Sense Hotel Taiping
1 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Tupai

Sense Hotel Taiping

No. 67, Taiping Centre Point, Susur Larut, (Jalan Istana Larut) 34000 Taiping, Perak Darul Ridzuan, 34000, Tupai, Perak
Lihat Peta
Penginapan di Tune Hotel - Taiping menempatkan anda di tengah-tengah Taiping, 3 minit memandu dari Muzium Perak dan 6 minit dari Columbia Asia Hospital. Hotel ini berada 3.1 km dari Taman Tasik Taiping dan 4.4 km dari Zoo Taiping & Safari Malam.Hotel ini mempunyai 8 tingkat dalam 1 bangunan dan menawarkan kawasan merokok yang ditetapkan.Puaskan selera anda di kedai kopi atau kafe di hotel.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk surat khabar percuma di lobi, meja/kaunter hadapan 24 jam dan tempat simpanan bagasi. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 113 bilik berhawa dingin yang menampilkan televisyen skrin rata. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi peti besi muat komputer riba dan meja, manakala pengemasan disediakan setiap hari.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
4.2/5Sangat Baik·Lokasi Yang Cemerlang
hotel ni mmg best sbb dh lebih 4x repeat
Kemudahan
Bilik senamanLetak Kenderaan PersendirianPercumaBilik mesyuaratStoran bagasiPercumaKaunter penerimaan tetamu 24 jamWi-Fi di kawasan awamPercuma
Semua Kemudahan
Persekitaran
Kereta api: Stesen Keretapi Ipoh
(70.3km)
Mercu Tanda: Red Gym & Fitness Centre
(<100m)
Mercu Tanda: MBO Taiping Sentral
(210m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Keluarga
15

Bilik Keluarga

2 katil queen
33m² | Tingkat: 1-7
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Kipas elektrik
Berus gigi
Pintu peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Eksekutif
5

Suite Eksekutif

1 katil king
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Kipas elektrik
Berus gigi
Pintu peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Suite Keluarga
8

Suite Keluarga

2 Katil double dan 1 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Kipas elektrik
Berus gigi
Pintu peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Double
18

Bilik Double

1 katil queen
15m² | Tingkat: 1-7
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Kipas elektrik
Berus gigi
Pintu peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Double atau Twin
3

Bilik Double atau Twin

1 katil queen atau 2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pancuran
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Kembar
18

Bilik Kembar

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Kipas elektrik
Berus gigi
Pintu peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(200)

4.2/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.2
  • Kemudahan4
  • Persekitaran4.5
  • Perkhidmatan4.2
h‍a‍n‍n‍a‍h‍ ‍a‍f‍i‍f‍a‍h
2 Julai 2024
Hampir semuanyaa sempurna dgn jumlah yang dibayar. U get what you pay. Hotel 3 bintang tapi kebersihan 10 bintang. Tapi mcm biasa tkda soundproof. Tapi okay je semua lengkap perfect!
N‍u‍r‍ ‍A‍m‍i‍e‍e‍r‍a
22 Jun 2024
hotel ni mmg best sbb dh lebih 4x repeat
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
12 Oktober 2023
Perkhidmatan dan layanan yg baik dr pihak hotel, sangat berpuas hati dgn kemudahan yg tersedia disini...bilik yg selesa.
A‍i‍r‍u‍l‍ ‍A‍n‍u‍w‍a‍r
3 September 2023
Terbaik hotel nie, berdekatan dgn pasaraya besar. Parking kereta pon bawah hotel ja..sy suggest pada mereka yg ingin bercuti atau urusan kerja di sense hotel.
R‍O‍Z‍I‍L‍A‍ ‍B‍I‍N‍T‍I‍ ‍M‍O‍H‍A‍M‍A‍D‍ ‍R‍O‍Z‍I
12 Mac 2023
terbaikkk
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
15 September 2022
Sentiasa akan check in hotel ini sebab ada oustation.bilik air semua ok.bantal harap dapat bagi extra. Bilik dah cantik.sesuai untuk saya yang bekerja.terima kasih kerana menyediakan bilik yang selesa
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
1 Jun 2024
Semua ok 👍🏼
a‍n‍i‍s‍o‍t‍h‍m‍a‍n‍9‍6
16 Mei 2022
Emmmm boleh laaa. Bilik kecik je. Tingkap memang diorang seal terus tak boleh bukak. Bilik memang bersih, 💯 puas hati. Tapi bilik yg dapat haritu ada leaking sikit, nasib baik hujung-hujung je. Malas nak mintak tukar. Penapis air ada kat luar, ada panas & sejuk. So kalau nak minum or buat air kena ambik dekat luar.
G‍a‍n‍j‍i‍n‍g
14 Julai 2024
Hotel ini harus dianggap OK di kawasan tempatan Walaupun lokasinya agak jauh, kemudahan di sekelilingnya sangat baik. Terdapat pasar raya besar, FamilyMart dan 7-11 juga terdapat pusat makanan besar . Terdapat beberapa restoran di tingkat bawah, tetapi ia tidak menjejaskan tidur anda. Anda perlu menaiki teksi untuk ke Tasik Taiping. Bilik hotel mempunyai saiz yang sesuai dan bersih. Ia dilengkapi dengan berus gigi, syampu dan gel pancuran mandian. Anda perlu meleret kad anda untuk pergi ke lif di tingkat atas Terdapat dispenser air di lantai untuk air minuman, yang secara keseluruhannya, penginapannya agak selesa.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 14:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 11:30

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
Sarapan tidak disediakan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2014
  • Bilangan Bilik: 119
Penginapan di Tune Hotel - Taiping menempatkan anda di tengah-tengah Taiping, 3 minit memandu dari Muzium Perak dan 6 minit dari Columbia Asia Hospital. Hotel ini berada 3.1 km dari Taman Tasik Taiping dan 4.4 km dari Zoo Taiping & Safari Malam.Hotel ini mempunyai 8 tingkat dalam 1 bangunan dan menawarkan kawasan merokok yang ditetapkan.Puaskan selera anda di kedai kopi atau kafe di hotel.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk surat khabar percuma di lobi, meja/kaunter hadapan 24 jam dan tempat simpanan bagasi. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 113 bilik berhawa dingin yang menampilkan televisyen skrin rata. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi peti besi muat komputer riba dan meja, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik senaman
Bilik mesyuarat
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Sense Hotel Taiping?

Waktu daftar masuk adalah selepas 14:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 11:30.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Sense Hotel Taiping?

Sense Hotel Taiping mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Bilik senaman, Tempat Letak Kenderaan, Bilik mesyuarat.

Adakah sarapan disediakan di Sense Hotel Taiping?

Tidak, Sense Hotel Taiping tidak menyediakan sarapan.

Adakah Wi-Fi disediakan di Sense Hotel Taiping?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Sense Hotel Taiping menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Sense Hotel Taiping tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Sense Hotel Taiping mempunyai kolam renang?

Tidak, Sense Hotel Taiping tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Sense Hotel Taiping?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Sense Hotel Taiping.

Berapakah harga untuk menginap di Sense Hotel Taiping?

Harga di Sense Hotel Taiping adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Sense Hotel Taiping terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Stesen Keretapi Ipoh. Ia berjarak 70.3km dari hotel. Lihat di Peta

Adakah Sense Hotel Taiping mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Tidak, Sense Hotel Taiping tidak mempunyai kemudahan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Stesen Kereta Api TerdekatStesen Keretapi Ipoh
Jarak ke Stesen Kereta Api70.3KM
Harga Purata DaripadaMYR245
Penarafan Bintang Hotel3