Beautiful Marigold Hotel
1 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Tanah Rata

Beautiful Marigold Hotel

NO 1, Lorong Perdah, 39000, Tanah Rata, Pahang
Lihat Peta
Great care is taken to ensure guests experience comfort through top-notch services and amenities. Remain linked during your visit by utilizing the complimentary internet access available.The hotel is completely smoke-free.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
3.8/5Kebersihan: 3.8
Kesemua 2 Ulasan
Kemudahan
Tempat letak kenderaanKaunter penerimaan tetamu 24 jamWi-Fi di kawasan awam
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Ipoh
(87.7km)
Kereta api: Stesen Keretapi Ipoh
(91.7km)
Mercu Tanda: Discover Cameron Travel & Tour
(170m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Deluxe Double dengan Balkoni
3

Bilik Deluxe Double dengan Balkoni

1 Katil double
TV LCD
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Twin dengan Balkoni
5

Bilik Twin dengan Balkoni

2 Katil bujang
TV LCD
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Keluarga Superior
4

Bilik Keluarga Superior

1 Katil bujang dan 1 Katil double
Penyaman udara
TV LCD
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Superior King
3

Bilik Superior King

1 Katil double
Bilik Mandi Peribadi
TV LCD
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Kembar Standard
4

Bilik Kembar Standard

2 Katil bujang
TV LCD
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Double atau Kembar Standard
1

Bilik Double atau Kembar Standard

1 Katil double atau 2 Katil bujang
Penyaman udara
TV LCD
Tuala
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(2)

3.8/5
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.8
  • Kemudahan3.8
  • Persekitaran3.8
  • Perkhidmatan3.8

Tempah sekarang dan tulis ulasan selepas penginapan anda untuk mendapat sehingga 120 Trip Coins (kira-kira RM 5.60). Trip Coins boleh digunakan untuk jimat harga bilik dengan segera.

N‍A‍D‍W‍A‍H‍ ‍B‍I‍N‍T‍I‍ ‍A‍B‍D‍U‍L‍ ‍J‍A‍L‍I‍L
18 Oktober 2022
Ok lah...bahagian penyambut tetamu sangat x mesra alam...tetamu datang senyum pon x..
s‍i‍t‍i‍ ‍h‍o‍n‍e‍y
3 Oktober 2022
Katil bagus,air panas pun ok,cuma pintu bilik rase macam x selamat,😅😅 Senang nak shopping jalan kaki je pergi jalan2 bawah tu,sangat sesuai Cuma lift rosak,nasib tingkat 1 je bilik

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 14:00–23:00
Waktu daftar keluar: 00:00–12:00.

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Katil tambahan kecuali katil bayi boleh ditambah untuk semua jenis bilik.
Bayaran untuk katil tambahan tidak disertakan dalam jumlah harga. Untuk butiran lanjut, sila hubungi pihak hotel.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Bilangan Bilik: 19
Great care is taken to ensure guests experience comfort through top-notch services and amenities. Remain linked during your visit by utilizing the complimentary internet access available.The hotel is completely smoke-free.

Perkhidmatan & Kemudahan

Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Beautiful Marigold Hotel?

Waktu daftar masuk adalah selepas 14:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Beautiful Marigold Hotel?

Beautiful Marigold Hotel mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Beautiful Marigold Hotel?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Ipoh. Jaraknya adalah 87.7km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 113minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Beautiful Marigold Hotel?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah Beautiful Marigold Hotel menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Beautiful Marigold Hotel tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Beautiful Marigold Hotel mempunyai kolam renang?

Tidak, Beautiful Marigold Hotel tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Beautiful Marigold Hotel?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Beautiful Marigold Hotel.

Berapakah harga untuk menginap di Beautiful Marigold Hotel?

Harga di Beautiful Marigold Hotel adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Beautiful Marigold Hotel terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Stesen Keretapi Ipoh. Ia berjarak 91.7km dari hotel. Lihat di Peta

Adakah Beautiful Marigold Hotel mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Tidak, Beautiful Marigold Hotel tidak mempunyai kemudahan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Ipoh
Jarak ke Lapangan Terbang87.72KM
Stesen Kereta Api TerdekatStesen Keretapi Ipoh
Jarak ke Stesen Kereta Api91.72KM
Harga Purata DaripadaMYR183
Penarafan Bintang Hotel3