Imperio Residence Seafront Perfect Host
1 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Melaka

Imperio Residence Seafront Perfect Host

Imperio Residence Seafront, Tower B, Ground Floor, 192 Melaka Raya, 75000, Melaka
Lihat Peta
With a stay at Imperio Residence Seafront Perfect Host, you'll be centrally located in Malacca City, within a 10-minute drive of Jonker Street Night Market and Dataran Pahlawan Melaka Megamall. This apartment is 1.1 mi (1.8 km) from Hatten Square and 1.3 mi (2.1 km) from Mahkota Medical Center. Take advantage of recreation opportunities such as an outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. Additional features at this apartment include concierge services, a picnic area, and barbecue grills. The front desk is staffed during limited hours. Free self parking is available onsite. Make yourself at home in one of the 50 air-conditioned rooms featuring kitchenettes with full-sized refrigerators/freezers and stovetops. LCD televisions are provided for your entertainment. Conveniences include separate sitting areas and microwaves.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 2 jam yang lalu
Imperio Residence Seafront by Perfect Host
Imperio Residence Seafront by Perfect Host
Imperio Residence Seafront by Perfect Host
Imperio Residence Seafront by Perfect Host
Imperio Residence Seafront by Perfect Host
Imperio Residence Seafront by Perfect Host
3.5/5·
Terbaik. Penginapan yang selesa dan kakitangan yang mesra.
Kemudahan
Kolam Renang Luar BangunanBilik urutBilik senamanKolam renang kanak-kanakTaman permainan kanak-kanak
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Malacca
(11.1km)
Mercu Tanda: Seaside @ Portugese Settlement
(680m)
Mercu Tanda: Perkampungan Portugis
(780m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Studio dengan Pemandangan Laut
16

Studio dengan Pemandangan Laut

1 Katil double
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Peti sejuk
Pemandangan laut
Ketuhar gelombang mikro
Almari pakaian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Estudio con vistas a la ciudad
16

Estudio con vistas a la ciudad

1 Katil double
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Peti sejuk
Ketuhar gelombang mikro
Almari pakaian
Meja teh
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Studio Twin dengan Pemandangan Laut
18

Studio Twin dengan Pemandangan Laut

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Peti sejuk
Pemandangan laut
Ketuhar gelombang mikro
Almari pakaian
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Studio Twin dengan Pemandangan Kolam Renang
16

Studio Twin dengan Pemandangan Kolam Renang

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Peti sejuk
Kipas elektrik
Ketuhar gelombang mikro
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Kembar Studio dengan Pemandangan Bandar
18

Bilik Kembar Studio dengan Pemandangan Bandar

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Peti sejuk
Ketuhar gelombang mikro
Almari pakaian
Meja teh
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Pangsapuri Keluarga
15

Pangsapuri Keluarga

Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Ketuhar gelombang mikro
Almari pakaian
Meja teh
Dapur gas
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Studio dengan Pemandangan Kolam Renang
11

Studio dengan Pemandangan Kolam Renang

1 Katil double
40m² | Tingkat: 1-15
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Kipas elektrik
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(105)

