Guilin Central Palace Hotel(Guilin Two Rivers and Four Lakes East and Elephant Trunk Hill)

Ulasan Guilin Central Palace Hotel(Guilin Two Rivers and Four Lakes East and Elephant Trunk Hill)

Guilin Central Palace Hotel(Guilin Two Rivers and Four Lakes East and Elephant Trunk Hill)

No.54 Jiefang East Road, Xiufeng District, Guilin, Guangxi, ChinaLihat Butiran Hotel
Guilin Central Palace Hotel(Guilin Two Rivers and Four Lakes East and Elephant Trunk Hill)
Guilin Central Palace Hotel(Guilin Two Rivers and Four Lakes East and Elephant Trunk Hill)Guilin Central Palace Hotel(Guilin Two Rivers and Four Lakes East and Elephant Trunk Hill)Guilin Central Palace Hotel(Guilin Two Rivers and Four Lakes East and Elephant Trunk Hill)
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.9/5
Terbaik
2753 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.8
Kemudahan4.8
Perkhidmatan4.9
Kebersihan4.9
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(2753)
Ulasan positif(2735)
Ulasan dengan gambar/video(834)
Sarapan pagi yang lazat(423)
Minum petang yang lazat(225)
Reka bentuk yang hebat(176)
Penyambut tetamu yang peramah(175)
Dekat dengan kawasan yang indah(157)
Hiasan yang cantik(106)
Kolam renang yang bagus(48)
Mempunyai kolam renang infiniti(28)
Ulasan kurang baik(15)
Pengguna Tetamu
Menginap pada Sep 2021
Rakan-rakan
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 25 Sep 2021
Hotel harta karun ditemui secara tidak sengaja, sukakannya 🚗 Pengangkutan: Lokasi hotel adalah di lorong timur dan barat, dan anda boleh berjalan melalui pintu belakang, yang sangat mudah. 🧹Kebersihan: Kerana ia adalah hotel baru, kemudahannya sangat baru, dan sanitasinya baik, jadi semuanya sangat bersih. 🍃Persekitaran: Hotel ini adalah jenis yang kecil dan canggih. Walaupun tidak banyak bilik, ia mempunyai segala-galanya, termasuk bilik dobi, gimnasium, dek pemerhatian dan kolam infiniti di tingkat atas. Dan rasa reka bentuk keseluruhan, bilik adalah ***a Cina baru, kawasannya cukup besar, apa yang dipuji terutamanya ialah meja solek dan meja solek sangat besar, terdapat dua cermin, dan kedua-duanya dilengkapi dengan lampu, yang sesuai untuk dua gadis untuk melancong. Bilik juga menggunakan penghawa dingin Daikin, kesan penyejukan tidak biasa, sejuk serta merta. 🔔Perkhidmatan: Perkhidmatan ini sangat baik. Kini, semakin banyak hotel kecil tidak tewas kepada hotel lima bintang dari segi kemudahan perkakasan dan perkhidmatan.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
6/15
Pengguna Tetamu
Bilik Tetamu
Menginap pada Sep 2021
Pasangan
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 22 Sep 2021
Pintu masuk kelihatan sangat mengagumkan selepas masuk. Saya segera menghidangkan teh kepada anda dan menghantar anda ke bilik untuk memperkenalkan kemudahan. Perkhidmatan ini sangat baik. Butler 24 jam seorang dengan satu. Bilik itu juga sangat bersih. Sarapan pagi sangat sedap. Teh hitam Osmanthus adalah satu kemestian. Terima kasih banyak kerana menjaga kami dalam dua hari ini
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Gugugugugu
Tranquil Blooms Double Bed Room (Japanese-Style Large Tatami + Window-Side Tea Table + Tub)
Menginap pada Sep 2021
Pasangan
18 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 21 Sep 2021
