Grand Lexis Port Dickson
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 1 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Port Dickson

Grand Lexis Port Dickson

Batu 2, Jalan Seremban, 71000, Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia
Lihat Peta
Apabila anda menginap di Grand Lexis Port Dickson di Port Dickson, anda akan berada berhampiran pantai, dalam lingkungan 5 minit memandu dari Wild West Cowboy dan Bukit Keramat. Tempat peranginan 4.5 bintang ini berada 4 km dari PD Maze dan 4.3 km dari Kota Lukut.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 21 jam yang lalu
4.4/5Sangat Baik·Perkhidmatan Luar Biasa
Kualiti service memang terbaik dan bilik pun bersih
Kemudahan
2 RestoranKolam Renang Luar BangunanSpaBilik urutBilik senamanLetak Kenderaan AwamPercumaPerkhidmatan ambil di lapangan terbangBarKaféBilik mesyuarat
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
(46.2km)
Mercu Tanda: Glory Beach
(220m)
Mercu Tanda: Glory Convention Hall
(320m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Garden Pool Villa (Upper Unit)
5

Garden Pool Villa (Upper Unit)

2 katil king
83.3m² | Tingkat: 1
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pengemasan harian
Shower Railings
Tuala mandi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Executive Pool Villa
6

Executive Pool Villa

2 katil king
74-76m² | Tingkat: 1,2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pengemasan harian
Shower Railings
Tuala mandi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Deluxe Suite
5

Deluxe Suite

2 katil king
75-77m² | Tingkat: 1,2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pengemasan harian
Shower Railings
Tuala mandi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sky Pool Villa Tidak Merokok
7

Sky Pool Villa Tidak Merokok

2 katil king
109-112m² | Tingkat: 1,2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pengemasan harian
Shower Railings
Tuala mandi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Grand Garden Pool Villa(Upper Unit)
4

Grand Garden Pool Villa(Upper Unit)

2 katil king
121.9m² | Tingkat: 1
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
TV
Pengemasan harian
Shower Railings
Tuala mandi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Garden Pool Villa (Lower Unit)
6

Garden Pool Villa (Lower Unit)

2 katil king
81.2m² | Tingkat: 1,2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pengemasan harian
Shower Railings
Tuala mandi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Grand Pool Villa (Upper Unit)
4

Grand Pool Villa (Upper Unit)

2 katil king
121.9m² | Tingkat: 1
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pengemasan harian
Shower Railings
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premier Suite
4

Premier Suite

2 katil king
138.9m² | Tingkat: 1,2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
TV
Pengemasan harian
Shower Railings
Tuala mandi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Premium Pool Villa
8

Premium Pool Villa

2 katil king
96.6m² | Tingkat: 1,2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pengemasan harian
Shower Railings
Tuala mandi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Grand Pool Villa (Lower Unit)
7

Grand Pool Villa (Lower Unit)

2 katil king
119.9m² | Tingkat: 1,2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pengemasan harian
Shower Railings
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(232)