3.5/5
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.4
  • Kemudahan3.4
  • Persekitaran3.9
  • Perkhidmatan3.4
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
12 Julai 2024
Bau busuk di level 30 selepas keluar dari lift untuk check in. Tv tak boleh guna. Dah ws dgn owner/host tapi tak reply. Wifi pun tak boleh guna. Kipas pun tak boleh guna.
e‍m‍m‍a‍s‍h‍a‍h
3 Julai 2024
Okey boleh la bersih cantik kemas dan boleh masak so far semua okey sahaja sesuai untuk saya yang ada baby
N‍o‍r‍h‍a‍s‍i‍l‍a‍ ‍A‍b‍d‍u‍l‍l‍a‍h‍ ‍A‍m‍i‍m
10 Julai 2024
Terbaik. Penginapan yang selesa dan kakitangan yang mesra.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
2 Julai 2024
Dah 2x pergi hotel ni…memang best lah fasilitas lengkap tapi time pergi sana tv tak boleh on cakap sebab hujan 😞😞…tpi lain lain memang okelah
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
30 Mei 2024
lokasi dh bagus. tapi tu la,masuk bilik bau kepam😭 kebersihan so2. cadar pom berbau.
E‍q‍b‍a‍r
9 April 2024
Tiada siaran tv
S‍I‍T‍I‍ ‍A‍T‍I‍Q‍A‍H‍ ‍R‍O‍S‍L‍I‍M
22 Jun 2022
spacious room, cuma perlu tukar shower gel yang wangi
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
19 Julai 2024
Sangat, sangat tidak berpuas hati, terutamanya disebabkan oleh perkara berikut: Pertama, terdapat masalah wifi. Kad bilik yang diberikan selepas daftar masuk mempunyai nama pengguna dan kata laluan wifi apabila saya sampai ke bilik, saya mendapati ia tidak boleh digunakan langsung WhatsApp mereka dahulu dan kemudian minta WhatsApp untuk mengetahui kata laluan yang tertera pada kad bilik adalah salah. Akhirnya kami sebenarnya meminjam wifi orang lain daripada wifi bilik kami sendiri, jadi yang nak check in kena tahu yang kami tak boleh guna wifi langsung. Kedua, tidak ada berus gigi, ubat gigi dan selipar, jadi anda perlu turun ke bawah untuk membelinya sendiri. Kedua, air pancuran di dalam bilik sangat sejuk, hampir tiada air panas, dan kakitangan tidak akan mengambil berat tentang anda. Kedua, tiada syampu atau gel mandian, dan tiada kakitangan akan mengambil berat tentang anda. Akhir sekali, masa daftar masuk mestilah selepas 3 petang, dan masa daftar keluar mestilah selepas 11 pagi keesokan harinya, jadi ia sangat menyampah dan tidak boleh dipercayai. Jika anda ingin mengalami loya, sila pilih hotel ini. Ini adalah kali kedua saya memilih hotel ini, tetapi pengalamannya berbeza sama sekali dari kali terakhir, mungkin kerana pemiliknya telah berubah. Jadi ini juga kali terakhir saya datang ke hotel ini, dan tidak akan pernah ada masa depan!
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
4 Julai 2024
Tempat itu sangat baik. Saya memilih pemandangan laut dan pemandangannya hebat. Tetapi tuan rumah tidak begitu membantu. Tetapi unit itu sangat bagus.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 15:00–22:00
Waktu daftar keluar: 09:00–11:00.

Waktu operasi meja penyambut tetamu: [Isn-Aha]08:00–22:00

Tempat penginapan akan memberikan butiran daftar masuk selepas tempahan

Untuk mendaftar masuk, hubungi tempat penginapan 1 hari lebih awal sebelum nombor telefon

Untuk mendaftar masuk, berikan 1 hari lebih awal: waktu daftar masuk mereka

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 0 hingga 12 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
Sarapan tidak disediakan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Bilangan Bilik: 81
With a stay at Imperio Residence Seafront Perfect Host, you'll be centrally located in Malacca City, within a 10-minute drive of Jonker Street Night Market and Dataran Pahlawan Melaka Megamall. This apartment is 1.1 mi (1.8 km) from Hatten Square and 1.3 mi (2.1 km) from Mahkota Medical Center. Take advantage of recreation opportunities such as an outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. Additional features at this apartment include concierge services, a picnic area, and barbecue grills. The front desk is staffed during limited hours. Free self parking is available onsite. Make yourself at home in one of the 50 air-conditioned rooms featuring kitchenettes with full-sized refrigerators/freezers and stovetops. LCD televisions are provided for your entertainment. Conveniences include separate sitting areas and microwaves.

Perkhidmatan & Kemudahan

Kolam Renang Luar Bangunan
Bilik senaman
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Imperio Residence Seafront Perfect Host?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 11:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Imperio Residence Seafront Perfect Host?

Imperio Residence Seafront Perfect Host mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Bilik urut, Bilik senaman.

Adakah sarapan disediakan di Imperio Residence Seafront Perfect Host?

Tidak, Imperio Residence Seafront Perfect Host tidak menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Imperio Residence Seafront Perfect Host?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Malacca. Jaraknya adalah 11.1km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 22minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Imperio Residence Seafront Perfect Host?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah Imperio Residence Seafront Perfect Host menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Imperio Residence Seafront Perfect Host tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Imperio Residence Seafront Perfect Host mempunyai kolam renang?

Ya, Imperio Residence Seafront Perfect Host mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Imperio Residence Seafront Perfect Host?

Tidak, tempat letak kenderaan tidak disediakan di Imperio Residence Seafront Perfect Host.

Berapakah harga untuk menginap di Imperio Residence Seafront Perfect Host?

Harga di Imperio Residence Seafront Perfect Host adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Imperio Residence Seafront Perfect Host mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Imperio Residence Seafront Perfect Host mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Taman permainan kanak-kanak, Kolam renang kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Malacca
Jarak ke Lapangan Terbang11.05KM
Harga Purata DaripadaMYR191
Penarafan Bintang Hotel4