MYR
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)
Pilih tarikh untuk menyemak ketersediaan, 1 Bilik, 1 Tetamu
  • Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)
  • Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)
  • Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)
  • Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)
  • Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)
1/73
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)

Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)

Tempah Untuk Malam Ini
4/5
Bagus
132 ulasan
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)Premium Room

Premium Room

2 dewasa1 katil double atau 2 katil single41m²
Semak Ketersediaan
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)Premium twin Room

Premium twin Room

2 dewasa2 katil single41m²
Semak Ketersediaan
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)Premium king Room

Premium king Room

2 dewasa1 katil king41m²
Semak Ketersediaan
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)Superior Room

Superior Room

2 dewasa2 katil single atau 1 katil double37.4m²Tingkat 2-8
Semak Ketersediaan
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)Executive Studio

Executive Studio

3 dewasa1 katil double atau 2 katil single48m²
Semak Ketersediaan
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)Executive king Studio

Executive king Studio

3 dewasa1 katil king48m²
Semak Ketersediaan
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)Executive twin Studio

Executive twin Studio

2 dewasa2 katil single48m²
Semak Ketersediaan
Avillion Admiral Cove(Avillion Admiral Cove Port Dickson)Superior twin Room

Superior twin Room

2 dewasa2 katil single37.4m²
Semak Ketersediaan

Kemudahan

Perkhidmatan Pengangkutan
  • Sewaan kereta
  • Sewaan basikal
Aktiviti
  • Kolam renang luaran
  • Kolam renang kanak-kanak
  • Pantai peribadi
  • Bola tampar pantai
  • Sukan air
  • Tenis
  • Memancing
Kesihatan & Kesejahteraan
  • Pusat kecergasan
  • Urut
Perkhidmatan Kaunter Penerimaan Tetamu
  • Penjaga pintu
  • Penyimpanan bagasi
  • Peti keselamatan di kaunter penerimaan tetamu
  • Pengurus bertugas (24 jam)
  • Tempahan teksi
  • Perkhidmatan concierge
  • Perkhidmatan tiket tempat tarikan
  • Panggilan bangun
  • Kad kredit diterima
  • Pertukaran mata wang
  • Kaunter penerimaan tetamu (24 jam)
  • Penjaga pintu
Perkhidmatan Pembersihan
  • Bilik dobi
  • Perkhidmatan dobi
  • Perkhidmatan dobi (luar kawasan)
Makanan & Minuman
  • Restoran
  • Kafe
  • Perkhidmatan bilik
  • Bar
Lain-lain
  • Perkhidmatan perkahwinan
  • Pencucian kering
Kawasan Awam
  • Wi-Fi di kawasan awamPercuma
  • Membeli-belah
  • Ruang tempat duduk di lobi
  • Bilik permainan
  • Kedai hadiah
  • Pusat pertolongan kecemasan
  • Taman
Perkhidmatan Perniagaan
  • Bilik mesyuarat
  • Perkhidmatan perniagaan
  • Perkhidmatan faks/penyalinan
  • Bilik acara
Umum
  • Pemanasan
  • Lif
  • Bar lobi
  • Kawasan merokok
  • Bilik mesra orang kurang upaya (OKU)
  • Surat khabar (di lobi)
  • Semua bilik bebas-rokok
Kemudahan Kanak-Kanak
  • Penjagaan bayi
  • Kawasan permainan kanak-kanak
  • Kelab kanak-kanak

5 1/2 MileJalan Pantai, Port Dickson, 71050, Negeri Sembilan, Malaysia

Peta

Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur

58.7km

Port Dickson Beach

3.41km

Tempat Menarik Yang Berhampiran

Lihat Semua
Port Dickson Beach3.41 km

Ulasan Yang Disahkan(132)

Lihat Semua

cerry_emy

Malaysia

Keluarga

Premium Room

5/5
Terbaik

Telah menginap pada Dis 2021|Disiarkan pada 15 Dis 2021

Short location holiday..best gila tempat nie..must b try yg mn xpenah g tu..xrugi klu dtg cni tmpt cntik,staff friendly,menu makanan sedap..pendek kt smua yer best la..🥰🥰😍😘😘
1

Semua ulasan kami adalah daripada para tetamu yang disahkan. Apa kata anda juga menambahkan ulasan selepas penginapan anda?

Pengguna Tetamu

Malaysia

Keluarga

Premium Room

3/5

Telah menginap pada Jan 2022|Disiarkan pada 2 Jan 2022

Booking 2 mlm... 1st night dpt bilik x bersih..sinki sumbat tambahan sebelah mlm aircond pulak linking... esokkannye dpt tukar bilik... oklah drp bilik sebelumnya... hotel tuh environment bagus... nice view... design pom cantik...cuma tingkatkan dari segi kebersihan dan mutu perkhidmatan.. terima kasih..

