0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Johor Bahru

JO Hotel Johor Bahru

Kesihatan Dilindungi
15 Jalan Gereja, 80000, Johor Bahru, Johor, MalaysiaLihat Peta
Terletak di Johor Bahru (Daerah Tengah), JO Hotel berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Johor Bahru City Square dan Komtar JBCC. Hotel ini berada 3.6 km dari KSL City Mall dan 12.4 km dari Paradigm Mall Johor Bahru. Hotel ini menawarkan kawasan merokok yang ditetapkan. Puaskan selera anda di kedai kopi atau kafe di hotel, atau singgah di kedai runcit/mudah beli. Sarapan Eropah disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:00 dengan dikenakan bayaran. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk daftar masuk ekspres, daftar keluar ekspres dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 172 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LED. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program digital disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan selipar. Kemudahan yang disediakan merangkumi peti besi dan meja, manakala pengemasan disediakan setiap hari.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 16 jam yang lalu
3.8/5Baik·Persekitaran: 4.2
Kesemua 36 Ulasan
Kemudahan
Tempat letak kenderaanPercumaBilik mesyuaratPertukaran mata wangStoran bagasiPercumaKaunter penerimaan tetamu 24 jamWi-Fi di kawasan awam
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Senai
(28.3km)
Kereta api: Kempas Baru
(10.8km)
Membeli-belah: Royal Selangor
(440m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Queen Superior
6

Bilik Queen Superior

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
Tuala
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Kembar Mewah
11

Bilik Kembar Mewah

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
Tuala
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Superior Twin
8

Bilik Superior Twin

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
Tuala
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Keluarga
8

Bilik Keluarga

2 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
Tuala
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe Bertiga
8

Bilik Deluxe Bertiga

1 katil queen dan 1 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
Tuala
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik queen mewah
8

Bilik queen mewah

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
Tuala
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Premium Queen

Bilik Premium Queen

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik mandi peribadi
Bar mini
Tuala
Kemudahan Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(36)

3.8/5
Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.6
  • Kemudahan3.4
  • Persekitaran4.2
  • Perkhidmatan3.8
Fikri Fiq
18 Disember 2022
Hotel ni betul-betul depan Double Tree Hilton JB. Walaupun lobinya cantik, tapi waktu nak ke bilik macam dalam filem 80-an. Daripada lif sampai laluan ke bilik. Unik! Tapi jangan terkejut, biliknya kemas tau. KELEBIHAN 1. Old but gold. Biliknya bersih, kemas dan selesa. 2. Tilam dan bantal juga selesa. 3. Lengkap dengan peti ais, toiletries dan water heater. 4. Staf lelaki yang waktu malam tu sangat membantu. Cakap pun sopan. Tahniah. 5. Paling best tingkapnya besar. So, dapat tengok view yang sangat cantik. KEKURANGAN Maaf jika kecil hati, cuma ulasan jujur untuk penambahbaikan. 1. Seterika tiada di bilik. Kena gosok baju di luar. Mujur seterika tu depan bilik kami. 2. Bilik kami tempah untuk 3 orang, tapi air mineral dalam bilik ada 2 saja. Patutnya letak 3 sesuai dengan penghuni bilik. Sekian sahaja ulasan saya. Terima kasih.
Faz Yana
17 Mei 2022
Hotel lama, toilet tak cuci dengan bersih, pipe air toilet tak boleh guna, dah inform pun tak boleh nak baiki, nie first and last stay sini. Terima kasih.
Steve Lye
26 Disember 2022
Malangnya perasan tiada pengemasan selepas 10 atau 11 malam. Maklum balas lain ialah lokasi hotel yang terpencil n gelap dan di selekoh. Jika lampu isyarat boleh dipasang sebelum selekoh, untuk menggalakkan pemandu memperlahankan kenderaan adalah lebih selamat untuk semua yang melintas jalan.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Pengguna Tanpa Nama
18 Januari 2023
Daftar masuk terakhir 11.30 malam tetapi kakitangan bertuah menyambut saya. Lokasi dan perkhidmatan yang baik.. Tandas terlalu lama, bilas kadang-kadang tidak berfungsi. Air 🚿 kotor..
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
MKJ AL KHAIR
30 Januari 2023
Lokasi yang Baik Bilik & Kemudahannya Bagus Tempat letak kereta juga bagus dengan sekuriti 24/7
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Callziera
21 April 2022
Lokasi yang baik, perkhidmatan bilik responsif, bilik bersih dan selesa, daftar keluar pantas. Ia adalah penginapan yang sangat baik. Terletak di pusat bandar dan oleh itu menawarkan persekitaran yang tenang untuk rehat yang baik. Reka bentuk bilik adalah kontemporari dan saya sangat menyukainya. dan pasti akan pergi lagi 👍👍
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Pengguna Tetamu
4 Oktober 2022
Berjalan kaki ke pusat membeli-belah dan bangunan imigresen. Tidak sukar untuk mencari menggunakan peta Google. Tidak sesak. Penyaman udara sejuk dan tekanan air adalah baik.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Pengguna Tetamu
7 Februari 2023
Pertama kali di sini, tetapi setakat ini secara keseluruhannya baik
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Pengguna Tetamu
30 Mei 2022
Tiada air panas dan diberi kad akses yang salah dua kali. Selain daripada itu, penginapan yang hebat. Suka katil selesa yang bersih dan ruang bilik.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak boleh menginap di sesetengah bilik hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
Sarapan tidak disediakan.

