The Parc Hotel

Ulasan The Parc Hotel

The Parc Hotel

39-16 College Point Blvd, New York, New York State, 11354Lihat Butiran Hotel
The Parc Hotel
The Parc HotelThe Parc HotelThe Parc Hotel
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

3.6/5
92 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran3.7
Kemudahan3.6
Perkhidmatan3.7
Kebersihan3.6
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(92)
Ulasan positif(76)
Ulasan dengan gambar/video(23)
Penginapan yang hebat!(19)
Lokasi yang sesuai(13)
Tuan rumah yang peramah(11)
Pelbagai pilihan tempat makan(10)
Berdekatan dengan metro(6)
Ulasan kurang baik(16)
Pengguna Tetamu
Bilik queen mewah
Menginap pada may 2021
Bisnes
2 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 31 ago 2021
Biliknya sangat bersih dan makanannya sangat selesa
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe King
Menginap pada jul 2024
Keluarga
1 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 8 jul 2024
Location very convenient.. service was helpful .. room was a bit small but that’s New York I guess..other then that it was great!!
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik queen mewah
Menginap pada abr 2024
Keluarga
1 ulasan
2.2/5
Disiarkan pada 3 may 2024
Breakfast is not good room not I always clean bed clean only
Terjemah
liu wai yu
Bilik queen mewah
Menginap pada ago 2023
Bisnes
25 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 21 ago 2023
Great location
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik queen mewah
Menginap pada dic 2023
Pasangan
2 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 5 ene 2024
A bit dirty but great location, close to subway, poor breakfast
Terjemah
Ben
Bilik queen mewah
Menginap pada mar 2024
Lain-lain
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 7 mar 2024
Good, nice room and breakfast
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik queen mewah
Menginap pada jun 2023
Bisnes
5 ulasan
3.0/5
Disiarkan pada 14 jul 2023
Decent, was kind of old. Definitely better options in the area
Terjemah
Marileyda Martinez
Bilik queen mewah
Menginap pada oct 2022
Pasangan
3 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 3 ene 2023
Nice place!!
Terjemah
Jin
Bilik Deluxe Katil Queen Saiz dengan Pemandangan Batu Putih
Menginap pada jul 2022
Solo
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 1 ago 2022
Very clean facility all around, cordial staff and very good location. But can improve to soundproof/insulated doors for rooms in my opinion. Still great quality and price.
Terjemah
Kam kam0607
Bilik queen mewah
Menginap pada jul 2021
Pasangan
2 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 22 oct 2021
The breakfast is not good, but other is good , it is good hotel
Terjemah
材媽
Bilik Kembar Mewah
Menginap pada feb 2024
Keluarga
12 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 15 feb 2024
雖然酒店房間沒有很新,洗澡水也不是特別熱。但是整體還是不錯的体驗。在法拉盛唐人街不遠,走路去地鐵站和各種中式餐廳都是10分鐘左右路程。這个方式度和價格和服務質素,我可以直接無視其他問題。很不錯,會建議推薦入住。关於洗澡水的問題,解決方案是先打開下面水龍頭放些熱水再轉換到淋浴水龍頭那樣水溫就可以了。也不知道是什麼一个原理,但是確實這樣做水溫就上來了。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Kembar Mewah
Menginap pada ene 2024
Keluarga
1 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 24 ene 2024
住了7天 每天都有油條,可惜最後一天沒有油條了,不知道為什麼.地段還是比較方便的。對面就有商場超市可以逛逛,附近也有很多好吃的,樓下一直有警車停着,感覺挺安全的。
Terjemah
Duonishu
Bilik queen mewah
Menginap pada oct 2023
Bisnes
36 ulasan
1.0/5
Disiarkan pada 1 nov 2023
服務極差,衞生也很差! 昨天入住發現被套上有月經血漬,溝通3小時到0:30才給我送一床被子,扔一個床單過來、結果又中獎了,被套上藍色污漬…..如果他們不是故意不讓我睡,我也不覺得我這麼幸運! 對了,樓上樓下都有酒吧,半夜躺在床上可以聽見很有節奏的“咚咚咚的音樂聲”!睡眠質量不好的謹慎選擇,到機場也不近,早上6點多打車55分鐘才到,花了82.9美金. 要求退房也不願意,呵呵
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe
Menginap pada abr 2024
Bisnes
2 ulasan
1.0/5
Disiarkan pada 6 may 2024
1.酒店服務很差。前台女士可以說根本沒有服務,但實際上她用英語稱呼顧客為**。這個前台人員叫****。 2.飯店的衛生不是每天打掃的,而是兩三天才打掃一次。 3.早餐只有白粥和一些麵包 4. 樓下有酒吧,樓上是槍房。房間裡有血跡。 5.100%不推薦,我是住22晚親身經歷
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik queen mewah
Menginap pada jun 2024
Bisnes
6 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 9 jul 2024
在法拉盛算比價不錯的酒店, 前台服務好,中國人雙語言溝通, 中式早餐有油條包子稀飯榨菜,香蕉蘋果,果汁! 西式早餐也不錯,比較精緻乾淨!
Terjemah