BIDONG VIEW RESORT
0 malam
Bilik dan Tetamu
1 bilik, 2 Dewasa, 0 Kanak-kanak
Semua Penginapan di Batu Rakit

BIDONG VIEW RESORT

Dibuka pada tahun 2024
LOT 2135, MENGABANG LEKAR, 21020, Batu Rakit, Terengganu, Malaysia
Lihat Peta
Kami Memadankan Harga
hotel overview picture
3.9/5Baik·Kakitangan Yang Mesra
Tempat yang sesuai untuk percutian keluarga... Tempat yang sangat bagus
Kemudahan
RestoranKolam RenangLetak Kenderaan PersendirianPercumaKolam renang kanak-kanakWi-Fi di kawasan awam
Semua Kemudahan
Persekitaran
Lapangan Terbang: Lapangan Terbang Sultan Mahmud
(15.8km)
Mercu Tanda: Masjid Kampung Mengabang Lekar
(650m)
Mercu Tanda: Pok Tar Ngurut 2
(1.2km)
Peta

Bilik

Ulasan Tetamu

Polisi

Perkhidmatan & Kemudahan

Horizon Matahari Terbit
10

Horizon Matahari Terbit

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pemandangan laut
Pancuran
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Vista Taman
6

Vista Taman

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pancuran
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Botanical Oasis
11

Botanical Oasis

1 katil queen dan 1 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pancuran
Berus gigi
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Junior Heaven
6

Junior Heaven

1 katil queen
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pemandangan laut
Pancuran
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Starry Seafront
8

Starry Seafront

1 katil queen dan 1 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pemandangan laut
Pancuran
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Seabreez Escape
8

Seabreez Escape

1 katil queen dan 1 Katil bujang
Mempunyai tingkap
Wi-Fi Percuma
Dilarang merokok
Bilik Mandi Peribadi
TV
Pemandangan laut
Pancuran
Maklumat Bilik
Semak Ketersediaan
Sembunyi Jenis Bilik

Ulasan Tetamu(45)

3.9/5
Baik
Ulasan Yang Disahkan
  • Kebersihan3.9
  • Kemudahan3.6
  • Persekitaran4
  • Perkhidmatan4.1
N‍u‍r
5 Mei 2024
Resort terletak di dalam kawasan kampung, akses ke kedai2 serbaguna tiada. Tempat yang sesuai untuk menenangkan fikiran, lari dari kesibukan. Harga bilik berpatutan dgn keluasan, kebersihan terjaga, water pressure dalam toilet kuat, swimming pool bersih dan paling penting, pool beroperasi sampai malam.
N‍i‍k
16 Jun 2024
Tempat yang bagus untuk tinggal bersama keluarga Bilik luas, bersih dan selesa TV pintar besar dengan netflix, youtube dll Kolam renang agak besar, mempunyai aktiviti menunggang kuda, lokasi hanya di luar bandar KT jadi tiada hiruk-pikuk Sudah tentu pilihan yang sangat baik untuk tinggal untuk percutian Tidak termasuk sarapan pagi, untuk harga rasanya biasa-biasa sahaja Isu lain ialah tangki tandas saya terus menyahcas air kerana butang tekan terlalu panjang, sama seperti pembaikan yang mudah
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
11 Mei 2024
Sempurna untuk semua orang. Pemandangan indah jika anda mengambil bilik tepi laut berbintang iaitu anda boleh melihat pantai melalui tingkap besar dan boleh dibuka secara meluas. Yahh ada pemandangan matahari terbit dari bilik. Its a good choice for sun lover like me 😍breakfast just nice and delicious only rm20 for variety of local and western food if u book early before 11pm after u check in. Check in proses agak lambat tapi ok untuk itu mungkin mereka mencuba untuk menyelesaikan urusan orang lain. Ia mestilah pada pukul 3 petang c masuk dan keluar pada pukul 12 malam. Kolam renang boleh digunakan dari pagi hingga 10 malam. Dilarang merokok di dalam bilik dan mereka akan memeriksa bilik sebelum anda pergi dan mendapatkan kembali deposit anda iaitu rm100. Penalti akan dikenakan rm100 jika mereka membuat anda merokok di dalam bilik dan ia berlaku kepada tetamu lain di depan mata saya semasa daftar keluar saya. Hanya merokok dari bilik yang berhampiran dengan pantai. Pengering rambut, seterika, sejadah dan peralatan mandian disediakan. Semoga perkongsian saya dapat membantu anda semua.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍a‍n‍p‍a‍ ‍N‍a‍m‍a
8 Mei 2024
Arrived a bit late and tak dpt nk check in because tak bawa cash utk deposit. Utk depo memerlukan cash, tidak boleh guna cc or debit card. And at that time we’re unlucky sbb cuaca berjerebu. Banyak facilities yg baru nk refurbish balik. Dah sampai ke bilik pintu tak boleh bukak sbb access card diberi adalah bilik lain. I booked for sea view but i got not even partial sea view. Mmg takde sea view langsung. Agak kecewa disitu tengok dkt tiktok nampak mcm best tp hakikatnya tidak
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
l‍i‍l‍c‍h‍e‍r‍r‍i‍e
4 Mei 2024
Ia sebuah resort yang baru diubah suai jadi harapkan beberapa pembinaan akan dilakukan dalam tempoh penginapan anda. Walau bagaimanapun ia tidak mengganggu saya sama sekali. Bilik itu adalah penginapan yang menyenangkan dengan hampir perasaan mewah. Malangnya kami tidak dapat menonton saluran tv nasional di tv kerana terdapat sedikit masalah. Kolam renangnya bagus tidak terlalu dalam untuk kanak-kanak menikmati bahagian dewasa juga. Pantai persendirian hanya berjalan kaki. Pasti akan datang lagi tidak lama lagi.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
n‍r‍n‍h‍n‍n‍a‍h
1 Mei 2024
Bilik cantik, amik bilik hadap pantai tu cantiikk 😍 Cumanya takde privacy sebab balcony bilik sebelah rapat sgt. Nak lepak kat balcony cam segan sbb ada org kiri kanan 😂 Lepastu air panas shower takde. Setiap kali nak mandi kene panggil maintenance tengokkan. Makanan breakfast murah RM15 per pax, tpi ni harga promo..tak silap nnti jadi harga RM 30. Makanan ok ok je, bole la nk makan kalau malas nk keluar cari breakfast. Overall, korang try la stay sini best sgt 👍🏻
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
F‍I‍R‍A‍S‍ ‍I‍L‍M‍I
27 April 2024
Pemandangan yang sangat cantik (bilik pemandangan laut) Kolam besar. Bilik bersih dan selesa. Nikmati matahari terbenam dan matahari terbit. Pantainya bersih. Pantai timur memang terbaik. Terdapat kuda. Anda boleh berjalan ke pantai. Tempat penyembuhan terbaik. 150% disyorkan.
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
Z‍a‍i‍n‍u‍d‍d‍i‍n‍H‍a‍f‍i‍z
27 April 2024
Tuala itu berbau. Sarapan pagi adalah sangat asas 🙁Jika tidak, infotainment yang bagus (tv dengan internet yang baik)
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google
P‍e‍n‍g‍g‍u‍n‍a‍ ‍T‍e‍t‍a‍m‍u
4 Jun 2024
View sunrise mmg cntik , make sure dlm kul 7pgi da terpacak kat pntai tau
Teks AsalTerjemahan disediakan oleh Google

