Klana Beach Resort Port Dickson
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 1 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Port Dickson

Klana Beach Resort Port Dickson

Kemudahan mesra Muslim
Kompleks Baitulhilal, Lot 4506 Batu, 8, Jalan Pantai, 71050, Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia
Lihat Peta
Dengan penginapan di Klana Beach Resort Port Dickson di Port Dickson, anda akan berada di persisiran, hanya 1 minit berjalan kaki dari Pantai Teluk Kemang dan 8 minit berjalan kaki dari Pantai Sri Purnama. Hotel pantai ini berada 1.1 km dari Taman Burung Unta Port Dickson dan 1.1 km dari Dataran Telok Kemang. Berseronoklah dengan kemudahan rekreasi seperti kolam renang terbuka atau kecapi pemandangan dari teres. Hotel ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan tempat berkelah. Nikmati juadah di restoran ataupun berjamu selera dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) di hotel. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk surat khabar percuma di lobi, perkhidmatan pencucian kering/dobi dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 85 bilik berhawa dingin yang menampilkan peti sejuk dan televisyen skrin rata. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi peti besi dan meja, manakala pengemasan disediakan setiap hari.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
4.4/5Sangat Baik·Lokasi Yang Cemerlang
Hotel yang sgt best.. nak pegi pantai pun dekat boleh tangkap ikan..
Kemudahan
RestoranBilik bebas alkohol (atas permintaan)Padang golfKolam Renang Luar BangunanLetak Kenderaan AwamPercumaBilik mesyuaratKolam renang kanak-kanakGelongsor airStoran bagasiPanggilan kejut
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
(61.2km)
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Malacca
(94.2km)
Mercu Tanda: Telok Kemang Observatory, Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia
(<100m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Deluxe Family Room
5

Deluxe Family Room

1 katil queen dan 1 Katil bujang
17m² | Tingkat: 2-3
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Pemandangan laut
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Superior Twin Room
19

Superior Twin Room

2 Katil bujang
17m² | Tingkat: 1-3
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Deluxe Queen Room
10

Deluxe Queen Room

1 katil queen
17m² | Tingkat: 1-3
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Pemandangan laut
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Deluxe Twin Room
29

Deluxe Twin Room

2 Katil bujang
17m² | Tingkat: 2-3
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Pemandangan laut
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan

Ulasan Tetamu(190)

4.4/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.2
  • Kemudahan4.3
  • Persekitaran4.6
  • Perkhidmatan4.3
S‍a‍b‍r‍i‍n‍a
16 Disember 2023
Hotel yang sgt best.. nak pegi pantai pun dekat boleh tangkap ikan..
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
18 Jun 2023
Semua okay, bilik bersih, hotel dekat dengan pantai, view cantik
R‍z‍H‍z‍m
2 Mac 2024
Mungkin pihak hotel dh boleh consider untuk tukar perabot
N‍-‍h‍s
15 Jun 2023
Boleh perbaiki untuk check in pelanggan supaya tepat jam 3. Housekeeping perlu selesaikan tugas dgn segera bg memastikan pelanggan boleh masuk ke bilik pada masa check in
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
22 April 2023
pemandangan baik,makanan sedap tetapi penyaman udara di resort bising dan peti sejuk berbau aneh 风景美,食物不错,但度假村的空调有噪音,冰箱有异味 nice scenery ,food delicious but the air conditioning in the resort is noisy and the fridge smells weird
c‍i‍k‍j‍e‍e‍h‍a
11 Februari 2023
Persekitaran hotel bersih. Pool kanak2 okay, anak2 happy mandi manda. Bilik biasa je, tgkap bilik saya mhadap rumah tbiar seram je bila tgk. Katil keras, tak berapa selesa. Pemandangan laut depan hotel superbbb 👍
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
31 Julai 2022
merupakan hotel yg memberikan privasi dari segi kedudukanya.Mempunyai pemandangan yg menarik terutama ketika matahari terbenam. Perkhidmatan yg mesra dan cepat.Bilik yg bersih dan selesa. Makanan semasa sarapan yg sedap. Cuma kalau hendak ke pantai kena berjalan agak jauh sikit.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
10 Julai 2022
tempah hotel ni disebabkan nak melawat Balai Cerap, malangnya ia tutup, saya kira bayaran hotel adalah termasuk tiket masuk ke balai cerap, jadi saya rasa saya bayar lebih untuk menginap di hotel 3 bintang ini, rasa tidak puashati disitu
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
8 Jun 2022
Terbaik...ank2 suka, bapak pun happy.. InsyaAllah datang lagi.. recommend.. thanks klana resort

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Untuk daftar masuk, hubungi tempat penginapan 1 hari lebih awal

Pada hari daftar masuk, berikan bukti pengenalan, waktu daftar masuk mereka

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Bayaran tambahan mungkin dikenakan untuk kanak-kanak yang menggunakan katil sedia ada. Tambah bilangan kanak-kanak bagi mendapatkan harga yang lebih tepat.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Untuk semua jenis bilik, katil tambahan boleh ditambah. Sila hubungi pihak hotel untuk butiran tentang polisi katil bayi.
Bayaran untuk katil tambahan dan katil bayi tidak disertakan dalam jumlah dan perlu dibayar di hotel.
UmurBayaran
Kanak-kanak
RM 55.00 untuk setiap orang setiap malam

Sarapan Pagi
JenisAsia, Eropah
UmurBayaran
Dewasa
Hubungi hotel
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2011
  • Bilangan Bilik: 13
Dengan penginapan di Klana Beach Resort Port Dickson di Port Dickson, anda akan berada di persisiran, hanya 1 minit berjalan kaki dari Pantai Teluk Kemang dan 8 minit berjalan kaki dari Pantai Sri Purnama. Hotel pantai ini berada 1.1 km dari Taman Burung Unta Port Dickson dan 1.1 km dari Dataran Telok Kemang. Berseronoklah dengan kemudahan rekreasi seperti kolam renang terbuka atau kecapi pemandangan dari teres. Hotel ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan tempat berkelah. Nikmati juadah di restoran ataupun berjamu selera dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) di hotel. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk surat khabar percuma di lobi, perkhidmatan pencucian kering/dobi dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 85 bilik berhawa dingin yang menampilkan peti sejuk dan televisyen skrin rata. Akses Internet wayarles percuma disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi peti besi dan meja, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Kolam Renang Luar Bangunan
Bilik mesyuarat
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Klana Beach Resort Port Dickson?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Klana Beach Resort Port Dickson?

Klana Beach Resort Port Dickson mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Padang golf, Tempat Letak Kenderaan.

Adakah sarapan disediakan di Klana Beach Resort Port Dickson?

Ya, Klana Beach Resort Port Dickson menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Klana Beach Resort Port Dickson?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Jaraknya adalah 61.2km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 66minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Klana Beach Resort Port Dickson?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah Klana Beach Resort Port Dickson menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Klana Beach Resort Port Dickson tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Klana Beach Resort Port Dickson mempunyai kolam renang?

Ya, Klana Beach Resort Port Dickson mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Klana Beach Resort Port Dickson?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Klana Beach Resort Port Dickson.

Berapakah harga untuk menginap di Klana Beach Resort Port Dickson?

Harga di Klana Beach Resort Port Dickson adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Klana Beach Resort Port Dickson mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Klana Beach Resort Port Dickson mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Kolam renang kanak-kanak, Hidangan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
Jarak ke Lapangan Terbang61.15KM
Harga Purata DaripadaMYR258
Penarafan Bintang Hotel3