Room V at Jalan Jenang
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Simpang Kanan

Room V at Jalan Jenang

21 Jalan Jenang, 83000, Simpang Kanan, Johor, Malaysia
Lihat Peta
Room V @ Jalan Jenang is perfectly located for both business and leisure guests in Batu Pahat. Both business travelers and tourists can enjoy the hotel's facilities and services. Facilities like free Wi-Fi in all rooms, 24-hour front desk, express check-in/check-out, Wi-Fi in public areas, car park are readily available for you to enjoy. Each guestroom is elegantly furnished and equipped with handy amenities. The hotel offers various recreational opportunities. Convenience and comfort makes Room V @ Jalan Jenang the perfect choice for your stay in Batu Pahat.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
3.9/5Baik·
Lokasi yang bagus. Sangat disyorkan. Kakitangan yang mesra. Harga yang sangat berpatutan.
Kemudahan
Letak Kenderaan AwamPercumaKaunter penerimaan tetamu 24 jamWi-Fi di kawasan awamPercumaKawasan merokok
Semua Kemudahan
Persekitaran
Mercu Tanda: Murugan Temple
(<100m)
Mercu Tanda: SS Badminton Court
(150m)
Mercu Tanda: Gereja Presbyterian Saving Grace
(300m)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Kembar
13

Bilik Kembar

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tandas peribadi
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Queen Standard
12

Bilik Queen Standard

1 katil queen
Terdapat tingkap dalam sesetengah bilik
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tandas peribadi
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Keluarga
14

Bilik Keluarga

2 katil queen
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tandas peribadi
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Bertiga
12

Bilik Bertiga

1 katil queen dan 1 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tandas peribadi
Syampu
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan

Ulasan Tetamu(22)

3.9/5
Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.8
  • Kemudahan3.8
  • Persekitaran3.9
  • Perkhidmatan3.9
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
7 Januari 2024
Tempah hotel ini pada saat-saat akhir. Sampai hotel hampir tengah malam. Hotel ini sesuai untuk tujuan dengan keselesaan yang berpatutan dan berbaloi dengan wang. Akan kembali lagi jika kembali ke Batu Pahat
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
i‍z‍z‍a‍t‍i‍f‍a‍r‍a‍h
8 Februari 2024
Pengalaman hebat untuk pasangan. Akan mengulangi lagi untuk melarikan diri singkat
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
3 April 2023
Nah, meja depan adalah mesra. Kebersihannya ok. Tetapi bidet bocor. Juga saya tidak sedar ia tidak mempunyai lif kecuali 2 cawangan lain. Kerana masalah lutut saya menukar katil kembar kepada katil queen. Pasti saya akan kembali untuk penginapan saya lagi.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
A‍r‍i‍n‍a
24 Februari 2023
Room V jalan Jenang memang terbaik 👍 mula mula was was juga kenapa booking dekat trip dapat RM30 je satu malam which is murah sangat? Risau la kita kan murah sgt kenapa ada yg tak ok ke. But lepas stay 4 hari 3 malam semua ok. Takde hantu 😂 bilik bersih cuma lantai berpasir sikit kena pakai kasut hotel and cadar ada la stain sikit jee boleh je pejam mata lagi. Toilet pon bersih! Siap ada kettle and 2 botol air mineral hotel provided kalau nak masak air. Siap ada hair dryer. Barang mandian pon hotel provide kan. Iron ada kat tingkat 2. Tv pon ada cuma channel biasa je. Selamat utk solo traveller lebih2 lagi wanita. Cuma start 7pm till 10pm bising yang amat sebab dia tepi jalan raya and dekat dgn terminal bas. But after 10 dah start sunyi so boleh tidur dengan aman. Banyak tempat makan dan parking senang dapat. Dekat2 hotel ada ecoshop RM2. Sebelah hotel ada nasi pakistan bp yang famous. Bilik besar ya walaupun murah. Cuma takde lift je kena naik tangga.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
N‍a‍t‍u‍r‍e‍ ‍L‍o‍v‍e‍r‍6‍8
1 April 2023
Bilik V @ Jalan Jenang, Batu Pahat adalah hotel yang bagus untuk menginap, lokasi yang baik, hiasan yang menarik dan bilik yang selesa dengan kebersihan yang sangat baik. Tempat letak kereta tepi jalan disediakan.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
H‍a‍i‍r‍y‍2‍4‍1‍1
11 Mac 2023
Harga mampu milik.. kawasan bandar.. berdekatan dengan nasi pakistan lamb shank..
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
z‍a‍i‍ ‍H‍o‍n‍g
28 September 2022
Sejurus membuka bilik, saya nampak lipas dan sarang labah-labah yang besar 😂 Air panas tadi direbus kemudian sejukkan, telur boleh direbus sambil mendidih, dan air mandi pun kecik.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
h‍i‍d‍a‍y‍a‍h‍ ‍a‍w‍a‍l‍l‍u‍d‍i‍n
13 Mac 2023
Penginapan yang selesa untuk hotel bajet. Untuk anda berehat & mandi sudah cukup baik. Tiada air panas pada waktu malam. Bersih juga, mendapat pengering rambut, kemudahan seperti berus gigi sabun syampu diberikan. Boleh tahan juga.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
9 Februari 2023
Itu adalah penginapan yang sangat bagus dan selesa. Kami menempah bilik dalam talian dan ia murah dan sangat bagus!
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: 14:00–15:00
Waktu daftar keluar: 12:00–12:30.

