Langkawi

Hotel berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi, Langkawi

Masukkan tarikh perjalanan anda untuk menyemak harga dan ketersediaan terkini

Leret ke atas untuk melihat lagi
Tapis mengikut:
Penarafan bintang hotel
Penapis Popular
Terbaik 4.5+Hebat 4.0+Bagus 3.5+Baik 3.0+

Kami menemukan hotel terbaik ini berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi

Pilih tarikh perjalanan anda untuk melihat harga terkini.
Paling Popular
Harga Terendah
OYO 275 Senyum Inn
OYO 275 Senyum InnOYO 275 Senyum Inn
0.89km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
Terletak di Langkawi, OYO 275 Senyum Inn berada dalam lingkungan 15 minit memandu dari Kampung Oriental dan Kereta Kabel Langkawi. Hotel ini berada 15.3 km dari Pantai Black Sand dan 15.4 km dari Pasar Malam.Gunakan kemudahan sesuai yang disediakan, yang termasuk akses Internet wayarles percuma dan televisyen di ruang bersama.Meja hadapan disediakan dengan kakitangan semasa waktu terhad. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 18 bilik berhawa dingin yang menampilkan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi dilengkapkan dengan pancuran mandi dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi pembancuh kopi/teh dan air botol percuma, manakala pengemasan disediakan setiap hari.
13 ulasan
3.6/5
Harga bermula
RM 78
satu malam
Semak Ketersediaan
Villa Abadi Resort
Villa Abadi ResortVilla Abadi Resort
Pantai Kok | 2.98km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
Apabila anda menginap di The Red Warriors Villa Abadi Langkawi in Langkawi, anda akan berada berhampiran pantai, dalam lingkungan 10 minit memandu dari Kampung Oriental dan Pantai Kok. Hotel ini berada 7.3 km dari Kereta Kabel Langkawi dan 9.1 km dari Jambatan Gantung Langkawi.Berseronoklah dengan peluang rekreasi seperti kolam renang terbuka atau gunakan kemudahan lain yang termasuk akses Internet wayarles percuma.Di Villa Abadi Resort, nikmati sajian yang memuaskan di restoran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk perkhidmatan pencucian kering/dobi dan tempat simpanan bagasi. Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang disediakan percuma (tersedia atas permintaan).Selesakan diri anda di salah satu daripada 10 bilik berhawa dingin yang menampilkan peti sejuk dan Televisyen LED. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta meja dan cerek elektrik.

NNoriati 2023.10.29
Hotel ambience very relaxed quiet and romantic for couples. Very enjoyable for family with kids due to swimming pool at your door steps. Hotel bedroom is excellent condition with many drawers. Breakfast is optional however there is no lunch and dinner. Many village restaurants around the area and a mini supermart is just opposite road next to Hotel. Fresh coconut water just outside the hotel.
Bagus
22 ulasan
4.1/5
Harga bermula
RM 80
satu malam
Semak Ketersediaan
Wings By Croske Resort Langkawi
Wings By Croske Resort LangkawiWings By Croske Resort Langkawi
0.3km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
Overlooking the run way is a rooftop lounge for guests to relax in while they watch planes come in to land. Offering you a home away escape, this beautiful property is the ideal choice whether you are visiting Langkawi for business or leisure. Located in the southwest part of the island, Wings by Croske Resort Langkawi is next to Langkawi International Airport and the Mahsuri International Exhibition Centre, which is 5 minutes’ walk from either location. The resort is 10 minutes shuttle distance to exotic Cenang beach, and 15 minutes to jetty for the boat transit between Langkawi island and Koh Lipe island, the Maldives of Thailand.

