Season Star Hotel Madinah

Ulasan Season Star Hotel Madinah

Season Star Hotel Madinah

6055 King Abdul Aziz Rd, 6055, Al Aridh, 2712, Medina, Al Madinah, 42314, Saudi ArabiaLihat Butiran Hotel
Season Star Hotel Madinah
Season Star Hotel MadinahSeason Star Hotel MadinahSeason Star Hotel Madinah
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4/5
Sangat Baik
60 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran3.9
Kemudahan4.0
Perkhidmatan4.0
Kebersihan4.1
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(60)
Ulasan positif(7)
Ulasan dengan gambar/video(2)
Ulasan kurang baik(4)
Fatimah
Bilik Deluxe Bertiga
Menginap pada Mac 2023
Bisnes
1 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 15 Mac 2023
بعيد عن الحرم شوي خصوصا بعد التحويلات لكن نظيف ومرتب وواسعه حيل الغرف الفطور خفيف بس لذيذ
Pengguna Tetamu
bilik deluxe, 1 Katil King Size
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
1 ulasan
2.0/5
Disiarkan pada 24 Mei 2024
Road are closed towards haram I spent too much every time in taxis to reaching haram room service is average trip.com not showing road are closed to haram we are taking detour for 8 km to reaching every time i need my refund asap
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Twin, 2 Katil Twin/Tunggal
Menginap pada Apr 2024
Pasangan
1 ulasan
2.5/5
Disiarkan pada 8 Apr 2024
the hotel is maybe 3 km away of masjid nabawi but because of some project the road is closed for 2 yeas and still 2 years to go , taxi drivers or hotel shuttle has to drive up to 7/8 km to get there, the room was nice but because of the noise of cars/traffic I couldn't sleep well the first 2 nights, i asked many employees at the reception but they didn't help me until the third night , I wish they helped me sooner, unfortunately even the second room wasn't up to my expectations , it has windows that doesn't face the main road which is good but the shower has also a window that does face the main road so i couldn't sleep well because of the traffic, I don't know how sensitive I am to those noises but the hotel should have better soundproof windows, the last this is the curtain are not really blackout .in my opinion staying at a hotel is mostly about a good sleeping experience.
Terjemah
Pengguna Tetamu
bilik deluxe, 1 Katil King Size
Menginap pada Dis 2023
Pasangan
1 ulasan
2.0/5
Disiarkan pada 29 Dis 2023
Service is very bad. Housekeeping needs to call 2-3 times after you can get
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Twin, 2 Katil Twin/Tunggal
Menginap pada Apr 2024
Solo
1 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 5 Apr 2024
Fantastic Iftar menu also very good shuffles to Hare
Terjemah
Pieter Jackson
bilik deluxe, 1 Katil King Size
Menginap pada Jul 2023
Pasangan
3 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 14 Jul 2023
Nice hotel and very clean
Terjemah
Roha Hamzah
Menginap pada Dis 2022
Keluarga
2 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 14 Jan 2023
There is no shop around the area except for McDonals. Hotel provide free shuttle coaster to masjid Nabawi 3 times for each solat time. Room was spacious and comfortable. Breakfast are mostly middle eastern, can be better with more International menus.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Bertiga
Menginap pada Dis 2022
Keluarga
3 ulasan
2.2/5
Disiarkan pada 29 Dis 2022
Place is in good location but there is no service they don’t care about customer service they give wrong rooms and they facility in bathroom us bad
Terjemah
Sofiane
bilik deluxe, 1 Katil King Size
Menginap pada Dis 2023
Solo
2 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 29 Dis 2023
Très bel hôtel, moderne et propre, personnel au top, chambre confortable et spacieuse. Petits bémols : soucis d’eau chaude dans la douche et l’éloignement de Masjid Ennabawi à cause des travaux dans la ville mais l’hôtel prévoit une navette avant et après chaque prière
Terjemah
Aroussia Torchani
Bilik Deluxe Twin, 2 Katil Twin/Tunggal
Menginap pada Mac 2024
Pasangan
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 14 Mac 2024
Personnel à l'écoute Service excellent Navette gratuite pour il Haram
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Bertiga
Menginap pada Jan 2024
Lain-lain
7 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 17 Feb 2024
環境優雅,就是離聖寺有點遠。
Terjemah