Avani Sepang Goldcoast Resort
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Tanjong Sepat

Avani Sepang Goldcoast Resort

67, Jalan Pantai Bagan Lalang, Kg Bagan Lalang, Bagan Lalang, 43950, Tanjong Sepat, Selangor, Malaysia
Lihat Peta
When you stay at Avani Sepang Goldcoast Resort in Sungai Pelek, you'll be on the beach and 22.7 mi (36.5 km) from Mitsui Outlet Park Klia Sepang. This luxury resort is within the region of IOI City Mall and Pavilion Bukit Jalil Shopping Center.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 3 jam yang lalu
4.1/5Sangat Baik·Kakitangan Yang Mesra
Sangat sangat bagus untuk bersantai Baik untuk mereka yang ingin tinggal di luar bandar
Kemudahan
5 RestoranKolam Renang Luar BangunanKawasan pantai eksklusifBola tampar pantaiSpaBilik urutBilik senamanLetak Kenderaan PersendirianPercumaPerkhidmatan ambil di lapangan terbangBar
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
(36.7km)
Mercu Tanda: Extreme Park @ Sepang
(120m)
Mercu Tanda: The Pines Camp @ Sunset Paradise
(220m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Superior Twin
6

Bilik Superior Twin

2 Katil bujang
52m² | Tingkat: G
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pemandangan laut
Pancuran
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Two Bedroom Villa
10

Two Bedroom Villa

2 Katil bujang dan 1 katil king dan 1 Katil sofa
122m² | Tingkat: 1
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pemandangan laut
Kipas elektrik
Uncang teh
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Superior
4

Bilik Superior

1 katil king atau 2 Katil bujang
52m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pemandangan laut
Pancuran
Kipas elektrik
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Vila Keluarga
5

Vila Keluarga

1 katil queen dan 2 Katil bujang
82m² | Tingkat: 1-2
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pemandangan laut
Kipas elektrik
Uncang teh
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Vila Tiga Bilik Tidur
6

Vila Tiga Bilik Tidur

2 Katil bujang dan 1 katil queen dan 1 katil king
232m² | Tingkat: 1
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pemandangan laut
Kipas elektrik
Uncang teh
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(239)

