Big Orange Hotel Sungai Petani
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Sungai Petani

Big Orange Hotel Sungai Petani

No.A31, Jalan 2, Cinta Sayang Resort Home, 08000, Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Lihat Peta
Terletak di Sungai Petani, Big Orange Hotel berada dalam lingkungan 10 minit memandu dari Village Mall dan Amanjaya Mall. Hotel ini berada 37.5 km dari Gunung Jerai dan 6.6 km dari Menara Jam Besar Sungai Petani.Lihat Lagi
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
3.8/5BaikยทKebersihan: 3.8
Kesemua 26 Ulasan
Kemudahan
RestoranLetak Kenderaan PersendirianPercumaKaunter penerimaan tetamu 24 jamStoran bagasiPanggilan kejutPerkhidmatan ulang-alik lapangan terbangWi-Fi di kawasan awamPercumaKawasan merokokBilik berbilang fungsiPusat perniagaan
Semua Kemudahan
Persekitaran
Kereta api: Bukit Mertajam Railway Station
(49.9km)
Mercu Tanda: The Carnivall Waterpark
(920m)
Mercu Tanda: Bukit Banyan Hill Park
(1.7km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Bilik Kembar Mewah
4

Bilik Kembar Mewah

2 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Keluarga Premier
14

Bilik Keluarga Premier

2 katil queen
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tuala
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Tidur Gaya Jepun Deluxe Double
1

Bilik Tidur Gaya Jepun Deluxe Double

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe Double
7

Bilik Deluxe Double

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tuala
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe Single
4

Bilik Deluxe Single

1 Katil bujang
Tiada tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Deluxe Bertiga
11

Bilik Deluxe Bertiga

1 Katil bujang dan 1 katil queen
Mempunyai tingkap
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
TV
Tuala
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Twin (Berkongsi bilik)
5

Bilik Twin (Berkongsi bilik)

2 Katil bujang
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tuala
Tandas peribadi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Bilik Gaya Jepun
6

Bilik Gaya Jepun

1 Katil double
Dilarang merokok
Penyaman udara
Bilik Mandi Peribadi
Tandas peribadi
Air panas 24 jam
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(26)

3.8/5
Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.8
  • Kemudahan3.7
  • Persekitaran3.7
  • Perkhidmatan3.8
Nurul Fatin Abd Majid
12 September 2022
Ok la utk hotel.. puas hati la dgn harga.. cuma tak ad lif sukar sbb bawa beg besar n berat.. makanan pun puas hati cuma sempit tempat makan.. hotel tak kalis bunyi.. boleh dgr suara bilik sebelah depan tepi.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Pengguna Tetamu
30 Jun 2022
Bilik ok
farhanahmad
3 Julai 2022
Ok bgi Sy..hotel bersih Dan selesa...sarapan pagi sedap ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Kemudahan bnyk..parking senang,ada speedmart,kedai runcit Dan jgk nasi kandar Husain...
Pengguna Tetamu
16 Mei 2021
Hotel yng terbaik dn selesa.. pkerja pn peramah.. ๐Ÿ˜Š
hani
14 Ogos 2022
hotel yang harga agak mahal dan tempat x berapa bagus bising dgn jalan tepi hiway, staff x peramah makan pagi nasi lemak dan roti saja, bilik tak bersih katil sakit rasa mcm tido atas lantai ๐Ÿ˜… saya sgt sedih hotel ni x
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Normaliah
19 November 2022
Ok laaa
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
maisarah zul
3 November 2022
Tetapi tiada lif, ibu saya mengalami kesukaran untuk menggunakan tangga kerana osteoarthritis lututnya
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Eniy
22 September 2022
Tempat best, tp bangunan tepi jalan. So mudah lahh tak perlu susah2 nak cari kedai dekat2 situ je. Semua okeh. Breakfast dia simple jee tp best mcm mkn warung2. Okeylahh. Yg lain semua okey !! Thanks big orange hotel ๐ŸŒน
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Johan
12 September 2022
Service baik dan strategik. Mudah untuk keluar dan parking kenderaan. Bilik yang luas dan selesa untuk dihuni lagi.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 14:00
Waktu daftar keluar: 12:00โ€“12:30.

