Villea Morib
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Morib

Villea Morib

Lot 183 &184 Jalan Pantai, 42700, Morib, Selangor, Malaysia
Lihat Peta
Dengan penginapan di Villea Morib in Banting, anda akan berada 0.4 km dari Pantai Morib dan 14.5 km dari Rumah Api Bukit Jugra. Hotel ini berada 38.9 km dari Mitsui Outlet Park Klia Sepang dan 44.6 km dari Litar Antarabangsa Sepang. Jangan ketinggalan menikmati begitu banyak peluang rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka dan pusat kecergasan 24 jam. Dapatkan santapan anda di restoran di hotel, yang menghidangkan makan tengah hari dan makan malam. Makan malam juga terdapat di kedai kopi atau kafe dan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) turut disediakan. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 08:00 hingga 10:00 dengan dikenakan bayaran. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Hotel ini mempunyai 3 bilik mesyuarat yang tersedia untuk acara. Selesakan diri anda di salah satu daripada 93 bilik tamu yang dilengkapkan perabot secara berasingan serta menampilkan peti sejuk dan Televisyen LCD. Program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi menampilkan pancuran mandi, kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja dan pembancuh kopi/teh, manakala pengemasan disediakan setiap hari.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
4.4/5Sangat Baik·Lokasi Yang Sangat Baik
Kakitangan yang mesra, kolam renang yang besar dan sarapan pagi yang lazat
Kemudahan
RestoranPadang golfKolam Renang Luar BangunanBilik senamanLetak Kenderaan AwamPercumaBilik ping pongBilik mesyuaratKolam renang kanak-kanakStoran bagasiPanggilan kejut
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
(42.8km)
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
(69.8km)
Kereta api: Bandar Tasik Selatan Station
(70.8km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Single
2

Bilik Single

1 katil queen dan 1 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Kipas elektrik
Berus gigi
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Keluarga Standard
1

Bilik Keluarga Standard

Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Ubat gigi
Air panas 24 jam
Pengering rambut
Tab mandi atau pancuran
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Deluxe Room
6

Deluxe Room

1 katil king dan 1 Katil bujang
42.7m² | Tingkat: 1
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bar mini
Berus gigi
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Chalet with Sea View
7

Chalet with Sea View

1 katil queen
37m² | Tingkat: G
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bar mini
Pemandangan laut
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Chalet with Garden View
4

Chalet with Garden View

1 katil king dan 1 Katil bujang
42.7m² | Tingkat: G
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bar mini
Berus gigi
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Superior Room
11

Superior Room

1 Katil bujang dan 1 katil king
35m² | Tingkat: 1
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bar mini
Berus gigi
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe Keluarga
4

Bilik Deluxe Keluarga

Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
TV
Ubat gigi
Meja
Air panas 24 jam
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(182)

