The Panari Hotel - Near Jomo Kenyatta International Airport

Ulasan The Panari Hotel - Near Jomo Kenyatta International Airport

The Panari Hotel - Near Jomo Kenyatta International Airport

Mombasa Road, Embakasi, Nairobi, 00506, KenyaLihat Butiran Hotel
The Panari Hotel - Near Jomo Kenyatta International Airport
The Panari Hotel - Near Jomo Kenyatta International AirportThe Panari Hotel - Near Jomo Kenyatta International AirportThe Panari Hotel - Near Jomo Kenyatta International Airport
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

3.9/5
Baik
70 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran3.9
Kemudahan4.0
Perkhidmatan3.8
Kebersihan4.0
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(70)
Ulasan positif(26)
Ulasan dengan gambar/video(6)
Ulasan kurang baik(4)
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe
Menginap pada Jun 2024
Rakan-rakan
1 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 12 Jun 2024
We had a good time at the hotel , the best was big enough I would recommend
Terjemah
Eric Dewayne
Bilik Superior
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
1 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 13 Feb 2024
Overall it was a satisfactory experience. We only stayed for one night, but compared to where we spent the preceding three nights, it was like heaven!
Terjemah
Vanessa Hamilton Malta
Bilik Superior
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
4 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 26 Dis 2023
Great location overlooking the national park. Close to the airport. Great steak restaurant.
Terjemah
Alsmarat
Bilik Queen Superior
Menginap pada Mac 2023
Bisnes
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 30 Mac 2023
Great stay Specially with the Brazilian steak restaurant within
Terjemah
Stephen
Bilik Superior
Menginap pada Jul 2023
Solo
9 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 7 Sep 2023
Really big room, but not clean enough, the staff aren’t that friendly
Terjemah
Amasam
Bilik Superior
Menginap pada Apr 2023
Solo
11 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 3 Jul 2023
Ver nice hotel. Clean and tidy. I wil recomend this hotel. Its at coviniet place
Terjemah
Alberto
Bilik Deluxe
Menginap pada Jun 2022
Bisnes
1 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 20 Jun 2022
Lovely friendly staff. Clean spacious rooms. Good breakfast and food from restaurant and bar nice. Bright open breakfast room. Note that there is an attached other restaurant, cinema and ice rink. Great value for money
Terjemah
Pengguna Tetamu
Menginap pada Jun 2022
Solo
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 11 Jun 2022
Great location, great customer service and easy check in. Had a nice lunch at Black Gold and buffet breakfast in the morning. I missed the fruit platter as a welcome gift pre covid. Hopefully, they will bring it back.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Superior
Menginap pada Okt 2022
Solo
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 17 Okt 2022
Great
Terjemah
Chenyuanyi
Bilik Deluxe
Menginap pada Jan 2024
Bisnes
9 ulasan
3.0/5
Disiarkan pada 26 Jan 2024
一般般,但還是多次入住
Terjemah
Karl Dieter
Bilik Queen Superior
Menginap pada Nov 2023
Solo
2 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 27 Nov 2023
Sicheres Hotel. Moderne gute Ausstattung. Hilfsbereites kompetentes Personal. Ausblick aus dem Fenster auf den Nairobi Nationalpark. Nachteil etwas abgelegen.
Terjemah
Victorfoye
Menginap pada Nov 2023
Bisnes
17 ulasan
2.5/5
Disiarkan pada 22 Dis 2023
不咋地,我們在那裡住的時候等了好久才入住,走的時候還從一樓拉到二樓找我們要早餐費,後面查了之後才發現我們出了錢的,服務差
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Queen Superior
Menginap pada Feb 2024
Bisnes
65 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 23 Feb 2024
商務出差,還比較方便安全,可以選擇住宿
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Superior
Menginap pada Feb 2024
Bisnes
5 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 24 Mac 2024
在工業區裏是不錯的酒店,有中餐館。
Terjemah
Victorfoye
Bilik Queen Superior
Menginap pada Nov 2023
Bisnes
17 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 7 Dis 2023
服務還是一般般的,其他配套還算齊全
Terjemah