Prescott Hotel Bukit Bintang
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Kuala Lumpur

Prescott Hotel Bukit Bintang

No 77, Jalan Changkat Thambi Dollah, Off Jalan Pudu, 55100, Kuala Lumpur, Malaysia
Lihat Peta
Di tengah-tengah Kuala Lumpur, Prescott Hotel Bukit Bintang berada dalam lingkungan 5 minit memandu dari Berjaya Times Square dan Pavilion Kuala Lumpur. Hotel mewah ini berada 2.8 km dari Menara Kuala Lumpur dan 2.9 km dari Jalan Petaling.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 1 jam yang lalu
4.1/5Sangat Baik·Lokasi Yang Sangat Baik
Hotel yg menarik dan tak mahal🥰🥰
Kemudahan
RestoranStoran bagasiPanggilan kejutKaunter penerimaan tetamu 24 jamWi-Fi di kawasan awamPercuma
Semua Kemudahan
Persekitaran
Metro: Stesen Hang Tuah
(760m)
Metro: Stesen Imbi
(840m)
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
(25.1km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Superior Queen Room
16

Superior Queen Room

1 katil queen
20m² | Tingkat: 1-3
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
TV
Tandas peribadi
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Deluxe Premium King Room
17

Deluxe Premium King Room

1 katil king
22m² | Tingkat: 1-3
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Standard Twin Room without Window
23

Standard Twin Room without Window

2 Katil bujang
17m² | Tingkat: 1-3
Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Family Junior Room without Window
13

Family Junior Room without Window

1 Katil bujang dan 1 katil queen
25m² | Tingkat: 1-3
Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
TV
Tandas peribadi
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Single Standard
18

Bilik Single Standard

1 Katil bujang
Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
TV
Tandas peribadi
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Family Suite without Window
14

Family Suite without Window

2 katil queen
30m² | Tingkat: 1-3
Tiada tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(447)

4.1/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan4.1
  • Kemudahan4
  • Persekitaran4.3
  • Perkhidmatan4.2
F‍a‍r‍a‍i‍n‍a
27 Mei 2024
Hotel ni betul betul belakang times square and jalan kaki around 2-3 je untuk ke monorail imbi , so kalau nak jalan jalan ke bukit bintang senang je sebab dekat sangat. Cuma dpt bilik tandasnya paip bocor , and memang ada kulat sana sini. Harap management beli la penghilang kulat tu and sental. Sebab hotel dah cantik, cuma maintenance je tak berapa nak jaga. Untuk tidur semalaman okay je.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
22 April 2024
Hotel yg menarik dan tak mahal🥰🥰
B‍i‍m
26 Oktober 2023
- Kawasan yang stategik juga dan ianya di belakang berjaya times square sahaja.. terdapat kedai makan minum di sekitar so jangan takut kelaparan,, monorail dan mrt station berada di hadapan berjaya times square tu juga.. cuma yang tak best susah parking so the best use grab/taxi atau monorail/mrt sahaja.. - Keadaan dalam bilik hotel agak tak terang terutama nya waktu malam dan water pressure sangat low
M‍o‍h‍a‍m‍a‍d‍ ‍W‍a‍l‍i‍y‍u‍d‍d‍i‍n‍ ‍H‍a‍m‍z‍a‍h
29 September 2023
Okay la hotel ni.cuma dinding dalam bilik tu agak kotor sikit kt kawasan tong sampah..dan wallpaper pon dah terkopek..bilik pulak ada bau rokok..
N‍u‍r
15 Mac 2023
Location ok. Sbb dekat dgn time square n lalaport. Boleh jalan ja nkpi sana 😁 parking pun ok la ada park 1 day rm4 tpi kena jalan skit lah. Dpn hotel ada park. Tpi ikut nasib 😂 services semua nice 👍🏻 pintu susah nk buka skit. Depa ajaq cara buka tpi kami still tk pandai 🤣 nthen ada cleaner tu tngok lama sgt tkleh buka pintu dia pun mai tlg. Tq makcik cleaner 🥰 bilik dgn toilet semua ok 👍🏻
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
2 Julai 2022
Tilam tak berapa selesa.. Mcm dh usang Bawah katil ada cicak..
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
16 Mei 2024
Hotel bagi saya mempunyai lokasi yang baik. Ia berdekatan dengan banyak kedai, kedai serbaneka, pusat membeli-belah dan restoran. Mudah untuk berjalan ke banyak tempat. Metro dekat - 10 minit berjalan kaki ke dua stesen berbeza. Penerimaan hotel adalah 24 jam sehari yang penting bagi saya. Saya harap mereka mempunyai peti sejuk di dalam bilik.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
L‍u‍c‍a‍s‍H‍o‍8‍9
9 Jun 2024
Walaupun mendapat notis tunjuk tentang elektrik rosak. Tetapi ia benar-benar menjengkelkan apabila ia berlaku pada tengah malam terutamanya ketika kita akan tidur.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
p‍r‍o‍j‍e‍c‍t‍ ‍r‍u‍n‍w‍a‍y‍6‍5‍9
4 Jun 2024
Hotel ini sangat bagus. Semuanya baik-baik saja, bufet oso bagus, akan kembali menginap lagi.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 14:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak boleh menginap di sesetengah bilik hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 0 hingga 6 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
JenisAsia
GayaBufet
Waktu buka[Isn - Aha] 07:30-10:30 Buka
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 6 tahun dan ke bawah
RM 15.00 seorang
Kanak-kanak berumur 7–17 tahun
RM 20.00 seorang
Dewasa
RM 20.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2011
  • Bilangan Bilik: 32
Di tengah-tengah Kuala Lumpur, Prescott Hotel Bukit Bintang berada dalam lingkungan 5 minit memandu dari Berjaya Times Square dan Pavilion Kuala Lumpur. Hotel mewah ini berada 2.8 km dari Menara Kuala Lumpur dan 2.9 km dari Jalan Petaling.