PPengguna Tetamu 2023.07.16
I was here during LIMA 2023. Near to airport. Save time and transport cost by walking to exhibition hall. The best stay ever! The environment was pleasant and welcoming. Both check in and out were professionally handled and easy. I loved the Wings Afternoon Tea at the Wings Lounge& Jazz. It's really cosy and relaxing after spending hours in LIMA hall. I can even watch spectacular scene's of flights cruising through the viewing deck. And of course I enjoyed the most my drinks by the pool bar. I would definitely recommend this luxury resort in Langkawi to my family and friends in USA.
Sangat Baik
350 ulasan
4.3/5
Harga bermula
RM 243
satu malam
Semak Ketersediaan
Bella Vista Express Hotel Langkawi
Bella Vista Express Hotel LangkawiBella Vista Express Hotel Langkawi
Kuala Muda | 0.88km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
Terletak di Langkawi, Bella Vista Express Hotel Langkawi berada dalam lingkungan 10 minit memandu dari Pantai Cenang dan Pusat Beli-belah Cenang. Hotel ini berada 10.6 km dari Kereta Kabel Langkawi dan 12.4 km dari Jambatan Gantung Langkawi. Berseronoklah dengan kemudahan rekreasi seperti kolam renang terbuka atau kecapi pemandangan dari taman. Kemudahan tambahan di hotel ini termasuklah akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan tempat berkelah. Nikmati juadah di Wings Restaurant, atau, nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) di hotel. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 7:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk meja/kaunter hadapan 24 jam, tempat simpanan bagasi dan peti simpan selamat di meja/kaunter hadapan. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 73 bilik tamu yang dilengkapkan perabot secara berasingan serta menampilkan bar mini dan Televisyen LCD. Program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan meja.

PPengguna Tetamu 2023.07.27
Very convenient stay, food was really good and most importantly reception staffs are excellent. Recommend for family or single stay. Thanks for the experience. Name- Vibin, Room no 134. Stay on july 25th amd 26th.
45 ulasan
3.2/5
Harga bermula
RM 59
satu malam
Semak Ketersediaan
Alia Residence
Alia ResidenceAlia Residence
Kuala Muda | 2.41km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
With a stay at Alia Residence in Langkawi, you'll be near the airport, within a 15-minute drive of Pantai Cenang Beach and Pantai Teluk Nibong. This hotel is 5.3 mi (8.5 km) from Langkawi Cable Car and 6.4 mi (10.4 km) from Langkawi Sky Bridge. Take advantage of recreation opportunities such as an outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless Internet access and tour/ticket assistance. Featured amenities include luggage storage, laundry facilities, and drinking water dispenser. Free self parking is available onsite. Make yourself at home in one of the 69 air-conditioned rooms featuring flat screen televisions. Rooms have private balconies. Complimentary wireless Internet access is available to keep you connected. Bathrooms have showers and hair dryers.

PPengguna Tetamu 2023.11.30
Ia cukup mudah untuk memberi anda rasa resort, jadi ia mungkin agak tidak memuaskan. Tiada masalah dengan fungsi bilik dan anda boleh menikmati kolam renang. Dari bilik pemandangan laut, anda boleh melihat matahari terbenam di depan mata anda, dan jika anda keluar ke pantai dari belakang hotel, anda akan temui dataran pasang surut di mana anda boleh melihat mudskippers dan ketam. Selain itu, berjalan kaki melalui kampung berhampiran adalah indah dan menyeronokkan. Sarapan pagi hotel sedap. Lawatan bakau yang kami pesan dari hotel juga bagus.
Bagus
186 ulasan
4.0/5
Harga bermula
RM 82
satu malam
Semak Ketersediaan
Ombak Villa Langkawi
Ombak Villa LangkawiOmbak Villa Langkawi
Kuala Muda | 1.73km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
With a stay at Ombak Villa Langkawi in Langkawi, you'll be by the sea, within a 15-minute drive of Pantai Cenang Beach and Field of Burnt Rice. This 4-star resort is 12.7 mi (20.5 km) from Langkawi Terminal Ferry and 12.8 mi (20.5 km) from Kuah Jetty. Head down to the water and enjoy a day at the private beach, or take advantage of other recreational amenities including an outdoor pool. This resort also features complimentary wireless Internet access and concierge services. Enjoy international cuisine at Bayu Restaurant, one of the resort's 4 restaurants, or stay in and take advantage of the 24-hour room service. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge, the beach bar, or the poolside bar. Buffet breakfasts are available daily from 7:00 AM to 10:30 AM for a fee. Featured amenities include a business center and dry cleaning/laundry services. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours), and free self parking is available onsite. Make yourself at home in one of the 79 air-conditioned rooms featuring refrigerators and LED televisions. Rooms have private balconies. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with separate bathtubs and showers feature deep soaking bathtubs and rainfall showerheads.