Lihat Lagi

Kesihatan Dilindungi

Kebersihan
  • 3.6/5
Langkah-langkah Keselamatan
  • Termometer tersedia
Pembersihan dan Pembasmian kuman
  • Perkhidmatan membersih disediakan oleh syarikat profesional
  • Bilik-bilik dibasmi kuman sebelum disewakan semula

Keterangan Penginapan

  • Bilangan Bilik: 172
Terletak di Johor Bahru (Daerah Tengah), JO Hotel berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Johor Bahru City Square dan Komtar JBCC. Hotel ini berada 3.6 km dari KSL City Mall dan 12.4 km dari Paradigm Mall Johor Bahru. Hotel ini menawarkan kawasan merokok yang ditetapkan. Puaskan selera anda di kedai kopi atau kafe di hotel, atau singgah di kedai runcit/mudah beli. Sarapan Eropah disediakan pada setiap hari dari 07:00 hingga 10:00 dengan dikenakan bayaran. Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk daftar masuk ekspres, daftar keluar ekspres dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah. Selesakan diri anda di salah satu daripada 172 bilik berhawa dingin yang menampilkan bar mini dan Televisyen LED. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program digital disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan selipar. Kemudahan yang disediakan merangkumi peti besi dan meja, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik mesyuarat
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di JO Hotel Johor Bahru?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di JO Hotel Johor Bahru?

JO Hotel Johor Bahru mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Perkhidmatan ambil di lapangan terbang, Restoran.

Adakah sarapan disediakan di JO Hotel Johor Bahru?

Tidak, JO Hotel Johor Bahru tidak menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan JO Hotel Johor Bahru?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Senai. Jaraknya adalah 28.27km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 29minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di JO Hotel Johor Bahru?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah JO Hotel Johor Bahru menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, JO Hotel Johor Bahru tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah JO Hotel Johor Bahru mempunyai kolam renang?

Tidak, JO Hotel Johor Bahru tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di JO Hotel Johor Bahru?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di JO Hotel Johor Bahru.

Berapakah harga untuk menginap di JO Hotel Johor Bahru?

Harga di JO Hotel Johor Bahru adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah JO Hotel Johor Bahru terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Kempas Baru. Ia berjarak 10.75km dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Senai
Jarak ke Lapangan Terbang28.36KM
Stesen Kereta Api TerdekatKempas Baru
Jarak ke Stesen Kereta Api10.75KM
Harga Purata DaripadaMYR307
Penarafan Bintang Hotel3