Saya sangat gembira untuk menginap di Hotel Boyin Yinian. Sebagai perhentian terakhir perjalanan Guilin, hotel ini benar-benar memberi saya pengalaman yang baik. 🚗 Pengangkutan: Lokasi hotel sangat baik, disokong oleh Dongxi Alley, terletak di pusat bandar, tidak jauh dari setiap tarikan, ia sangat mudah untuk makan dan bermain. Dan perkara yang paling penting ialah walaupun hotel ini terletak di lorong timur dan barat, ia agak tenang, yang sangat jarang berlaku. 🧹Sanitasi: Sanitasi agak bersih, bukan sahaja di bilik tetamu, tetapi juga di kawasan awam, jadi anda boleh hidup dengan tenang. 🍃Persekitaran: Saya menginap di bilik halaman, ***a Cina baharu yang tipikal, dengan kemudahan sokongan yang lengkap dan kemudahan yang lengkap. Jenis bilik sebenarnya dilengkapi dengan halaman luar di langit. Reka bentuknya sangat istimewa. Dan butirannya cukup lengkap, termasuk beg plastik di dalam beg kertas dan bakul pakaian. Butirannya benar-benar dijaga. Tidak banyak ***a sarapan pagi, tetapi makanannya sangat selesa. Pensijilan dan kedudukan lima bintang adalah wajar. Pemandangan mungkin tidak begitu terbuka kerana lokasi, tetapi pemandangan bandar di bahagian atas bangunan juga tidak buruk 🔔Perkhidmatan: Sikap wanita di meja depan sangat baik, yang membuatkan anda berasa ingin pulang ke rumah. By the way, saya juga sangat gembira untuk dinaik taraf kepada jenis bilik. Adik di kaunter penyambut tetamu juga akan mengambil inisiatif untuk membantu membawa bagasi dan membawa ke bilik dan memperkenalkan kemudahan. Standard perkhidmatan pun OK. Berbanding dengan standard lima bintang yang mewah. Responsif, sangat selesa. Secara keseluruhannya, ia sememangnya layak mendapat penarafan 4.9 Ctrip. Hotel terkenal Guilin juga memberikan beberapa cadangan kepada hotel. Pertama, lebih baik meletakkan tong sampah tambahan di dalam bilik. Tong sampah di bilik mandi tidak mencukupi. Kedua, adalah disyorkan untuk menyebarkan tikar di atas tanah antara jubin dan lantai. Selipar hotel akan tergelincir sedikit apabila memijak jubin. Nasib baik kami orang muda takut kaki dan kaki orang tua mudah jatuh. Pendek kata, apabila saya kembali ke Guilin, Boyin masih menjadi pilihan pertama, dan saya berharap perniagaan hotel ini maju.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
6/9
Pengguna Tetamu
Octonauts Themed Family Room (Japanese-Style Tatami + Exclusive Toys + Childlike Tent)
Menginap pada Sep 2021
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 13 Sep 2021
🚗 Pengangkutan: Anda perlu berjalan kaki sebentar untuk menaiki teksi, senang didapati di tepi jalan 🧹Kebersihan: bagus 🔔Perkhidmatan: Sangat mesra pengguna. Saya membawa anak-anak saya untuk melancong, dan kerani memberi kami barang-barang. Lama juga saya menunggu di muka pintu kerana takut anak-anak tidur. Orang lain juga dianggap sangat bertimbang rasa untuk kita, dan mereka sentiasa ada apabila diperlukan. 🍃Persekitaran: Persekitaran yang sangat baik, kolam renang, pemandangan yang baik, hiasan yang sangat unik, saya suka.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
6/9
Pengguna Tetamu
Keluarga bilik (2 katil kelamin double) (tab mandi)
Menginap pada Sep 2021
Rakan-rakan
5 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 8 Sep 2021
Hotel ini terletak di sebelah Dongxi Alley, ia sangat mudah untuk membeli-belah di lorong. Jingjiang Prince's Mansion juga terletak di sebelah, lima minit berjalan kaki. Bilik ini sangat bersih, hiasannya sangat Zen, adalah disyorkan
Teks AsalDiterjemah oleh Google
6/7
Pengguna Tetamu
Imperial Panorama Double Bed Room (Window-Front Unrivalled View)
Menginap pada Jul 2024
Keluarga
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 16 Jul 2024
The location is very good and the room is very nicely decorated. We enjoyed the afternoon tea and were very happy with the service.
