Bayu Beach Resort Port Dickson
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Port Dickson

Bayu Beach Resort Port Dickson

Kemudahan mesra Muslim
4½ Miles, Jalan Pantai, Mukim, 71050, Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia
Lihat Peta
Apabila anda menginap di Bayu Beach Resort di Port Dickson, anda akan berada di pantai, dalam lingkungan 5 minit memandu dari Pantai Cahaya Negeri dan Kuil Sri Anjeneyar. Tempat peranginan pantai ini berada 1.1 km dari Pantai Saujana dan 1.4 km dari Muzium Tentera Port Dickson.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
4/5Sangat Baik·Persekitaran: 4.6
64% Disyorkan
Kesemua 79 Ulasan
Kemudahan
RestoranTempat penginapan bebas alkoholKolam Renang Luar BangunanTempat letak kenderaanPercumaBilik mesyuaratBilik berbilang fungsiKolam renang kanak-kanakGelongsor airKaunter penerimaan tetamu 24 jam
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
(57.4km)
Mercu Tanda: Muzium Tentera Darat
(780m)
Mercu Tanda: Pantai Saujana
(1.4km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Mewah Keluarga
8

Bilik Mewah Keluarga

4 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tuala
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Deluxe One Room
6

Deluxe One Room

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Pengering rambut
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Deluxe Two Room
9

Deluxe Two Room

Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Wi-Fi Dalam Bilik
Pengering rambut
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe Tiga
16

Bilik Deluxe Tiga

6 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Peti sejuk
TV
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Studio
10

Studio

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
Pengering rambut
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Keluarga Premium
10

Bilik Keluarga Premium

Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tuala
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(79)

4/5
Sangat Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.8
  • Kemudahan3.5
  • Persekitaran4.6
  • Perkhidmatan4
Pengguna Tetamu
4 Mei 2023
memuaskan hati utk saya..saya dah ulang 3 kali pergi ke sini.antara hotel yg memuaskan hati
Wana Zahari
19 September 2022
service terbaik, bilik bersih, beach dekat, kedai makan dekat..jalan kaki je nak explore tempat makan, mandi laut, mandi pool, pergi jambatan tengah laut..so nice trip kali ni
Shamsiah
26 Oktober 2022
bilik terbaik.... Seaview saya n ank2 suka
TaqQuase
1 Mac 2022
Pegi ahad balik isnin. Tak ramai org. Dekat sgt dgn pantai walaupun bukan private beach tapi tak ramai pun. Boleh enjoy. Lepas main pantai, anak2 pun swim pool hotel puas2 sebab budak takda. Org dewasa ada tp pool lain. Breakfast ala carte sbb weekday takde buffet tak ramai org. Makanan not bad 👍
fara qisya
6 Jun 2022
Terbaik...cuma lif je buat spoil...better than glory beach resort
tarmizi senin
16 Disember 2021
pelbagaikan lagi menu sarapan pagi
Pengguna Tetamu
5 Mac 2024
Hotel ini tidak mempunyai perkhidmatan bellboy. Kami perlu menggunakan troli itu sendiri ke bilik dan mengembalikannya semula. Lantai bilik berdebu. Penapis penghawa dingin penuh dengan habuk dan saya perlu membersihkannya sendiri. Bilik diberi satu bantal untuk setiap orang. Bantal tambahan dikenakan bayaran. Pertama kali dalam hidup saya mengalami hotel meminta caj tambahan untuk bantal kedua. Tandas hanya diberi gel mandian dan sabun. Tiada berus gigi. Tiada pengawal keselamatan, jadi agak berisiko tinggal di sini. Kemudahan bilik adalah sangat lama. Terkejut dengan komen pengguna lain yang meragukan.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
AmanMaliqi
20 Februari 2024
Tempat yang bagus untuk percutian keluarga. Hotel & perabot lama. Berdekatan pantai lebihan & mempunyai kolam.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Pengguna Tetamu
8 Mac 2024
Hotel lama. Okay untuk harga itu. Terima kasih. Penyambut tetamu sangat sopan.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 15:00–22:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Untuk semua jenis bilik, katil tambahan boleh ditambah. Polisi katil bayi berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk polisi jenis bilik yang berkaitan.
Bayaran untuk katil tambahan tidak disertakan dalam jumlah harga. Untuk butiran lanjut, sila hubungi pihak hotel.

Sarapan Pagi
GayaBufet
UmurBayaran
Kanak-kanak berumur 17 tahun dan ke bawah
RM 16.00 seorang
Dewasa
RM 25.00 seorang
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Bilangan Bilik: 28
Apabila anda menginap di Bayu Beach Resort di Port Dickson, anda akan berada di pantai, dalam lingkungan 5 minit memandu dari Pantai Cahaya Negeri dan Kuil Sri Anjeneyar. Tempat peranginan pantai ini berada 1.1 km dari Pantai Saujana dan 1.4 km dari Muzium Tentera Port Dickson.

Jangan ketinggalan menikmati begitu banyak peluang rekreasi yang disediakan, termasuk kolam renang terbuka dan pusat kecergasan. Ciri-ciri tambahan di tempat peranginan ini termasuklah akses Internet wayarles percuma dan dewan bankuet.

Nikmati masakan China di Orchid Court Chinese, salah sebuah daripada 3 restoran di tempat peranginan, atau nikmatinya dalam bilik dengan menggunakan perkhidmatan bilik (semasa waktu terhad). Bersantailah dengan minuman kegemaran anda di bar/ruang istirahat atau bar tepi kolam. Sarapan bufet disediakan pada setiap hari dari 6:00 hingga 10:30 dengan dikenakan bayaran.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, perkhidmatan pencucian kering/dobi dan tempat simpanan bagasi. Tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 218 bilik tamu berhawa dingin. Program satelit disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dilengkapkan dengan tab mandi rendaman dalam dan kelengkapan dandanan diri percuma. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja dan surat khabar percuma, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Kolam Renang Luar Bangunan
Bilik mesyuarat
Bilik berbilang fungsi
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Bayu Beach Resort Port Dickson?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Bayu Beach Resort Port Dickson?

Bayu Beach Resort Port Dickson mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Kolam Renang Luaran, Restoran.

Adakah sarapan disediakan di Bayu Beach Resort Port Dickson?

Ya, Bayu Beach Resort Port Dickson menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan Bayu Beach Resort Port Dickson?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Jaraknya adalah 57.4km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 60minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di Bayu Beach Resort Port Dickson?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah Bayu Beach Resort Port Dickson menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Bayu Beach Resort Port Dickson tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Bayu Beach Resort Port Dickson mempunyai kolam renang?

Ya, Bayu Beach Resort Port Dickson mempunyai kolam renang. Jenis kolam renang: Kolam Renang Luaran.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Bayu Beach Resort Port Dickson?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Bayu Beach Resort Port Dickson.

Berapakah harga untuk menginap di Bayu Beach Resort Port Dickson?

Harga di Bayu Beach Resort Port Dickson adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Bayu Beach Resort Port Dickson mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Bayu Beach Resort Port Dickson mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Kolam renang kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur
Jarak ke Lapangan Terbang57.4KM
Harga Purata DaripadaMYR333
Penarafan Bintang Hotel3