Lihat pilihan hotel di Tanah Rata kami dengan Gim

Lihat Ulasan Tetamu untuk Hotel di Tanah Rata

Century Pines Resort
4.2/51144 Ulasan
Hotel ni mmg superb. Bilik sy amik deluxe pines kot yg pasti ada tulis pines. Duk tiga hari dua malam. Bilik besar. Selesa. Breakfast dua org utk dua hari. Duk di tanah rata. Senang nk pi mana2. Blh repeat lagi. Malam2 ada guard jaga kereta kita. So selamat la. Pastu siap angkat beg smpai ke bilik. Kena byar deposit 200 masa check in. Xpa nanti dpat balik. Overal mmg puas hati.
Avillion Cameron Highlands
4.2/5365 Ulasan
Everything okey ..bilik besar n bersih.. Parking pun banyak.. Nak cari makan senang jalan kaki je sbb kedai dekat bawah tu banyak je.. Next time akan stay sini lagi...
Zenith Cameron
4.5/5190 Ulasan
Bilik itu luas dan selesa. Semua kakitangan yang saya temui ramah dan tahu apa yang mereka lakukan. Bilik itu tiada pengering rambut tetapi panggilan pantas ke penerimaan tetamu dan beberapa minit kemudian, satu telah dihantar. Hotel ini berhampiran dengan terminal bas, walaupun ia di atas bukit. Bufet sarapan pagi adalah sangat baik, walaupun untuk hotel 5 bintang, saya menjangkakan ia mempunyai peminat penghalau lalat di sekitar untuk menangani banyak lalat untuk ruang makan luar. Cadangan lanjut untuk hotel - mempunyai lebih daripada 4 penyangkut, mempunyai sekurang-kurangnya satu lagi tong sampah di kawasan bilik tidur (bukan hanya kawasan bilik mandi), mempunyai dispenser sabun dan gel mandian dan bukannya bar sabun dan gel mandian berbotol, dan pastikan kenyang. pemisahan antara kawasan pancuran dan tandas.
Heritage Hotel Cameron Highlands
4.1/5351 Ulasan
Bilik Besar.. Breakfast menarik, Facilities baik (library, self service laundry, Mini Playground) View cantik, Harga berpatutan, cuma tiada iron dalam bilik, iron disediakan di ruang laluan ke bilik dan katil x macam saiz king, lebih kurang saiz queens sahaja. Sangat sesuai untuk percutian keluarga.

Frequently Asked Questions

  • Apakah hotel dengan Gim yang popular di Tanah Rata?

    Sama ada anda membuat perjalanan ke Tanah Rata atas tujuan perniagaan atau pelancongan, Century Pines Resort , Heritage Hotel Cameron Highlands dan Zenith Cameron merupakan semua hotel pilihan.

  • Berapakan kadar purata untuk hotel dengan Gim di Tanah Rata?

    Bagi hotel dengan Gim di Tanah Rata, harga purata pada hari bekerja ialah RM 331, dan harga purata pada hujung minggu (Jumaat–Sabtu) ialah RM 379.

  • Hotel manakah dengan Gim di Tanah Rata yang merupakan hotel mewah?

    Kebanyakan hotel dengan Gim di Tanah Rata ialah hotel mewah. Zenith Cameron amat popular.

  • Apakah promosi yang tersedia untuk hotel dengan Gim di Tanah Rata?

    Trip.com menyediakan pelbagai promosi dan diskaun untuk pengguna sepanjang tahun. Anda boleh semak halaman promosi untuk melihat promosi yang tersedia pada Trip.com.

Maklumat Perjalanan Setempat

Bilangan Hotel44
Bilangan Ulasan2,589
Harga TertinggiRM 3,213
Harga TerendahRM 42
Harga Purata (Hari Bekerja)RM 331
Harga Purata (Hujung Minggu)RM 379