Suzhou Wutong Courtyard

Ulasan Suzhou Wutong Courtyard

Suzhou Wutong Courtyard

No. 26 Jianjinqiao Lane, Gusu District, Suzhou, Jiangsu, ChinaLihat Butiran Hotel
Suzhou Wutong Courtyard
Suzhou Wutong CourtyardSuzhou Wutong CourtyardSuzhou Wutong Courtyard
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.3/5
52 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.2
Kemudahan4.3
Perkhidmatan4.4
Kebersihan4.1
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(52)
Ulasan positif(48)
Ulasan dengan gambar/video(15)
Tuan rumah yang peramah(22)
Lokasi yang sesuai(9)
Suasana yang bergaya(8)
Lokasi yang strategik(8)
Berdekatan dengan metro(7)
Reka bentuk yang hebat(2)
Ulasan kurang baik(4)
Chongchit
Hanbi Twin Room
Menginap pada Mei 2024
Rakan-rakan
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 19 Mei 2024
The lady very kind, friendly and helpful, Location is good, only few minutes walk from subway. The room is clean "cozy"
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Yuancui Double Bed Room
Menginap pada Mei 2024
Pasangan
6 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 10 Mei 2024
although the ladies at check in were nice and friendly, we have had trouble sleeping because the room was fairly humid.
Terjemah
Lucabrando
Duoyun Double Bed Room
Menginap pada Mac 2024
Pasangan
13 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 7 Mac 2024
Good location a few walking minutes away from the subway. Very kind and nice owner. Overall good option considering its very good price, unfortunately it would need a bit of renovation as even if the place was cleaned it felt less clean due to darkening walls and old carpet. For 20€/night i think it's a great bargain
Terjemah
Pengguna Tetamu
Mingse Family Room
Menginap pada Jun 2023
Keluarga
3 ulasan
1.7/5
Disiarkan pada 6 Jul 2023
Good location however cleanliness is major issue. Smelly and poor maintenance as many amenities (TV, basin water tap, rain shower) are malfunction. Even rain water was running down from the roof onto the wall in the bedroom.
Terjemah
tachi
Duoyun Double Bed Room
Menginap pada Dis 2023
Solo
9 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 14 Dis 2023
Super nice lady who is in charge highly recommend it ❤️
Terjemah
Pengguna Tetamu
Mingse Family Room
Menginap pada Jun 2023
Rakan-rakan
21 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 31 Ogo 2023
Veey peaceful hotel in the old village, if you are looking for somewhere quiet I would highly recommend.
Terjemah
Neta
Xi Xiang Family Room
Menginap pada Mei 2023
Keluarga
6 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 28 Mei 2023
Very friendly traditional place. Nice location, not to far from the metro. We liked it very much
Terjemah
Sophie33
Duoyun Double Bed Room
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 21 Mei 2024
蘇州無桐小院 母親和我下榻在小院的兩個晚上,有如在家一般的舒適。老闆娘勤快又親切。左右都是居民,環境安靜也不失親切。這裏的小巷都很好步行 。而且這一帶地區都在翻新中,我相信不久的將來,這裡是個靜中帶旺的好地方。小院位置不到100米就是小吃一條街(學士街),地鐵站也很靠近。旅行就是除了光觀以外,又能同時瞭解到當地的民間生,是不錯的住宿地點。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Keting Double Bed Room
Menginap pada Jun 2024
Keluarga
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 6 Jun 2024
民宿很有蘇州古色古香的特色,主人把民宿經營得像一個溫馨的小家,對待客人很客氣,非常友好,還會主動告知景點,方便我們出遊。民宿近胥門古城門、古運河,傍晚到附近走走,處處是驚喜!
Terjemah
Pengguna Tetamu
Mingse Family Room
Menginap pada Jun 2024
Keluarga
5 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 22 Jun 2024
燈光有點暗,然後正好是下雨天所以房間有點潮濕,不過空調開了之後倒還好。老闆姐姐很熱情,我們10點左右到就讓我們提前入住了
Terjemah
Pengguna Tetamu
Mingse Family Room
Menginap pada Mei 2024
Rakan-rakan
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 4 Mei 2024
小院在巷子裏,一進門就是一個非常漂亮的小院,在小院裏拍照特別好看,一樓二樓都有種滿了花花草草,店家是個熱情的東北大姐,房間也很大,裏面裝修的很有特色,設施也很齊全。好評!!!!下次還來
Terjemah
Pengguna Tetamu
Duoyun Double Bed Room
Menginap pada Mei 2024
Solo
7 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 14 Mei 2024
Нравиться этот отель. Рядом метро и достопримечательности.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Duoyun Double Bed Room
Menginap pada Mei 2024
Bisnes
9 ulasan
2.7/5
Disiarkan pada 24 Mei 2024
1. 距離養育巷地鐵站有段距離(不算近) 2. 餐食距離跟地鐵站差不多 (算是不方便) 3. 住方面整體來說算是不錯 (扣除蚊子, 蜘蛛絲未清掃) 點蚊香除蚊, 不一定每個人都可以接受. 畢竟人有在房內... 這薰的... ^^||| 4. 退房房卡放置前台即可.
Terjemah
𝚂𝚄𝙺𝙸\スキ👿
Duoyun Double Bed Room
Menginap pada Feb 2024
Rakan-rakan
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 1 Mac 2024
老闆娘非常友善,來這裏小住一晚 挺安靜的,很有特色的小院
Terjemah
CHIAN HAW
Hanbi Twin Room
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
8 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 1 Jun 2024
因為在城區內建築難維護,我們第一間入住的房間漏水了,但工作人員態度親切,及時幫我們換了一間房間。 民宿入口在小巷裡,車子可能不太方便進出,但古樓式的住家可以讓你體驗老蘇州的居住方式。
Terjemah