Polisi Tempat Penginapan

Waktu Daftar Masuk & Daftar Keluar
Waktu daftar masuk: Selepas 15:00
Waktu daftar keluar: Sebelum 12:00

Pada hari daftar masuk, berikan bukti pengenalan

Polisi Kanak-kanak
Kanak-kanak dari semua peringkat umur dialu-alukan di hotel ini.

Katil Bayi dan Katil Tambahan
Untuk semua jenis bilik, katil bayi tidak boleh ditambah. Polisi katil tambahan berbeza-beza mengikut jenis bilik. Sila rujuk polisi jenis bilik yang berkaitan.

Sarapan Pagi
Sarapan tidak disediakan.

Lihat Lagi

Perkhidmatan & Kemudahan

Restoran
Kolam Renang
Restoran
Restoran
Tiada maklumat tambahan tersedia
Lihat Lagi

Soalan Lazim

Apakah waktu daftar masuk dan waktu daftar keluar di BIDONG VIEW RESORT?

Waktu daftar masuk adalah selepas 15:00 dan waktu daftar keluar adalah sebelum 12:00.

Apakah kemudahan dan perkhidmatan yang disediakan di BIDONG VIEW RESORT?

BIDONG VIEW RESORT mempunyai kemudahan dan perkhidmatan yang berikut: Tempat Letak Kenderaan, Restoran, Kolam renang kanak-kanak.

Adakah sarapan disediakan di BIDONG VIEW RESORT?

Tidak, BIDONG VIEW RESORT tidak menyediakan sarapan.

Apakah lapangan terbang yang terdekat dengan BIDONG VIEW RESORT?

Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Sultan Mahmud. Jaraknya adalah 15.8km dari hotel dan dalam perjalanan lebih kurang 24minit dengan menaiki teksi.

Adakah Wi-Fi disediakan di BIDONG VIEW RESORT?

Sila lihat senarai kemudahan di halaman hotel.

Adakah BIDONG VIEW RESORT menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang?

Tidak, BIDONG VIEW RESORT tidak menyediakan perkhidmatan jemputan pergi-balik lapangan terbang.

Adakah BIDONG VIEW RESORT mempunyai kolam renang?

Tidak, BIDONG VIEW RESORT tidak mempunyai kolam renang.

Adakah tempat letak kenderaan disediakan di BIDONG VIEW RESORT?

Ya, tempat letak kenderaan disediakan di BIDONG VIEW RESORT.

Berapakah harga untuk menginap di BIDONG VIEW RESORT?

Harga di BIDONG VIEW RESORT adalah tertakluk kepada perubahan mengikut tarikh, polisi hotel, dan faktor lain. Untuk melihat harga, sila cari tarikh yang anda ingin menginap di hotel.

Adakah BIDONG VIEW RESORT mempunyai kemudahan kanak-kanak?

BIDONG VIEW RESORT mempunyai kemudahan kanak-kanak yang berikut: Kolam renang kanak-kanak.

Tentang Penginapan Ini

Lapangan Terbang TerdekatLapangan Terbang Sultan Mahmud
Jarak ke Lapangan Terbang15.83KM
Harga Purata DaripadaMYR471
Penarafan Bintang Hotel4