Ximen Hotel B

Ulasan Ximen Hotel B

Ximen Hotel B

2F., No. 78, Section. 1, Jhonghua Road, Taipei, ChinaLihat Butiran Hotel
Ximen Hotel B
Ximen Hotel BXimen Hotel BXimen Hotel B
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
编组 10
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

3.9/5
Baik
49 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.3
Kemudahan3.4
Perkhidmatan4.1
Kebersihan3.9
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(49)
Ulasan positif(44)
Ulasan dengan gambar/video(18)
Penginapan yang hebat!(7)
Tuan rumah yang peramah(7)
Mudah untuk pergi membeli-belah(4)
Ulasan kurang baik(5)
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Mei 2024
Pasangan
13 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 6 Mei 2024
Perfect location, very near ximen walking street and ximen station, room was good foe for 2 people, lots of restaurants and shops, staff helpful and friendly, they had us check in an hour before check in time, will probably stay here again next time we are in taipei
Terjemah
Kiana Lopez
Bilik Deluxe Bertiga
Menginap pada Dis 2023
Rakan-rakan
35 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 15 Dis 2023
Cookies improve your experience In order to enhance your experience across our platforms and show you more relevant information, we use cookies and similar technologies, both Nike-owned and third party. You can make changes anytime by visiting ‘Privacy’ in Settings, or by visiting ‘Privacy & Cookie Settings’ at the bottom of Nike.com. For more information, see our Privacy & Cookie Policy. Enables core functionality to power your language, location and shopping bag. Also supports security, network management, and accessibility
Terjemah
lysoporpich sun
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Nov 2023
Keluarga
8 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 30 Nov 2023
Near the night market, near bus station, on the Main Street. In Taipei, easy for Taipei sightseeing.
Terjemah
Nhatalia
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Dis 2023
Rakan-rakan
4 ulasan
3.0/5
Disiarkan pada 25 Dis 2023
Ok its good but it has some dust hope they could fix this issues
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Kembar Mewah
Menginap pada Okt 2023
Keluarga
1 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 19 Okt 2023
It is along the highway, about 5 to 7 minute walk to ximen mrt station, 3minute walk to ximending walking street. It is accessible to all areas, a lot of eating spot in the area and there is also a bus stop infont.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Nov 2023
Solo
3 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 28 Nov 2023
There’s a few steps from ground level to get into the hotel n might be a bit of problem for people who have heavy luggage. Carpet wasnt properly cleaned, with something like a used plaster right outside the bathroom. Room looks old, noisy at night, can hear sounds of motorbikes after midnight. No bedside table. Breakfast included was coupon to exchange for food at Mos Burger next door which I didn’t use at all. Only plus point is the location right near Ximenting, n about 15 min walk to Taipei Station.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Nov 2023
Rakan-rakan
3 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 2 Jan 2024
Hotels near Taipei Main station is quite expensive, and compared with my experience to stay in Japan, hotels in Taipei is relatively expensive and not that worth for money. However, it may be due to my late booking so the price is a bit up.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Sep 2023
Pasangan
1 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 2 Okt 2023
Early check-in. Daily cleaning. Kind staff.
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Dis 2022
Rakan-rakan
9 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 2 Jan 2023
An used condom was found on the floor. Alerted the staff and they changed room for me. Other than that, all good
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Bertiga
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
2 ulasan
2.2/5
Disiarkan pada 31 Dis 2023
very bad no.photo
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Mei 2024
Pasangan
2 ulasan
2.5/5
Disiarkan pada 4 Mei 2024
Not clean
Terjemah
kawaii angel
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Jun 2023
Solo
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 13 Jun 2023
Exell
Terjemah
Patsy
Bilik Deluxe Bertiga
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
6 ulasan
3.0/5
Disiarkan pada 28 Dis 2023
地點在西門,走15分鐘到台北車站,後面街便是西門丁,非常方便! 酒店簡陋,衛生不太好,房間有蟑螂,廁所燈光不足,設施殘舊,地墊很髒,被鋪亦很舊,酒店的走廊播放音樂但聲音太大影響睡眠,房間內可聽到另外房間的開水喉聲,非常影響睡眠!房租不值這個價錢! 台灣的酒店很貴,中價酒店質素比其他國家的很差!
Terjemah
Nuttida.
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 14 Dis 2023
มากับคุณแม่ สว. เลยอยากหาที่เดินทางง่าย ข้อดี -จุด check-in อยู่ชั้น 2 มีลิฟท์ 2 ตัว เลยสบาย -Reception ภาษาอังกฤษดีมาก หัวไวมาก เข้าใจง่าย ที่ lobby มีกาแฟให้กดฟรี -อาหารเช้ามาเป็นคูปองรวมในแพกเกจ เป็นร้าน mos burger ที่อยู่ข้างๆ (สั่งได้เฉพาะบางอย่างและแถมเครื่องดื่มให้) -ห้องพักสะอาด รีเควสให้แม่บ้านมาดูแลได้ทุกวัน -มีตู้เย็น เครื่องทำน้ำอุ่น และมีน้ำเปล่า โค้กกระป๋อง กาแฟ ชาซอง ขนมกรุบกริบ ให้มาเพิ่มทุกวัน ตามจำนวนคนด้วย -ปลอดภัย ห้องมีที่ล๊อค อยู่ใกล้ๆป้ายรถเมล์มาก และเดินต่อไปอีก 2 ช่วงตึกก็เจอตลาดซีเหมินเลย และเดินไปอีกนิดเจอ Ximen station (รถไฟฟ้าสายเขียว) -ฝากกระเป๋าได้ มี tag ให้ ปลอดภัยระดับนึง ข้อควรปรับปรุง -ตรงบันไดทางขึ้นก่อนถึงลิฟท์ ไม่มี slope ก็ต้องยกกระเป๋ากันหน่อย -ไม่มีที่ฉีดก้น -ผนังบาง เสียงคนเสียงเข้าห้องตลอดๆ ยิ่งอยู่ชั้น 2 ติด lobby ก็จะหนวกหูหน่อย -ตรวจผ้าขนหนูตลอด บางผืนสกปรก เอาไปบอกเจ้าหน้าที่เค้าก็ขอโทษและเปลี่ยนให้ -แพงมาก จองนอน 8-11 ธ.ค. 2566 ราคาสองคนสองหมื่นห้า อุแง (แต่อาจจองประชิดวันไปเกิน ถ้าจองล่วงหน้าอาจไม่แพงเท่านี้)
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe Double
Menginap pada Nov 2023
Keluarga
1 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 14 Nov 2023
第一晚來到我訂既係豪華雙人房 飯店提供既照片係有浴缸同視覺房間比較大的。。 而我見到既實况第一晚係企缸 仲要1開門走前2步跳上床個款。。當時我係即時理論 。。由於房滿晒 CS個邊話第二日會同我更換 。。。不過房裡衛生麻麻 。。好多塵。。。個木門我關上都好似沒有關 我只好安全起見放個行李箱拍住個門
Terjemah