Terjemah
fattylo
Bilik Tetamu
Menginap pada Jun 2024
Pasangan
5 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 19 Jun 2024
We stayed here for 1 night and thoroughly enjoyed it. The room was clean, big and spacious, and did not smell of smoke. It was quiet through the night. I loved the design of the hotel room, the light blue theme with the wood, and the tea set in the room was a nice addition. There are lots of lights to choose from in the room to create the perfect ambience. We had to leave the hotel at 7am so couldn’t enjoy the buffet breakfast, but the hotel kindly arranged a packed breakfast for us which consisted of bread, boiled eggs, bananas, sweet potato, sweetcorn and milk. The location of the hotel is super convenient and given how close it is to the main streets, we were surprised how quiet the room is! The shampoo and shower gel also smelt sooo nice and luxurious.
Terjemah
Natalie NgMS
Bilik Tetamu
Menginap pada Jun 2024
Pasangan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 10 Jun 2024
**5-Star Review** We had an absolutely fantastic stay at this hotel in Guilin! From the moment we arrived, the staffs (秀秀,小燕子,坤坤 have went above and beyond to ensure our every need was met. They were incredibly friendly, welcoming, and helpful, always willing to lend a hand. We were particularly impressed by their extra efforts to assist us during our stay. For example, they kindly carried our luggage to our room and even helped us transport it to our next hotel when we took the bus to the jetty. The hotel's location is also unbeatable - it's just a short walk to the popular DongXi street (东西街), making it easy to explore the city. The breakfast buffet is delicious, and we loved the daily afternoon tea service. The room itself is huge and spotlessly clean, with lovely bathroom amenities that made us feel pampered. We also appreciated the convenience of having a washing machine and dryer available for us to use at any time. But what really this hotel apart is the staff's exceptional service. They went out of their way to arrange a private driver for us and recommended excellent local restaurants. We felt truly taken care of throughout our stay. Overall, we highly recommended this hotel to anyone looking for a comfortable and convenient stay in Guilin. The staff, location, and amenities all come together to make this hotel a standout choice.
Terjemah
Pasit
Tranquil Blooms Double Bed Room (Japanese-Style Large Tatami + Window-Side Tea Table + Tub)
Menginap pada Apr 2024
Pasangan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 14 Apr 2024
Located next to east west shopping alley and opposite the walking street. Clean room, spacious and friendly staffs
Terjemah
Chin Hieng
Bilik Tetamu
Menginap pada Mac 2024
Pasangan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 24 Mac 2024
We enjoyed our 3 nights stay from 19/3. The hotel is within walking distance to major attractions in the city centre. Excellent choice of food including freshly prepared local rice noodles provided at breakfast at this hotel considering its relatively small size. Our appreciation to Lucy & Jessie at the Reception who made our stay more enjoyable. Highly recimmended
Terjemah
Alex_Z
Bilik Tetamu
Menginap pada Jan 2024
Pasangan
2 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 9 Jan 2024
Best hotel of our whole trip by far. The service is excellent: luggage help, polite greetings, great food, free snacks, cleaning service, etc. The receptionists are also very attentive. The room is clean and beautifully designed. It was a very comfortable stay. We will miss this hotel.
Terjemah
lynnbeer
Bilik Tetamu
Menginap pada Jan 2024
Pasangan
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 4 Jan 2024
It's a really nice place to stay. Cool location and all facilities are great. Staffs were friendly attentive and super helpful, starting from the reception to the clean lady. Rooms are warm while spacious, cozy and quiet. Recommended!
Terjemah
Pengguna Tetamu
Keluarga bilik (2 katil kelamin double) (tab mandi)
Menginap pada Dis 2023
Keluarga
4 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 14 Jan 2024
The small hotel is perfectly located in the very center of Guilin. Rooms are modern and facilities are very tidy. The breakfast is tasty and rich. Just don't expect wellness or fitness facilities. There is a small pool on the top with a nice view which is not heated and empty in the winter.
Terjemah
Paris
Bilik Tetamu
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
4 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 2 Jun 2024
Nice place in center of Guilin. Good breakfast and nice position for visit city and rice terraces.
Terjemah
mabul
Imperial Panorama Double Bed Room (Window-Front Unrivalled View)
Menginap pada Apr 2024
Pasangan
3 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 27 Apr 2024
Best and best the girl staff who serve in front desk is best and best and so clean and so good so convinent!
Terjemah