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak yang berumur 2 tahun ke atas dialu-alukan di hotel ini.
Kanak-kanak berumur antara 2 hingga 11 tahun boleh menginap secara percuma jika katil tambahan tidak diperlukan.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Untuk semua jenis bilik, katil bayi tidak boleh ditambah. Polisi katil tambahan berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk polisi jenis bilik yang berkaitan.

Sarapan Pagi
Sarapan tidak disediakan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Diubah Suai: 2022
  • Bilangan Bilik: 21
Room V @ Jalan Jenang is perfectly located for both business and leisure guests in Batu Pahat. Both business travelers and tourists can enjoy the hotel's facilities and services. Facilities like free Wi-Fi in all rooms, 24-hour front desk, express check-in/check-out, Wi-Fi in public areas, car park are readily available for you to enjoy. Each guestroom is elegantly furnished and equipped with handy amenities. The hotel offers various recreational opportunities. Convenience and comfort makes Room V @ Jalan Jenang the perfect choice for your stay in Batu Pahat.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Room V at Jalan Jenang?

Waktu daftar masuk adalah selepas 14:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:30.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Room V at Jalan Jenang?

Room V at Jalan Jenang mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Kaunter penerimaan tetamu 24 jam, Wi-Fi di kawasan awam.

Adakah sarapan disediakan di Room V at Jalan Jenang?

Tidak, Room V at Jalan Jenang tidak menyediakan sarapan.

Adakah Wi-Fi disediakan di Room V at Jalan Jenang?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Room V at Jalan Jenang menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, Room V at Jalan Jenang tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Room V at Jalan Jenang mempunyai kolam renang?

Tidak, Room V at Jalan Jenang tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Room V at Jalan Jenang?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Room V at Jalan Jenang.

Berapakah harga untuk menginap di Room V at Jalan Jenang?

Harga di Room V at Jalan Jenang adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Room V at Jalan Jenang mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Tidak, Room V at Jalan Jenang tidak mempunyai kemudahan kanak-kanak.

Adakah Room V at Jalan Jenang mempunyai restoran?

Tidak, Room V at Jalan Jenang tidak mempunyai restoran.

Tentang Penginapan Ini

Harga Purata DaripadaMYR116
Penarafan Bintang Hotel2