The Clipper Hotel (Changping Railway Station)

Ulasan The Clipper Hotel (Changping Railway Station)

The Clipper Hotel (Changping Railway Station)

No.28 Tian'ehu Road, Dongguan, ChinaLihat Butiran Hotel
The Clipper Hotel (Changping Railway Station)
The Clipper Hotel (Changping Railway Station)The Clipper Hotel (Changping Railway Station)The Clipper Hotel (Changping Railway Station)
Lihat bilik yang tersedia untuk tarikh perjalanan anda
编组 10
Kami Memadankan Harga
1 malam

Ulasan Tetamu

4.4/5
Sangat Baik
926 ulasan
Ulasan yang disahkan
Persekitaran4.4
Kemudahan4.4
Perkhidmatan4.5
Kebersihan4.4
Tapis mengikut:
Atur mengikut:
Semua ulasan(926)
Ulasan positif(895)
Ulasan dengan gambar/video(122)
Nilai yang hebat(39)
Suasana yang bergaya(30)
Penyambut tetamu yang peramah(20)
Lokasi yang strategik(12)
Sarapan pagi yang lazat(10)
Tempat letak kereta yang sesuai(7)
Telah menginap beberapa kali(6)
Sesuai untuk perjalanan perniagaan(5)
Ulasan kurang baik(31)
Masterchef
Bilik Katil Raja yang Tenang dan Selesa
Menginap pada Mac 2024
Rakan-rakan
13 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 13 Mac 2024
Clean room, great service and free laundry service. 2 breakfast included.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Katil Double yang Tenang dan Selesa
Menginap pada Nov 2023
Rakan-rakan
7 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 11 Nov 2023
2nd stayed. During our 1st stayed, we request to left some of our luggages with the hotel for few days before moving on for a short visit to Shanwei. The 2 sweet reception counter staffs provided great services. Big thanks to them. Fruits and cakes delivered to room by mini robot.
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Katil Raja Saiz Selesa Pilihan
Menginap pada Dis 2023
Bisnes
11 ulasan
4.0/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 4 Dis 2023
It’s to much good to stay in this hoyel
Terjemah
Quentin
Bilik Katil Raja Saiz Selesa Pilihan
Menginap pada Jan 2022
Bisnes
38 ulasan
3.5/5
Disiarkan pada 4 Jan 2022
Walking distance to Changping station. Good for one night stay
Terjemah
Pengguna Tetamu
Yunxin Yazhi Bilik Katil Bulat
Menginap pada Mac 2024
Bisnes
12 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 14 Mac 2024
酒店就位於繁華熱鬧的街道,附近商家很多,吃喝玩樂都不成問題,房間很簡單清潔,就床有點硬,其它倒還好,早餐還不錯,對我們出差在外的小民工,早上能吃這樣豐盛的早餐,已經很棒了!價格也很合理,下回出差有機會還是會再來住的!!
Terjemah
香港李安
Yunxiang Bilik Katil Saiz King Halus
Menginap pada Jan 2024
Bisnes
11 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 2 Feb 2024
過去曾經住帆船酒店,上一次的體驗時房間很好,但服務員的態度不怎樣。這一次辦理入住及退房的前台小姐姐相當有禮貌,服務熱情態度親切。但這回給了我一個很奇怪的房間。一進門,我找不到插卡取電源的位置,但在房門的右邊有一個台階,在這個沒有燈光的情形下我差點沒摔死,還有晚上上洗手間的時候,沒注意進入浴室是要往下一個台階,我又差一點沒再摔死。希望下次別再給我這種房形了。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Katil Raja Saiz Selesa Pilihan
Menginap pada Apr 2024
Bisnes
80 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 14 Mei 2024
服務很全面,有機器人送餐到房間,方便
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Katil Raja yang Tenang dan Selesa
Menginap pada Mac 2024
Bisnes
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 10 Apr 2024
酒店位置好,前台服務好,每次出差首選入住。
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Tidur Tenang dan Santai
Menginap pada Apr 2024
Bisnes
35 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 22 Apr 2024
適合商務出差
Terjemah
Pengguna Tetamu
Yunxiang Bilik Katil Saiz King Halus
Menginap pada Mei 2024
Rakan-rakan
5 ulasan
4.2/5
Sangat Baik
Disiarkan pada 6 Mei 2024
這衹是我自己的避雷貼,5樓房間裏有一股很重的煙味,不知道為什麼空調的聲音很大酒店也很老舊,晚上睡覺的時候1點多還會有很大的音樂聲,不知道從哪裡傳上來的,很吵,可能酒店太老了,不同的地方都有臟污,電視也很小。 優點就是很大吧。 早上去吃早餐的時候,工作人員説已經有人登記了我的房號去吃過了,有點懵懵的
Terjemah
Pengguna Tanpa Nama
Bilik Katil Raja yang Tenang dan Selesa
Menginap pada Sep 2023
Rakan-rakan
11 ulasan
3.7/5
Disiarkan pada 4 Sep 2023
總體還可以,房間夠大,設施齊全,窗户視線開闊。床墊舒適度一般,床邊凳差,貴妃椅,座椅,都不是很新,質量也一般。牆紙有破爛,衞生一般。電視機小,效果普通,頻道數一般,就是基本的,翡翠台也有閹割版的。中央空調噪音大,最小檔位也是一樣。樓下購物,交通還算方便,這個價位還有早餐也不錯。最大的問題是停車,根本沒有多少車位,而且外圍停車的接待服務不夠好,沒禮貌不熱情,必須改善,客户沒地方停車直接就取消入住了。
Terjemah
Wuxiaofeng
Bilik Katil Raja Saiz Selesa Pilihan
Menginap pada Jul 2023
Bisnes
1 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 13 Ogo 2023
第二次住帆船酒店了 價格便宜性價比 非常的高 前台服務人員態度也非常好 這次住第一晚的房間沒窗户 因為還要住2晚 隔天跟前台説立馬幫忙換房間 整個心情很好 附近吃飯的地方也方便 有茶餐廳、旁邊巷子有按摩的小店按的也很棒而且便宜 下次再過去常平一定還是選帆船酒店住。
Terjemah
子牙
Bilik Katil Raja yang Tenang dan Selesa
Menginap pada Ogo 2023
Pasangan
10 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 13 Sep 2023
房價一百多還可以,聽説有免費洗衣但沒試,高層房外景色不錯,可惜手機壞了圖不能調出來,唯一不足就是早餐供應不足,晚一點就沒東西吃,跟宣傳照片不一樣
Terjemah
ttse_88
Bilik Katil Raja Saiz Selesa Pilihan
Menginap pada Nov 2023
Bisnes
20 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 30 Nov 2023
服務好性價比高第一間酒店
Terjemah
Pengguna Tetamu
Bilik Katil Raja yang Tenang dan Selesa
Menginap pada Mei 2024
Rakan-rakan
16 ulasan
5.0/5
Luar Biasa
Disiarkan pada 17 Mei 2024
房間、衞生都可以,唯一超不好的就是隔音差,隔壁房在聊天都能聽清楚,然後隔壁用水什麼都聽的清清楚楚,一晚都沒睡
Terjemah