Gunakan kemudahan sesuai yang disediakan seperti akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan televisyen di ruang bersama.

Di Prescott Hotel Bukit Bintang, nikmati sajian yang memuaskan di restoran.Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 7:30 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk perkhidmatan pencucian kering/dobi, meja/kaunter hadapan 24 jam dan tempat simpanan bagasi.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 62 bilik berhawa dingin yang menampilkan Televisyen LCD. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta peti besi dan meja.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Prescott Hotel Bukit Bintang?

Waktu daftar masuk adalah selepas 14:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Prescott Hotel Bukit Bintang?

Prescott Hotel Bukit Bintang mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Restoran, Storan bagasi, Panggilan kejut.

Adakah sarapan disediakan di Prescott Hotel Bukit Bintang?

Ya, Prescott Hotel Bukit Bintang menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Prescott Hotel Bukit Bintang?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah. Jaraknya adalah 25.1km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 30minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Prescott Hotel Bukit Bintang?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Prescott Hotel Bukit Bintang menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Prescott Hotel Bukit Bintang tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Prescott Hotel Bukit Bintang mempunyai kolam renang?

Tidak, Prescott Hotel Bukit Bintang tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Prescott Hotel Bukit Bintang?

Tidak, tempat letak kenderaan tidak disediakan di Prescott Hotel Bukit Bintang.

Berapakah harga untuk menginap di Prescott Hotel Bukit Bintang?

Harga di Prescott Hotel Bukit Bintang adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Prescott Hotel Bukit Bintang terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Stesen Hang Tuah. Ia berjarak 760m dari hotel. Lihat di Peta

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
Jarak ke Lapangan Terbang25.1KM
Stesen Kereta Api TerdekatDang Wangi
Jarak ke Stesen Kereta Api3.3KM
Stesen Kereta Api Bawah Tanah TerdekatStesen Hang Tuah
Jarak ke Stesen Kereta Api Bawah Tanah0.76KM
Harga Purata DaripadaMYR219
Penarafan Bintang Hotel3