4.4/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.2
  • Kemudahan4.3
  • Persekitaran4.4
  • Perkhidmatan4.5
U‍m‍i‍A‍A
25 Februari 2024
Staff baik, friendly, helpful. Buggy je lmbt skit sbb org rmai. Pool best dpt own the pool boleh mndi selama yg boleh. Masa check out cpt sgt rs xpuas & tergesa skit. The rest okay ❤😍
S‍i‍t‍i‍ ‍A‍m‍i‍r‍a
18 Februari 2024
best bilik bersih tapi salah book nak book pool yg atas laut hahahhaah kalau yg tu executive atau premium tau
S‍h‍a‍h‍r‍u‍d‍i‍n‍ ‍R‍a‍h‍m‍a‍n
28 Ogos 2023
Mula telefon sebelum masuk... beritahu tiada nama dalam booking... bila check semula salah ejaan nama... masuk check in.. diberi bilik upper... dalam booking lower unit... pihak grand lexis beritahu trip.com tidak bagi tahu unit apa... sedangkan dalam booking lower unit... Dah nak masuk bilik... kena pergi kaunter ufk tukar bilik... memang buang masa kami... amat teruk servisnya...
N‍o‍r‍h‍a‍i‍r‍i‍a‍h‍ ‍I‍k‍h‍w‍a‍n
24 Disember 2022
Keseluruhan amat puas hati.. anak2 pun happy.. kakitangan hotel yg friendly.. & hotel yg mesra orang2 tua & OKU.. (diberi parking kereta yg dekat) Breakfast pun memuaskan.. Next time boleh datang lagi.😊😊
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
3 Oktober 2022
Staff membantu dengan baik,kebersihan bilik jugak baik. Cuma ada sedikit habuk dan ada seperti lmpu tidur nampak berhabuk yang tak di cuci dengan baik. Lokasi bilik memuaskan.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
26 September 2022
Kualiti service memang terbaik dan bilik pun bersih
j‍a‍s‍m‍i‍n
30 Oktober 2021
Cantik dan seronok..tmpt pn mmg best..
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
25 Mei 2024
Tak bersih sangat. Tandas kotor. Biliknya ok, katil sangat selesa untuk tidur. Banyak pilihan untuk sarapan pagi tetapi beberapa makanan seperti sosej terlalu masin. Kolam renang peribadi baik-baik saja, bukan pemandangan yang bagus. Bilik tidak akan siap sehingga pukul 3 petang, tetapi anda perlu mendaftar keluar pada pukul 11 ​​pagi tetapi di hotel lain mereka membenarkan sambungan sehingga pukul 1 petang
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
A‍z‍i‍e
11 Jun 2024
Sgt2 puas hati!! Bilik yg luas.Kemudahan yg lengkap. Berbaloi dgn harga yg hampir 1k utk 1d1n
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 15:00–24:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 11:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Bayaran tambahan mungkin dikenakan untuk kanak-kanak yang menggunakan katil sedia ada. Tambah bilangan kanak-kanak bagi mendapatkan harga yang lebih tepat.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
JenisCina, Amerika, Asia, Eropah, Halal, Vegetarian
GayaBufet
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 2 tahun dan ke bawah
Percuma
Kanak-kanak berumur 3–6 tahun
RM 23.00 seorang
Kanak-kanak berumur 7–12 tahun
RM 35.00 seorang
Kanak-kanak berumur 13–17 tahun
RM 65.00 seorang
Dewasa
RM 65.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2009
  • Bilangan Bilik: 291
Apabila anda menginap di Grand Lexis Port Dickson di Port Dickson, anda akan berada berhampiran pantai, dalam lingkungan 5 minit memandu dari Wild West Cowboy dan Bukit Keramat. Tempat peranginan 4.5 bintang ini berada 4 km dari PD Maze dan 4.3 km dari Kota Lukut.

Jangan ketinggalan menikmati begitu banyak peluang rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka, sauna dan basikal sewa. Tempat peranginan ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan kedai hadiah atau gerai surat khabar.

Menjamu selera di Umi Japanese Restaurant, salah sebuah daripada 2 restoran di tempat peranginan, atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad). Snek juga tersedia di kedai kopi atau kafe. Hilangkan rasa letih di penghujung hari dengan minuman di bar/ruang istirahat atau bar tepi kolam. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 7:00 hingga 11:30 dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, meja/kaunter hadapan 24 jam dan tempat simpanan bagasi. Ada rancangan acara di Port Dickson? tempat peranginan ini mempunyai ruang berukuran 10095 kaki persegi (938 meter persegi) yang terdiri daripada ruang persidangan dan bilik mesyuarat. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah sebuah daripada 317 bilik berhawa dingin, yang menampilkan kolam tunjam persendirian. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan surat khabar percuma.

Perkhidmatan & Kemudahan

2 Restoran
Kolam Renang Luar Bangunan
Spa
Bilik senaman
Bar
Bilik mesyuarat
Taman permainan kanak-kanak
2 Restoran
Restoran 1
Tiada maklumat tambahan tersedia
Restoran 2
Masakan: Jepun
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Grand Lexis Port Dickson?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 11:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Grand Lexis Port Dickson?

Grand Lexis Port Dickson mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Spa, Bilik urut.

Adakah sarapan disediakan di Grand Lexis Port Dickson?

Ya, Grand Lexis Port Dickson menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Grand Lexis Port Dickson?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Jaraknya adalah 46.2km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 54minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Grand Lexis Port Dickson?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah Grand Lexis Port Dickson menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Ya, Grand Lexis Port Dickson menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Grand Lexis Port Dickson mempunyai kolam renang?

Ya, Grand Lexis Port Dickson mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Grand Lexis Port Dickson?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Grand Lexis Port Dickson.

Berapakah harga untuk menginap di Grand Lexis Port Dickson?

Harga di Grand Lexis Port Dickson adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Grand Lexis Port Dickson mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Grand Lexis Port Dickson mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Taman permainan kanak-kanak, Kolam renang kanak-kanak, Hidangan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
Jarak ke Lapangan Terbang46.19KM
Harga Purata DaripadaMYR760
Penarafan Bintang Hotel5