WWahyuhida Md Isa 2022.03.05
Check in & check out tak amik masa yg lama..suka stay kat sini sebab suasana tenang with nice sunset view..parking pun luas..buggy service cepat & sentiasa ada. Location tak jauh dari airport & tak brp jauh dgn pantai chenang utk sesape yg ada transport. Bilik luas..aminities complete for 3 persons..and the most important..bilik bersih.
Sangat Baik
256 ulasan
4.3/5
Harga bermula
RM 319
satu malam
Semak Ketersediaan
The Smith House
The Smith HouseThe Smith House
0.88km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
Dengan penginapan di The Smith House di Langkawi, anda akan berada berhampiran pantai, dalam lingkungan 15 minit memandu dari Pantai Cenang dan Atma Alam. Hotel ini berada 18.6 km dari Terminal Feri Langkawi dan 18.6 km dari Jeti Kuah. Gunakan peluang rekreasi seperti kolam renang terbuka atau kemudahan lain yang termasuk akses Internet wayarles percuma dan perkhidmatan rencam. Di The Smith House, nikmati sajian yang memuaskan di restoran.Akhiri hari anda dengan menikmati minuman di bar/ruang istirahat. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 7:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, meja/kaunter hadapan 24 jam dan tempat simpanan bagasi. Tetamu boleh menggunakan pengangkutan ulang-alik lapangan terbang dengan membayar surcaj manakala tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 75 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LED. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program kabel disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan meja.

PPengguna Tetamu 2023.03.07
A modern oasis from which to explore the island. We toured Langkawi and this was our last hotel. Very handy for the airport and over a row of good shops - pharmacy, convenience stores and fast food KFC and Tealive. Also close to the best supermarket we'd found on the island ( didn't explore Kuah). Not the first one, that's a very hot shed beyond my ability to explore!) Staff friendly and the restaurant great for breakfast and dinner. A lovely pool on the roof ( we didn't actually use it as we were only there one day). Also a bar with a little library to exchange your holiday reading. Comfy beds, small room (ours) but clever use of space. There is car parking.
Cemerlang
80 ulasan
4.6/5
Harga bermula
RM 171
satu malam
Semak Ketersediaan
Lavigo Resort
Lavigo ResortLavigo Resort
Pantai Cenang | 3.19km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
Dengan penginapan di Lavigo Resort di Langkawi, anda akan berada dalam lingkungan 5 minit memandu dari Pantai Cenang dan Laman Padi. Hotel ini berada 19.1 km dari Terminal Feri Langkawi dan 19.2 km dari Jeti Kuah. Gunakan peluang rekreasi seperti kolam renang terbuka atau kecapi pemandangan dari teres dan taman. Hotel ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma dan bantuan pelancongan/tiket. Nikmati juadah di restoran atau snek di salah sebuah daripada kedai kopi atau kafe. Atau, nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik di hotel. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk tempat simpanan bagasi dan kemudahan dobi. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 70 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi dilengkapkan dengan kelengkapan dandanan diri percuma dan bidet. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja dan air botol percuma, manakala pengemasan disediakan atas dasar terhad.

PPengguna Tetamu 2022.08.25
Tempat resort sesuai utk kanak2 dan warga emas..bilik yg selesa x besar x kecik sangat...ada kolam renang dewasa dan kanak2..tempat makn senang.jlan kaki je dah kedai..x sibuk dgn kenderaan dan susana tenang.nak pergi pekan kuah megambil masa 20minit..sy akan meginap lagi dekat sini
Bagus
106 ulasan
4.1/5
Harga bermula
RM 82
satu malam
Semak Ketersediaan
Langkawi Pemandangan Indah Guest House - Villa
Langkawi Pemandangan Indah Guest House - VillaLangkawi Pemandangan Indah Guest House - Villa
1.6km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
Dengan penginapan di Pemandangan Indah Guest House - Look Out Point di Langkawi, anda akan berada dalam lingkungan 15 minit memandu dari Pantai Cenang dan Atma Alam. Rumah tamu ini berada 16.4 km dari Terminal Feri Langkawi dan 16.5 km dari Jeti Kuah. Jangan ketinggalan menikmati begitu banyak peluang rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka dan basikal sewa. Rumah tamu ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma dan gril barbeku. Nikmati juadah di restoran ataupun berjamu selera dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik di rumah tamu. Sarapan masakan tempatan disediakan pada setiap hari dari 8:30 hingga 11:00 dengan dikenakan bayaran. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk daftar keluar ekspres, meja/kaunter hadapan 24 jam dan tempat simpanan bagasi. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 9 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LED. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program kabel disediakan untuk hiburan anda. Kemudahan yang disediakan merangkumi pembancuh kopi/teh dan air botol percuma, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