ALBERT

Malaysia

Keluarga

Premium king Room

5/5
Terbaik

Telah menginap pada Dis 2021|Disiarkan pada 23 Dis 2021

Sampai dekat lobby guard sangat2 membantu, beratur utk check in walaupun tggu lama sikit it's ok sb Sy dapat layanan yg sgt baik from all staff terutama staff lelaki ala lupa la nama dia tapi that guy is indian. Bilik besar semua ok puas hati. Dekat Dengan pantai lagi. Tq

AKMAL

Malaysia

Keluarga

Premium Room

3.2/5

Telah menginap pada Dis 2021|Disiarkan pada 9 Dis 2021

First time menginap di hotel ini, pengalaman tak berapa nak best. Check in lambat. Staf sorang je. Dah beratur panjang, rupanya kena isi dulu borang vaksinasi yg ada dekat dengan kaunter scan mysejahtera. Kenapa tak mudahkan guest? Letak je borang tu kat kaunter check in. Bukannya semua orang masuk dari level lobby. Dah la tulisan kat borang tu tak berapa nampak. Jenuh guest nak baca, berteka teki.

At least letak signboard besar2. "ISI DAHULU BORANG VAKSINASI DISINI"

Sebelum jumpa kaunter check in, dah tersesat kat bangunan sebelah. Jenuh cari kaunter check in. Jumpa restoran je. Tak boleh ke letak signboard kat mana lobby? Jenuh bawa bag baju cari staf kat kitchen tanya lobby kat mana.

Dah check in, sabun mandi tak ada. Towel kotor ada tompok putih keras.

Turun kaunter receptionist minta sabun dan towel baru, dia kata "encik dalam bilik nanti, dail no 3. Minta sabun dan towel. Nanti akan dihantar ke bilik". Kenapa tak bagi terus je kami sabun dan towel? At least sediakan la kat bawah kaunter. Ni hotel 4 stars tau.

Belum settle lagi, balik bilik cuba la call no 3. Rupanya no 3 direct ke in-room dining. Dia suruh call receptionist. Call receptionist banyak kali tak berangkat. Lastly kami fade up.

Order in-room dining. Club sandwich. Tak ada complain pasal makanan. Tapi servis lambat gila. Dekat sejam baru sampai makanan. Nak marah rasa. Dah la lapar.

Siaran tv pun tak cantik. Kejap2 terputus.

Pengalaman paling tak Best stay kat sini, masa nak mandi malam, jumpa lipas dalam bilik air. Terus aku bunuh supaya dia tak merayap kat katil.

Apa yg best kat sini cuma pandangan kat luar (ada yatch parking), swimming pool. Pagi dapat la nampak matahari terbit dari celah tingkap bilik.

Breakfast so so. At least kena Ada daging. Bukan semua orang boleh makan ayam.

anie_khan

Malaysia

Keluarga

Premium Room

5/5
Terbaik

Telah menginap pada Nov 2021|Disiarkan pada 4 Nov 2021

Love mystays di sini. Anak-anak saya semua hepi & pasti akan berulang insyaAllah..
Anak ajak stay hotel sama 🤗🤗😍😘
Tq tq untuk kenangan indah ini.
Tetapi pada masa hadapan kolam boleh mencapai 1 jam setiap kumpulan untuk masa pendamik ini
1

Mengenai Hotel

  • Dibuka: 2009
  • Bilangan Bilik: 316
Terletak di Port Dickson, Avillion Admiral Cove berada di pantai, dalam lingkungan 5 minit berjalan kaki dari Admiral Cove Marina dan Pulau Terumbu. Hotel pantai ini berada 36.7 km dari Palm Mall, Seremban dan 47.2 km dari Litar Antarabangsa Sepang.
Pastikan anda menikmati kemudahan rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka dan pusat kecergasan. Kemudahan tambahan di hotel ini termasuklah akses Internet wayarles percuma, bilik arked/permainan dan dewan bankuet.
Di Avillion Admiral Cove, nikmati sajian yang memuaskan di restoran.Hilangkan dahaga anda dengan minuman kegemaran anda di bar/ruang istirahat. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 07:30 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.
Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, perkhidmatan limousin/kereta bandar dan surat khabar percuma di lobi. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.
Selesakan diri anda di salah satu daripada 316 bilik berhawa dingin yang menampilkan peti sejuk dan bar mini. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, sedangkan Televisyen Plasma disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi dilengkapkan dengan pancuran mandi dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi peti besi dan surat khabar percuma, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Notis Tempahan

Maklumat Bandar Yang Penting

[15 Okt 2021 - 31 Dis 2022] According to government policy, travel documents (such as a travel permit issued by the police, hotel confirmation letter, company letter, flight ticket, ferry ticket, MITI letter or COVID-19 test result issued within 48 hours) must be presented upon arrival. Check-in may be denied at the hotel if you do not comply with the above requirements. Any denial of entry or stay at the hotel will be handled according to hotel management. Cancellations and refunds, if any, shall be subject to the hotel's respective policies and guidelines.

Polisi Hotel

Daftar masuk dan Daftar keluar

  • Daftar masuk dari 15:00
  • Daftar keluar sebelum 12:00

Polisi Kanak-kanak

Boleh membawa kanak-kanak menginap di hotel ini.

Sarapan

  • Gaya HidanganBufet
  • YuranRM35.00 /orang

Lihat Semua
Belum jumpa hotel yang sesuai untuk anda?
HotelPort Dickson HotelAvillion Admiral Cove