Hotel Seri Malaysia Terengganu(Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu)
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Kuala Terengganu

Hotel Seri Malaysia Terengganu(Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu)

Kemudahan mesra Muslim
Jalan Balik Bukit, 20100, Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Lihat Peta
Penginapan di Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu menempatkan anda di tengah-tengah Kuala Terengganu, tidak jauh dari Kampung Cina dan 4 minit berjalan kaki dari Ho Ann Kiong. Hotel ini berada 0.8 km dari Central Market dan 0.8 km dari Pasar Payang.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
Terakhir ditempah 2 jam yang lalu
Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu
Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu
Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu
Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu
Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu
Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu
3.9/5Baik·Lokasi Yang Cemerlang
Harga bilik berpatutan fan mampu milik dengan kemudahan yang dekat
Kemudahan
RestoranBilik bebas alkohol (atas permintaan)Letak Kenderaan PersendirianPercumaBilik mesyuaratStoran bagasiPanggilan kejutKaunter penerimaan tetamu 24 jamWi-Fi di kawasan awamPercuma
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Sultan Mahmud
(11.9km)
Mercu Tanda: Café Sekayu
(<100m)
Mercu Tanda: Kampung China (Chinatown)
(150m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Keluarga
10

Bilik Keluarga

1 Katil double dan 1 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Pemandangan sungai
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Kembar Standard
7

Bilik Kembar Standard

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
Bar mini
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Queen Standard Bebas Rokok
7

Bilik Queen Standard Bebas Rokok

1 Katil double
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Bar mini
Pemandangan kota
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan

Ulasan Tetamu(136)

3.9/5
Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.8
  • Kemudahan3.5
  • Persekitaran4.5
  • Perkhidmatan3.9
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
3 Mei 2024
Hotel menarik sbb berada di kawasan bandar dan mudah utk menjelajah ke sebarang tempat.
N‍D‍Y
6 Januari 2024
Harga bilik berpatutan fan mampu milik dengan kemudahan yang dekat
M‍R‍ ‍R‍A‍F‍I‍R
3 April 2024
Mengecawakan, aircond rosak, 1 badan kena gatal2. Bayaran tinggi tapi kecewa😤
A‍i‍n‍ ‍M‍a‍m‍i
23 Mac 2023
Cadar dan selimut berbau kepam...bau rokok...toilet old sgt..water heater kejap berfungsi kejap tidak...aircond kurang sejuk model lama pulak tu...plug byk xboleh digunakan...xberbaloi dgn harga yg dibayar.harap maintenance dpt perbaiki apa yg xok tu
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
6 Mac 2023
Ok..tepi sungai..kawasan strategik..cuma aircondnya tak boleh dikontrol.sejuk sgt.
R‍a‍s‍y‍i‍d‍a‍h
29 Januari 2023
Best sangat stay sini nak g mana2 pun semua dekat..Hotel yang sangat stategik pastu boleh tengok view best sebelah sungai. Cuma yang tak berapa best parking sangat limited jika pergi weekend ataupun cuti umum..kalau balik lambat kena parking luar..Tapi overall best service pun okay bilik pun bersih selesa..Nanti boleh stay sini lagi jika pergi ganu
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
17 Januari 2023
hotel lame..toilet teruk mcm rumah buruk zaman80 an,bilik mengadap jalan bising org dok preh mutor malam2..
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
28 Januari 2023
Utk yg santai santai ok la not bad this hotel. Boleh jalan cari makan dekat je dengan Pulau Warisan. Terbaik laaa recommend kepada yg nak stay with family. Harga pun murah dan berbaloi. Tenks Hotel Seri Malaysia.
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
5 Disember 2022
Letak peti ais dan banyakkan parking. Yg lain semua dah ok. Memang berbaloi!

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:30

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Untuk semua jenis bilik, katil tambahan boleh ditambah. Polisi katil bayi berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk polisi jenis bilik yang berkaitan.
Bayaran untuk katil tambahan dan katil bayi tidak disertakan dalam jumlah dan perlu dibayar di hotel.
UmurBayaran
Kanak-kanak
RM 80.00 untuk setiap orang setiap malam

Sarapan Pagi
JenisBarat, Asia, Halal
GayaBufet
Waktu buka[Isn - Aha] 07:00-10:00 Buka
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 17 tahun dan ke bawah
RM 15.00 seorang
Dewasa
RM 20.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 1994
  • Bilangan Bilik: 123
Penginapan di Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu menempatkan anda di tengah-tengah Kuala Terengganu, tidak jauh dari Kampung Cina dan 4 minit berjalan kaki dari Ho Ann Kiong. Hotel ini berada 0.8 km dari Central Market dan 0.8 km dari Pasar Payang.

Hotel ini menawarkan tempat letak kenderaan percuma berhampiran dan kawasan merokok yang ditetapkan.

Nikmati juada di Cafe Sekayu Coffee House atau snek di salah sebuah daripada kedai kopi atau kafe. Atau, nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad) di hotel. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 7:00 hingga 10:00 dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk perkhidmatan pencucian kering/dobi, meja/kaunter hadapan 24 jam dan tempat simpanan bagasi. Tetamu boleh menggunakan pengangkutan ulang-alik lapangan terbang dengan membayar surcaj manakala letak kenderaan valet percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 135 bilik berhawa dingin yang menampilkan peti sejuk dan bar mini. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan bidet. Kemudahan yang disediakan merangkumi telefon serta meja dan pembancuh kopi/teh.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Bilik mesyuarat
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Hotel Seri Malaysia Terengganu?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:30.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Hotel Seri Malaysia Terengganu?

Hotel Seri Malaysia Terengganu mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Restoran, Bilik mesyuarat.

Adakah sarapan disediakan di Hotel Seri Malaysia Terengganu?

Ya, Hotel Seri Malaysia Terengganu menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Hotel Seri Malaysia Terengganu?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Mahmud. Jaraknya adalah 11.9km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 21minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Hotel Seri Malaysia Terengganu?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Hotel Seri Malaysia Terengganu menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Hotel Seri Malaysia Terengganu tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Hotel Seri Malaysia Terengganu mempunyai kolam renang?

Tidak, Hotel Seri Malaysia Terengganu tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Hotel Seri Malaysia Terengganu?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Hotel Seri Malaysia Terengganu.

Berapakah harga untuk menginap di Hotel Seri Malaysia Terengganu?

Harga di Hotel Seri Malaysia Terengganu adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Hotel Seri Malaysia Terengganu mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Hotel Seri Malaysia Terengganu mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Hidangan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Sultan Mahmud
Jarak ke Lapangan Terbang11.92KM
Harga Purata DaripadaMYR198
Penarafan Bintang Hotel3