Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Tanjong Sepat

Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang

Lot 979 & 980, Pantai, Bagan Lalang, 43950, Tanjong Sepat, Selangor, Malaysia
Lihat Peta
Apabila anda menginap di Seri Malaysia Bagan Lalang di Sungai Pelek, anda akan berada tidak jauh dari Sepang Gold Coast. Hotel ini berada 28.1 km dari Litar Antarabangsa Sepang dan 34.2 km dari Mitsui Outlet Park Klia Sepang.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 11 jam yang lalu
3.9/5Baik·Lokasi Yang Sangat Baik
Bilik okay, puas hati👍🏻
Kemudahan
RestoranLetak Kenderaan PersendirianPercumaKaunter penerimaan tetamu 24 jamPanggilan kejutWi-Fi di kawasan awamPercumaKawasan merokokKhidmat faks/fotokopi
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
(36.0km)
Mercu Tanda: Pantai Peranginan Bagan Lalang
(270m)
Mercu Tanda: Kem Pengakap Bagan Lalang
(350m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Superior Twin
9

Bilik Superior Twin

1 Katil bujang dan 1 katil queen
28m² | Tingkat: 1
Terdapat tingkap dalam sesetengah bilik
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Uncang teh
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan

Ulasan Tetamu(48)

3.9/5
Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.5
  • Kemudahan3.7
  • Persekitaran4.3
  • Perkhidmatan4.2
A‍Z‍L‍A‍N
4 November 2023
Tempat yg sesuai utk keluarga berdekatan dgn pantai. Kebersihan mmg agak teruk toilet mmg kotor sgt2 nk duduk pun rasa geli. Sarapan pagi di cafe pilihan x byk cawan kotor kn pilih cawan.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
28 Disember 2022
Toilet agak kotor...pintu toilet kotor, toilet bowl kotor...lantai toilet pun x bersih...bilik bau hapak..mgkin boleh baikpulih bilik hotel tukarkan pintu toilet..cuci toilet bowl guna bahan yg kuat utk hilangkan kotoran degil..penutup toilet jgk dah usang dan kotor perlu diganti baru supaya toilet nampak lebih bersih..benda yg paling utama buat guest adalah bilik air dan suasana dlm bilik..x perlu hiasan mahal ckup sekadar gantikan barang yg usang kepada yg baru kerana suasana yg baik berikan mood buat guest
S‍h‍a‍k‍i‍l‍a‍ ‍N‍o‍r‍d‍i‍n
12 Oktober 2022
Check in ok. Bilik berbau masam. Bathroom air bertakung bawah sinki, lantai jadi licin. Bahaya untuk anak kecik. Shower holder patah. Tak boleh stand masa mandi. Tolong perbaiki. Breakfast ok, cuma ruang makan terhad.
A‍h‍m‍a‍d‍ ‍F‍a‍u‍z‍i
16 Ogos 2022
Bilik 111 Air mandi slow, pintu dah lama, perlu dinaiktaraf
s‍u‍e‍ ‍z‍a‍i‍n
12 Mac 2022
Ada peralatan yang rosak perlu diganti... Harga bilik sesuai dgn keadaan bilik. Staf ramah. Ada jalan belakang boleh ke pantai.
M‍a‍r‍y‍a‍m‍ ‍v‍e‍n‍o
23 November 2021
asal boleh duduk.. paip rosak.. mangkuk toilet pun ada lumut..cawan kotor..harap next time pegi nnt x mcm ni.. sila perbaiki..cust bukan bayar 50sen tau..😅 setakat ni makanan ja lulus & sedap.TQ
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
17 Jun 2022
Bilik okay, puas hati👍🏻
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
22 Oktober 2021
Boleh lah kan drpd xda. Yg penting dpt makan buffet ketika berbuka puasa
z‍t‍a‍l‍o‍v‍a
20 April 2024
Saya ingin mencadangkan kepada pasukan pembersihan hotel, sila pastikan kebersihan berada dalam keadaan tip top. Anda semua mungkin mula menyembur penyegar udara untuk memastikan persekitaran sentiasa segar. Tiada bufet dihidangkan tetapi hanya ALA carte sepanjang penginapan kami. Ia ok dan boleh difahami untuk bilangan tetamu hotel yang sangat kecil tetapi sayangnya bahagian makanan adalah besar untuk saya dan rakan. Kami semua wanita tidak makan banyak. Jadi akhirnya satu pembaziran besar untuk kami. Harap pasukan f&b melihat perkara ini dan cuba berikan sepenuh hati anda dalam menyediakan makanan. Walaupun ALA carte tetapi ia dipersembahkan standard rendah (hotel seri malaysia sentiasa menjadi kegemaran kami dan tidak pernah mengecewakan kami sejak kembali ke 90-an tetapi semuanya berbeza sekarang) sekurang-kurangnya mereka adalah kemahiran membuat makanan lebih menyenangkan 🙏
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 0 hingga 11 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Untuk semua jenis bilik, katil bayi dan katil tambahan tidak boleh ditambah.

Sarapan Pagi
GayaBufet
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 17 tahun dan ke bawah
RM 10.00 seorang
Dewasa
RM 18.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Bilangan Bilik: 86
Apabila anda menginap di Seri Malaysia Bagan Lalang di Sungai Pelek, anda akan berada tidak jauh dari Sepang Gold Coast. Hotel ini berada 28.1 km dari Litar Antarabangsa Sepang dan 34.2 km dari Mitsui Outlet Park Klia Sepang.

Gunakan peluang rekreasi seperti kolam renang terbuka atau kecapi pemandangan dari teres dan taman. Hotel ini juga menampilkan akses Internet wayarles percuma, gril barbeku dan mesin layan diri.

Nikmati juadah di restoran ataupun berjamu selera dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik di hotel. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk perkhidmatan pencucian kering/dobi, meja/kaunter hadapan 24 jam dan tempat simpanan bagasi. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 91 bilik tamu berhawa dingin. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program kabel disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan selipar dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja dan pembancuh kopi/teh, manakala pengemasan disediakan sekali sepenginapan.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang?

Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Kaunter penerimaan tetamu 24 jam, Panggilan kejut.

Adakah sarapan disediakan di Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang?

Ya, Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Jaraknya adalah 36.0km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 44minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang mempunyai kolam renang?

Tidak, Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang.

Berapakah harga untuk menginap di Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang?

Harga di Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Hidangan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
Jarak ke Lapangan Terbang35.96KM
Harga Purata DaripadaMYR200
Penarafan Bintang Hotel2