PPengguna Tanpa Nama 2022.11.02
Worth the price.. The location even though nothing within walking distance, but it is quite near/ in the middle of the facilities. However, it is very close to the airport. Missed to swim because of the time. Overall, room is convenient to accommodate us, family of 4 + 1 baby..
Sangat Baik
7 ulasan
4.3/5
Harga bermula
RM 56
satu malam
Semak Ketersediaan
Pelangi Beach Resort & Spa, Langkawi
Pelangi Beach Resort & Spa, LangkawiPelangi Beach Resort & Spa, Langkawi
Pantai Cenang | 4.92km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
Apabila anda menginap di Meritus Pelangi Beach Resort Langkawi di Langkawi, anda akan berada di pantai, tidak jauh dari Pantai Cenang dan 14 minit berjalan kaki dari Pusat Beli-belah Cenang. Hotel ini berada 8.2 km dari Pantai Langkawi dan 17 km dari Kereta Kabel Langkawi.Manjakan diri anda di spa yang menawarkan urut, rawatan badan dan rawatan muka. Anda tentu sekali akan menghargai kemudahan rekreasi, yang termasuk 2 kolam renang terbuka, gelongsor air dan pusat kecergasan. Hotel ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan beli-belah di tapak.Untuk makan tengah hari atau makan malam, dapatkan santapan anda di Spice Market Restaurant, sebuah restoran yang pakar dalam masakan antarabangsa. Tempat makan di kedai kopi atau kafe dan Perkhidmatan bilik 24 jam turut disediakan. Ingin hilangkan rasa letih? Berehatlah di bar/ruang istirahat, bar pantai, atau bar tepi kolam untuk menikmati minuman yang enak. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, surat khabar percuma di lobi dan perkhidmatan pencucian kering/dobi. Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang disediakan dengan dikenakan surcaj (tersedia atas permintaan) manakala tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 355 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi dilengkapkan dengan kelengkapan dandanan diri percuma dan bidet. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan air botol percuma.

IIzzat Bukhori 2022.02.18
Pemandangan yang sangat cantik kat belakang. Memang dekat sgt dengan pantai walaupun sy ambil beachfront sahaja.. sangat puas hati dengan semua staf. Tp mkanan buffet agak kurang pilihan dan buggy agak lambat. Selain tu, semua best!
Sangat Baik
1002 ulasan
4.5/5
Harga bermula
RM 889
satu malam
Semak Ketersediaan
Lihat Semua Hotel Berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi

Pilihan Hotel Langkawi Yang Menarik untuk Anda

Pilih daripada senarai hotel terlaris bulan lalu
4.0/5
186 ulasan
Alia Residence
Kuala Muda, Langkawi | 2.41KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
"Perkhidmatan yang baik""Lokasi yang baik"
Pilih tarikh untuk melihat harga
4.3/5
67 ulasan
Century Langkasuka Resort Langkawi
Kuala Muda, Langkawi | 1.02KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
"Kolam renang yang bagus""Lokasi strategik"
Pilih tarikh untuk melihat harga
4.6/5
80 ulasan
The Smith House
Padang Matsirat, Langkawi | 0.88KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
"Penginapan yang hebat!""Lokasi strategik"
Pilih tarikh untuk melihat harga
3.2/5
45 ulasan
Bella Vista Express Hotel Langkawi
Kuala Muda, Langkawi | 0.88KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
3.5/5
41 ulasan
Langkawi Lagoon Beach Resort
Kuala Muda, Langkawi | 1.8KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
4.3/5
7 ulasan
Langkawi Pemandangan Indah Guest House - Villa
Kedawang, Langkawi | 1.6KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
4.1/5
106 ulasan
Lavigo Resort
Pantai Cenang, Langkawi | 3.19KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
"Penginapan yang hebat!""Lokasi strategik"
Pilih tarikh untuk melihat harga
4.5/5
1002 ulasan
Pelangi Beach Resort & Spa, Langkawi
Pantai Cenang, Langkawi | 4.92KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
"Pantai yang hebat""Sarapan pagi yang lazat"
Pilih tarikh untuk melihat harga
4.3/5
256 ulasan
Ombak Villa Langkawi
Kuala Muda, Langkawi | 1.73KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
"Tenang & selesa""Lokasi yang baik"
Pilih tarikh untuk melihat harga
4.3/5
350 ulasan
Wings By Croske Resort Langkawi
Padang Matsirat, Langkawi | 0.3KM dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi
"Kolam renang yang bagus""Berdekatan dengan lapangan terbang"
Pilih tarikh untuk melihat harga