4.1/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.1
  • Kemudahan4
  • Persekitaran4
  • Perkhidmatan4.2
M‍a‍z‍t‍r‍a‍v‍e‍l
20 Februari 2024
Tempat menarik, pemandangan indah, bilik selesa, breakfast sedap dan berbaloi, staff friendly serta mempunyai tempat yang harmoni
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
26 Disember 2023
Bilik sangat cantik,romantik,sesuai utk yg nak honeymoon.breakfast superb.tapi part yg tak best is,bilik panas.suis aircond kena lock jd tak dapat nk sejukkan lg suhu.tidur malam sgt tidak selesa.bila call katanya suhu hotel centralized.tak guna bayar mahal tau untuk bilik 5star tp bilik tak sejuk.agak kecewa part bilik tak sejuk tu ye sbb tidur sangat tidak selesa😌hope hotel dapat upgrade perkara ni kerana di sana cuaca panas
R‍o‍s‍e‍s‍a‍z‍a‍n‍a
4 Disember 2022
sgt puashati.. bilik cantik,bersih,besar dan selesa.. makanan yg disesiakan untuk breakfast byk pilihan.. rasa pun sedap berbaloi sgt.. staf avani yg sgt membantu dan mesra.. very good avani sepang.. will repeat stay again next time..👍👍👍
U‍m‍i
5 Oktober 2022
Bilik okey Parking kena bayar dan mahal, bila keluar bayar semula Coffee house banyak lalat. Pilihan makanan nampak biasa. Kebersihan tak ok sewaktu breakfast. Saya datang awal pun sama. Swimming pool kecik View cantik bila sunset Check in agak lama Semua kena bayar walaupun nak guna basikal Buggy ada banyak tapi disebabkan bilik jauh dr tempat parking jadi di sini semua kena fikir tentang masa Breakfast sangat sangat perlu ditingkatkan dan upgrade
m‍o‍h‍d‍ ‍t‍a‍u‍f‍i‍q
5 November 2021
sambutan pada tetamu tiada,mcm checkin motel..servis kaunter tidak memuaskan,buggy agak lewat.parking jauh.
N‍a‍f‍i‍e‍ ‍Z‍a‍m‍a‍n
19 Januari 2022
Sempoi untuk relexkan minda. Time petang boleh ronda² di kawasan pantai
K‍a‍s‍s‍t‍h‍u‍r‍e‍i
18 Jun 2024
Tempat yang bagus untuk bersantai/berehat dan menyembuhkan. Dekat dengan alam semula jadi. Konsep balkoni sungguh hebat - boleh berehat dan membaca buku/berantara/makan/berbual dengan pasangan. Sejuk pagi di balkoni benar-benar menyegarkan berbanding dari bandar yang sibuk. Tiada banyak aktiviti pengembaraan - lebih kepada konsep santai/halus untuk berehat dan penyembuhan. Bilik boleh menjadi lebih bersih/bebas habuk/beg dobi hilang/tambah stesen radio tamil.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
A‍p‍p‍l‍e
5 Jun 2024
Berbanding dengan kekecewaan yang saya jangkakan, harga ini agak bagus. Hotel ini sederhana dan lautnya tidak cantik. Tidak banyak aktiviti dan sarapan pagi tidak lazat. Saya pernah ke Peterson's sebelum ini dan ia cantik. Ia sangat berbeza daripada ini. Nilai untuk wang. Ini tidak berbaloi...
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
L‍i‍z‍z‍i‍e‍l‍i‍z‍h‍i
10 Mei 2024
Apa yang saya rasa tentang Sepang Resort ialah kecuali trafik yang agak jauh, nisbah harga/prestasi keseluruhan adalah sangat tinggi. Oleh kerana saya terbang balik keesokan harinya, saya menempah hotel ini secara membuta tuli. Pemandangan keseluruhannya sangat cantik dan memabukkan walaupun saya takut terjaga dengan deruan ombak besar pada keesokan harinya, ia agak biasa memandangkan lokasi bilik di atas laut. Tetapi saya masih perlu membuat cadangan. Resort ini lagi sesuai untuk pasangan melancong Tidak digalakkan untuk gadis seperti saya melancong seorang diri^_^.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Untuk mendaftar masuk, berikan 1 hari lebih awal: maklumat penerbangan mereka, bukti pengenalan

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.
Bayaran tambahan mungkin dikenakan untuk kanak-kanak yang menggunakan katil sedia ada. Tambah bilangan kanak-kanak bagi mendapatkan harga yang lebih tepat.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Katil bayi boleh ditambah untuk semua jenis bilik kecuali katil tambahan.
Bayaran untuk katil tambahan dan katil bayi tidak disertakan dalam jumlah dan perlu dibayar di hotel.
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah
Katil bayi tambahan: Percuma

Sarapan Pagi
JenisCina, Asia, Eropah
GayaBufet
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah
Percuma
Kanak-kanak berumur 4–11 tahun
RM 35.00 seorang
Kanak-kanak berumur 12–17 tahun
RM 70.00 seorang
Dewasa
RM 70.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2010
  • Diubah Suai: 2020
  • Bilangan Bilik: 315
When you stay at Avani Sepang Goldcoast Resort in Sungai Pelek, you'll be on the beach and 22.7 mi (36.5 km) from Mitsui Outlet Park Klia Sepang. This luxury resort is within the region of IOI City Mall and Pavilion Bukit Jalil Shopping Center.

Relax at the full-service spa, where you can enjoy massages, body treatments, and facials. You're sure to appreciate the recreational amenities, including an outdoor pool, a fitness center, and bicycles to rent. This Mediterranean resort also features complimentary wireless internet access, concierge services, and gift shops/newsstands. Guests can catch a ride to nearby destinations on the complimentary area shuttle.

Enjoy international cuisine at Bila - Bila, one of the resort's 3 restaurants, or stay in and take advantage of the room service (during limited hours). Snacks are also available at the coffee shop/cafe. Relax with a refreshing drink at the beach bar, the poolside bar, or one of 2 bars/lounges. Buffet breakfasts are available daily for a fee.