4.4/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.3
  • Kemudahan4.3
  • Persekitaran4.4
  • Perkhidmatan4.4
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
26 Disember 2023
Bilik ok luas, persekitaran pun ok.. boleh lah nak buat santai2 untuk anak2 mandi kolam.. bilik ni kat block C terpisah dgn kwsn hotel, tapi ok je dekat je ngn kolam.. view bilik mengadap padang golf
N‍O‍R‍A‍Z‍I‍A‍N‍ ‍S‍A‍I‍D
26 November 2023
Semua ok bilik bersih, makanan sedap cuma bila hbs lambt sket nk refil...tingkap bilik air tu patut ade tirai rasanye utk bilik challet ahhh
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
27 Disember 2023
okey berbaloi harga murah breakfast dy sama je huhu dua kali dh dtg sini
A‍z‍u‍r‍a‍ ‍S‍a‍i‍d‍i‍n
9 November 2022
terbaik tempat ni..tenang je.. harge pn berpatutan.. kalau nak bercuti tenangkan fikiran sambil menikmati angin laut recommend sgt.. ade mini zoo utk bdk2.. arnah n kura kura.. kalau dekat chalet kne jage2 sbb kadang ade monyet tupai datang 😂.. ape pun best sgt.. breakfast smue ok terbaik.. service pn ok.. yg jdi masalah tv x boleh on.. sedar pn time malam so kami biarkan saje sbb esok dah nak check out.. kalau lame lagi stay maybe kne buat report dekat kaunter.. so layan wifi under fon masing2 jelah.. mmg recommend sgt2.. pool ade 2 utk budak dgn dewasa so blh enjoy.. kebersihan tip top.. akan repeat lagi lepas ni..
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
19 Jun 2022
Sangat cantik. Cuma Hari isnin bfast ala carte shj. Mungkin sbb cuma kami Dan satu lg family. Quantiti tak cukup tuk buffet. Apa pun bilik cantik selesa depan pool
A‍h‍m‍a‍d‍ ‍F‍a‍u‍z‍i
16 Ogos 2022
Sarapan diberikan secara ala carte. Tiada buffet. Harga bilik untuk 1 mlm agak mahal berbanding hotel yg lain
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
1 Ogos 2022
Perkhidmatan wifi sahaja masalah tidak boleh digunakan. Yang lain2 sangat baik. Dekat pantai morib dan banyak kedai makan di pantai morib. Akan datang menginap lagi pada masa akan datang.
f‍a‍t‍h‍i‍h‍a‍h
24 Julai 2022
Pool bersih, bilik selesa, environment bersih, sarapan sedap Go for deluxe room ada dedicated small living hall
M‍o‍h‍a‍m‍a‍d‍ ‍B‍a‍k‍h‍t‍a‍r
21 Oktober 2021
Menyambut ulangtahun perkahwinan di sini.suasana di tepi pantai ok.Perkhidmatan dan kemudahan memuaskan.Makanan kurang sedap.

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 15:00–22:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
JenisAmerika, Asia, Eropah, Halal
GayaBufet
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 17 tahun dan ke bawah
RM 13.00 seorang
Dewasa
RM 25.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2005
  • Diubah Suai: 2007
  • Bilangan Bilik: 89
Dengan penginapan di Villea Morib in Banting, anda akan berada 0.4 km dari Pantai Morib dan 14.5 km dari Rumah Api Bukit Jugra. Hotel ini berada 38.9 km dari Mitsui Outlet Park Klia Sepang dan 44.6 km dari Litar Antarabangsa Sepang. Jangan ketinggalan menikmati begitu banyak peluang rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka dan pusat kecergasan 24 jam. Dapatkan santapan anda di restoran di hotel, yang menghidangkan makan tengah hari dan makan malam. Makan malam juga terdapat di kedai kopi atau kafe dan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) turut disediakan. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 08:00 hingga 10:00 dengan dikenakan bayaran. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Hotel ini mempunyai 3 bilik mesyuarat yang tersedia untuk acara. Selesakan diri anda di salah satu daripada 93 bilik tamu yang dilengkapkan perabot secara berasingan serta menampilkan peti sejuk dan Televisyen LCD. Program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi menampilkan pancuran mandi, kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja dan pembancuh kopi/teh, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Kolam Renang Luar Bangunan
Bilik senaman
Bilik mesyuarat
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Villea Morib?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Villea Morib?

Villea Morib mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Padang golf, Bilik senaman.

Adakah sarapan disediakan di Villea Morib?

Ya, Villea Morib menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Villea Morib?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Jaraknya adalah 42.8km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 58minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Villea Morib?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Villea Morib menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Villea Morib tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Villea Morib mempunyai kolam renang?

Ya, Villea Morib mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Villea Morib?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Villea Morib.

Berapakah harga untuk menginap di Villea Morib?

Harga di Villea Morib adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Villea Morib terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Bandar Tasik Selatan Station. Ia berjarak 70.8km dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
Jarak ke Lapangan Terbang52.93KM
Stesen Kereta Api TerdekatBandar Tasik Selatan Station
Jarak ke Stesen Kereta Api70.81KM
Harga Purata DaripadaMYR413
Penarafan Bintang Hotel3