Lihat ulasan pelancong lain tentang hotel di Langkawi

Semak ulasan daripada pelancong lain untuk membantu anda mencari penginapan yang sempurna
4.8/5
Cemerlang
RrashadKali ke-2 melawat Danna dan ia tidak mengecewakan lagi. Merancang penginapan kami adalah mudah dengan concierge Danna yang menyelaraskan pada katil tambahan dan aktiviti seperti perjalanan jet ski Baik - Bufet sarapan pagi yang menakjubkan sentiasa bermula dengan baik..campuran barat dan tempatan serta barangan atas permintaan seperti telur, wafel dan penkek - bufet makan malam baharu merupakan tambahan baharu yang hebat dengan stesen BBQ secara langsung walaupun pemilihan protein adalah terhad - Suite Countess mengagumkan dengan bilik mandi jakuzi dan bilik viceroy pemandangan laut juga menakjubkan Negatif - sedikit tidak konsisten dengan pengemasan, kadang-kadang mereka akan lupa untuk mengosongkan - sedikit kemalangan dengan pelayan perkhidmatan bilik masuk apabila kami meminta pelayan wanita. Mereka mendakwa protokol adalah untuk masuk dan menghidangkan makanan selepas 3 kali ketukan tetapi kerana kami meminta wanita itu tidak sepatutnya berlaku Selain itu, perkhidmatan dan penggilap dalam makanan dan bilik adalah yang membawa kami kembali. Sangat sangat disyorkan.
The Danna Langkawi
The Danna Langkawi
Padang Matsirat, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 1555
4.6/5
Cemerlang
PPengguna TetamuThe best way to describe this hotel is, a 3-star hotel with a 4-5 star resort personality and quality :) While searching online prior to booking, I found that it is 3-star and boutique level (I have learned in the past during my few stays in LGK, 3-star on actual site is often actually 2-star and less) which admittedly, already sealed my expectations but I was banking on it being revamped and newly launched few months ago so worth a check-out. While the front facade is newly painted and looks like a shop lot converted hotel, my oh my, the moment you enter the Reception area, everything is so well designed and nowhere near its first impression - and the Bayou was definitely being sneaky on me with its amazing pool backyard view! Room was great and as aesthetically pleasing as advertised, breakfast was a good spread and staff was superbly friendly. It felt like we were in a resort hotel in spite of its location. Another thing that I enjoy here is the openness of the Lobby area with ample seating areas, separated by flexible sliding glass doors which made the area more spacious than it actually is - the design is very clever. This wild card was definitely worth it!
The Bayou Hotel Langkawi
The Bayou Hotel Langkawi
Pantai Tengah, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 363
4.6/5
Cemerlang
PPengguna TetamuKakitangan hotel sangat baik, dan lelaki pembersihan juga sangat sopan. Biliknya besar dan selesa untuk keluarga, dan sofa boleh memuatkan dua orang. Kami menempah sarapan termasuk, dan apabila kami tiba di hotel kami diberitahu bahawa makan tengah hari juga disertakan, yang merupakan kejutan yang tidak dijangka. Hotel ini juga mempunyai bas ulang-alik ke pantai berhampiran (bukan cenang).Semuanya sempurna, kecuali air di salah satu bilik tidur dan bilik air tersumbat sedikit.
The RIYAZ Lavanya Langkawi
The RIYAZ Lavanya Langkawi
Pantai Tengah, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 933
4.6/5
Cemerlang
