Golden Hotel

Ulasan Golden Hotel

Golden Hotel

No 1 Lorong 14, Jalan Kampung Sembulan, Kota Kinabalu, Sabah, 88100, MalaysiaLihat Butiran Hotel
Golden Hotel
Golden HotelGolden HotelGolden Hotel
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.3/5
Sangat Baik
139 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.5
Kemudahan4.1
Perkhidmatan4.4
Kebersihan4.3
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(139)
Ulasan positif(134)
Ulasan dengan gambar/video(38)
Penginapan yang hebat!(28)
Tempat letak kereta yang sesuai(16)
Tuan rumah yang peramah(14)
Lokasi yang baik(14)
Kemudahan yang sederhana(10)
Ulasan kurang baik(5)
ahmad farid
Bilik Queen Superior
Menginap pada Apr 2024
Keluarga
9 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 11 Apr 2024
Hotel ok..kemas..cantik..yang penting..kawasan untuk parking kereta disediakan..free
Oppa Hisyam
Bilik Queen Superior
Menginap pada Apr 2024
Pasangan
11 ulasan
2.5/5
Disiarkan pada 28 Apr 2024
kena tukar bilik sebab aircond tak sejuk, penat naik turun.
mfsy91
Bilik Queen Superior
Menginap pada Nov 2023
Rakan-rakan
33 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 6 Nov 2023
Heater selalu rosak.. hotel ok laa kira hotel bajet juga laaa
Pengguna Tetamu
Family Room(Triple Single Beds)
Menginap pada Jun 2023
Keluarga
6 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 25 Jun 2023
tak boleh kira sudah berapa kali guna golden hotel ni . hehe.. sangat strategik.. selesa.. parking pun banyak
Pengguna Tetamu
Family Room(Triple Single Beds)
Menginap pada Sep 2023
Lain-lain
8 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 1 Okt 2023
Senang cari tempat makan. Parking kereta luas. Dekat kawasan bandar
Ms.lalala channel
Bilik Queen Superior
Menginap pada Jan 2023
Pasangan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 15 Feb 2023
harga berpatutan dan lokasi berhampiran dengan kawasan bandar
Pengguna Tetamu
Bilik Family dengan 1 Katil Queen dan 1 Katil Single
Menginap pada Jul 2022
Keluarga
3 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 14 Jul 2022
Macam di asrama tiada heater dan tiada bahan minuman
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Queen Superior
Menginap pada Jul 2024
Lain-lain
8 ulasan
4.7/5
Menakjubkan
Disiarkan pada 14 Jul 2024
Tempat yang bagus untuk tinggal dan kakitangan yang membantu. Khidmat pelanggan cukup baik, pertimbangkan betapa prihatinnya mereka terhadap pertanyaan pelanggan semasa penginapan mereka, mereka cuba sedaya upaya untuk membantu. Itulah pengalaman saya sepanjang penginapan. Dari tingkap nampak masjid, hospital, muzium dan lain-lain dari jauh.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tetamu
Bilik Superior Twin
Menginap pada Jun 2024
Keluarga
7 ulasan
3.2/5
Disiarkan pada 19 Jun 2024
Saya tiba pada awal pagi dan ingin berehat malam. Ia agak dekat dengan lapangan terbang. Ia agak bising kerana kapal terbang tidak ada air panas untuk mandi. Harga agak tinggi untuk gred ini Terdapat beberapa restoran dan hotel kecil di seberang jalan
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tetamu
Bilik Superior Twin
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
4 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 2 Jun 2024
hotel pilihan sya stiap kali p kk service semua okayy dkat dgn kedai makan dan mall overall 10/10 🫶🏻
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Nursazwana
Bilik Superior Twin
Menginap pada Jun 2024
Pasangan
1 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 3 Jun 2024
Good and clean. Harga pun ok.. sesuai utk bermalam sekiranya jalan-jalan di KK
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Thomas⁰
Bilik Superior Twin
Menginap pada Mei 2024
Keluarga
11 ulasan
3.2/5
Disiarkan pada 22 Mei 2024
Kemudahan tidak mencukupi. Bilik tidak lengkap dan tidak mempunyai almari pakaian.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Family dengan 1 Katil Queen dan 1 Katil Single
Menginap pada Mac 2024
Keluarga
3 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 16 Mei 2024
Semuanya okey cuma tak ada pakej minuman disediakan...kita tempah online, jadi tak disediakan kan? Tapi tak apa, perkara kecil sahaja...kami pun tak kisah.
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Yuen
Bilik Queen Superior
Menginap pada Mac 2024
Solo
1 ulasan
2.7/5
Disiarkan pada 8 Mac 2024
Sambungan wifi teruk, penghawa dingin teruk dan tandas saya tersumbat. Nasib baik kakitangan menyelesaikan masalah dengan cepat. Tetapi masih tidak mengesyorkan
Teks AsalDiterjemah oleh Google
Jagtish Rajendran
Bilik Queen Superior
Menginap pada Feb 2024
Solo
7 ulasan
4.5/5
Hebat
Disiarkan pada 26 Feb 2024
Golden Hotel di Kota Kinabalu menawarkan penginapan yang selesa dengan bilik yang bersih dan luas. Kakitangannya mesra dan mesra, dan lokasi hotel adalah mudah, dengan akses mudah ke tempat-tempat tarikan dan kemudahan yang berdekatan. Kemuncak penginapan adalah hotel ini dilengkapi dengan tempat letak kereta peribadinya sendiri. Secara keseluruhannya, ia adalah pilihan yang baik untuk pengembara yang mementingkan bajet yang mencari penginapan yang menyenangkan di Kota Kinabalu."
Teks AsalDiterjemah oleh Google