Featured amenities include a business center, limo/town car service, and dry cleaning/laundry services. Planning an event in Sungai Pelek? This resort has 23526 square feet (2186 square meters) of space consisting of conference space and 2 meeting rooms. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours).

Make yourself at home in one of the 315 individually furnished guestrooms, featuring minibars and flat-screen televisions. Your Select Comfort bed comes with down comforters and premium bedding. Rooms have private balconies. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Bathrooms have complimentary toiletries and bidets.

Perkhidmatan & Kemudahan

5 Restoran
Kolam Renang Luar Bangunan
Kawasan pantai eksklusif
Spa
Bilik senaman
Bar
Bilik mesyuarat
Bilik berbilang fungsi
5 Restoran
Bila-Bila
Gaya: Bufet
Masakan: Asia, Antarabangsa
Dibuka untuk: Sarapan pagi, Makan malam
Pilihan diet khas: Vegan, Vegetarian
Suasana: Keluarga, Moden
Pilihan makan & minum: Dibuka untuk tempahan, Meja luar
Waktu perniagaan: [Isn - Kha,Aha] 06:30-10:30,[Jum - Sab] 06:30-10:30, 18:30-22:00
Sepoi-Sepoi
Gaya: A la carte, Bufet
Masakan: Asia, Antarabangsa
Dibuka untuk: Sarapan tengah hari, Makan tengah hari, Minum petang, Makan malam
Pilihan diet khas: Vegan, Vegetarian
Suasana: Keluarga, Moden, Romantik
Pilihan makan & minum: Dibuka untuk tempahan, Meja luar
Waktu perniagaan: [Isn - Kha,Aha] 10:30-22:30,[Jum - Sab] 10:30-23:59
Hai Sang Lou
Gaya: A la carte
Masakan: Cina
Dibuka untuk: Makan tengah hari, Makan malam
Suasana: Keluarga, Moden, Tradisional, Romantik
Pilihan makan & minum: Dibuka untuk tempahan, Meja luar
Waktu perniagaan: [Isn - Aha] 12:00-14:30, 18:00-22:00
The Pantry
Gaya: A la carte
Masakan: Asia, Antarabangsa
Dibuka untuk: Minum petang
Suasana: Keluarga, Moden, Romantik
Pilihan makan & minum: Dibuka untuk tempahan, Meja luar
Waktu perniagaan: [Isn - Kha,Aha] 10:00-22:00,[Jum - Sab] 10:00-23:00
IN-VILLA Dining
Gaya: A la carte
Masakan: Asia, Itali, Tempatan, Malaysia, Piza
Dibuka untuk: Makan tengah hari, Minum petang, Makan malam
Waktu perniagaan: [Isn - Aha] 12:00-23:59
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Avani Sepang Goldcoast Resort?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Avani Sepang Goldcoast Resort?

Avani Sepang Goldcoast Resort mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Kolam Renang Luaran, Kawasan pantai eksklusif, Bola tampar pantai.

Adakah sarapan disediakan di Avani Sepang Goldcoast Resort?

Ya, Avani Sepang Goldcoast Resort menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Avani Sepang Goldcoast Resort?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Jaraknya adalah 36.7km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 47minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Avani Sepang Goldcoast Resort?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Avani Sepang Goldcoast Resort menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Ya, Avani Sepang Goldcoast Resort menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Avani Sepang Goldcoast Resort mempunyai kolam renang?

Ya, Avani Sepang Goldcoast Resort mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Avani Sepang Goldcoast Resort?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Avani Sepang Goldcoast Resort.

Berapakah harga untuk menginap di Avani Sepang Goldcoast Resort?

Harga di Avani Sepang Goldcoast Resort adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Avani Sepang Goldcoast Resort mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Avani Sepang Goldcoast Resort mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Permainan kanak-kanak, Kelab kanak-kanak, Permainan komputer meja/susun suai gambar kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
Jarak ke Lapangan Terbang36.66KM
Harga Purata DaripadaMYR1579
Penarafan Bintang Hotel5