YYIN0906Apa yang boleh saya katakan... saya sangat berpuas hati! 👍Melancong dengan kanak-kanak dan orang tua, hotel itu sendiri bersih dan kemas, air mandian sangat siram, dan kakitangan perkhidmatan sentiasa berkhidmat dengan senyuman dan bertanya khabar secara proaktif. Ada satu masa tak ada air panas untuk mandi.Selepas menelefon meja depan, petugas penyelenggaraan tiba dengan cepat. Sarapan pagi sangat kaya dan hampir boleh dihidangkan sebagai hidangan...ia masih sangat teratur pada waktu sibuk dan tidak ada giliran. Kami menempah 2 jadual perjalanan dengan hotel untuk lawatan sekitar. Perkhidmatan ini sangat baik dari awal hingga akhir. Penyewaan kereta dan bot untuk 4 orang berjumlah kira-kira 500-600 MYR setiap perjalanan. Saya juga makan di restoran hotel sendiri dua kali. Saya cadangkan stik dengan harga MYR 168, yang sangat bagus! Pada hari Jumaat dan Sabtu, terdapat BBQ tepi laut dengan pemandangan yang indah. Semua jenis makanan laut dan stik berharga MYR 188 bagi setiap kanak-kanak. 10-15 minit berjalan kaki di belakang hotel adalah Pantai Cenang yang meriah, dengan banyak kedai kecil, restoran dan sukan air. Oh ingatkan bawa ubat nyamuk, hotel tak ada tapi nyamuk. Juga, terdapat rak untuk menjemur pakaian di balkoni! Selalu ada angin laut atau matahari yang kuat, dan pakaian yang dibasuh boleh dikeringkan dengan cepat (pakaian yang anda basuh sendiri, tidak ada mesin basuh).
Parkroyal Langkawi Resort
Parkroyal Langkawi Resort
Pantai Cenang, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 1192
4.5/5
Sangat Baik
PPengguna TetamuPerkhidmatan 6 bintang: Perkhidmatan ini sangat mesra dan penuh perhatian. Selepas menginap selama dua malam, saya merasakan semua pelayan mengenali kami dan menyambut kami dengan mesra. Walaupun bilik agak berselerak, anda boleh menelefon pada bila-bila masa dan meminta lelaki yang terdedah untuk menghantar barang. Persekitaran 6 bintang: Ia betul-betul menghadap ke laut, bunga musim bunga mekar, laut biru dinaungi oleh pokok hijau, dan terdapat tempat duduk di mana-mana untuk orang ramai berlama-lama. Kemudahan 5 bintang: Biliknya besar, tetapi agak lama. Kolam renangnya tidaklah besar, tetapi cukup untuk anak-anak beriadah seharian. Perkakas bertaraf 4 bintang: Tuala dan selimut bukanlah serba baharu seperti yang terdapat di hotel 5 bintang domestik, dan peralatan mencuci rambut juga sederhana. Pulau ini menyokong perlindungan alam sekitar dan tidak menyediakan air botol plastik. Walau bagaimanapun, cerek disediakan, dan terdapat dispenser air di setiap bangunan di mana anda boleh mendapatkan air anda sendiri.
Rebak Island Resort & Marina, Langkawi
Rebak Island Resort & Marina, Langkawi
Kedawang, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 731
4.4/5
Sangat Baik
PPengguna TetamuOne of the best places to stay in Langkawi, definitely will stay again if we ever return. Room was Instagram worthy. The pool was warm, refreshing and regularly cleaned. Great location right on the Cenang beach strip. Right across from the aquarium and within short walking distance of the beach and many good local restaurants. However the hotels layout gives you a nice reprieve from the hustle and bustle of the main strip. Housekeeping was 10/10 — refreshments, beverages and toiletries were replenished daily. New towels are provided if you leave the old on the floor, and new linens are provided upon request.
Arch Studio Cenang
Arch Studio Cenang
Pantai Cenang, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 163
4.3/5
Sangat Baik
WWahyuhida Md IsaCheck in & check out tak amik masa yg lama..suka stay kat sini sebab suasana tenang with nice sunset view..parking pun luas..buggy service cepat & sentiasa ada. Location tak jauh dari airport & tak brp jauh dgn pantai chenang utk sesape yg ada transport. Bilik luas..aminities complete for 3 persons..and the most important..bilik bersih.
Ombak Villa Langkawi
