MYR
Tun Fatimah Riverside Hotel
Pilih tarikh untuk menyemak ketersediaan, 1 Bilik, 1 Tetamu
  • Tun Fatimah Riverside Hotel
  • Tun Fatimah Riverside Hotel
  • Tun Fatimah Riverside Hotel
  • Tun Fatimah Riverside Hotel
  • Tun Fatimah Riverside Hotel
1/85
Tun Fatimah Riverside Hotel

Tun Fatimah Riverside Hotel

Pilih Bilik
3.8/5
12 ulasan
Tun Fatimah Riverside HotelSuperior Twin Room

Superior Twin Room

3 dewasa2 katil single29m²
Semak Ketersediaan
Tun Fatimah Riverside HotelSuperior King Room

Superior King Room

3 dewasa1 katil king29m²
Semak Ketersediaan
Tun Fatimah Riverside HotelDeluxe King Room

Deluxe King Room

2 dewasa1 katil king
Semak Ketersediaan

Kemudahan

Perkhidmatan Kaunter Penerimaan Tetamu
  • Penyimpanan bagasi
  • Peti keselamatan di kaunter penerimaan tetamu
  • Perkhidmatan concierge
  • Perkhidmatan tiket tempat tarikan
  • Panggilan bangun
Perkhidmatan Pembersihan
  • Perkhidmatan dobi
Makanan & Minuman
  • Restoran
  • Kafe
Lain-lain
  • Kakitangan berbilang bahasa
Kawasan Awam
  • Wi-Fi di kawasan awam(Bayaran tambahan)
  • Kedai hadiah
Perkhidmatan Perniagaan
  • Bilik mesyuarat
  • Pusat perniagaan
Umum
  • Lif
  • Bilik mesra orang kurang upaya (OKU)
  • Kawasan larangan merokok
  • Semua bilik bebas-rokok

2, Jalan Munshi Abdullah, Melaka, 75100, Malaysia

Peta

Lapangan Terbang Malacca

13.09km

Pusat Bandaraya Melaka

1.04km

Tempat Menarik Yang Berhampiran

Lihat Semua
Malacca River930 m
A'Famosa1.49 km

Ulasan Yang Disahkan(12)

Lihat Semua

Dyanadyan

Malaysia

Pasangan

Deluxe King Room

4.7/5
Cemerlang

Telah menginap pada Dis 2021|Disiarkan pada 17 Dis 2021

Tempat yang sangat bagus untuk tinggal. Dekat sungai. Pemandangan sangat cantik ☺️

Semua ulasan kami adalah daripada para tetamu yang disahkan. Apa kata anda juga menambahkan ulasan selepas penginapan anda?

Shahrizal Alias

Malaysia

Keluarga

Superior Twin Room

4/5
Bagus

Telah menginap pada Dis 2021|Disiarkan pada 27 Dis 2021

Menginap di hotel ini selama 2 hari 1 malam. Menginap di bilik superior twin. Harga pun not bad...yang lain sedap. Hanya pemanas air di bilik 419 yang mengalami masalah.

Farha Jamali

Malaysia

Pelancong perniagaan

Deluxe King Room

1.5/5

Telah menginap pada Dis 2021|Disiarkan pada 24 Dis 2021

Staff tidak mesra, tempat dah strategik tapi staff kurang polite.
I ask bilik yg betul-ii depan riverside untuk tengok. unfortunately, the staff said semua bilik hadap river and i was like okay. First day check in,Bilik yang saya dapat pon kurang bersih dengan ada sampah makanan di bahagian tingkap.
Toilet pon ada lubang / ruang yg agak menyeramkan pada siling seolah siling yg tidak lengkap. if orang nak mengintip pon bole agaknya. Bathtub pulak dh karat takut pula nak pakai.Lif pon hidup segan mati tak mahu rasa seram je.
Everything di sini u need to pay extra such as wifi , laundry and etc. Parking pon rasa tk selamat sebab tiada guard and sangat susah nak cari parking. u guys sepatutnya asingkan park utk guest yg stay dengan yg ad event di hotel. Toilet di bhgian lobby pon sangat kotor. saya harap pihak hotel dapat tingkatkan kebersihan kepada tahap yang lebih memuaskan.

Mohd Azrai

Malaysia

Keluarga

Deluxe King Room

5/5
Terbaik

Telah menginap pada Dis 2021|Disiarkan pada 25 Dis 2021

Puas hati dan disyorkan...
the Break1st sangat bagus..
Itu sahaja dan terima kasih...

Harun

Malaysia

Keluarga

Superior Room

3/5

Telah menginap pada Dis 2020|Disiarkan pada 22 Dis 2020

Ok jer wifi kena cas rm5

Mengenai Hotel

  • Dibuka: 2012
  • Diubah Suai: 2018
  • Bilangan Bilik: 170
Dengan penginapan di TF Riverside Hotel di Bandar Melaka, anda akan berada dalam lingkungan 5 minit memandu dari Jalan Jonker dan A Famosa. Hotel ini berada 2.3 km dari Dataran Pahlawan Melaka Megamall dan 2.4 km dari Pusat Membeli-belah AEON Bandaraya Melaka.Gunakan kemudahan sesuai yang disediakan, yang termasuk akses Internet wayarles percuma dan perkhidmatan rencam.Dapatkan santapan anda di Riverview Cafe, salah sebuah daripada pelbagai tempat makan di hotel, yang menyertakan 2 restoran dan kedai kopi atau kafe. Sarapan pesanan masak disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:00 dengan dikenakan bayaran.Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk surat khabar percuma di lobi, perkhidmatan pencucian kering/dobi dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Hotel ini mempunyai 7 bilik mesyuarat yang tersedia untuk acara. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.Selesakan diri anda di salah satu daripada 170 bilik berhawa dingin yang menampilkan Televisyen LED. Katil busa memori anda disediakan dengan cadar kapas Mesir. Akses Internet wayarles (surcaj) disediakan untuk membolehkan anda sentiasa berhubung. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan hulu semburan mandi hujan dan kelengkapan dandanan diri percuma.

Notis Tempahan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar

Daftar masuk: dari 15:00 hingga 17:00. Daftar keluar: dari 12:00 hingga 12:30. Sila pastikan anda mendaftar masuk dalam waktu yang ditetapkan.

Polisi Hotel

Daftar masuk dan Daftar keluar

  • Daftar masuk dari 15:00 hingga 17:00
  • Daftar keluar dari 12:00 hingga 12:30

Polisi Kanak-kanak

Kanak-kanak dialu-alukan di hotel ini. Bayaran tambahan mungkin dikenakan semasa kanak-kanak menginap di hotel dengan ibu bapa atau penjaga, sila buat pengesahan dengan pihak hotel.

Sarapan

  • Gaya HidanganBufet
  • YuranRM25.00 /orang

Lihat Semua
Belum jumpa hotel yang sesuai untuk anda?
HotelMelaka HotelTun Fatimah Riverside Hotel