double Room
Menginap pada Mac 2024
Solo
25 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 12 Mac 2024
Very good hotel stay.. clean .. breakfast is simple and perfect.. the lady from the restaurant was nice, I was late for breakfast on my second day, she delivered to my room it was already after 10:30am .. thank you..
Terjemah
Tom catz
Balcony Panoramic Queen Room
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
86 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 16 Feb 2024
Amazing place ..! Clean , near shopping.. just beautiful…! For everyone…!
Terjemah
Hann
Elegant Twin Room
Menginap pada Jul 2022
Rakan-rakan
30 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 21 Jul 2022
The hotel is brand new. We arrived around midnight. The lady at the reception desk was very efficient and polite. She promptly registered us and lead us to our room. Which was clean and beautiful. The location is a little strange but I think it’s just because the shopping plaza is so new. The breakfast was delicious. And you can sit on the roof and look at the view. Everything was great. I would definitely visit this hotel again in the future. The only thing I would recommend is adding a body mirror in the room.
Terjemah
6/9
Pengguna Tetamu
Elegant Twin Room
Menginap pada Jun 2024
Bisnes
14 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 2 Jul 2024
民宿在商圈,吃東西很方便。而且非常安靜。前台小哥哥服務態度很好,就是早餐量實在太少了,兩個人都沒吃飽啊。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Elegant Family Friendly Room
Menginap pada Jun 2024
Rakan-rakan
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 15 Jun 2024
房間佈置雅緻、有格調,服務質量上乘,周邊環境餐飲購物方便,很不錯的體驗,值得推薦
Terjemah
Pengguna Tetamu
Elegant Room (Double bed) (Balcony)
Menginap pada Feb 2024
Pasangan
10 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 16 Feb 2024
民宿整體的裝修風格很有禪意,偏中式風格。 房間的太陽上還可以看夜景。 環境:樓下還可以逛商場,吃飯也比較方便。 唯一不足的位置不好找,特別是因為春節期間封路導航又顯示不那麼準確,最後硬着頭皮開進了地下停車場,停車場實在太大了,酒店的標識也不夠清晰全面在裏面耗時快20分鐘。最後離場的時候也是因為有的口子根本不讓出走了好幾個口子才出去,如果酒店能提前告知一下是可以避免一些冤枉路。
Terjemah
miliy610
Elegant Room (Double bed) (Balcony)
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
8 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 14 Feb 2024
設施:新酒店設備都齊全配套完備 衞生:乾淨衞生 服務:不錯 環境:滇池玩,太堵了,選了這家民宿。離滇池四公里多一點,在商圈吃的東西比較多
Terjemah
Pengguna Tetamu
Suite Taman Keluarga
Menginap pada Apr 2024
Keluarga
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 16 Apr 2024
環境好,衞生乾淨,服務態度很好,服務周到,推薦來住,早餐好吃。
Terjemah
storywu
Elegant Twin Room
Menginap pada Dis 2023
Rakan-rakan
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 21 Dis 2023
酒店位置不錯,自駕遊推薦,停車很方便,且100米內有美食街,選擇很多,超方便。 酒店乾淨,有設計感,服務員熱情,代收快遞,提供昆明旅遊介紹,都非常不錯。 早餐有四種選擇,中西均可,可每天換着吃 圖片手機拍的,先湊合看,實際比這漂亮
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Elegant Family Friendly Room
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
3 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 18 Feb 2024
酒店裝修比較有特色,總體來説比較滿意,樓下就是王府井,購物、吃飯都很方便,離滇池也比較近,是旅行暫住的理想地👍🏻👍🏻👍🏻
Terjemah
Echo1313
Suite Taman Keluarga
Menginap pada Dis 2023
Rakan-rakan
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 13 Dis 2023
首先表揚一下前台小姐姐!當天晚上快十點了才入住,又累又困,值班的小姐姐非常非常好,不僅一路幫忙拿行李接送我們,還貼心的給了泡泡浴球,親切和善細心,真是大大的撫慰了旅途的辛苦❤️ 房間是另一個亮點,非常乾淨舒適,裝修也是我們喜歡的風格,大大的露台相當舒服,如果不是趕行程真想災多住幾天!總之一見是我此後凡到昆明必住之地!
Terjemah
Miwushuizhu66
Suite Taman Keluarga
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 11 Feb 2024
衞生打掃的非常乾淨,過年了,還送我們小朋友燈籠茶葉推薦。購物也非常方便,吃飯都在樓下。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Garden Parent-child Room
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
5 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 5 Mei 2024
房間很大,乾淨,安靜,床鋪舒服,這對親子出遊來説很重要‼️我們帶了倆娃,其中一個孩子睡在沙發上,鋪了這個床單,孩子説很舒服。不得不説露台很大,在露台上看風景是一絕,推薦哦!帶娃出遊,忙亂中忘記拍房間照片了~
Terjemah