Ombak Villa Langkawi
Kuala Muda, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 319
4.3/5
Sangat Baik
PPengguna TetamuI was here during LIMA 2023. Near to airport. Save time and transport cost by walking to exhibition hall. The best stay ever! The environment was pleasant and welcoming. Both check in and out were professionally handled and easy. I loved the Wings Afternoon Tea at the Wings Lounge& Jazz. It's really cosy and relaxing after spending hours in LIMA hall. I can even watch spectacular scene's of flights cruising through the viewing deck. And of course I enjoyed the most my drinks by the pool bar. I would definitely recommend this luxury resort in Langkawi to my family and friends in USA.
Wings By Croske Resort Langkawi
Wings By Croske Resort Langkawi
Padang Matsirat, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 243
4.0/5
Bagus
PPengguna Tanpa NamaIa adalah hotel 4 bintang. Bagaimanapun kakitangannya sangat ramah. Mereka juga menawarkan satu jag air batu apabila mereka melihat saya & ibu saya berjemur di tepi pantai. Walaupun tab mandi adalah sangat kotor, pemanas air di pancuran mandian sangat sesuai untuk hari itu. Pemandangannya hebat. Jangan mengharapkan sarapan pagi 5 bintang, ia hanya mencukupi untuk sarapan pagi sederhana yang baik kerana tempat makanan sukar ditemui di sekitar kawasan itu. Kebanyakan kedai terlalu sunyi & menyeramkan pengunjung. Kakitangannya juga lembut! Mereka melakukan yang terbaik dengan tenaga yang terhad juga. Selamat bercuti! Akan kembali lagi!
Camar Resort Langkawi
Camar Resort Langkawi
Pantai Tengah, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 530
4.0/5
Bagus
DDr NasHotel yang ke15 di langkawi untuk review Trip bersama family selepas raya Booking 4 bilik superior double bed Mcm selalu sebelum check in saya akan call dulu hotel untuk confirmation dan status bilik supaya bila sampai xada masalah. Bila call ternyata ada masalah, bilik yg di book katanya sudah habis. Saya senyum lebar sbb kesalahan hotel adalah kelebihan customer. Dia offer bilik twin bed dengan harga beza rm20. Walaupun rm20 tu hak penguna. Saya cakap saya nak bilik seperti yg saya booking dan jgn dowgrade, dan jika perlu pihak hotel perlu upgrade free silakan dan pada pukul 6pm bila saya sampai saya nak bilik sudah siap. 😂🤬- ne review jujur saya 🛖Goldsands Hotel langkawi - hotel bertaraf 4bintang -sudah 12 tahun beroperasi -booking melalui trip.com rm190 tanpa breakfast -check in 13/5/2022, check out 15/5/2022 -bangunan luar hotel nampak biasa ja -lobi sangat modern dan cantek. -bila sampai pukul 6pm, bilik mmg dah ready hehe dan di upgrade ke executive room harganya beza rm100, heheh hak penguna kena fight jgn redha ja. -staff friendly 🛖Bilik -keluasan bilik amat luas 47m2 -kebersihan 9/10 -katil tu tersangat besar boleh tido 4org hehe -billik air pun besar dan ada bathtub yg besar boleh muat 2org berendam 😂 -ada balconi yang di jamu dengan maha tower -bilik mmg amat selesa, ada sofa. 🛖kemudahan -parking luas dan di hadapan hotel -swimming pool di rooftop tingkat 13 -di rooftop boleh layan view city dan maha tower waktu malam dengan angin mmg layan. -kami x ambik breakfast so xtau la sedap ka x 🛖persekitaran -terletak di pekan kuah dan dekat dengan semua activity shopping -hari sabtu malam ada pasar malam sebelah hotel ja- boleh jalan kaki -banyak kedai makan area sini 🛖value for money -dengan duit yang dibayar mmg berbaloi sgt -sesuai untuk semua jenis percutian family, honeymoon dan kawan2 — at Goldsands Hotel Langkawi
Goldsands Hotel Langkawi
Goldsands Hotel Langkawi
Pekan Kuah, Langkawi
Harga satu malam bermula: MYR 131