Waktu operasi meja penyambut tetamu: 24/7

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Polisi katil tambahan dan katil bayi mungkin berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk butiran jenis bilik untuk maklumat lanjut.

Sarapan Pagi
Sarapan pagi tersedia di hotel. Sila hubungi hotel untuk butiran lanjut.
UmurBayaran
Dewasa
Hubungi hotel
Bayaran sarapan tambahan tidak termasuk dalam jumlah bayaran dan perlu dibayar di tempat penginapan.

Lihat Lagi

Keterangan Penginapan

  • Dibuka: 2015
  • Bilangan Bilik: 27
Terletak di Sungai Petani, Big Orange Hotel berada dalam lingkungan 10 minit memandu dari Village Mall dan Amanjaya Mall. Hotel ini berada 37.5 km dari Gunung Jerai dan 6.6 km dari Menara Jam Besar Sungai Petani.

Gunakan kemudahan sesuai yang disediakan seperti akses Internet wayarles percuma, perkhidmatan rencam dan mesin layan diri.

Nikmati juadah di WiFi Cafe atau snek di kedai kopi atau kafe di hotel. Sarapan percuma disertakan.

Kemudahan yang ditampilkan adalah termasuk pusat perniagaan, surat khabar percuma di lobi dan meja/kaunter hadapan 24 jam. Tetamu boleh menggunakan pengangkutan ulang-alik lapangan terbang dengan membayar surcaj manakala tempat letak kenderaan sendiri percuma terdapat di tapak hartanah.

Selesakan diri anda di salah satu daripada 24 bilik tamu berhawa dingin. Akses Internet wayarles percuma membolehkan anda sentiasa berhubung, manakala program kabel disediakan untuk hiburan anda. Bilik mandi persendirian dengan pancuran mandi menampilkan kelengkapan dandanan diri percuma dan pengering rambut. Kemudahan yang disediakan merangkumi meja dan air botol percuma, manakala pengemasan disediakan setiap hari.

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di Big Orange Hotel Sungai Petani?

Waktu daftar masuk adalah selepas 14:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:30.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di Big Orange Hotel Sungai Petani?

Big Orange Hotel Sungai Petani mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Kaunter penerimaan tetamu 24 jam, Storan bagasi.

Adakah sarapan disediakan di Big Orange Hotel Sungai Petani?

Ya, Big Orange Hotel Sungai Petani menyediakan sarapan.

Adakah Wi-Fi disediakan di Big Orange Hotel Sungai Petani?

Ya, hotel menyediakan Wi-Fi.

Adakah Big Orange Hotel Sungai Petani menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Ya, Big Orange Hotel Sungai Petani menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah Big Orange Hotel Sungai Petani mempunyai kolam renang?

Tidak, Big Orange Hotel Sungai Petani tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di Big Orange Hotel Sungai Petani?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di Big Orange Hotel Sungai Petani.

Berapakah harga untuk menginap di Big Orange Hotel Sungai Petani?

Harga di Big Orange Hotel Sungai Petani adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah Big Orange Hotel Sungai Petani terletak berhampiran dengan stesen pengangkutan?

Stesen terdekat adalah Bukit Mertajam Railway Station. Ia berjarak 49.9km dari hotel. Lihat di Peta

Adakah Big Orange Hotel Sungai Petani mempunyai kemudahan kanak-kanak?

Tidak, Big Orange Hotel Sungai Petani tidak mempunyai kemudahan kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Stesen Kereta Api TerdekatBukit Mertajam Railway Station
Jarak ke Stesen Kereta Api49.91KM
Harga Purata DaripadaMYR152
Penarafan Bintang Hotel2