Gerty's Tourist Inn Powered by Cocotel

Ulasan Gerty's Tourist Inn Powered by Cocotel

Gerty's Tourist Inn Powered by Cocotel

Home Stay, Marcelo A. Street Basdiot, Moalboal, Cebu Marcelo A Street Basdiot, Moalboal Cebu Marcelo A. Street Basdiot, Panagsama beach Moalboal, Cebu 6032 Philppine Marcelo A, Moalboal, Cebu, 6032, PhilippinesLihat Butiran Hotel
Gerty's Tourist Inn Powered by Cocotel
Gerty's Tourist Inn Powered by CocotelGerty's Tourist Inn Powered by CocotelGerty's Tourist Inn Powered by Cocotel
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.5/5
7 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran3.8
Kemudahan4.8
Perkhidmatan4.5
Kebersihan4.8
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(7)
Ulasan positif(7)
Ulasan dengan gambar/video(3)
Javier
Bilik Deluxe
Menginap pada Mac 2024
Rakan-rakan
12 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 26 Mac 2024
Super friendly family ! Can’t wait to be back there
Terjemah
Edgar
Bilik Deluxe
Menginap pada Apr 2024
Pasangan
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 12 Apr 2024
Very satisfied with my stay, everything was perfect and the owner was super attentive and friendly. Perfect location; you can walk to the sardines run to do nice snorkle and there is a lot of restaurants and bars near.
Terjemah
green tree
Bilik Deluxe
Menginap pada Mei 2024
Pasangan
9 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 21 Mei 2024
staff attitude was so kind
Terjemah
Luksiko
Bilik Deluxe
Menginap pada Apr 2024
Keluarga
2 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 14 Apr 2024
Когда мы приехали , Возникли проблемы. Хозяйка сказала что нет тех мест, которые мы забронировали. Мы сможем заехать в наши номера только завтра. Она предложила места хуже , без душа и туалета. Служба поддержки Трип предложила забронировать соседние отели в паре километров от нашего места. Это было неудобно для нас, поэтому мы согласились на места по-хуже. Я не знаю, это ошибка хозяйки или сайта Трип.ком. Но они предложили небольшую компенсацию. Хотя осадок неприятный остался. Хозяйка - очень хорошая женщина. С своими дочерьми они очень хорошо заботились о нас. Всё было чисто , было всё необходимое.
Terjemah
darm
Bilik Deluxe
Menginap pada Apr 2024
Keluarga
2 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 12 Apr 2024
따뜻한 물이 잘 안나오고, 에어컨 소리가 매루 크지만 저렴하게 하루 묵고 가기에 좋았습니다.
Terjemah
Александр Данилевский
Bilik Deluxe
Menginap pada Mac 2024
Pasangan
6 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 2 Mei 2024
Уютное местечко недалеко от пляжа. Удобная беседка на четверых рядом с домиком позволит обсудить с друзьями впечатления дня.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe
Menginap pada Apr 2024
Solo
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 10 Apr 2024
Очень милая и отзывчивая владелец хостела, помогла с экскурсией.
Terjemah