Hilton Garden Inn Nairobi Airport

Ulasan Hilton Garden Inn Nairobi Airport

Hilton Garden Inn Nairobi Airport

Jomo Kenyatta International Airport Mombasa Road, Embakasi, Nairobi, 00100, KenyaLihat Butiran Hotel
Hilton Garden Inn Nairobi Airport
Hilton Garden Inn Nairobi AirportHilton Garden Inn Nairobi AirportHilton Garden Inn Nairobi Airport
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.3/5
Sangat Baik
122 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.5
Kemudahan4.2
Perkhidmatan4.1
Kebersihan4.5
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(122)
Ulasan positif(21)
Ulasan dengan gambar/video(1)
Penginapan yang hebat!(10)
Berdekatan dengan lapangan terbang(8)
Lokasi yang sesuai(7)
Perkhidmatan penghantaran ulang-alik(6)
Bilik yang hebat(6)
Tuan rumah yang peramah(6)
Bersih dan kemas(5)
Ulasan kurang baik(1)
Pengguna Tetamu
Bilik King
Menginap pada Mar 2024
Bisnes
1 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 24 Mar 2024
Excellent shuttle service which was efficient and clean. Rooms ok with breakfast included
Terjemah
BBrice
Bilik King
Menginap pada Mei 2024
Pasangan
11 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 7 Mei 2024
Very good experience. Close to the airport
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Kembar
Menginap pada Jan 2023
Rakan-rakan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 2 Feb 2023
Great hotel with excellent swimming and dining facilities. The airport pickup and drop off is seamless and the staff very helpful and friendly. Will stay again
Terjemah
Pengguna Tetamu
Suite Satu Bilik (King)
Menginap pada Des 2022
Keluarga
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 31 Des 2022
Ideal location for travellers leaving Nairobi by Air or Rail. It is located on Mombasa road just past the airport junction and is outside of the Airport campus with a free half hourly shuttle to the airport. Rooms are large and clean with all the essentials. Staff are very friendly and helpful, everything you would expect from a business traveller hotel.
Terjemah
Marc Albert
Bilik King Mudah Diakses
Menginap pada Mei 2022
Pasangan
11 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 3 Jun 2022
Everything was perfect. The airport shuttle was waiting for me. Checking in was seamless. The room was spotless. And the breakfast buffet was delicious. Absolutely no negative comments, and I’m a picky traveler.
Terjemah
G G Shahani
Bilik King
Menginap pada Feb 2022
Bisnes
3 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 23 Feb 2022
THIS IS A CONVENIENT PLACE TO STAY BEFORE YOUR DEPARTURE FROM NAIROBI. IF YOU HAVE A EARLY FLIGHT LATE FLIGHT ITS BEST TO STAY AT THE HILTON GARDEN INN, SO YOU CAN MAKE YOUR FLIGHT ON TIME. THE FOOD IN THE HOTEL IS CLEAR AVOID, IT IS PRICEY AND DISAPPOINTING. BEST TO GO OUT OR ORDER IN.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Kembar
Menginap pada Des 2023
Rakan-rakan
6 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 13 Mar 2024
공항과 가깝고 승무원 친화호텔 처럼 보이네요 세탁기와 건조기를 무료로 쓸 수 있고 세제는 호텔 로비에 있는 가게에 팔아요 무료로 얼리체크인을 해줬고 룸서비스 메뉴는 별로였습니다 조식은 맛있었습니다
Terjemah
Chaojiniubaobao
Bilik Kembar
Menginap pada Apr 2024
Keluarga
10 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 8 Mei 2024
自助餐比別的當地酒店種類少一半兒,太少了!口感也不咋地。服務一般,自己沒弄明白誰結賬的事兒,我聯繫半天幫他們弄明白了,麻煩我半天連抱歉或者謝謝都沒有,人才。 最人才的是,我在這兒待了一宿慌亂中丟了兩百多買的全新望遠鏡,我還以為是沒從中國帶出來,回家發現確實帶出來了,到肯尼亞第二天就沒了,1000%是這兒丟的,居然告訴我沒找着,要是查監控之類的必將找到元兇!之前在俄羅斯丟了三千的手串都拾金不昧,在這兒真是遭遇了奇葩的五星級酒店。
Terjemah
Chaojiniubaobao
Bilik King
Menginap pada Apr 2024
Keluarga
10 ulasan
2.5/5
Disiarkan pada 5 Jul 2024
在俄羅斯丟了個三千的手串人家給我交還,這兒我十分明確丟了個望遠鏡前台告我找不着。你衹要隨便查查監控就知道誰拿了,還“找不着”。 早飯區域小,種類太少了實在是。。。。。。
Terjemah
Yaoyao
Bilik Kembar
Menginap pada Feb 2024
Keluarga
17 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 25 Feb 2024
房間挺乾淨,離機場近,凌晨4:50的航班,按照約定時間到了前台就立馬有車送我們過去.司機問清楚我們是去哪裡,很清晰告訴我們是哪個客運大樓,而**的英文行程單裏確寫着另一個客運大樓,事實證明,司機很專業,**搞錯了
Terjemah
Maggiejuan
Bilik Kembar
Menginap pada Mar 2024
Bisnes
6 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 2 Apr 2024
內羅畢的酒店性價比不高,希爾頓酒店房間很小,相同的價格上海的酒店逼格很高,住進內羅畢有點跟預想的有落差。
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik King Mudah Diakses
Menginap pada Jul 2023
Keluarga
8 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 1 Agt 2023
酒店距離內羅畢機場五分鐘車程,酒店有免費班車,最好和酒店提前聯繫。房間設施、衞生、服務、早餐都不錯,晚餐有自助和單點兩種形式,我們點了一份牛排味道是臭的,還好服務人員態度還不錯,給免費退了並且酒水給了免單。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik King
Menginap pada Agt 2023
Pasangan
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 23 Agt 2023
Todo perfecto, las instalaciones correctas, destacar el personal muy amable.
Terjemah
Msgirl
Bilik King
Menginap pada Agt 2023
Solo
22 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 27 Agt 2023
作為旅行結束後的最後一站,這個酒店很不錯,離機場很近,出行很方便,吃完早餐就可以坐酒店的bus去機場
Terjemah
Ken999999
Bilik King
Menginap pada Mei 2024
Bisnes
13 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 22 Mei 2024
距離機場很近很方便⋯早餐很豐富⋯
Terjemah