Le Méridien Fairway

Ulasan Le Méridien Fairway

Le Méridien Fairway

Road - Al, Garhoud, Dubai, Dubai Emirate, United Arab EmiratesLihat Butiran Hotel
Le Méridien Fairway
Le Méridien FairwayLe Méridien FairwayLe Méridien Fairway
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.2/5
Sangat Baik
53 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.2
Kemudahan4.2
Perkhidmatan4.3
Kebersihan4.3
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(53)
Ulasan positif(23)
Ulasan dengan gambar/video(4)
Penginapan yang hebat!(10)
Bilik yang hebat(9)
Tuan rumah yang peramah(9)
Bilik yang besar(7)
Lokasi yang sesuai(5)
Bersih dan kemas(4)
Ulasan kurang baik(2)
Sheela
Bilik Deluxe, Bilik Tetamu, 2 Katil Twin/Single
Menginap pada Jun 2024
Pasangan
6 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 16 Jun 2024
The service and receiving is very nice. And the food is excellent.
Terjemah
salka
Bilik King Eksekutif
Menginap pada Feb 2024
Bisnes
4 ulasan
1.0/5
Disiarkan pada 18 Feb 2024
Very bad hotel very bad service no caer about customer
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Deluxe King
Menginap pada Ogo 2023
Bisnes
33 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 24 Ogo 2023
Great choice for early departure flights. I had about 20hrs layover in Dubai with early morning departure flight and I was looking for a hotel with quick access to the airport by metro. And this hotel was just that. Keep in mind that it’s about 5 mins walk from the station. The room was spacious and the staff was very welcoming and helpful. Also there are some restaurants right next to the hotel, nearby is a mall too. My only issue was that my room was a bit too dark. The light would not lit the room very well. It was okay with me coz I only needed to sleep in the room. But it might be an issue if I planned to do some work in the room. Overall, I would recommend to stay there if you need something near airport. Great value for your money.
Terjemah
Farzam
Bilik Deluxe King
Menginap pada Jan 2023
Keluarga
10 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 2 Feb 2023
It was a good experience. The staff were really nice and helpful. There weren’t a lot of outlets, though.
Terjemah
FAICAL
Bilik Deluxe King
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 30 Mei 2024
very good hotel
Terjemah
ng
Bilik Deluxe King
Menginap pada Jun 2022
Bisnes
51 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 2 Jul 2022
Mediterranean theme . Well decor. Huge room. International service team . There a new Chinese restaurant Golden Chine among Yemen and row of Middle eastern one . Check out experience is excellent make you feel you welcome back.
Terjemah
Bilik Deluxe King
Menginap pada Dis 2022
Keluarga
2 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 18 Dis 2022
Close to GGICO metro station. Big room. Friendly staff. Value for money.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik King Eksekutif
Menginap pada Sep 2022
Solo
1 ulasan
1.2/5
Disiarkan pada 10 Okt 2022
Nothing special about this hotel.. a bit far from metro.. need to walk in hot weather.. the first receptionist gave me room with terrible view couldn’t see anything but at night another receptionist helped me to change my room to another better room but still this is an old hotel.. weird and breakfast nothing special
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe King
Menginap pada Mei 2022
Keluarga
1 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 9 Mei 2022
We had an Amazing stay at the hotel. The rooms were big and clean. Location is not close to downtown but the metro is only ~4 min walking away. The breakfast was good. The staff was very customer friendly. Special thanks to Amisha for the good service:)!
Terjemah
saminada chetty
Bilik Deluxe, Bilik Tetamu, 2 Katil Twin/Single
Menginap pada Sep 2022
Bisnes
8 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 29 Sep 2022
Nice lace not far from airport
Terjemah
Mohammad Amirul Islam
Bilik Deluxe King
Menginap pada Dis 2021
Bisnes
44 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 25 Dis 2021
Good hotel
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Deluxe King
Menginap pada Mei 2024
Bisnes
11 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 5 Jul 2024
晚上很晚入住,給我一個很大的房間,老牌酒店時間也長,在土豪國來説性價比還是非常高。原本以為離機場很近,打車過去是60迪拉姆!附近300米有地鐵站,到機場很近。
Terjemah
Xianglexiannv
Bilik Deluxe King
Menginap pada Jun 2023
Solo
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 25 Jun 2023
房間很大,乾淨整潔。航站T3坐地鐵兩個站,步行5分鐘即可到達酒店,非常方便。周邊有飯館和便利店。
Terjemah
Jeffseeds
Bilik Deluxe King
Menginap pada Mac 2024
Bisnes
16 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 27 Mac 2024
鬧市中很安靜的酒店,可以免費停車,距離機場很近,房間乾淨整潔有序,適合商務,服務不錯,人不多,下次還會來
Terjemah
Luojie567
Bilik Deluxe, Bilik Tetamu, 2 Katil Twin/Single
Menginap pada Mac 2024
Bisnes
46 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 17 Mac 2024
房間很寬敞 床也很大 窗户可以打開,離機場也很近。早餐也不錯。就是餐廳主要以印度餐為主 吃不慣。
Terjemah