Soalan Lazim Tentang Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi

Hotel manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi adalah hotel yang paling popular?

[Mercure Langkawi Pantai Cenang,Resorts World LangkawidanMalibest Resort adalah beberapa hotel yang sangat popular.

Hotel manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi yang menawarkan sarapan pagi?

Sarapan pagi yang lazat adalah cara yang terbaik untuk memulakan hari anda. Jika anda ingin menginap di hotel dengan sarapan pagi berhampiran dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi di Langkawi, anda boleh mempertimbangkan Mercure Langkawi Pantai Cenang,Resorts World LangkawidanMalibest Resort . Pastikan anda menempah hotel-hotel yang popular ini terlebih awal!

Hotel popular manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi yang mempunyai kolam renang?

Musim panas adalah musim yang baik untuk membawa anak-anak atau keluarga anda ke Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi di Langkawi. Mercure Langkawi Pantai Cenang,Resorts World LangkawidanMalibest Resort adalah beberapa hotel yang popular dengan kolam renang.

Hotel popular manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi yang mempunyai tempat letak kenderaan?

Jika anda merancang untuk memandu ke Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi di Langkawi, apa kata anda tinggal di Mercure Langkawi Pantai Cenang,Resorts World LangkawidanParkroyal Langkawi Resort ? Ini adalah semua hotel yang popular dengan tempat letak kenderaan.

Hotel manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi yang mempunyai gimnasium?

Gaya hidup yang sihat adalah penting bagi ramai tetamu. Oleh sebab itu, banyak hotel menawarkan kemudahan kesihatan seperti gimnasium. Mercure Langkawi Pantai Cenang,Resorts World LangkawidanParkroyal Langkawi Resort adalah beberapa hotel yang popular dengan gimnasium.

Hotel mewah manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi?

Pelangi Beach Resort & Spa, Langkawi,Parkroyal Langkawi ResortdanThe RIYAZ Lavanya Langkawi adalah hotel-hotel mewah popular yang tidak terlalu mahal.

Hotel manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi yang mudah diakses?

Mercure Langkawi Pantai Cenang,Resorts World LangkawidanParkroyal Langkawi Resort adalah hotel-hotel popular yang mudah diakses.

Hotel popular manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi yang mempunyai restoran?

Jika anda menyukai idea untuk merasai makanan tempatan semasa perjalanan anda, anda boleh mempertimbangkan untuk menginap di Mercure Langkawi Pantai Cenang,Resorts World LangkawidanMalibest Resort . Terdapat pelbagai restoran yang menyediakan makanan tempatan berhampiran dengan hotel-hotel ini.

Berapakah harga purata untuk setiap malam bagi hotel-hotel yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi?

Berdasarkan pada data Trip.com, harga purata untuk setiap malam di hotel berhampiran dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi di Langkawi adalah sebanyak RM 660. Kadar bilik sering berubah; kadar ini hanya untuk rujukan sahaja.

Hotel manakah yang disyorkan berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi?

Jika anda tidak pasti hotel mana yang anda ingin tempah, anda boleh mempertimbangkan untuk menginap di Sembilan Langkawi,Sky312 Muslim Friendly HomestaydanSabandy House , hotel-hotel ini mempunyai ulasan-ulasan yang hebat. Pastikan anda menempah terlebih awal!

Hotel manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi yang mempunyai bilik bebas rokok?

Ramai tetamu mempunyai keperluan yang mementingkan kualiti bilik yang ditempah oleh mereka dan ingin memastikan bahawa bilik mereka mempunyai udara yang segar dan bersih. Mercure Langkawi Pantai Cenang,Resorts World LangkawidanMalibest Resort adalah semua hotel yang popular dengan bilik-bilik bebas rokok.

Berapakah harga purata hotel yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi pada hujung minggu ini?

Berdasarkan pada data Trip.com, harga purata untuk malam hujung minggu di hotel berhampiran dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi di Langkawi adalah sebanyak RM 606. Kadar bilik sering berubah; kadar ini hanya untuk rujukan sahaja.

Hotel manakah yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi adalah hotel yang paling sesuai untuk tetamu berpasangan?

Found Mansion adalah sebuah hotel yang popular untuk pelancong berpasangan.

Maklumat Perjalanan Setempat

Bilangan Hotel377
Bilangan Ulasan13,601
Harga TerendahRM 53
Harga TertinggiRM 4,390
Harga Purata (Hari Bekerja)RM 520
Harga Purata (Hujung Minggu)RM 532

Cari Hotel Murah & Tawaran di Trip.com

Hotel Berhampiran Lapangan terbang

Hotel popular

Disyorkan untuk anda